2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa canım benim çok üzüldüm yine mi kötü oldunda gittiniz yetersiz değilsin senin elinde olan bişey değilki öyle düşünme inşallah iyi olunca bol bol zaman gecirirsin bebeğinle , Allahm şifa versin

Canım bence kimseye bişey anlatma söyleme cevaplarını geciştir mesela sütün yetiyomu emiyomu deyince emiyo de geç mama veriyonmu deyince arada veriyoz işte de geç akıl veren olursada tamam yaparm de geç anca öyle susuyolar ama sen yine bildiğini yap tabi

Hiiç bitmeyecekler dişi çıkacak kendi bebelerinin dişi doğarken çıkmış olacak. Ay tövbe argo kullanmak istemiyorum ama kendi şeylerinde de yüreyerek çıktı onların çocukları öyle bir değişikler. Kadının torunu benimle doğum yaptı aramızda 15 gün var gelmiş ama öylee bi toplu ki annesini öyle bi emiyor ki diye başladı küfrettim içimden artık en son.
Valla şu süreçte sabır bırakmadılar adamda gerçekten. Bu bildiğin psikolojik şiddetmiş ve kesinlikle lohusa psikolojisi diye bir şey yok bence insanlar seni o psikolojiye itiyor yıpratıyor seni. Yook demezler orda dedikodu var kim umursayacsk çocuğu. O ev nasıl temizlendi nasıl toparlanıyor sanki kendileri doğurmadı zamanında. Bugün evi bi temizleyeyim dedim artık ev tozlandı çocuğa zarar tozu solumasın elime bezi alıyorum ağlıyor sakinleştiriyorum geri gidiyorum derken görsen bu saat oldu yeni bitti. Ve dönüp bakıyprum sadece süpürge vileda ve mobilya tozu baska hiç bir şey yok. İnsallah canım insallah
Kuzum öyle zaten anlatmıyorum ama ben anlatmasam kayınvalidenim ağzı durmuyor ay o gün hastaneden sonra onlara uğradık komşusu geldi bende o arada mutfaga gidiyorum elimde biberon basladı sütü gelmedi 3-4 gün sonrada yetmedi mama veriyor şu bu diye elin kadınına anlatmaya. Sürekli alışveriş yaptıgı pazarcı var dereotu getirecekti ama taa o zamanlar 20 günlüktük pazarcı bile sütüm olmadıgı biliyor arayanda bilerek arıyor beni anlatmama gerek yok yanii

Hadi ya söylesen anne herkese anlatıp durma diye yada eşin söylese rahatsız oluyorm bu süt konusunu artk kapatındese yada sen de bence genelde benim eşim söyler böyle şeyleri ondan diyorm seninkide söylese oğluna bişey diyemez , dereotu süt arttırıyor ama bana bebek hemşiresi süt arttıyor ama çok yeme tadınıda değiştirir dedi buda emmek istememesine neden olabilir. Bende süt konusundan çok bunalmıştım ağlayıp duruyordm artık bu konulardan kayınvalidemde her geldiklerinde soruyordu sonra eşim sütü var neden böyle yapıyorsunuz falan bişey dedi bi daha sormuyor artık hiç

Bende ne ara hamileliğim geçti diyorm ozamanlar geçmicek gibi geliyordu bizimki 40+1 de doğduğu için baya bekledikbizde eşimle hala bu bizim kızımızmı diyoruz

Allah arttırsın napalım sordukmu demek lazım sana gelip sarılasım ve süt konusunda baskı yapanlara sizene kızı bi rahat bırakın diye susturasım var hope zaten bu laflardan insan ister istemez strese giriyor düşüncesizler..

Eşimde düşünceli davranmak adı altında daha emzirmeye başlamadan mama yapayım mı diye geliyor. Diyorum daha emzirmeye başlamadan beni 1-0 geride bırakıyorsun yani psikoloji olarak. Anlamıyorlar canımm ya konuştum da kayınvalidemle oda işte arayan akrabayla konusmus belli ya gündüz beni aramış 3 saat meselesini söylüyor bana mamadan önce ve diğer mama arasında emzirmiyorum zaten anne onun doyuyor diyorum olsun sen arada 20-30 cc daha ver diyor bana.

