2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Güzel anneler herkesin bünyesi farklıdır ama Elenatal3 kullanmaya başladım üç gündür hani çoklu gıda alerjisi yüzünden diyet yapmak zorundayım ya doktor vitamin takviyesi olsun diye verdi ama oda sanırım süt arttırıyor iki gündür göğüslerim taş gibi şükür benim sütten yana sıkıntım yok muhtemelen bırakacağım kullanmayı başka bir vitamin kullanacağım sütünü artırmak isteyen anneler olursa deneyebilirler belki işe yarar denemeye değer bence Ben eczanelerde bulamadım internetten sipariş verdim

inşallah ifşa olmamışızdır öyle düşünmek istiyorum
Olsun ya nerden bulacaklar Google araması yapmak lazım bu isimle

Arkadaşlar doğum yaptığınız il/ilçe belediyeleri yenidoğan paketleri veriyormuş. Ben bizim belediyeyi arayıp teyit ettim, sizinki 2 aylık olmuş içindekiler olmaz deyip hık mık etmeye çalıştılar ama sonra adrese göndereceklerini söylediler. Ben ihtiyaç sahibi biri ile paylaşacağım.

Muhakkak siz de hakkınız olan kutuyu almak İçin belediyeyi arayıp bileği sahibi olun. Aslında o kadar çok hakkımız var ki çoğunu biliyoruz malesef.

Ben yüzlerine bakmadan sinirli bir şekilde söylüyorum artık bırakıyorlar
Yada eşim benden önce uyarıyor o en güzeli
İlişkide her zaman iyi polis kötü polis olayına inanmıstım 2 senedir o kadar güzel idare ediyorduk ki bunu. Cocukla beraber koptu gitti bu diyorum benim aileme ben söylerim senin ailene sen söyle hani durduk yere gerilmeyelim kimseyle şu süreçte diye. Ama yok hiç bir şey söyleyemiyor
Kız maşallah de herkese anlatma nazarlara gelir benim ki bide ilgi istiyor seninkinde var mı o dün gece cocuk uyuyor bende o uyurken dinleneyim dedim gelmiş ee hadi gel hiiç konusamıyoruz seninle gel burda yatarak konusalım yorgunum yok ben içerde bişeyler izliycem diyor adam resmen görüntü olsun diye beni çağırıyor oraya
Ay dün gece aklıma bu geldii ben böyle anlatıyorum da valla ifşalanırsam ne olur diye sonra bir anda aklıma sen geldin nur da ki iyi cesaret hem ad soyad hem foto koymuş kız diye
Off şu süt konusundan bende bunalmıştm en sonunda eşim kapattırdı konuyu artık acılmıyo sende boşver kuzum geliyor yetiyor çoğaldı artk de geç
Ay böyle emiyor ya oda emmek için çabalıyor bende emzirmek için çabalıyorum bir anne sütü bir mama çocuğada üzülüyorum 15ndakika gögüste tutmaya calısıyorum oda duruyor emiyor ama boş geldikce iyice sinirleniyor bide mamayı son 1 haftadır gögsümden veriyorum sondayla kendimi daha iyi hissediyorum bebeğin kusmaları azaldı onu takip ediyorum. Biberonla bir anda içiyor bir anda kusuyor diğerijde yavas yavas sindire sindire içiyor çocukta. Hani derdim varken sütüm emsin çoğalsın ona uğraş veriyorum. Yoksa zaten diycem yok sütüm az da olsa varken bir anne sütü bir mama karısıyor kusuyor sanki hiç biri fayda etmiyor gibi geliyor. Aman stres oluyorum ben farkındayım

Ay o benimde aklımdaydı ihtiyac sahibi birine vereyim başvurayım diye biz sadece hastabe cıkısı veriyoruz dedi belediye de ki çalısan

anladim kuzum.
Doruk pasa ve benim kiz alismis fast food yemeye cenelerini yormuyorlar

Cahil cesareti canım ilk forumun o yüzden
Bizimkide gecelik falan yok mu diye soruyor ben orda saçlar karışık bir meme dışarıda

anladim kuzum.
Doruk pasa ve benim kiz alismis fast food yemeye cenelerini yormuyorlar
Ayy hiç güleceğim yoktu fast food mu
Ya ben tiyatroya gidicem shakespeare in tüm oyunlar diye bir oyun sergileniyor bende ingiliz dil edebiyat çıkışlıyım 10 aralık gibi 2 saat anneme bıraksam tek gitsem diyorum yapayım mı böyle bir çılgınlık

Kızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum bende .Bizimde Kasımda olması gereken doğum Eylülde oldu.Düzeltilmiş 1 aya az kaldı Devletteysen eğer Refakqtçi raporu çıkartıp 3 ay +3 ay rapor alabiliyormuşuz onu diycektim

Aksam kizi emzirirken bir anda gogus agrisi girdi kizlar. yemegi hizli yedim ondan sandim ama sonra agri sirtima vurdu. dedim heralde kalp krizi geciriyorum. kizi kenara biraktim , cami actim hava aldim fln sonra annemi cagirdim cocugu al diye. Biraz agrim hafifledi ama gecmedi.

gebelik zehirlenmesi olabilir diye dusundum acile geldik. tansiyonum ilac ictigim halde 18/13 cikti
gogus filmi vs bisiler istediler , ilac verdiler , bekliyoruz. ilac rahatlatti , agrim gecti .

tansiyon hic boyle carpmamisti beni daha once , 10 senedir birlikte yasiyoruz ama bu sefer dedim heralde gidiyorum

tabi canim fast food cene yormadan culuk culuk yiyorlar

yap kiz , hepimizin ihtiyaci var. ben suan max markete gidiyorum ama olsun hava almis oluyorum.

Evet benim yaşadığım yerde doğum yaptığım gün hastaneye belediyeden çalışanlar geldi. Her gün geliyorlarmış. Tüm odalara aynı paketten bıraktılar. İçinde bez ıslak mendil kulak çöpü sabun sampuan ve 5li yenidoğan seti vardı. Almayanlar kesinlikle arasın.

Yahu benim kelebeğim doğum yapmış benim neden haberim yook! Niye yazmadın bana, seni zalim.
Çok zor günler geçirdik Başakcım erken doğum yaptım ,neler çektim bi ben bi Allahım bilir .Aklıma gelmedi canım kusura bakma nete falan çok giremedim ilk günler zaten.Sen nasılsın?

oyy gecmiş olsun, roptan snr karanlıkta oturun çnkü ışık onun gözlerini yoracaktr. bn 1.ropta yanındaydm 2.ropta dr. bni cıkarttı bn daha ağlıyorum diye kklay değil.bzm 2de bitmişti inşallah sizinde öle olsun. aynen bnde aynısını diyorm

Bizimkide gecelik falan yok mu diye soruyor ben orda saçlar karışık bir meme dışarıda
bnada dün dıoki arkadan görmüş senin bir göbeğin var. acaba neden ya dedim Allah Allah olmamasına bnde sevınırdm amanese adama bişe dicektm şimdi ama gecen sene datcada rus ablamız doğum yapmış gelmiş göbeğindeki taş bile yamulmamıstı.sanırm onlarla kıyasladı

Resmen hem çocuğa hem kendine hem evine bakan insanları hayranlıkla seyrediyorum
Sütünü sağ mama içiyorsa mamasını ver kuzum git hiç bir şey olmaz. Ben geçen anneme bıraktım öyle 2 saat aklım bebekteydi tamam ama bana iyi geldi biraz gezmek hareket etmek
Kalınıyor kuzum da tabi yanında yardım eden birisi olunca daha rahat oluyor. Eğer kv geriyorsa seni boşver uygun dille tek kalmak istediğini söyle emin ol bir baskaısnın gerginliğindense tek olmak daha iyi
Geçmiş olsun canım simdi nasılsın ilaç kullanıyor muydun doğum dan sonra

Yarım çay bardağı kaynamış suya bi çay kaşığı koyuyorum demlenince kaşıkla veriyorum 4/5 çay kaşığı içiyor günde bir kere 48 günlük bebeğim bazıları 20/30 CC veriyormuş biberonla ama bence ilk etapta fazla

Canım ben metsil kullanıyorum yaklaşık 3-4 gün etki etmedi ama sonradan rahat çıkarttı kız ama yine kıvranmaları gece devam etti Ağlamak Yok ama Sabahları atış müsabakasına girmiş gibi atıyor sonra da iki posta ama geceleri ne garipse o gazı çıkartamadığı gibi tuvaleti de çıkamıyor Ama önceki günlere göre toparladı gibi namazdan sonra veya namaza yakın kıvranmaları daha fazla O da anca 8'e doğru çıkıyor gazı Sonuç olarak kolik mi atak mı geçiriyor ya da ben mi oynatıyorum bilmiyorum sonuç olarak kakasını yaparken zorlanıyor Sonuç olarak gün içinde yapıyor ama ah o eski günler Emziriyorum kakasını temizliyorum Emziriyorum kakasını temizliyorum gün içinde kaka görmekten gına geliyordu şimdi de hasretle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…