2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay ne bileyim durduk yere ciğerine inmez inse anlarıö herhalde çok telaş yaptım yani. Huzursuzda olurdu herhalde hasta olsa dimi
Aynen canım huzursuz olur tabi durmaz hiç. Allah esirgesin gönlünü rahat tut.
Ayyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaa

Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)

Yok canım yok çocuk nasıl rahat ediyorsa kilosuna göre kullanmak lazım. Bizim aşı döneminde 5200 gr dı 2 numara dardı iz yapıyordu rahat değildi şimdi 3 numara gayet iyi oluyor

bzm 60a 63 cıktı yınede sağa bakıcm dedi, bakim devlete 14 unde randevu aldm. bişede demedi bze çift bez falan diye sdece bebek nasıl tutulur onu gösterdi. hani bişe varsa ya gec kalırsam diyorum ama randevu alırken bayan 3bucuk aylığıça kadar normal süreç dedi

Bizi ikinci ayda çağırdılar keşke birinci ayda gitseydik. Çünkü ne kadar erken o kadar kolay tedavi. Bu hafta içi gittik. Fizik muayenede bizde de bogumlar eşit. Ayak boyuna bakıyorum bir eşit görüyorum bir sağ kısa gibi geliyor psikolojik de olabilir tabi. Aile hekimi de hemşire de 3 ay sonunda kendiliğinden bile iyilesebilecegini söyledi. Kurbağa bacağı pozisyonunda kalmasına özen gosterin dedi aile hekimi Hemen kavrarmis zaten kalça kısmındaki alan kemik başını. Bakalım ortopedi doktoru ne diyecek

bizde de şöyle ameliyat edelim diyen dr. var gerek yok diyen dr. var duruma bakalım diyen dr. var ailemde kararı bna bıraktı okdr yük taşıyorumki. ne yapsam bilemiyorum ayağıda alçılı olunca hemn dr ada gösteremiyorum. Allahım doğru kararı aldırsn inşallah

Aynen canım huzursuz olur tabi durmaz

Ayyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaa

Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)
Yok cankm yanlız değilsin tabiki 1 aylık olmadan 5 kilo olduğu zaman bizde molfix 3 numaraya geçtik

Bizim sol alfa degeri 63 çıktı. 60 ve üzeri normalmiş. Beta değerinde de 55 ve altı olması gerekirmiş sizinki normal sınırda içinizi rahat tutun

Canım aynı şey bizde var tam olarak hatta oksürüyo ye 10 günlükken doktora goturdum gözlem amaçlı yoğun bakıma aldı hastanedeyken farkettim oğlum genelde beslenmeden sonra öksürüyo doktor reflü kaynaklı olabilir dedi hala da çok emdiği yada sütü genzine kaçırfığı zaman öksürüyo ama yine akljmın bi kenarini acaba üşüdü mü düşüncesi kemiriyo annelik zor

bzmde beşiğinde kuzular var baya onlarla konusuo gülüo, bna hala öle aman aman bir pas yokhani her piştlediğimde yok arada gülüyoruz. elleri ağzına koyduğunda hala başparmağı bulamadıama konusmalar sesler baya arttı. sürekli popoyu kaldrıo bni alın diye. Allahım sağlık sifa versn yavrularımıza.

Bana da aile hekimi ve hemsire cok fazla cocukta oluyor sorun yasayan hic duymadim falan diye teselli etti ama tabiki ben yine de cok uzuldum
Ben yarin cocuk doktoruna gitcem ortopedist yonlendirmesi olmadi henuz.
Cift bez takiyoruz suan icin insallah duzelir hepimizin
Biz cocuga gazi ciksin diye bacak hareketleri yaptiriyorduk o kdr vicdan azabi cekiyorumki acaba ondan mi oldu diye bilsek yapar miydik

Ya ben onunla çok ilgili olduğunu sanmiyorum. Herkes yapıyo o hareketleri. Hem öyle olsa çok ağlar diye düşünüyorum hiç öyle olmadı. Benim kız makat gelişti ben de ondan mı acaba diye düşünüyorum. Geçecek birşey kalmayacak inşallah. Şu an su gibiler tedavi gerekirse de hemen cevap verebilecekler çok şükür

Kızlar bu doğum yardımı başvurusunu nasıl yaptınız yazar mısınız. E devletten sonuç sorgulama var ama başvuruyu bulamadım. Başka bir yolu mu var

Kızlar bu doğum yardımı başvurusunu nasıl yaptınız yazar mısınız. E devletten sonuç sorgulama var ama başvuruyu bulamadım. Başka bir yolu mu var
Nüfustan yapmış canım kocam bebeğin kimliğini çıkartırken yönlendiriyorlarmış

Bizimkide gündüz böyleydi bugün 1 saat bile uyumadı zamanlarımız aynı neredeyse atak zamanları sanırım canım 2-3 güne geçiyormuş ben ayak uyduruyorum ona artık onun saatine göre hareket ediyorum bugünlerde daha yeni uyudu mesela

Ay inşallah geçsin de bi kaç gün dayanılır. Acaba kolik mi dedim ama bu kadar zaman sonra çıkar mı onu da bilemedim… yatırıyorum iğne batırmışlar gibi durup durup ağlıyo ah bu çocuklar

Arkadaşlar biogaiayı buzdolabında mı saklıyorsunuz. Ben alırken öyle birşey söylemediler. Oda sıcaklığında kullanıyorum. Etkisi olmuyor mudur sizce?

Kizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…