2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizimkinin de karnı fokur fokur, inanamıyorum seslere. Doktoru sabah samsimplex diye bir damla önerdi, 15 er damla onu kullanamaya başladım. Gece 5 ten beri uyuyor nasıl yorulduysa yavrum
Canim bende kullanıyorum biiznillah sifa oldu ,bitti şimdi tekrar almak ve almamak arasında kararsizim düzenli kullan saatlerine vs dikkat et çok iyi geliyor

Kizlar merhaba size bir sey danismak istiyorum. Ben hala lohusayim bugun 50ci gun ama hala cok az miktarda lekeleniyorum sizin lohusalik doneminiz nasildi benim ki mi anormal acaba bilemedim doktorumda izne cikmis gidemiyorum ocak ayina randevu veriyor bitek napsam bilemedim sizin kac gun sürmüştü bana bi yazarsaniz cok sevinirim

Canim bende kullanıyorum biiznillah sifa oldu ,bitti şimdi tekrar almak ve almamak arasında kararsizim düzenli kullan saatlerine vs dikkat et çok iyi geliyor
Günde 3 defa 15 er damla mı kullandın canım? Ben verdiğimden beri 2 kez gaz çıkardı, normalde 20 kere çıkarırdı. Normal mi? Ben gazı sökecek daha çok çıkaracak zannetmiştim

Günde 3 defa 15 er damla mı kullandın canım? Ben verdiğimden beri 2 kez gaz çıkardı, normalde 20 kere çıkarırdı. Normal mi? Ben gazı sökecek daha çok çıkaracak zannetmiştim
Bizim dr umuz demiştiki onun işlevi kücük gazları birleştirip birlikte çıkarmasını sağlamak belki o yüzden az çıkarmıştır

Bazılarının 40 gün bitsede lekelenmesi devam ediyor diye duymuştm bi kaç güne geçmezse bi dr a gözükün tabi ama dini olarakta tıbbi olarakta lohusalığınız 40 gün sonra bitmiş sayılır lekelenmeler ibadete engel değil 40 günden sonra. Benim 40. Günden sonra gelmedi ozamana kadar ara ara geldi durdu

Bizimki de hep kucakta uyuyor ve ayakta kucakta gezdireceksin. Cok yorucu oluyor, oturdun mi zink diye uyaniyor. Ana kucagi aldik bakalim ise yarayacak mi

Bizimki de hep kucakta uyuyor ve ayakta kucakta gezdireceksin. Cok yorucu oluyor, oturdun mi zink diye uyaniyor. Ana kucagi aldik bakalim ise yarayacak mi
Bizde ana kucağında da uyuyor bazen ama onda da çok kalması zararlı diye okudum. Onda uyuyor şanslıysak yatağına bırakırken uyanmıyor.

Evet aynı o şekilde kullanın demisti doktorumuz , yani bilmiyorum ama bebegin rahatsa aglaması sancısı yoksa belki de çıkarmıştır, yeni başladığınız için de olabilir,kullanmaya basladiktan 1-2 gün sonra daha iyi sonuç aldik biz ,gün geçtikçe etkisini hissettik cok sukur ,inşaAllah size de faydası olur

İnşallah canım, çok sevindim size fayda ettiğine, umarım bir daha yaşamayız dün geceyi ağlaması az oldu, ama en azından uyudu yavrum çok şükür. Düzenli kullanacağım, çok sağol içim rahatladı

Kızlar bende lashion meme ucu kremi var bir kere kullandm ama bebeğim beğenmedi bidaha kullanmadm kullanmak isteyen varsa satabilirim özelden ulaşabilir

catterflym ne yaptınız doktora gittiniz mi merak ettim bebişi
Merhaba gittik ama pek birsey demedi.evet 1 bacagi type 2 cikmis takip etcez.2.ay tekrar bakcaz dedi.cift bez takmaya devam dedi.
Onumuzdeki ay baska cocuk doktoruna gidecegim, iyi bir cocuk doktoru onerdi arkadasim bir de onun bakmasini istiyorum.
Siz ne zaman gitceksiniz var mi gelisme

Kızlar ben kızıma biogaia kullanıyordum 2 haftalığından beri ama son 3-4 gündür kakası çok cıvık, sulu ve biraz da mukuslu. Doktora yazdım maflor damla kullanın dedi. Şunu soracağım, bu eğer alerjikse bebeklerde sonradan da alerji çıkabilir mi? Ben beslenmemi kısmamıştım hiçbit sorun yapamıyorduk kakada bu zamana kadar. Neredeyse 2 aylık olacak bebeğim, bu saatten sonra çıkar mı acaba süte vs alerji

Hay Allah hiç bakmadım. Etkisi de olmuyordur o halde. Ben gaz için kullanmıyordum zaten o yüzden etkisini gözlemleme şansım yok. Yenisini alacağız o zaman.
Canım açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklayabilirsin yenisini almana gerek yok ben öyle kullanıyorum. Eczacı öyle demişti.
Ben eminim benim kız kolik, artık meme de almıyor, hala ağlıyor, acile gitsek ne yaparlar acaba?
Canım bu meme reddi bir süre oluyor bebeklerde anladığımız kadarıyla sonra geçiyor ama, dönemlik bir atak sanırım bunlar

daha tutmasına var bzmkide ellerini vuruyor oyun halısına ama daha bilerek yapmıyor. bni görünce resmen dil cıkarıyor ağzı sulanmış gbi ses cıkarıyor. uykusunda hala gülüyor senınkide gülüyor mu özellikle uykudan uyanacağı zmn. gözlerini deviriyor normal mi

Benim kanamam 45 günde falan kesilmişti 1 hafta sonra yine 2-3, gün lekelenmem oldu o da kesildi bugün yine hafif kanama başladı, adet mi oldum onu da anlamıyorum ki, ben 2 yıldan fazladır adet olmuyorum sürekli hamile kaldım onu da unuttum adet nasıl oluyordu doktora gitmek de istemiyorum çünkü gidersem smear testi yapacak yaptırmak istemiyorum korkuyorum biraz. Birkaç gün daha bekleyecegim geçmezse mecbur gideceğim artık.

İnşallah düzelmiş olur önümüzdeki ay. Tekrar mı baktı USG ile. Biz pazartesi direk ortopediye gitcez. Devletten çocuk ortopedisine cumaya randevu aldım ama aile hekimi özelde bir doktoru tavsiye etti pazartesi ona gitcez

Benim kizin üst bacak boğumlari asimetrik malesef. Birinde bi tane fazla, bu durum beni endişelendirdi. Bu hafta dr a gideceğiz, bakalim günler nasil geçecek icim sıkıldı. Hepimizin bebeklerini korusun Allah. Anne olmak endişeyle kanka olmak demek galiba yeni bi sekme acildi kafamda

Canım kurbağa bacağı gibi yapıp mı baktın o haliyle bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…