2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gaz sancısının yanında kabızlık da mahvediyor çocuğu kaka yapsa rahatlar
canim bir arkdasimin bebegide bizimkiler gibi cok gazliydi, bir surude mama denemisleri, mama + meme seklinde ilerliyor onlar

nestle good start easy to digest mama cok ise yaramis . bende aldim baslicam bugun denemeye .

hic gazi kalmamis cocugun nerdeyse .

Eklentiler

• F3F1CEBC-5354-4F3D-BB82-47B951174C24.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar benim kizin kakasi hem sari pütürlü ama ara ara uzayan mukuslar da goruyorum puturlerin arasinda. Alerjik bebegi olanlan arkadaslar sizin de böyle miydi?

Canım mukus tek başına bir belirti olmayabilir telaşlanma hiç. Belki bebiş üşüttü belki hassasiyeti var ama ara ara olan mukus için alerji ağır bir ifade olabilir.
Sen bunu yazınca benim aklıma geçen hafta doktorda yaşadığımız şey geldi. İlk kez gittiğimiz bir doktordu. Kakası şöyle böyle anlattım. Hani dedi fotoğrafı yok mu bir bakayım. Galeriyi açtım ben hep sarı normal kakaları fotoğraflamışım Benim anormalim onlar ama Bu kızlar beni kaka profesörü de yaptı ne yapayım.

Evet haklısın hassasiyet de olmus olabilir takipteyim bakalim. Ben de 5 dk kendime zaman buldum kahve yaptim. Hem kahve içiyorum hem çok afedersiniz mukuslu diski fotolarina bakiyorum netten. Dedim kiz sare sacmalama anin tadini cikar, he sonra noldu viyaklama sesiyle 5 dklik keyfim 3 dk ya inmis oldu

Aynıyız resmen yaa çocuk uyuttum kendime bi kahve yaptım izlemeyi sevdiğim diziyi açtım dedim yarım saat bi kafam dağılsın cocuk dısında bir şey görüyüm duyuyum elimde telefonla kusma, kaka vs vs oturdum onları okudum kahvem soğudu yarım saatte bebe uyandı zaten kucakta duruyoruz öyle elimiz kolumuz bağlı

Hepimiz kahve yapmışız afiyet olsun kızlar bende şimdi içiyorum bizimki kıpırdanıyor dua ediyorum içimden birde şişkoluktan daha çok yememek için ağır yaşamlar izliyorum SeyyahSare
Babamız hastalandı birde dünyada en çok korktuğum şey bu gece bana hayırlı uğurlu olsun

Gecer insallah hemen. Bizimki hasta degil ama gunlerdir geceler bana hayırlı ugurlu bugun devredecem artik birkac saat, sistemim çöküyor yoksa

Al benden de o kadar ne yapacağımı bilmiyorum
Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi -Sunshine bilir kesin diye gelmiştim bende ama

Çok sağol teyzesi Bakalım Ocağın 7 si gibi ultrasonumuz var inşallah geçer de sünnet işine girişelim çok cesaretlendirdin beni sağolasın valla. Dediğin gibi doktor da emeklemeye başlamadan yaptır sende o da rahat eder dedi. Ay Allahım o kadar çok şey var ki. Verem aşısı yoktu ikinci ay aşılarınj yaptırırken sağlık ocağında önümüzdeki hafta yine aşısı var yine ateşli geceler bizi bekliyor. Şimdide ateşimiz var dün gece acile götürdüm baktılar ettiler anlamadılar neden olduğunu 3 gündür ateşli
Vallahi zorlanmıyorum dersem yalan olur. Ama annemin bakıyo olması içimi çok rahatlatıyor. Bir de ben yarım gün çalışıcam bir müddet mesela çocuk o gün durmuyor ben çıkıyorum diyorum çıkıp eve gelebiliyorum. İşverenim o konuda sıkıntı etmiyor Allahtan.
İlk gün zorlanıyorsun ama sonra güvenli ellerde olduğunu bildiğin için gönlün rahat oluyor. Hatta şöyle söyleyeyim biraz uzak kalıncq bebekten enerjin tazeleniyor akşam eve gelince uzun uzun bebekle sıkılmadan ilgilenebiliyosun

Benim kız huy edindi, öğlen 12 den akşam 6’ya kadar uyuyor, asla uyanmıyor, ilaçlardan mı bilmiyorum. Sonra sabah 5’e kadar uyumuyor. Ne yapmalıyım ya, yüzünü bile siliyorum uyuyor. Aslında gaz da çıkarıyor uyurken, uyansa sancı çekecek ama sabaha kadar gaz sancısı bu sefer de

G
Gece gündüzü mü karıştırdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…