- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
Bizim 2 aylık neredeyse ağzından su akmaya başladı normal uyanıyorkızlae bebeğinde salya olmaya başlayan var mı, ağzı sulanmaya başladı sanki ilk oğlumda 4aylıkken diş çıkardı, 2.bebeğiniz uyanmaya yakın gözlerini yukarıya kaldırıp gülen var mı bzm hala devam ediyorda gecmesi lazım yazıyor 2 ayında
Benim bebeğim seninkinden küçük sanırım. 50 günlük henüz. Salya yok o yüzden.kızlae bebeğinde salya olmaya başlayan var mı, ağzı sulanmaya başladı sanki ilk oğlumda 4aylıkken diş çıkardı, 2.bebeğiniz uyanmaya yakın gözlerini yukarıya kaldırıp gülen var mı bzm hala devam ediyorda gecmesi lazım yazıyor 2 ayında
Ya aslinda belki iyidir bilmiyorum ama benimki yumruk olarak agzina sokmaya calisiyor tabi sigmiyor sinirleniyor asabi kizBaşparmak bizde de yok arada kendim tutturmaya çalıştım ama yumrukları pek açmıyoramin canım amin
Bizim bebeler ne zaman bi şeyler tutacak sen bilirsin takribi ne zaman
El emmesi kötü bi şey mi
Temiz değilse tabi kötü olabilir ama gelişimsel olarak iyi bir şey değil miydi sankikeşfedecek filan hani
Benimki de emzik almıyor nuk, eczane emziği denedim. avent denemedim tabi.
geçen hafta annemlerdeyken sesli şekilde elini çok emdi eve geldi sakinleşti. pek emmiyor şimdi
Ben küvetine full su doldurup bebişi de başından destekleyip boşta bıraktım cok hoşuna gitmişti içinde hafif hafif boşta kalan elle de masaj yapmıştım. Peşinden hazır sıcak suyla da hemen yıkamıştım. Sık sık Yıkamanı önerebilirim
40-65 gün arası yaklaşık 3 haftalık dönem biraz sancılı geçiyor
Bozma moralini canim halsizdir tabi normal. Otribebe ise yariyordur illaki rahat ol. Sen burnunu ac emzir ac emzir o toparlar insallah cigere inmeden.Kızlar doktora gittim ben de sabahtan, burnu çok çok tıkalıymış. Şükür ciğere inmemiş ama doktor her an inebilir sıkı takipte olalım dedi. Otribebe ile açmaya çalışıyorum ama çok fayda ediyor mu emin değilim. Çok az emiyor, sürekli bir baygın gibi yorgun hali var çok sinirim bozuldu
Canim 60-70 gun lekelenmesi surenler duydum sanirim normalmis ama bir doktora danismakta fayda var tabikiKizlar merhaba size bir sey danismak istiyorum. Ben hala lohusayim bugun 50ci gun ama hala cok az miktarda lekeleniyorumsizin lohusalik doneminiz nasildi benim ki mi anormal acaba bilemedim doktorumda izne cikmis gidemiyorum ocak ayina randevu veriyor bitek napsam bilemedim sizin kac gun sürmüştü bana bi yazarsaniz cok sevinirim
Subsimplex kullananlar sizde uyku yaptı mı?Sehrazat6 bebeğim halen uyuyor
Canım dün senin mesajlarını görmüştüm. Bebeğin çok yorulmuş olmalı. Bırak dinlensin. Benimki de bir gün iyi bir gün kötü. Ertesi gün yenidoğan gibi acısını çıkarıyorlar.Subsimplex kullananlar sizde uyku yaptı mı?Sehrazat6 bebeğim halen uyuyor
Ben gittim kuzum evet alttan muayene ediyor smear testi yaptıLekenlenmeler devam ediyormuş bazılarımızın çok yorucuBenim bitti 40 gün olmadan doktorum 40. Gün gel demişti ama gidemedim vajinal muayene yapıyorlar mı giden kızlar hiçbir yerimi elletesim yokta
bnde buyuk oğlumda cok endıselendm hatta eeg usg bile cektirdimBenim bebeğim seninkinden küçük sanırım. 50 günlük henüz. Salya yok o yüzden.
Ama uykuya geçerken ve uyanırken gözleri yarı açık olabiliyor ve gözlerini kaydırıp gülüyor. Büyük kızım da yapardı, çok takardım. Hatırladığım bunlar 3-4 ay civarı tamamen geçiyor. Henüz erken olabilir. Eşlik eden başka şeyler yoksa endişelenme.
Ahaha yapıyor tabi ondan gel demiştir benimkide dedi daha gidemedm bende erteliyorm hepLekenlenmeler devam ediyormuş bazılarımızın çok yorucuBenim bitti 40 gün olmadan doktorum 40. Gün gel demişti ama gidemedim vajinal muayene yapıyorlar mı giden kızlar hiçbir yerimi elletesim yokta
Kaçıncı ay güncellemesi bunlarKızlar nil hışırtılı kitabı tutuyor o ucundaki halkayı el emiyoruz emzik tutmadığı için şap şupay bir
Agular bir bağırmalar bir cevaplar konuşmadığımızda ağlıyor
Aynen canım bir gün iyi bir gün fenaCanım dün senin mesajlarını görmüştüm. Bebeğin çok yorulmuş olmalı. Bırak dinlensin. Benimki de bir gün iyi bir gün kötü. Ertesi gün yenidoğan gibi acısını çıkarıyorlar.
