- 7 Mart 2022
- 100
- 113
- 33
Ben oğlumda kullanmıştım pek etkisini görmemiştim açıkçası canımKızlar acil cevap verecek olan var mı? Nurse harveyden gerçekten memnun olan var mı? Nöbetçi eczaneye gideceğim, bebek çok fena
Aynen canım huzursuz olur tabi durmaz hiç. Allah esirgesin gönlünü rahat tut.Ay ne bileyim durduk yere ciğerine inmez inse anlarıö herhalde çok telaş yaptım yani. Huzursuzda olurdu herhalde hasta olsa dimi
Ayyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaa
Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)
bzm 60a 63 cıktı yınede sağa bakıcm dedi, bakim devlete 14 unde randevu aldm. bişede demedi bze çift bez falan diye sdece bebek nasıl tutulur onu gösterdi. hani bişe varsa ya gec kalırsam diyorum ama randevu alırken bayan 3bucuk aylığıça kadar normal süreç dediBizimki de ayni. Solda sıkıntı yok. Alfa değerinin 60 ve üzeri olması gerekiyormuş. Bizimki de 57 çıktı. Çift beze başladık bizde pazartesi gidicez. Yarın sonuçtan haberdar edebilir misiniz. Size de çok geçmiş olsun inşallah düzelirler kendiliginden
Bizi ikinci ayda çağırdılar keşke birinci ayda gitseydik. Çünkü ne kadar erken o kadar kolay tedavi. Bu hafta içi gittik. Fizik muayenede bizde de bogumlar eşit. Ayak boyuna bakıyorum bir eşit görüyorum bir sağ kısa gibi geliyor psikolojik de olabilir tabi. Aile hekimi de hemşire de 3 ay sonunda kendiliğinden bile iyilesebilecegini söyledi. Kurbağa bacağı pozisyonunda kalmasına özen gosterin dedi aile hekimi Hemen kavrarmis zaten kalça kısmındaki alan kemik başını. Bakalım ortopedi doktoru ne diyecekCok tesekkurler size de gecmis olsun.
Siz ne zaman yaptirdiniz ultrasonu?
1 aylik yaptirmamiz yanĺis mi oldu bilemiyorum biz ilk cocukta galiba 3aylikken yaptirmistik.
Bakan ultrasoncu ufak bir gelisim geriligi var diyince basimdan asagi kaynar sular.dokuldu.
Bogumlarina bakiyorum cok ciddi bir fark gozukmuyor, ayni gibi..
Yarin doktora gidince onun yorumunu da paylasirim
bizde de şöyle ameliyat edelim diyen dr. var gerek yok diyen dr. var duruma bakalım diyen dr. var ailemde kararı bna bıraktı okdr yük taşıyorumki. ne yapsam bilemiyorum ayağıda alçılı olunca hemn dr ada gösteremiyorum. Allahım doğru kararı aldırsn inşallahEvet canım. Biliyorum. Yine de vesveseye kapılıyor insan. Kimse evladiyla sınanmasın.
Size de büyük geçmiş olsun. Bizim ameliyat doğduktan bir gün sonra oldu. Duruma göre uyutabiliriz dediler ama gerek kalmamış. Uslu durdu lokal anesteziyle hallettik dediler. Gozlem amaçlı bir gece yoğun bakımda kaldı. Serumla ağrı kesicisi verildi. Bende 3 saatte bir gidip emzirdim. Huysuzluğu yoktu. Kafa tası sertleşmeden büyümeden yapılması iyi oldu. Sizin de öyle olacak endişelenme. Onlar bu günleri hatırlamayacak. İyi olsunlar da ne yapalım.
Aynen canım huzursuz olur tabi durmaz
Yok cankm yanlız değilsin tabiki 1 aylık olmadan 5 kilo olduğu zaman bizde molfix 3 numaraya geçtikAyyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaa
Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)
Bizim sol alfa degeri 63 çıktı. 60 ve üzeri normalmiş. Beta değerinde de 55 ve altı olması gerekirmiş sizinki normal sınırda içinizi rahat tutunbzm 60a 63 cıktı yınede sağa bakıcm dedi, bakim devlete 14 unde randevu aldm. bişede demedi bze çift bez falan diye sdece bebek nasıl tutulur onu gösterdi. hani bişe varsa ya gec kalırsam diyorum ama randevu alırken bayan 3bucuk aylığıça kadar normal süreç dedi
Canım aynı şey bizde var tam olarak hatta oksürüyo ye 10 günlükken doktora goturdum gözlem amaçlı yoğun bakıma aldı hastanedeyken farkettim oğlum genelde beslenmeden sonra öksürüyo doktor reflü kaynaklı olabilir dedi hala da çok emdiği yada sütü genzine kaçırfığı zaman öksürüyo ama yine akljmın bi kenarini acaba üşüdü mü düşüncesi kemiriyo annelik zorCanım ben sleepy 4-9 kg olan 3 numaralısını kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Baby turco 3 numarası da almışımo biraz büyük oldu sanırım 5-9kg di o. Şimdilik sleepy 3 numarayla devam..
Öğürme olarak değil ama bizimkinde de var o arada öksürük. Emdikten sonra genelde oluyor. Hırıltılı gibi seste çıkarıyor arada. Uykuya dalarken çıkardığı farklı bir seste vargönlünüz rahat değil belli yarında gidecekmişsiniz doktora iyice sorarsınız.
bzmde beşiğinde kuzular var baya onlarla konusuo gülüo, bna hala öle aman aman bir pas yokKendi zorlandığımı hiç gözüm görmüyor da bu bebenin hali içten içe çok canımı sıkıyor canım. Arka planda kafamı kurcalayan çok şey oluyor ama üstüne düşmemeye çalışıyorum. Her gün bir tık farklı bir gelişimini gözlemliyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Analık delilikmiş:))))
Nurcum ben de bu alerjiler için araştırırken süt alerjisinde fışkırmalı kusma olduğuna çok sık denk geldim
Sor bakalım ama sen sanki biraz diyet yapıyordun diye hatırlıyorum.
