2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
2 numara premium care tam oluyor şu anda :)
Bende 2 numara premium care ama sleppy 3 de kullanıyorum karışık çünkü artık sleppy e geçicem primada beni rahatsız eden bir koku var çözemedim bide bizim kız primadada oldu pişik travazol bile kullanmak zorunda kaldık bari bütçe olarak sleepy daha iyi

Boncuğum ben bazen 10 saat bez açmıyorum, artık akşam 7-10 arası uykuya dalınca sabaha kadar ellemiyorum. Uzun süredir. Alerji kaynaklı kızarıklık yaşadık bazen. hiç pişik/yara gibi bi şey yaşamadım.
Popişte yara zor olmalı

Kızlar ya kaç numara bez kullanıyorsunuz
Canım ben sleepy 4-9 kg olan 3 numaralısını kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Baby turco 3 numarası da almışım o biraz büyük oldu sanırım 5-9kg di o. Şimdilik sleepy 3 numarayla devam..
Öğürme olarak değil ama bizimkinde de var o arada öksürük. Emdikten sonra genelde oluyor. Hırıltılı gibi seste çıkarıyor arada. Uykuya dalarken çıkardığı farklı bir seste var gönlünüz rahat değil belli yarında gidecekmişsiniz doktora iyice sorarsınız.

Moral olarak ne kadar iyi olursanız bebeğinizinde o kadar iyi olacağını göreceksiniz Allah'ın izniyle❤ birbirimize bağlıyız onlarla ve hisleri çok kuvvetli yavruların.. kim ne derse desin kulak kapatmayı öğrendiğimizde daha mutlu oluyoruz emin olun.. bize emanet gönderilen bir melek var bizim sorumluluğumuz o diğerleri çokta tın

Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır yazmadım ama epey bir şeyler yaşadık. Böbrek genişliği varmış bebeğimde doğuştan. Doktora gidince idrar kültürü istediler, biz evde aldık idrarını, sonuç enfeksiyon çıktı hemen yoğun bakıma yatırdılar bizi. Gerçekten inanılmaz zor günler geçirdik. Orada antibiyotik tedavisi gördük. İki defa daha sondayla idrar alındı onlar temiz çıktı. Meğer en başta aldığımız idrara kaka bulaşmış. Orada film vs çektiler, böbrek reflüsü çıktı. İdrarın bir kısmı böbreğe gidiyormuş tekrar. Çoğu büyüyünce kendiliğinden geçermis ama ameliyat da gerekebilirmiş. Şimdiden antibiyotik şurup kullanmaya başladık maalesef ve ne kadar kullanacağımız da belli değil. En son dün nefroloji bölümüne gittik dün, o da idrar tahlili istedi, pazartesi çıkacak, ona göre karar verecek bakalım.

Ay ne bileyim durduk yere ciğerine inmez inse anlarıö herhalde çok telaş yaptım yani. Huzursuzda olurdu herhalde hasta olsa dimi

sizi okdr iyi anlıyorum ki bnmkinin ayağındaki bir kemik bende ayağa kalkıp yürüyene kdr içim içimi yiyor. pazartesi ameliyatı vardı çarşambaya ertelediler. ameliyattan snr ağrı sızı hissettinz mi nasıl olacak hiç bilmiyorum.

papatyaozu biz baby me 2 numara kullanıyoruz primaya göre kalıbı dar o yüzden ikiye geçtik hatta 3 almış babası denedim oda oldu
Ayyy bi ben abartmıyorum yani ben molfix 3 numaraya geçtim geçen hafta çünkü iki numara bacaklarında çok iz yapıyodu yaa
Oh oh yalnız değilim bende molfix 3 kullanıyorum acaba dedim abartıyomuyum :)