Benim lekelenmeler yeni yeni bitti gibiKizlar merhaba size bir sey danismak istiyorum. Ben hala lohusayim bugun 50ci gun ama hala cok az miktarda lekeleniyorumsizin lohusalik doneminiz nasildi benim ki mi anormal acaba bilemedim doktorumda izne cikmis gidemiyorum ocak ayina randevu veriyor bitek napsam bilemedim sizin kac gun sürmüştü bana bi yazarsaniz cok sevinirim
Gülüyor canım gözleri de kayıyordaha tutmasına var bzmkide ellerini vuruyor oyun halısına ama daha bilerek yapmıyor. bni görünce resmen dil cıkarıyor ağzı sulanmış gbi ses cıkarıyor. uykusunda hala gülüyor senınkide gülüyor mu özellikle uykudan uyanacağı zmn. gözlerini deviriyor normal mi
Oy nilcim yine güncellemelerden güncellemelere koşuyorKızlar nil hışırtılı kitabı tutuyor o ucundaki halkayı el emiyoruz emzik tutmadığı için şap şupay bir
Agular bir bağırmalar bir cevaplar konuşmadığımızda ağlıyor
Bu asimetrik konusu benim de ufaktan canımı sıkan bi konuBenim kizin üst bacak boğumlari asimetrik malesef. Birinde bi tane fazla, bu durum beni endişelendirdi. Bu hafta dr a gideceğiz, bakalim günler nasil geçecek icim sıkıldı. Hepimizin bebeklerini korusun Allah. Anne olmak endişeyle kanka olmak demek galibayeni bi sekme acildi kafamda
Kendime not .kontrol edicem Ben de sabahleyinCanım kurbağa bacağı gibi yapıp mı baktın o haliyle bakıyorlar
güncellemenin en zoru 5dkka yatıyor sanki saatlerce yatmış gbi uyanmasıBenim lekelenmeler yeni yeni bitti gibi
Ara ara gelmişti hem de pembe sekilde
Hareket, eğilmek, ağıra az da olsa zorlamak tetikliyordu
Dr a sordum tabi ki olur öyle modunda takıldı
Muayenede de bi sorun görmedi
Gülüyor canım gözleri de kayıyor
Ama hepsi günden güne daha da azalıyor
Sizde de azalıyordur eminim o yüzden içini ferah tut
Ben bu konuyu 2 doktora da sordum bana 5. Aya kadar azalarak biter dediler.
Valla bizimkinde kollar ve bacaklarda titreme baya sallama vardı hiçbir doktor üzerinde durmadı. Gerçekten baya azaldı eskisine göre beni de tutan şey azaldığını görmek.
Sakin kalmaya çalış iyiler çok şükür bi sorunları yok kuzum
Zatne takiptesindşr sen de farkındasındır her geçen gün minicik de olsa bi değişiklik oluyor güncelleme geliyor
Oy nilcim yine güncellemelerden güncellemelere koşuyor
Maşallah o zaman ben maks 14 gün veriyorum bize de
Çıngırağı daha önce mi tuttu?
Bu asimetrik konusu benim de ufaktan canımı sıkan bi konu
Sanırım bezleri biraz büyükçe kullanmak lazım. Prematüreyi biraz uzun kullandım sanırım o dönem birinde bi boğum eksikti.
Kalça usg de bi şey çıkmadı şükür ama bi boğum biraz aşağıda gibi.
Kendime not .kontrol edicem Ben de sabahleyin
Ayyy evet bak yine 3 dk göz kapadı açtı geri. Bi 10 saate yaklaştık sanırım 2-3 er dk uyku uyuyorrrrgüncellemenin en zoru 5dkka yatıyor sanki saatlerce yatmış gbi uyanmasıtitreme şöyle tuttuğunda duruyorsa evet önemli değil ama devam ediyorsa önemli demişti dr. mz. bnde mastit oluyorum bu gece sanki bütün vücudum ağrıyor az az sağdm ama sağacak halim kalmadı bi uyusam keşke
Aynen ben de biraz önce başka bir platformda aynısını okudum. Çok teşekkür ederim inşallah hep huzurlu uykuları olur bebeklerimizinYani bunu bende arastirdim bazen bebegim cok uyuyordu 4 saate yakın deliksiz vs ,uyku yapmadigini bebegin gaz problemi geçtiği için böyle rahat uyuduğunu yorumlamislar forumda ve başka sitelerde,içinde uyku yapıcı birsey yok vs demisler.
Günün bazi saatlerinde huzurlu ve uzun uykuları oluyor evet. Ama sebebi bu mu bende emin degilim
Salya bizde de basladi. Erken mi dis cikariyo diye endiselendim ama bilmiyorum neden salyasi akmaya basladikızlae bebeğinde salya olmaya başlayan var mı, ağzı sulanmaya başladı sanki ilk oğlumda 4aylıkken diş çıkardı, 2.bebeğiniz uyanmaya yakın gözlerini yukarıya kaldırıp gülen var mı bzm hala devam ediyorda gecmesi lazım yazıyor 2 ayında
Yok canim yapmıyorlar dermişimLekenlenmeler devam ediyormuş bazılarımızın çok yorucuBenim bitti 40 gün olmadan doktorum 40. Gün gel demişti ama gidemedim vajinal muayene yapıyorlar mı giden kızlar hiçbir yerimi elletesim yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?