2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Subsimplex kullananlar sizde uyku yaptı mı? @Sehrazat6 bebeğim halen uyuyor
Subsimpex te bi tuhaflık var evet, ilk bebeğim kolikti kullanıyorduk o zaman onu uyutuyordu, şimdi gene onu aldım ama bebeğim çok gazlı değil 1 hafta falan gaz sıkıntısı yaşadık kullandım bunu da uyuttu sonra gaz sorunumuz yokken denemek için verdim gene uyuttu, bir daha da kullanmayı düşünmüyorum ağır geliyor galiba, gazı olursa da daha hafif bisey almayı düşünüyorum.

Canım iki kere mastit geçirmiş biri olarak tavsiyem hemen ılık dula girip sıcak duş başlığını göğsüne tut sonra da sağıp boşalt o tarafı: hatta minik minik sertlikler varsa elinle masaj yapmaya çalış. Bunları erken evrede yaparsan bişeyin kalmaz inşallah

ahh üzumlun keklerim,
dogum bitti ama cilesi resmen devam ediyor. Benim gogus ve sirt agrisinin sebebi tansiyon veya kalp degilmis.

buyuk ihtimalle karaciger safra arasi damarimda tikaniklik varmis. Bu sabah karsi ve aksam ustude hastanedeydik .Karaciger ve safra testlerim iki gunde iki katindan fazla yukselmis . Pazartesi sabah ultrosona alicaklar. ona gore bir yol izlicez.ameliyat ya da varsa bir alternatifi

Agrilarim cok olursa diye cok guclu bir ilac verdiler, zorda kalirsan kullan dediler ama süte gecebiliyormus. Insallah o kadar agrim olmaz
Agri dan cocugumu hepi topu 3-4 kere alabildim bugun kucagima kendimi cok yetersiz hissediyorum artik

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Safra kesesi ameliyatı mi.

Çok geçmiş olsun arkadaşım ameliyat oldu doğum snrası kurtuldu bol bol su içiyordu.

Bu olay oluyormuş duymuştum çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. O hislere girme hiç sen iyi olacaksın ki cocugunda iyi olsuun

Canım annelik azıyla çoğuyla zorluklarla dolu. Sen ilk günden beri hep moralini yüksek tuttun hep olumluydun, kucağına almaman keyfinden değil ki Allah beterinden korusun hızla iyileş inşallah geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim bir an once gecer gider insallah ameliyata falan gerek kalmaz

Benimki çıngırak sevmiyor hışırtılı kitap ve hışırtılı oyuncaklar seviyor ay bide yeni adet çıktı burnunu koltuk altıma sokup uyuyor yandım ben bu dönemi geçmezse. Cnm bizden 1 hafta önce normal zamanında doğan balonlar tutup sallıyor bizler önce doğurduğumuz için güncellemelerimiz sonradan olacak

Kızlar şu anda kızım uyuyor. Ona bakıyorum Allah'ın diyorum bu benim mi? Sanki Hamilelikte dogumdu hiçbir şey yaşamamışım da dışarıdan izliyor muşum gibi geliyor. Tuhaf hissediyorum. Ama onu çok seviyorum. Uyurken bile özlüyorum. Böyle hisseden oldu mu hiç. Pazar gününün duygusalı

Bir an önce uyutuyum diye uğrasıyorum uyuyuncada uyansada bi sarılsam diye başında bekliyorum

Valla ben o kadar sey yemiyorum acikcasi. Solgarin faydasi oldu ama yine de bebegimi doyurcak kadar sutum yok. Sanirim bunyeyle alakali

Ay ben gerçekten çığlık ata ata çocuğumu alıp kaçmak istiyorum artık. Kilo alma için hastaneye gittik çok şükür hiç bir sorunumuz çıkmadı mamayı arttırdık. Sütüm hakkında kendi iç bünyemde artık yorum bile yapmıyorum bazı şeyler nasip diyorum artık ben doğdugu günden beri çabamı veriyorum artık gerisi ordan ne kadar gelecekse rızkı. Mamayı 60 cc altına düşürmemem gerekşyormus. Kusma reflüden dediler 3 ayın sonunda geçmezse yeniden bakacaklar. İnsanlarlada muhattap olmuyorum artık baktım arayan var açmıyorum telefonu sabah bi gaflet acayım dedim sen doktorlara bakma 3 saatte bi beslenmeme mi olur nasıl bizim içimşz kıyılıyor onlarda da öyledir 1,5 saatin sonunda biraz daha ver. Doktor öyle demedi diyorum onlar ne bilcek filan yapıyor. Çocuk ağlıyor dedim kapattım bende. Kadının kadına şiddetidir bu gerçekten başka bir şey değil herkesin her bir haltına karışmaya bayılıyorlar. Hani yapılı bebekler kıyaslanır ya bilmem kimin bebeği şöyle yapılı şu bu. Benim ki de çevrede ki zayıf bebeklerle kıyaslanıyor falancanın bebeğinden daha iyi durumu ama diye Allah onlara akıl vermeyecek biliyorum verseydii çoktan verirdi 50-60 yasında insanlar sonuçta. Allahım bana sabır versin selametle yavrukuşumu büyüteyim

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Safra kesesi ameliyatı mi.

Çok geçmiş olsun arkadaşım ameliyat oldu doğum snrası kurtuldu bol bol su içiyordu.

Bu olay oluyormuş duymuştum çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. O hislere girme hiç sen iyi olacaksın ki cocugunda iyi olsuun

Canım annelik azıyla çoğuyla zorluklarla dolu. Sen ilk günden beri hep moralini yüksek tuttun hep olumluydun, kucağına almaman keyfinden değil ki Allah beterinden korusun hızla iyileş inşallah geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim bir an once gecer gider insallah ameliyata falan gerek kalmaz

sagolun kizlae desteginiz icin
ameliyattan baska cozumu yok gibi malesef , tek istedigim bari kapali ameliyat olsun, toparlanmasida kolay olur.

Iyice kafayi yediler. Herkes kendince dr gercekten.
Bana bile burdan tel de soruyorlar fln ama beni arayan yok cunku acmiyorumannemleri ariyorlar , ben hemen isaretle uyuyor de fln diyorum , bu sefer onlara soruyorlar.
ya sizene kardesim , cocuk benim , belki memelerim sarkmasin diye emzirmiyorum kime ne

Doktor nerden bilecek tabi o zihniyete göre değil mi, al boğ ya insanı sinir ediyorlar gerçekten. Ben de kriz geçireceğim misafirden bıktım, hele gelenlerin ufak çocuklarının her yeti ele geçirmesine annelerinin ısrarla oturmak istemesinden çaldıracağım. Selametle büyütelim çocukları.

5.5 yaşında oğlum hala bakıp bunu ben mi doğurdum allahım benimmi derim :) eşimde yuh halamı der şimdide kızıma söylüyorum aylarca hasretle beklememişim sanki biri bırakmış kucağıma allahım benimmi diyorum :) annelik gerçekten delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…