Bende 2 numara premium care ama sleppy 3 de kullanıyorum karışık çünkü artık sleppy e geçicem primada beni rahatsız eden bir koku var çözemedim bide bizim kız primadada oldu pişik travazol bile kullanmak zorunda kaldık bari bütçe olarak sleepy daha iyi2 numara premium care tam oluyor şu anda :)
Boncuğum ben bazen 10 saat bez açmıyorum, artık akşam 7-10 arası uykuya dalınca sabaha kadar ellemiyorum. Uzun süredir. Alerji kaynaklı kızarıklık yaşadık bazen. hiç pişik/yara gibi bi şey yaşamadım.Bende 2 numara premium care ama sleppy 3 de kullanıyorum karışık çünkü artık sleppy e geçicem primada beni rahatsız eden bir koku var çözemedim bide bizim kız primadada oldu pişik travazol bile kullanmak zorunda kaldık bari bütçe olarak sleepy daha iyi
Canım ben sleepy 4-9 kg olan 3 numaralısını kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Baby turco 3 numarası da almışımKızlar ya kaç numara bez kullanıyorsunuz
Öğürme olarak değil ama bizimkinde de var o arada öksürük. Emdikten sonra genelde oluyor. Hırıltılı gibi seste çıkarıyor arada. Uykuya dalarken çıkardığı farklı bir seste varHanımlar selamlar, bende bebeğimi ekim ayında kucağına alanlardanım. Şu son iki gündür arada tıkanır gibi öksürüyor doktorunu aradımmtakip edin dedi çok sık öksürmüyor ama bi geniz akıntısı var yutkunurken öğürüyor bazen. Bazı bebeklrrde öksürük olabilirmiş hastalanmasada. Burnuna kusmuk kaçırabilirmiş veya tükürüklendiği için öksürebilirmiş. Varmı böyle birşey yaşayannaranızda.!? Bugünde takip edip yarın hertürlğ götürücem doktora içim rahat değil ama merak ettim sizlerle bebeğim aynı zamanlarda doğmuş aynı sorunu yaşayanınız varmıdır
Öncelikle hepinizi kalbinizden öpüyorum çook teşekkür ederim
Şikayet etmek mantıklı en azından bir daha birini böyle ağlatmazlarÇok teşekkür ederim 2 ayı bitti bile ek gıdamızda yetişiriz bizde
Mama verince uykusu biraz daha uzadı 1 saat uyuyordu dün 2 saat aralıksız uyudu bende inşallah uyumaya başladım kızımla
Kabullenip alışmak kilit olay sanırım umarım bizde bu günlere geliriz
Ben bugüne kadar doydu sanmıştım çişli bez sayısına bakarakbaşladık teyzesi bizde inşallah toparlanıncada daha çok emer daha çok gelir sütler.
Çook teşekkür ederimmeğer ne kadar çok varmış bizden çevremdekiler hep annesiyle olunca bi ben yalnızım sanıyordum ama şimdi kafamda daha normalleşti bende artık gerekirse ikili olarak beslerim bebeğimi mutsuz annedense mamayla desteklerim
Hepimiz bebişlerimizle göz göze kucaklaşarak hayırlı uzun ömürlerimiz olsun
Ahh ah kesinlikle daha çok geleceğim hiç görmediğin insanlar çevrenden daha çok nasıl sarmalar onu gördümbugün kızımla çıkıp alacağız teyzesi ıspanağıda ekledim şifa olsun hepimize
Çoo teşekkür ederimmm bugün hepsini tedarikleyeceğim ara öğün olur banada
Ne desem bilemiyorum sizi hiç tanımıyorum ama ortak acılar sanırım ayrı yakınlaştırıyormuş. Bir çok aklıma gelmeyen besini gördüm bende pekmezide senin sayende hemmen ekliyorumçevreme hala kırgınım ama evet sayenizde bugün doğdu güneşim diyorum ve sütümle barışıyorum mama çevremdeki çoğu insandan daha çok destek bana onunlada barışıyorum kaç gün sürer bilmiyorum ama aşırı motiveyim hepinizden Allah razı olsun her şey gelip geçtiğinde bu mesajları hatırlayacağım
Ay ne bileyim durduk yere ciğerine inmez inse anlarıö herhalde çok telaş yaptım yani. Huzursuzda olurdu herhalde hasta olsa dimiCanım ben sleepy 4-9 kg olan 3 numaralısını kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Baby turco 3 numarası da almışımo biraz büyük oldu sanırım 5-9kg di o. Şimdilik sleepy 3 numarayla devam..
