- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 103
- 31
Neden sevmesin bütün ihtiyaclarını sen karşılıyorsun şuan 4. Ayında seni ve babasını tanıyacak ozaman tepkileri artar annesiYa Allah senden razi olsun. Gozlerim dolu dolu okudum o kadar ihtiyacim vardi ki bunlari okumaya. Gercekten kendimi coook yetersiz hissediyorum ve baska boyle dusunen var mi bilmiyorum ama bebegim beni sevmiyormus gibi geliyor.
El kadar benekten nasil bir performans bekliyorum bilmiyorum boynuma sarilacak hali yok ama ne bileyim psikolojim bozuk herhalde
Çok şükür iyi bebiş atlattık hastalığı öksürük hırıltı hepsi bittiCanim bebis nasil oldu
Canım çok geçmiş olsun, kendini yetersiz hissetmene hiç gerek yok çünkü annelik 3-5 ay süren birsey değil ki, mutlaka çocuklarımızla yeterince ilgilenmediğimiz dönemler olacak, hastalık bu sonuçta, bir de böyle şeyler düşünerek yıpratma kendini.ahh üzumlun keklerim,
dogum bitti ama cilesi resmen devam ediyor. Benim gogus ve sirt agrisinin sebebi tansiyon veya kalp degilmis.
buyuk ihtimalle karaciger safra arasi damarimda tikaniklik varmis. Bu sabah karsi ve aksam ustude hastanedeydik .Karaciger ve safra testlerim iki gunde iki katindan fazla yukselmis . Pazartesi sabah ultrosona alicaklar. ona gore bir yol izlicez.ameliyat ya da varsa bir alternatifi
Agrilarim cok olursa diye cok guclu bir ilac verdiler, zorda kalirsan kullan dediler ama süte gecebiliyormus. Insallah o kadar agrim olmaz
Agri dan cocugumu hepi topu 3-4 kere alabildim bugun kucagimakendimi cok yetersiz hissediyorum artik
O his hiç geçmiyor canımKızlar şu anda kızım uyuyor. Ona bakıyorum Allah'ın diyorum bu benim mi? Sanki Hamilelikte dogumdu hiçbir şey yaşamamışım da dışarıdan izliyor muşum gibi geliyor. Tuhaf hissediyorum. Ama onu çok seviyorum. Uyurken bile özlüyorum. Böyle hisseden oldu mu hiç. Pazar gününün duygusalı
Kuzumm bugün sabahtan beri sokaktayız babamızın işleri vardı bizde çıktık sonra arkadaşlarının ailesine gittik beyler toplanıp kafeye gitti biz kadın kadına bizim efeye baktık kucak değiştirdikçe bastı feryadı
Canım çok geçmiş olsunahh üzumlun keklerim,
dogum bitti ama cilesi resmen devam ediyor. Benim gogus ve sirt agrisinin sebebi tansiyon veya kalp degilmis.
buyuk ihtimalle karaciger safra arasi damarimda tikaniklik varmis. Bu sabah karsi ve aksam ustude hastanedeydik .Karaciger ve safra testlerim iki gunde iki katindan fazla yukselmis . Pazartesi sabah ultrosona alicaklar. ona gore bir yol izlicez.ameliyat ya da varsa bir alternatifi
Agrilarim cok olursa diye cok guclu bir ilac verdiler, zorda kalirsan kullan dediler ama süte gecebiliyormus. Insallah o kadar agrim olmaz
Agri dan cocugumu hepi topu 3-4 kere alabildim bugun kucagimakendimi cok yetersiz hissediyorum artik
Ne haksızlığı oluyormuşBu ay hastaneyle dolu geçicek umarım sıkıntısız olur herşey
Yarın alerji 14 Aralık aşı 19 aralık kalça usg 21 aralık aşı ve birçoğunda eşim nöbetçi haksızlık olmasın bir annemlerde bir annenlerde kal diyor sıkıntınapsak bilemedim evde mi kalsam yalnız ne dersiniz ?
Canım daha bebeğin minicik, senin rahatın önemli olan, lohusasın halen. Ben kv de rahat edemezdim, annemde kalırdım. Bu dönemde böyle şeylere bakılmaz ki.Bu ay hastaneyle dolu geçicek umarım sıkıntısız olur herşey
Yarın alerji 14 Aralık aşı 19 aralık kalça usg 21 aralık aşı ve birçoğunda eşim nöbetçi haksızlık olmasın bir annemlerde bir annenlerde kal diyor sıkıntınapsak bilemedim evde mi kalsam yalnız ne dersiniz ?
