Canım bizim oğlan 8. Gün yapmıştı kakasını şimdide 3 gün oldu hala bişey yokKızlar bebiş 5 gündür kaka yapmıyor yine, bizim gibi olan var mı?
Gaz sancısının yanında kabızlık da mahvediyor çocuğuCanım bizim oğlan 8. Gün yapmıştı kakasını şimdide 3 gün oldu hala bişey yok
canim bir arkdasimin bebegide bizimkiler gibi cok gazliydi, bir surude mama denemisleri, mama + meme seklinde ilerliyor onlarGaz sancısının yanında kabızlık da mahvediyor çocuğukaka yapsa rahatlar
Türkiye de var mıdır kuzu?canim bir arkdasimin bebegide bizimkiler gibi cok gazliydi, bir surude mama denemisleri, mama + meme seklinde ilerliyor onlar
nestle good start easy to digest mama cok ise yaramis . bende aldim baslicam bugun denemeye .
hic gazi kalmamis cocugun nerdeyse .
canim olabilir , burda marketlerde satiliyor bu urun, ben bir bakim google aTürkiye de var mıdır kuzum ?
Türkiye de var mıdır kuzu?
Benimkide en son 6.gunde yapmıştı bugün 4.gunumuzKızlar bebiş 5 gündür kaka yapmıyor yine, bizim gibi olan var mı?
Dün bende çok zorlandım rüyamda oğlumla kavga ettim ve sayiklamisimUyumuyor! Çıldırmama ramak kaldı, 11 den beri memede sallıyorum
Kizlar benim kizin kakasi hem sari pütürlü ama ara ara uzayan mukuslar da goruyorum puturlerin arasinda. Alerjik bebegi olanlan arkadaslar sizin de böyle miydi?
Evet haklısın hassasiyet de olmus olabilir takipteyim bakalim. Ben de 5 dk kendime zaman buldum kahve yaptim. Hem kahve içiyorum hem çok afedersiniz mukuslu diski fotolarina bakiyorum netten. Dedim kiz sare sacmalama anin tadini cikar, he sonra noldu viyaklama sesiyle 5 dklik keyfim 3 dk ya inmis olduCanım mukus tek başına bir belirti olmayabilir telaşlanma hiç. Belki bebiş üşüttü belki hassasiyeti var ama ara ara olan mukus için alerji ağır bir ifade olabilir.
Sen bunu yazınca benim aklıma geçen hafta doktorda yaşadığımız şey geldi. İlk kez gittiğimiz bir doktordu. Kakası şöyle böyle anlattım. Hani dedi fotoğrafı yok mu bir bakayım. Galeriyi açtım ben hep sarı normal kakaları fotoğraflamışımBenim anormalim onlar ama Bu kızlar beni kaka profesörü de yaptı ne yapayım.
Evet haklısın hassasiyet de olmus olabilir takipteyim bakalim. Ben de 5 dk kendime zaman buldum kahve yaptim. Hem kahve içiyorum hem çok afedersiniz mukuslu diski fotolarina bakiyorum netten. Dedim kiz sare sacmalama anin tadini cikar, he sonra noldu viyaklama sesiyle 5 dklik keyfim 3 dk ya inmis oldu
Hepimiz kahve yapmışız afiyet olsun kızlar bende şimdi içiyorum bizimki kıpırdanıyor dua ediyorum içimden birde şişkoluktan daha çok yememek için ağır yaşamlar izliyorumAynıyız resmen yaaçocuk uyuttum kendime bi kahve yaptım izlemeyi sevdiğim diziyi açtım dedim yarım saat bi kafam dağılsın cocuk dısında bir şey görüyüm duyuyum elimde telefonla kusma, kaka vs vs oturdum onları okudum kahvem soğudu yarım saatte bebe uyandı zaten kucakta duruyoruz öyle elimiz kolumuz bağlı
Gecer insallah hemen. Bizimki hasta degil ama gunlerdir geceler bana hayırlı ugurluHepimiz kahve yapmışız afiyet olsun kızlar bende şimdi içiyorum bizimki kıpırdanıyor dua ediyorum içimden birde şişkoluktan daha çok yememek için ağır yaşamlar izliyorumSeyyahSare
Babamız hastalandı birde dünyada en çok korktuğum şey bu gece bana hayırlı uğurlu olsun
Canım geçmiş olsun. Evde de maske kullanmaya devam et. Bebeğin burnunu da serum fizyolojikle devamlı temizle ki açık kalsın. Tıkanmasın. Bol bol emzir sütün onu iyileştirir merak etme.
Ben de burada durayım. Doktor hamileliğimin üçüncü ayından itibaren boyayabileceğimi söyledi. Ama 750 kişiden daha onay almadan boyayamıyorumBu takıntılı hayati ben seçmedim maalesef..
Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem miAl benden de o kadar ne yapacağımı bilmiyorum
Halamlar ablamlar hep boyatmışlar çok şükür bir sıkıntı olmamış ama kuaför önermiyorum dedi kaldım çelişkide
Çok sağol teyzesiAaa o mizmizlik bizde de var nazlilik işte annesi parmağı uff olmuş öyle demeyesinler nazını
Çok geçmiş olsun yavrum önce kalça olayına yönlen o zaman insallah bez çare olur minnoşa, sünnet yaptiracaksan da 6 aydan önce yaptırmani şiddetle öneririm çok rahat geçiyor. Yaptirincaya kadar insanin içi gidiyor çok ufak falan diye ama bi kere enfeksiyon geçirdi idrar yolundan, 7 tane antibiyotik iğne atıldı. Meğer çocuğun pipisi kapanmış nerdeyse 1 ay bile dayanmazmis. Ve o gün çişini yapana kadar mızıldanıyorlar inan benimki de çok mızmız ona rağmen yaptır diyorum. Akli ermeye başladıkça zorlaşıyor çünkü
Yarım gün olması iyi olmuş canım, Allah bir an önce bol bol şifa versin yavruya. Sıkıntısız atlatirsiniz inşallah bu dönemi
Vallahi zorlanmıyorum dersem yalan olur. Ama annemin bakıyo olması içimi çok rahatlatıyor. Bir de ben yarım gün çalışıcam bir müddet mesela çocuk o gün durmuyor ben çıkıyorum diyorum çıkıp eve gelebiliyorum. İşverenim o konuda sıkıntı etmiyor Allahtan.Oy işe başlayan bir anne buldum
Benim de az bir zamanım kaldı. Alışabildin mi anım bebekten Kısa da olsa ayrı kalmaya? Gözük çok korkuyor.. benim de annem bakacak şükrğler olsun tabii ama insan yine de nasıl ayrılırım korkusu yaşıyormuş.
Biz seninle kader arkadaşıyız benceKızlar aranızda bebesi yatağında yatmayan var mı? Bizimki ya kucağımda ya da yanımda emerek uyayacak. Babasında bile durmuyor. Bu şekilde bütün gün koltukta oturup kalıyorum. Benim durumumda olan var mı acaba?
Gece gündüzü mü karıştırdı kiBenim kız huy edindi, öğlen 12 den akşam 6’ya kadar uyuyor, asla uyanmıyor, ilaçlardan mı bilmiyorum. Sonra sabah 5’e kadar uyumuyor. Ne yapmalıyım ya, yüzünü bile siliyorum uyuyor. Aslında gaz da çıkarıyor uyurken, uyansa sancı çekecekama sabaha kadar gaz sancısı bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?