Biraz dua et sakin kalmaya çalış canım benim. Doktor kolay diyorsa kolaydır. Bir çırpıda bitecek inşallah bu süreç de.
Bizde de öyleydi sizin günlerde. Hatta 2 gün öncesine kadar. Bir de dışarı dönük duracak kucakta, onu istiyordu.
Gerçi bu gece uyandırdıktan sonra uyumasına izin vermedik aralıklı da olsa biraz emzirmeye çalıştım. 6 saatte yaptığı çişi 1 saatte yaptı, 60 gr.
Biraz huysuz hallerine yeniden büründü ama uyudu yine.
Şu uyku dengesini bi kursak.
Kuzuum kiloya takıyorum çünkü hala 5 kg olamadı. Bu kilo alımıyla 1 ayda 600 gr ı zor göreceğiz. Yoksa biliyorum tabi ki bu kilo alım hızı zamanla azalmalı.
Hayırlısıyla Delirmeden bi 6 aylık olsaydık
Güneşte yeni güncellemeler var önceden de tutunca doğrulmaya çalışırdı ama 2-3 gündür neredeyse kalça hizasına kadar doğrulmaya başladı.
Ama elini açıp bi şeyleri tutma filan yok tabi. Anca parmağımı zorla tutturuyorum
Sallanan oyuncaklara bilinçli vuruyor mu emin değilim ama anakucağı ve oyun halısında durma süresi oldukça arttı
Bana da aile hekimi ve hemsire cok fazla cocukta oluyor sorun yasayan hic duymadim falan diye teselli etti ama tabiki ben yine de cok uzuldumBizi ikinci ayda çağırdılar keşke birinci ayda gitseydik. Çünkü ne kadar erken o kadar kolay tedavi. Bu hafta içi gittik. Fizik muayenede bizde de bogumlar eşit. Ayak boyuna bakıyorum bir eşit görüyorum bir sağ kısa gibi geliyor psikolojik de olabilir tabi. Aile hekimi de hemşire de 3 ay sonunda kendiliğinden bile iyilesebilecegini söyledi. Kurbağa bacağı pozisyonunda kalmasına özen gosterin dedi aile hekimi Hemen kavrarmis zaten kalça kısmındaki alan kemik başını. Bakalım ortopedi doktoru ne diyecek
Bulamadım canım çocuk fena göremedimkasim annelerinde biri yazmis canm en son yazilanlara bir bak
Ya ben onunla çok ilgili olduğunu sanmiyorum. Herkes yapıyo o hareketleri. Hem öyle olsa çok ağlar diye düşünüyorum hiç öyle olmadı. Benim kız makat gelişti ben de ondan mı acaba diye düşünüyorum. Geçecek birşey kalmayacak inşallah. Şu an su gibiler tedavi gerekirse de hemen cevap verebilecekler çok şükürBana da aile hekimi ve hemsire cok fazla cocukta oluyor sorun yasayan hic duymadim falan diye teselli etti ama tabiki ben yine de cok uzuldum
Ben yarin cocuk doktoruna gitcem ortopedist yonlendirmesi olmadi henuz.
Cift bez takiyoruz suan icin insallah duzelir hepimizin
Biz cocuga gazi ciksin diye bacak hareketleri yaptiriyorduk o kdr vicdan azabi cekiyorumki acaba ondan mi oldu diye bilsek yapar miydik
Nüfustan yapmış canım kocam bebeğin kimliğini çıkartırken yönlendiriyorlarmışKızlar bu doğum yardımı başvurusunu nasıl yaptınız yazar mısınız. E devletten sonuç sorgulama var ama başvuruyu bulamadım. Başka bir yolu mu var
Bizimkide gündüz böyleydi bugün 1 saat bile uyumadı zamanlarımız aynı neredeyse atak zamanları sanırım canım 2-3 güne geçiyormuş ben ayak uyduruyorum ona artık onun saatine göre hareket ediyorum bugünlerde daha yeni uyudu meselaKızlar benim bebeğim son üç gündür ne zaman gece uykusuna yatırmaya başlasam çığlık çığlığa ağlıyor. Memeye gelmek istiyor ama emmiyor ağzından çıkarıp yine ağlıyor. Yaklaşık 2-3 saatimiz bu ağlama nöbetiyle geçiyor. Bugün 46 günlük olduk bu saatten sonra kolik bebek olmuş olabilir mi ki! Hayır gündüz de asla böyle bi durum yok ne zaman akşam uykusuna yatacak avazı çıktığı kadar ağlama seanslarına giriyor. Ne yapabilirim sizce neden böyle yapıyor bu çocuk
Arkadaşım memnun kalmadığını söyledi ben günde 2 kez zinco 1 kez biogaia veriyorum 2 haftadır rahatız çok şükürBulamadım canım çocuk fena göremedim
Ay inşallah geçsin de bi kaç gün dayanılır. Acaba kolik mi dedim ama bu kadar zaman sonra çıkar mı onu da bilemedim… yatırıyorum iğne batırmışlar gibi durup durup ağlıyo ah bu çocuklarBizimkide gündüz böyleydi bugün 1 saat bile uyumadı zamanlarımız aynı neredeyse atak zamanları sanırım canım 2-3 güne geçiyormuş ben ayak uyduruyorum ona artık onun saatine göre hareket ediyorum bugünlerde daha yeni uyudu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?