Öğürme olarak değil ama bizimkinde de var o arada öksürük. Emdikten sonra genelde oluyor. Hırıltılı gibi seste çıkarıyor arada. Uykuya dalarken çıkardığı farklı bir seste vargönlünüz rahat değil belli yarında gidecekmişsiniz doktora iyice sorarsınız.
sizi okdr iyi anlıyorum ki bnmkinin ayağındaki bir kemik bende ayağa kalkıp yürüyene kdr içim içimi yiyor. pazartesi ameliyatı vardı çarşambaya ertelediler. ameliyattan snr ağrı sızı hissettinz mi nasıl olacak hiç bilmiyorum.Başkalarına akıl verirken Siyah gibi ol, kendim içinse klozet tepesinde ağlayıp hiçbir şey olmamış gibi salona geçerek çözüm buluyorum
Çok teşekkür ederim. Bebeğim kafasının bir tarafında şekil bozukluğu ile doğdu. Minik bir kesiden girip düzeltildi. İlla ki kafa içine müdahale olduğu için içim içimi yiyor. Zihinsel bir problem olmasından çok korkuyorum elbette. Fakat beyin cerrahı bunun mümkün olmadığını, beyinle hiç bir temasının bulunmadığını izah etti ama elimde değil. Şuanlık tepkileri çok normal. Yine de konuşana kadar huzur var dersem yalan olur.
Ayyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaapapatyaozu biz baby me 2 numara kullanıyoruz primaya göre kalıbı dar o yüzden ikiye geçtik hatta 3 almış babası denedim oda oldu
Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)Canım ben sleepy 4-9 kg olan 3 numaralısını kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Baby turco 3 numarası da almışımo biraz büyük oldu sanırım 5-9kg di o. Şimdilik sleepy 3 numarayla devam..
Öğürme olarak değil ama bizimkinde de var o arada öksürük. Emdikten sonra genelde oluyor. Hırıltılı gibi seste çıkarıyor arada. Uykuya dalarken çıkardığı farklı bir seste vargönlünüz rahat değil belli yarında gidecekmişsiniz doktora iyice sorarsınız.
Çok çok geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar son tahlilMerhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır yazmadım ama epey bir şeyler yaşadık. Böbrek genişliği varmış bebeğimde doğuştan. Doktora gidince idrar kültürü istediler, biz evde aldık idrarını, sonuç enfeksiyon çıktı hemen yoğun bakıma yatırdılar bizi. Gerçekten inanılmaz zor günler geçirdik. Orada antibiyotik tedavisi gördük. İki defa daha sondayla idrar alındı onlar temiz çıktı. Meğer en başta aldığımız idrara kaka bulaşmış. Orada film vs çektiler, böbrek reflüsü çıktı. İdrarın bir kısmı böbreğe gidiyormuş tekrar. Çoğu büyüyünce kendiliğinden geçermis ama ameliyat da gerekebilirmiş. Şimdiden antibiyotik şurup kullanmaya başladık maalesef ve ne kadar kullanacağımız da belli değil. En son dün nefroloji bölümüne gittik dün, o da idrar tahlili istedi, pazartesi çıkacak, ona göre karar verecek bakalım.
Premium care 2 kullaniyorumKızlar ya kaç numara bez kullanıyorsunuz
Canim ben de ufak ufak oksurukle baslayan bir surec yasadim artarak devam etti hastanede yattik cigerine inmis. Yani cok iyi takip etmen gerekiyor bir gariplik hissettiginde hemen doktora gotur bence. Ne yazik ki bebeklerde cigere cok hizli iniyormus. Saglik ocagina da goturebilirsin sadece dinletmek icin.Hanımlar selamlar, bende bebeğimi ekim ayında kucağına alanlardanım. Şu son iki gündür arada tıkanır gibi öksürüyor doktorunu aradımmtakip edin dedi çok sık öksürmüyor ama bi geniz akıntısı var yutkunurken öğürüyor bazen. Bazı bebeklrrde öksürük olabilirmiş hastalanmasada. Burnuna kusmuk kaçırabilirmiş veya tükürüklendiği için öksürebilirmiş. Varmı böyle birşey yaşayannaranızda.!? Bugünde takip edip yarın hertürlğ götürücem doktora içim rahat değil ama merak ettim sizlerle bebeğim aynı zamanlarda doğmuş aynı sorunu yaşayanınız varmıdır
Aynen anlaşılıyor ya hastalıktan mı yoksa başka sebepten mi öksürdüğü hasta edecem korkusunu da bıraktım rahat davranıyorum artık ayağını sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak tutuyorum her gün burnuna birer damla fizyolojik serum damlatıyorum kuru olursa enfeksiyona yol açabilirmiş her istediğinde de emziriyorum artık geriye tevekkül kalıyorSık tekrarlıyormuydu dün mesela 5 kez falan ortalama yaptı
Çok gecmiş olsun miniğeMerhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır yazmadım ama epey bir şeyler yaşadık. Böbrek genişliği varmış bebeğimde doğuştan. Doktora gidince idrar kültürü istediler, biz evde aldık idrarını, sonuç enfeksiyon çıktı hemen yoğun bakıma yatırdılar bizi. Gerçekten inanılmaz zor günler geçirdik. Orada antibiyotik tedavisi gördük. İki defa daha sondayla idrar alındı onlar temiz çıktı. Meğer en başta aldığımız idrara kaka bulaşmış. Orada film vs çektiler, böbrek reflüsü çıktı. İdrarın bir kısmı böbreğe gidiyormuş tekrar. Çoğu büyüyünce kendiliğinden geçermis ama ameliyat da gerekebilirmiş. Şimdiden antibiyotik şurup kullanmaya başladık maalesef ve ne kadar kullanacağımız da belli değil. En son dün nefroloji bölümüne gittik dün, o da idrar tahlili istedi, pazartesi çıkacak, ona göre karar verecek bakalım.