Ay zaten hiç tanımadığım sizlerden destek aldım bu süreçte gerçekten psikolojik olarak size anlattıkta rahatladığımı tek olmadığımı hissettim hep

Tamam veriyorm de sende anca öyle rahat bırakırlar insanlar senin çocuğunu senden çok düşünüyor gibi davranınca sinir oluyor insan sen onun annesisin farkında değiller daha

Kızlar anasonu ve rezeneyi nasıl veriyorsunuz bebeklerinize ? Netten sipariş ediyorsanız hangi marka alıyorsunuz ? Nasıl demliyorsunuz ve kaç cc veriyorsunuz?

Kızlar vücut losyonu ve yağı ne kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz var mı?
Bir de her çişte altını ıslak mendil ya da pamukla siliyor musunuz?

Yaa canım benim çok üzüldüm yine mi kötü oldunda gittiniz yetersiz değilsin senin elinde olan bişey değilki öyle düşünme inşallah iyi olunca bol bol zaman gecirirsin bebeğinle , Allahm şifa versin
evet canim tekrar agri baslamisti dun. o yuzden gittik. kalp olmadigi anlasildi.
Amin kuzum

yuruyerek cikan var, konusaeak cikan var bir de okula basladinlar abovv en zeki onlarin cocuklari

He birde dogum kilolarini karsilastiriyorlar. benimki 3 kg den asagidaydi ya, olur bisiolmaz toparlar zaten mama da veriyorsun diyorlar

Canım ben yağ kullanmıyorum gözenekleri tıkıyor diye. Unibaby nin nemlendiricisini kullanıyorum banyo sonrası.
Çişlerde de altını pamukla siliyorum mutlaka

Her bez değişiminde ıslak mendil kullanıyorum. Kaka yaptıysa lavobada yıkıyorum ama ıslak mendille silip durup ciltini tahriş etmeyeyim diye. Nemlendirici kullanmıyorum ben ya mustelanın sampuanını almıstım onuda bir duşta şampuanlıyorsam diğerinde sadece su akıtıyorum kirlenmiyorlar sonuçta
Neler neler daha takmamaya çalışırken bile geriliyoruum. Onun bizde ki versiyonu flancanın cocugunun doğum kilosu benimkinin şimdiki kilosuymuşş

Korkunç bi bir saat geçirdik. Bir an bile susmadan katılırcasına ağladı. Çaresizlikten yan komşumu aradım. O eve girer girmez sakinleşmeye başladı. Çocuğu okudu üfledi. Zeytinyağı ile karnına masaj yaptı. Veee bebeğime 1 çay kaşığı kimyon suyu verdi. Çocuk sustu Bu bebeğimde de yapmam dediğim herseyi yapmaya aynen devam. İlk 6 Ay anne sütü yada mama noldu elim ayağıma dolaştı

Ya Allah senden razi olsun. Gozlerim dolu dolu okudum o kadar ihtiyacim vardi ki bunlari okumaya. Gercekten kendimi coook yetersiz hissediyorum ve baska boyle dusunen var mi bilmiyorum ama bebegim beni sevmiyormus gibi geliyor.
El kadar benekten nasil bir performans bekliyorum bilmiyorum boynuma sarilacak hali yok ama ne bileyim psikolojim bozuk herhalde
Kızlar anasonu ve rezeneyi nasıl veriyorsunuz bebeklerinize ? Netten sipariş ediyorsanız hangi marka alıyorsunuz ? Nasıl demliyorsunuz ve kaç cc veriyorsunuz?
Canim bebis nasil oldu
Ben yag olarak incia kullaniyorum dogal icerikli.
Her ciste de altini siliyorum islak mendille

Ben zeytin yağı sürüyorm yüzünede dr un berdiği nemlendiriciyi her çişte ıslak mendille siliyorm biraz havalndırıyorum kuruyunca bezini bağlıyorm kaka yapmadıysa pişik kremi sürmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…