Ya ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsunCanım ben yağ kullanmıyorum gözenekleri tıkıyor diye. Unibaby nin nemlendiricisini kullanıyorum banyo sonrası.
Çişlerde de altını pamukla siliyorum mutlaka
Islak mendilde soğuk oluyor kiYa ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsun
Baya yoğun geçmişKuzumm bugün sabahtan beri sokaktayız babamızın işleri vardı bizde çıktık sonra arkadaşlarının ailesine gittik beyler toplanıp kafeye gitti biz kadın kadına bizim efeye baktık kucak değiştirdikçe bastı feryadı
Eve misafir gelecekti kocam döndüğünde eve geldik misafirler geldi şimdi daha oturdum çok yoğun ve stresli bir gündü
Yarın hastane randevusu var alerji testimiz temiz çıkarsa istediğimi yiyebileceğim
Canım bende pamukla temizliyorum şu büyük dikdörtgen makyaj pamuklarından.Bi tane tas aldım her seferdnde ısıtıyorum ılık su koyuyorum ,suya bastırıp öyle silip kuruluyorum tertemiz oluyor. Ne yazık ki her seferinde suyu ısıtmak sorun oluyor bazen ketıldan ısıtıyorum.Islak mndili sevmiyorum tam temizlemiyor yapış yapış yapıyorYa ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsun
haklisin canim ama insan iste ister istemez umutsuzluga kapiliyor ilk duydugunda olumsuz seylerCanım çok geçmiş olsun, kendini yetersiz hissetmene hiç gerek yok çünkü annelik 3-5 ay süren birsey değil ki, mutlaka çocuklarımızla yeterince ilgilenmediğimiz dönemler olacak, hastalık bu sonuçta, bir de böyle şeyler düşünerek yıpratma kendini.
sagol kuzumGeçmiş olsun canım çok üzüldüm kokunu alması aynı ortamda bulunmanız dahi güzel bebeğin içinSpicelover
Sende de haberler iyi bence kuşum doktorunun söylediği besle kimseyide dinlemehope2022
son bir haftadir bir sabah birde aksamlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat. cikariyor damlalar sayesinde ama genede sancisi oluyor.Canım çok geçmiş olsunçok üzüldüm. Annen yanında, bebeğin de çok huysuz değil benimki gibi, sağlığına bir an önce kavuşursun, yeterki çaresi olsun canım benim. Moralini, enerjini yüksek tutmaya çalış canım, dualarım seninle
ben ilk gunden beri primanin kokusuz yeni doganlar icin olan islak mendilini kullaniyorum. bir sorun yasamadik cok sukurYa ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsun
İşte iki tarafında gönlü olacakmış amannNe haksızlığı oluyormuşaşılarda ateş yapan aşılarsa yanında biri olsa iyi olur bence kimle rahat edeceksen tabi , inşallah testte alerji çıkmaz ne belirtiler vardı bebişte sana test yaptılar
Canım ben bi paket pamuğu önden ıslatıyorum kaynamış soğumuş suyla onu bi kutunun içine koyuyorum kapaklı. Ordan alıp kullanırken en fazla ıslak mendil kadar soğuk oluyor. Baktım çok soğuk gelecek elimde bi iki saniye sıkıyorum ki ısınsın diye öyle rahat oluyorYa ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsun
Ah o gaz..2 ayrı damla kullanıyoruz, halen ağlıyor kuzum. Malesef onu yaşayacak canım, şu saat oldu kıvranıyor kucağımda elimizden bir şey gelmiyorhaklisin canim ama insan iste ister istemez umutsuzluga kapiliyor ilk duydugunda olumsuz seyler
sagol kuzum
son bir haftadir bir sabah birde aksamlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat. cikariyor damlalar sayesinde ama genede sancisi oluyor.
Anlamadik bizde
ben ilk gunden beri primanin kokusuz yeni doganlar icin olan islak mendilini kullaniyorum. bir sorun yasamadik cok sukur
islak mendil isitma makinasi aldim facebook marketten ikinci el. o da sicak tutuyor. baya isimize yariyor.
bende ayni iki farkli damla kullaniyorum. cabucak gecse de zaman 3. ay bitse rahatlicaz insallahAh o gaz..2 ayrı damla kullanıyoruz, halen ağlıyor kuzum. Malesef onu yaşayacak canım, şu saat oldu kıvranıyor kucağımda elimizden bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?