2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nasıl iyi geldi bu mesajı okumak
Bi arkadaşım da o şekilde söylemişti sürekli bir arada olunca enerjin iyice düşüyor akşama kadar ama dışarıda ne kadar yorulursak yorul yenilenmiş bir enerji ile geliyorsun daha verimli vakit geçiriyorsun demişti.
Benim de annem bakacak Allah nasip ederse, bizim de pandemi sebebiyle bir hafta evden bir hafta ofisten çalışma. İşim gereği hamilelikte hep gitmiştim evden çalışma imkanını kullanmamıştım pek aka artık mecburun hiç kusura bakmasınlar. İlk günü atlatırsam gerisi gelir heralde

Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi -Sunshine bilir kesin diye gelmiştim bende ama
Yaaa
Valla kuaförü çok yanlış insana sordun, sabah kalkınca saçımı tarayabilirsem o gün kendimi güzel hissediyorum
Boyaya dair bildiğim tek şey gebelikte 3. Aydan sonra organik boyalara izin veren doktorlar vardı
Zaten saçlar avuç avuç dökülmeye başladı, dipler hep yara oldu. şimdi ki derdim bu daha çok
Doğumdan sonra bu aylarda oluyormuş diyolla:)

Biz seninle kader arkadaşıyız bence
Beni de ekleyin kızlar, aynı durumdayım. Emerek uyuyor, sallayarak vs uykusu ancak 20 dakika oluyor en fazla
Canım kaç aylıktı senin bebiş? Bazen bebeklerde gece gündüz algısı tersine dönüyor diye okumuştum, zamanla eski hallerine dönüyorlarmış ama

Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum

Canım benim kızda öyleydi akşam 10 da başlar sabah 8 e kadar ağlardı sonra bi uyurdu akşam 5 e kadar kolikti seninkidr öyle hiçbir şey tam manasıyla geçirmiyor gazını çok zor evet ama geçiyo oyle teselli et kendini 3. Aydan sonra şikayetler azalıp 4 aylık olunca tamamen bitmiş yerine melek gibi bir kız gelmişti

Canim kizlar selam cok uzun zamandir girip yazdiklarinizi okuyamadim ama umarim herkes ve bebisleri iyidir
Ben bugun covid oldugumu ogrendim maalesef. 3 asim var ve daha once hic olmamistim. Aslinda gectigimiz persembe bogaz yanmam vardi ama usuttum falan sandim. Cuma kotulesince maske takmaya basladim ve doktora gittim. Emzirme doneminde sakincasi olmayan bir antibiyotik basladi enfeksiyon degerim yuksek diye. Bugun tat koku gidince suphelenip evdeki test kitini kullandim ve pozitif cikti. Aranizda emzirme doneminde covid atlatan var mi? Maske takmak haricinde baska bir sey yapabilir miyim bebisi korumak icin? Aksi gibi 2.ay atagini da yasiyoruz bu surecte bana yapisik ve surekli memede olmak istiyor.

Merhaba, surekli mi boyleydi bu ara mi boyle? Biz bir haftadir 2.ay atagini yasiyoruz sanirim. Ayni dediginiz gibi normalde yataginda yatarken bir suredir koydugum gibi uyaniyor. Surekli memede yapisik olmak oyle uyumak istiyor hep kucagimda olursa iyi. Arada hic olmayan aglama krizleri oluyor. Babasinda durmuyor aynen sizin gibi koltuga yapisiyorum. Yanimda biri olmasa tuvalete bile gidemezdim sanirim

o da birsey mi ? ben iki uc gun disimi fircalayamadigimi biliyorum.

gecmis olsun canim

Ohh senin adına çok sevindim. İnşallah bir düzen oturtursunuz sizde zamanla. Ben de henüz çalışmaya başlayalı 2 hafta oluyor. Kapıdan içeriye girdiğim gibi hemen yanına koşuyorum. Cuma günü kapıdan içeriye girdiğimi görünce annemin kucağında dudağını büküp ağlamaya başladı. Artık net bir şekilde tanıyolar ama dediğim gibi için rahat olsun. Sonuçta bizde onların geleceği için birşeyler yapmaya çalışıyoruz diye düşünerek içimi rahatlatıyorum

Benimki ilk bir hafta yatağında yattı sonra yatmamaya başladı. Günlerce reflü yatağını bi o odadan bi bu odaya taşıdık belki yatar diye ama koyar koymaz iğne batmış gibi uyanıyor. Tuvalete gitmek için iki dakika koyuyorum yatağa gelene kadar çığlığı basmış oluyor nasıl düzelecek ben de bilmiyorum

Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi -Sunshine bilir kesin diye gelmiştim bende ama
Ben organik kına seti aldım kahve tonu yapacağım saçımı farklı tozları birleştirerek saç boyası gibi renk elde ediyorsun. Normal boyalara göre pahalı ama artık bu paçozluktan kurtulmam lazım dedim saç boyaları da ne kadar organik olursa olsun gene kimyasal var içlerinde bebişime kıyamadım o yüzden

Sana kocaman sarılıyorum yalnız değilsin
Kuzum çok geçmiş olsun
o da birsey mi ? ben iki uc gun disimi fircalayamadigimi biliyorum.

Canım dikkatimden kaçmış mesajın kusura kalma Dün tuvalete çıktım az biraz yumuşadı belki kabızlık da mı vardı bilmiyorum ama Azalmış gibi ama yine bir acı oldu Bunları konuşmak da biraz abes geliyor mu Hindistan cevizi yağı da ekleyeyim dolabıma

Allah yardimciniz olsun canim ya atak zamani olabilir. Derinlemesine uyuduktan sonra da mi uyanıyor

Sunnet işi bizde de var yaa sunnet sonrası ne ile karşılaşırız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…