BIze 1 ay kontrolunde sol sknti cikmadi ama sag 57 cikti.yarin doktota gostercez ama sanirim 3 dereve bir gelisim geriligi varCanım bugün aşıya gittik. Aile hekimi muayene etti kıvrımlara falan baktı eşit dedi. Bandajdan önce çift bez yapın dedi ve bezini büyütün dedi. Valla 4 numara molfix kullandım. USG sonucuna baktı 3 aya kadar iyilesebilir dedi ve bizi bı oetopedi doktoruna yönlendirdi pazartesi gidicez inşallah. Diğer doktor direk pavlik bandaj demişti ama o da çok zor olmalı. Tam hareketlenmeye basladilar. Bakalım pazartesi biraz daha şekillenecek. Arkadaşlar naçizane tavsiyem kalça kontrolünü çok fazla 3. Aya doğru hatta 2. Aya bile bırakmayın. Ne kadar geç tedavi o kadar zor anladığım
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallajMerhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır yazmadım ama epey bir şeyler yaşadık. Böbrek genişliği varmış bebeğimde doğuştan. Doktora gidince idrar kültürü istediler, biz evde aldık idrarını, sonuç enfeksiyon çıktı hemen yoğun bakıma yatırdılar bizi. Gerçekten inanılmaz zor günler geçirdik. Orada antibiyotik tedavisi gördük. İki defa daha sondayla idrar alındı onlar temiz çıktı. Meğer en başta aldığımız idrara kaka bulaşmış. Orada film vs çektiler, böbrek reflüsü çıktı. İdrarın bir kısmı böbreğe gidiyormuş tekrar. Çoğu büyüyünce kendiliğinden geçermis ama ameliyat da gerekebilirmiş. Şimdiden antibiyotik şurup kullanmaya başladık maalesef ve ne kadar kullanacağımız da belli değil. En son dün nefroloji bölümüne gittik dün, o da idrar tahlili istedi, pazartesi çıkacak, ona göre karar verecek bakalım.
Bizimki de ayni. Solda sıkıntı yok. Alfa değerinin 60 ve üzeri olması gerekiyormuş. Bizimki de 57 çıktı. Çift beze başladık bizde pazartesi gidicez. Yarın sonuçtan haberdar edebilir misiniz. Size de çok geçmiş olsun inşallah düzelirler kendiligindenBIze 1 ay kontrolunde sol sknti cikmadi ama sag 57 cikti.yarin doktota gostercez ama sanirim 3 dereve bir gelisim geriligi var
Cift bez takin dedi ultrasoncu
Bakalim doktorumuz ne diyecek..
Sizin degerleriniz neydi
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallaj
Evet canım. Biliyorum. Yine de vesveseye kapılıyor insan. Kimse evladiyla sınanmasın.CAnım eğer beyine temas edecek olsalardı asla mudahale etmezlerdi emin olabilirsin bence içini ferah tut refleksleri iyise sorun yoktur zaten hayatı kendine daha çok zorlaştırma bence
Size de büyük geçmiş olsun. Bizim ameliyat doğduktan bir gün sonra oldu. Duruma göre uyutabiliriz dediler ama gerek kalmamış. Uslu durdu lokal anesteziyle hallettik dediler. Gozlem amaçlı bir gece yoğun bakımda kaldı. Serumla ağrı kesicisi verildi. Bende 3 saatte bir gidip emzirdim. Huysuzluğu yoktu. Kafa tası sertleşmeden büyümeden yapılması iyi oldu. Sizin de öyle olacak endişelenme. Onlar bu günleri hatırlamayacak. İyi olsunlar da ne yapalım.sizi okdr iyi anlıyorum ki bnmkinin ayağındaki bir kemik bende ayağa kalkıp yürüyene kdr içim içimi yiyor. pazartesi ameliyatı vardı çarşambaya ertelediler. ameliyattan snr ağrı sızı hissettinz mi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
kasim annelerinde biri yazmis canm en son yazilanlara bir bakKızlar acil cevap verecek olan var mı? Nurse harveyden gerçekten memnun olan var mı? Nöbetçi eczaneye gideceğim, bebek çok fena
Cok tesekkurler size de gecmis olsun.Bizimki de ayni. Solda sıkıntı yok. Alfa değerinin 60 ve üzeri olması gerekiyormuş. Bizimki de 57 çıktı. Çift beze başladık bizde pazartesi gidicez. Yarın sonuçtan haberdar edebilir misiniz. Size de çok geçmiş olsun inşallah düzelirler kendiliginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?