Çok çok geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar son tahlil

Kızlar ya kaç numara bez kullanıyorsunuz
Premium care 2 kullaniyorum
Canim ben de ufak ufak oksurukle baslayan bir surec yasadim artarak devam etti hastanede yattik cigerine inmis. Yani cok iyi takip etmen gerekiyor bir gariplik hissettiginde hemen doktora gotur bence. Ne yazik ki bebeklerde cigere cok hizli iniyormus. Saglik ocagina da goturebilirsin sadece dinletmek icin.
Korkutmayayim seni ama bizimki de yutkunurken oguruyordu hatta hic kusmayan bebek bir iki defa kustu. Balgami kusturuyormus meger

Sık tekrarlıyormuydu dün mesela 5 kez falan ortalama yaptı
Aynen anlaşılıyor ya hastalıktan mı yoksa başka sebepten mi öksürdüğü hasta edecem korkusunu da bıraktım rahat davranıyorum artık ayağını sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak tutuyorum her gün burnuna birer damla fizyolojik serum damlatıyorum kuru olursa enfeksiyona yol açabilirmiş her istediğinde de emziriyorum artık geriye tevekkül kalıyor

Çok gecmiş olsun miniğe

BIze 1 ay kontrolunde sol sknti cikmadi ama sag 57 cikti.yarin doktota gostercez ama sanirim 3 dereve bir gelisim geriligi var
Cift bez takin dedi ultrasoncu
Bakalim doktorumuz ne diyecek..
Sizin degerleriniz neydi
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallaj

Bizimki de ayni. Solda sıkıntı yok. Alfa değerinin 60 ve üzeri olması gerekiyormuş. Bizimki de 57 çıktı. Çift beze başladık bizde pazartesi gidicez. Yarın sonuçtan haberdar edebilir misiniz. Size de çok geçmiş olsun inşallah düzelirler kendiliginden

CAnım eğer beyine temas edecek olsalardı asla mudahale etmezlerdi emin olabilirsin bence içini ferah tut refleksleri iyise sorun yoktur zaten hayatı kendine daha çok zorlaştırma bence
Evet canım. Biliyorum. Yine de vesveseye kapılıyor insan. Kimse evladiyla sınanmasın.
Size de büyük geçmiş olsun. Bizim ameliyat doğduktan bir gün sonra oldu. Duruma göre uyutabiliriz dediler ama gerek kalmamış. Uslu durdu lokal anesteziyle hallettik dediler. Gozlem amaçlı bir gece yoğun bakımda kaldı. Serumla ağrı kesicisi verildi. Bende 3 saatte bir gidip emzirdim. Huysuzluğu yoktu. Kafa tası sertleşmeden büyümeden yapılması iyi oldu. Sizin de öyle olacak endişelenme. Onlar bu günleri hatırlamayacak. İyi olsunlar da ne yapalım.

Kızlar acil cevap verecek olan var mı? Nurse harveyden gerçekten memnun olan var mı? Nöbetçi eczaneye gideceğim, bebek çok fena

Kızlar benim bebeğim son üç gündür ne zaman gece uykusuna yatırmaya başlasam çığlık çığlığa ağlıyor. Memeye gelmek istiyor ama emmiyor ağzından çıkarıp yine ağlıyor. Yaklaşık 2-3 saatimiz bu ağlama nöbetiyle geçiyor. Bugün 46 günlük olduk bu saatten sonra kolik bebek olmuş olabilir mi ki! Hayır gündüz de asla böyle bi durum yok ne zaman akşam uykusuna yatacak avazı çıktığı kadar ağlama seanslarına giriyor. Ne yapabilirim sizce neden böyle yapıyor bu çocuk

Cok tesekkurler size de gecmis olsun.
Siz ne zaman yaptirdiniz ultrasonu?
1 aylik yaptirmamiz yanĺis mi oldu bilemiyorum biz ilk cocukta galiba 3aylikken yaptirmistik.
Bakan ultrasoncu ufak bir gelisim geriligi var diyince basimdan asagi kaynar sular.dokuldu.
Bogumlarina bakiyorum cok ciddi bir fark gozukmuyor, ayni gibi..
Yarin doktora gidince onun yorumunu da paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…