2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Neden sevmesin bütün ihtiyaclarını sen karşılıyorsun şuan 4. Ayında seni ve babasını tanıyacak ozaman tepkileri artar annesi hiçbirimiz yetersiz değiliz ne emziren ne mama veren hiç bi anne yetersiz değil hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz onlar için ve gercek hayat sosyal medyadaki gibi değil hepimiz farkındayız sende içini ferah tut kendini sev ki mutlu ol mutlu anne mutlu bebek

Canim bebis nasil oldu
Çok şükür iyi bebiş atlattık hastalığı öksürük hırıltı hepsi bitti fakat ventolin ve şurup kullanımına devam ediyoruz, bu haftaiçi kontrolümüz var. Küçücük bebeğim bir sürü ilaç kullandı dünyaya gelir gelmez sen nasılsın canım bebiş nasıl

Canım çok geçmiş olsun, kendini yetersiz hissetmene hiç gerek yok çünkü annelik 3-5 ay süren birsey değil ki, mutlaka çocuklarımızla yeterince ilgilenmediğimiz dönemler olacak, hastalık bu sonuçta, bir de böyle şeyler düşünerek yıpratma kendini.

O his hiç geçmiyor canım tamam artık daha fazla sevemem diyorsun ama hergun daha fazla seviyorsun ❤

anurkoc bebiş bugün huysuzmu hiç gözükmedin
Kuzumm bugün sabahtan beri sokaktayız babamızın işleri vardı bizde çıktık sonra arkadaşlarının ailesine gittik beyler toplanıp kafeye gitti biz kadın kadına bizim efeye baktık kucak değiştirdikçe bastı feryadı
Eve misafir gelecekti kocam döndüğünde eve geldik misafirler geldi şimdi daha oturdum çok yoğun ve stresli bir gündü
Yarın hastane randevusu var alerji testimiz temiz çıkarsa istediğimi yiyebileceğim

Bu ay hastaneyle dolu geçicek umarım sıkıntısız olur herşey
Yarın alerji 14 Aralık aşı 19 aralık kalça usg 21 aralık aşı ve birçoğunda eşim nöbetçi haksızlık olmasın bir annemlerde bir annenlerde kal diyor sıkıntı napsak bilemedim evde mi kalsam yalnız ne dersiniz ?

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Annen yanında, bebeğin de çok huysuz değil benimki gibi, sağlığına bir an önce kavuşursun, yeterki çaresi olsun canım benim. Moralini, enerjini yüksek tutmaya çalış canım, dualarım seninle

Ne haksızlığı oluyormuş aşılarda ateş yapan aşılarsa yanında biri olsa iyi olur bence kimle rahat edeceksen tabi , inşallah testte alerji çıkmaz ne belirtiler vardı bebişte sana test yaptılar

Canım daha bebeğin minicik, senin rahatın önemli olan, lohusasın halen. Ben kv de rahat edemezdim, annemde kalırdım. Bu dönemde böyle şeylere bakılmaz ki.

Canım ben yağ kullanmıyorum gözenekleri tıkıyor diye. Unibaby nin nemlendiricisini kullanıyorum banyo sonrası.
Çişlerde de altını pamukla siliyorum mutlaka
Ya ben de ıslak mendil kullanmıyorum, pamukla siliyorum. Ama pamuk soğuk olunca ürküyor. Her seferinde su ısıtmam gerekiyor. Termos da soğuyor 1-2 saate. Ne yapacağımı şaşırdım, ıslak mendile mi geçsem bilemedim. Sen soğuk suyla mı ıslatıyorsun

Islak mendilde soğuk oluyor ki farketmiyor bence

Baya yoğun geçmiş bu yoğunluğa misafir inşallah temiz çıkarr

Canım bende pamukla temizliyorum şu büyük dikdörtgen makyaj pamuklarından.Bi tane tas aldım her seferdnde ısıtıyorum ılık su koyuyorum ,suya bastırıp öyle silip kuruluyorum tertemiz oluyor. Ne yazık ki her seferinde suyu ısıtmak sorun oluyor bazen ketıldan ısıtıyorum.Islak mndili sevmiyorum tam temizlemiyor yapış yapış yapıyor

haklisin canim ama insan iste ister istemez umutsuzluga kapiliyor ilk duydugunda olumsuz seyler
sagol kuzum
son bir haftadir bir sabah birde aksamlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat. cikariyor damlalar sayesinde ama genede sancisi oluyor.
Anlamadik bizde
ben ilk gunden beri primanin kokusuz yeni doganlar icin olan islak mendilini kullaniyorum. bir sorun yasamadik cok sukur

islak mendil isitma makinasi aldim facebook marketten ikinci el. o da sicak tutuyor. baya isimize yariyor.

Ne haksızlığı oluyormuş aşılarda ateş yapan aşılarsa yanında biri olsa iyi olur bence kimle rahat edeceksen tabi , inşallah testte alerji çıkmaz ne belirtiler vardı bebişte sana test yaptılar
İşte iki tarafında gönlü olacakmış amann Yüzde kızarıklık ve sivilceler gürültülü kaka ve inanılmaz sancılı gaz kaka yapma oluyordu ben katı diyete geçeli hepsi geçti ama bu sırada biogaia ve zinco kullanıyoruz yüzünede locoderm vermişti doktor belkide onlar iyi gelmiştir

Canım ben bi paket pamuğu önden ıslatıyorum kaynamış soğumuş suyla onu bi kutunun içine koyuyorum kapaklı. Ordan alıp kullanırken en fazla ıslak mendil kadar soğuk oluyor. Baktım çok soğuk gelecek elimde bi iki saniye sıkıyorum ki ısınsın diye öyle rahat oluyor

Ah o gaz..2 ayrı damla kullanıyoruz, halen ağlıyor kuzum. Malesef onu yaşayacak canım, şu saat oldu kıvranıyor kucağımda elimizden bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…