2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım benim kız cumartesi günü ve gecesini paso uyuyarak geçirdi. Sadece acıkınca uyandı 5 dk emip geri uyudu hep iki saatte bir altını bile uyurken değiştirdim ki misafir vardı ses vardı hiçbir şey etkilemedi. Normalde epey etkileniyor. Ama önceki gün ve gecesindencok uyuyamamisti. Oluyor arada böyle süreçleri demek ki. Bence geçen haftaların ateşin yolculuğun uykusuzluğun arasını kapatıyor.

Tamam canım inşallah güzel haberler veririm

Tesekkür ederim canım neden yanlış anlıyım ilk çocuk acemilik telaş korku her şey oluyor işte kim ne derse acaba yarar mı diye yapılıyor deneniyor. Her şey yoluna girecek işte bakalım zamanla

Sorun senin sütün değil bazı bebeklerde laktaz enzimi az olduğundan sütteki laktozu sindiremiyor o sebeple takviye ile sindirimi kolaylaşıyor canım. Kontrolün ne zaman? Bende bu gittiğimde sormayı planlıyorum aslında

Anne sütündeki laktozdan mı diye düşünüyorum Gidince bu kusmayı belki diyete son verir sünneti birde bizimki horluyor ağzı açık uyuyor onu sorucam

CAnım eğer beyine temas edecek olsalardı asla mudahale etmezlerdi emin olabilirsin bence içini ferah tut refleksleri iyise sorun yoktur zaten hayatı kendine daha çok zorlaştırma bence

:):)
Evet ben de uzun süre diyet yapmadım aslında. Ama kan gördükten sonra girdim.
Katı diyete rağmen kan görmeye de devam ediyorum ara ara. En son 2. Ay aşılarını yaptırdıktan sonraki gün gördüm, geçen hafta Salı.
Tabi ki yazacağım. İnşallah düzeliriz
Heh aynen işte normalde parmak ucumda yürürdüm ben de
Doğru söylüyorsun canım
kilo alımı konusu genel olarak sıkıntıda zaten.
Boncuğum bu enzime baktım sadece gaz sorunundan bahsediyor
Bizimkinin kakası koca bir ishalli mukustan ibaret
Gaz problemimiz bu araa çok yok sıkıştığında 1-2 saate çıkarıyor
Ama doktora soracağım
Anne sütündeki laktozdan mı diye düşünüyorum Gidince bu kusmayı belki diyete son verir sünneti birde bizimki horluyor ağzı açık uyuyor onu sorucam
Sor bakalım canım sen de
Horlama ağzı açık uyuma tıkanıklıktan olabilir mi acaba burnunu açıyor musun sık sık ?

Hanımlar selamlar, bende bebeğimi ekim ayında kucağına alanlardanım. Şu son iki gündür arada tıkanır gibi öksürüyor doktorunu aradımmtakip edin dedi çok sık öksürmüyor ama bi geniz akıntısı var yutkunurken öğürüyor bazen. Bazı bebeklrrde öksürük olabilirmiş hastalanmasada. Burnuna kusmuk kaçırabilirmiş veya tükürüklendiği için öksürebilirmiş. Varmı böyle birşey yaşayannaranızda.!? Bugünde takip edip yarın hertürlğ götürücem doktora içim rahat değil ama merak ettim sizlerle bebeğim aynı zamanlarda doğmuş aynı sorunu yaşayanınız varmıdır

Bende kendime demledm şimdi karıştıdım siz öyle deyince birazda oğluşuma ayırdım gündüz çok uyudu gece için Allah u Ekber bakalım
Aynen ben kendimde içiyorum sinirlerimi yatıştırıyor o konuda da çok iyi hem sütümüzden de geçer daha etkili olur

Evet benim oğlumda öksürüyor arada hırıltıda oluyordu ama Dr göğsünü sırtını dinledi bi sıkıntı yok dedi dediğiniz gibi fazla tükürükten bide kusup genzine kaçtığında hırıltılanıyor öksüp hapşırmayla da atıyo geçiyor sonra

Sık tekrarlıyormuydu dün mesela 5 kez falan ortalama yaptı

Öncelikle hepinizi kalbinizden öpüyorum çook teşekkür ederim

Şikayet etmek mantıklı en azından bir daha birini böyle ağlatmazlar Çok teşekkür ederim 2 ayı bitti bile ek gıdamızda yetişiriz bizde
Mama verince uykusu biraz daha uzadı 1 saat uyuyordu dün 2 saat aralıksız uyudu bende inşallah uyumaya başladım kızımla
Kabullenip alışmak kilit olay sanırım umarım bizde bu günlere geliriz
Ben bugüne kadar doydu sanmıştım çişli bez sayısına bakarak başladık teyzesi bizde inşallah toparlanıncada daha çok emer daha çok gelir sütler.
Çook teşekkür ederim meğer ne kadar çok varmış bizden çevremdekiler hep annesiyle olunca bi ben yalnızım sanıyordum ama şimdi kafamda daha normalleşti bende artık gerekirse ikili olarak beslerim bebeğimi mutsuz annedense mamayla desteklerim
Hepimiz bebişlerimizle göz göze kucaklaşarak hayırlı uzun ömürlerimiz olsun
Ahh ah kesinlikle daha çok geleceğim hiç görmediğin insanlar çevrenden daha çok nasıl sarmalar onu gördüm bugün kızımla çıkıp alacağız teyzesi ıspanağıda ekledim şifa olsun hepimize
Canım kuru incir, cezerye, su ve bool bol uyku. Bana süt yapanlar bunlardı özellikle ama özellikle kuru incir ve cezeryeyi dene derim bak gerçekten
Çoo teşekkür ederimmm bugün hepsini tedarikleyeceğim ara öğün olur banada
Ne desem bilemiyorum sizi hiç tanımıyorum ama ortak acılar sanırım ayrı yakınlaştırıyormuş. Bir çok aklıma gelmeyen besini gördüm bende pekmezide senin sayende hemmen ekliyorum çevreme hala kırgınım ama evet sayenizde bugün doğdu güneşim diyorum ve sütümle barışıyorum mama çevremdeki çoğu insandan daha çok destek bana onunlada barışıyorum kaç gün sürer bilmiyorum ama aşırı motiveyim hepinizden Allah razı olsun her şey gelip geçtiğinde bu mesajları hatırlayacağım

Canım doğum sonrası hastanede yatarken kızım meme almadi falan. Birgün vizite gelen çocuk doktoru hayır mama verilmeyecek emzireceksin sütün var meme ucun uygun bebekte emme refleksi var mecbur emecek dedi. Ama nasıl agliyorim ememiyor işte aç çocuk. Ertesi gün gelen doktor yavrum bu bebek aç kalmış annesi emzirmeye çalış arkasından mama ver dedi. O doktora minnetarim. Mamaya başladıktan iki gün sonra toparlayıp taburcu olduk. Herkes farklı şeyler söylüyor. Takılma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…