2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar emzik tutturmaya çalışanlar varmış, benim kızım da emzik tutmadı, en son avent in emzigini biraz biraz tuttu, ben de karnı açken veriyorum tokken öğürüyor çünkü ilk birkaç dk ile başladık şimdi daha uzun tutuyor, böyle böyle alıştırmaya çalışacağım, siz de deneyebilirsiniz.

kızlae bebeğinde salya olmaya başlayan var mı, ağzı sulanmaya başladı sanki ilk oğlumda 4aylıkken diş çıkardı, 2.bebeğiniz uyanmaya yakın gözlerini yukarıya kaldırıp gülen var mı bzm hala devam ediyorda gecmesi lazım yazıyor 2 ayında

Lekenlenmeler devam ediyormuş bazılarımızın çok yorucu Benim bitti 40 gün olmadan doktorum 40. Gün gel demişti ama gidemedim vajinal muayene yapıyorlar mı giden kızlar hiçbir yerimi elletesim yokta

Bizim 2 aylık neredeyse ağzından su akmaya başladı normal uyanıyor

Benim bebeğim seninkinden küçük sanırım. 50 günlük henüz. Salya yok o yüzden.
Ama uykuya geçerken ve uyanırken gözleri yarı açık olabiliyor ve gözlerini kaydırıp gülüyor. Büyük kızım da yapardı, çok takardım. Hatırladığım bunlar 3-4 ay civarı tamamen geçiyor. Henüz erken olabilir. Eşlik eden başka şeyler yoksa endişelenme.

Ya aslinda belki iyidir bilmiyorum ama benimki yumruk olarak agzina sokmaya calisiyor tabi sigmiyor sinirleniyor asabi kiz o yuzden vermek istiyorum emzik ama bugunku denemeler de basarisiz oldu.

Kuvet isini deniycem canim sagol
Bozma moralini canim halsizdir tabi normal. Otribebe ise yariyordur illaki rahat ol. Sen burnunu ac emzir ac emzir o toparlar insallah cigere inmeden.
Canim 60-70 gun lekelenmesi surenler duydum sanirim normalmis ama bir doktora danismakta fayda var tabiki

Subsimplex kullananlar sizde uyku yaptı mı? Sehrazat6 bebeğim halen uyuyor

Yani bunu bende arastirdim bazen bebegim cok uyuyordu 4 saate yakın deliksiz vs ,uyku yapmadigini bebegin gaz problemi geçtiği için böyle rahat uyuduğunu yorumlamislar forumda ve başka sitelerde,içinde uyku yapıcı birsey yok vs demisler.
Günün bazi saatlerinde huzurlu ve uzun uykuları oluyor evet. Ama sebebi bu mu bende emin degilim

Lekenlenmeler devam ediyormuş bazılarımızın çok yorucu Benim bitti 40 gün olmadan doktorum 40. Gün gel demişti ama gidemedim vajinal muayene yapıyorlar mı giden kızlar hiçbir yerimi elletesim yokta
Ben gittim kuzum evet alttan muayene ediyor smear testi yaptı

bnde buyuk oğlumda cok endıselendm hatta eeg usg bile cektirdimbunda da randevu aldım dr. bni kovmasa iyi..bu da yapınca hem kendımı telkin ediyorum normal diye hemde yine aynı hisler kaplıyor içimi

Ahaha yapıyor tabi ondan gel demiştir benimkide dedi daha gidemedm bende erteliyorm hep

Benim lekelenmeler yeni yeni bitti gibi
Ara ara gelmişti hem de pembe sekilde
Hareket, eğilmek, ağıra az da olsa zorlamak tetikliyordu
Dr a sordum tabi ki olur öyle modunda takıldı
Muayenede de bi sorun görmedi
Gülüyor canım gözleri de kayıyor
Ama hepsi günden güne daha da azalıyor
Sizde de azalıyordur eminim o yüzden içini ferah tut
Ben bu konuyu 2 doktora da sordum bana 5. Aya kadar azalarak biter dediler.

Valla bizimkinde kollar ve bacaklarda titreme baya sallama vardı hiçbir doktor üzerinde durmadı. Gerçekten baya azaldı eskisine göre beni de tutan şey azaldığını görmek.
Sakin kalmaya çalış iyiler çok şükür bi sorunları yok kuzum
Zatne takiptesindşr sen de farkındasındır her geçen gün minicik de olsa bi değişiklik oluyor güncelleme geliyor
Kızlar nil hışırtılı kitabı tutuyor o ucundaki halkayı el emiyoruz emzik tutmadığı için şap şup ay bir
Agular bir bağırmalar bir cevaplar konuşmadığımızda ağlıyor
Oy nilcim yine güncellemelerden güncellemelere koşuyor
Maşallah o zaman ben maks 14 gün veriyorum bize de
Çıngırağı daha önce mi tuttu?
Bu asimetrik konusu benim de ufaktan canımı sıkan bi konu
Sanırım bezleri biraz büyükçe kullanmak lazım. Prematüreyi biraz uzun kullandım sanırım o dönem birinde bi boğum eksikti.
Kalça usg de bi şey çıkmadı şükür ama bi boğum biraz aşağıda gibi.
Canım kurbağa bacağı gibi yapıp mı baktın o haliyle bakıyorlar
Kendime not .kontrol edicem Ben de sabahleyin

güncellemenin en zoru 5dkka yatıyor sanki saatlerce yatmış gbi uyanmasıtitreme şöyle tuttuğunda duruyorsa evet önemli değil ama devam ediyorsa önemli demişti dr. mz. bnde mastit oluyorum bu gece sanki bütün vücudum ağrıyor az az sağdm ama sağacak halim kalmadı bi uyusam keşke

Ayyy evet bak yine 3 dk göz kapadı açtı geri. Bi 10 saate yaklaştık sanırım 2-3 er dk uyku uyuyorrrr günü gününü tutmuyor valla
Ebet ebet kuzucum tutunca duruyor konusu var bir de. Duruyor neyseki.
Bir de ayrıca emerken ya da kucağıma aldığımda ya da dümdüz yatarken de oluyor ritmik kolunu hareket ettirmesi var inş o da geçecek
Ben bi paeol ardından sertçe bastıra bastıra sürekli aynı memeyi emzirerek geçirmiştim.
O kadar acıyordu ki meme gerçekten sıkmak çok zordu bir de kızarmış alev alev
Valla analık zor iş
Geçmiş olsun canım

Aynen ben de biraz önce başka bir platformda aynısını okudum. Çok teşekkür ederim inşallah hep huzurlu uykuları olur bebeklerimizin

Salya bizde de basladi. Erken mi dis cikariyo diye endiselendim ama bilmiyorum neden salyasi akmaya basladi

Yok canim yapmıyorlar dermişim smear testi istiyorlar, ben lekelenmelerim devam ediyor diyip yirtmistim, lekelenmen bitince gel yapalım dedi ama gidesim yok pek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…