Bu şekilde nasıl olacak hiç bilmiyorum duşa bile korka korka giriyorum ağlayacak diyeBiz seninle kader arkadaşıyız bence
Evet sanırım, halbuki gündüz sesi kısmıyoruz, perdeler hep açıkG
Gece gündüzü mü karıştırdı ki
Valla canım bu kabızlık mı bilmiyorum 15 gün oncesine kadar 2 günde 1 yapıyodu şimdi yapmıyor ama sıkıntıda çıkarmıyo bu sebepten gazını çıkarttığı zaman gayet ıyıGaz sancısının yanında kabızlık da mahvediyor çocuğukaka yapsa rahatlar
Nasıl iyi geldi bu mesajı okumakÇok sağol teyzesiBakalım Ocağın 7 si gibi ultrasonumuz var inşallah geçer de sünnet işine girişelim çok cesaretlendirdin beni sağolasın valla. Dediğin gibi doktor da emeklemeye başlamadan yaptır sende o da rahat eder dedi. Ay Allahım o kadar çok şey var ki. Verem aşısı yoktu ikinci ay aşılarınj yaptırırken sağlık ocağında önümüzdeki hafta yine aşısı var yine ateşli geceler bizi bekliyor. Şimdide ateşimiz var dün gece acile götürdüm baktılar ettiler anlamadılar neden olduğunu 3 gündür ateşli
Vallahi zorlanmıyorum dersem yalan olur. Ama annemin bakıyo olması içimi çok rahatlatıyor. Bir de ben yarım gün çalışıcam bir müddet mesela çocuk o gün durmuyor ben çıkıyorum diyorum çıkıp eve gelebiliyorum. İşverenim o konuda sıkıntı etmiyor Allahtan.
İlk gün zorlanıyorsun ama sonra güvenli ellerde olduğunu bildiğin için gönlün rahat oluyor. Hatta şöyle söyleyeyim biraz uzak kalıncq bebekten enerjin tazeleniyor akşam eve gelince uzun uzun bebekle sıkılmadan ilgilenebiliyosun
Yaaa
Kızlar aranızda bebesi yatağında yatmayan var mı? Bizimki ya kucağımda ya da yanımda emerek uyayacak. Babasında bile durmuyor. Bu şekilde bütün gün koltukta oturup kalıyorum. Benim durumumda olan var mı acaba?
Beni de ekleyin kızlar, aynı durumdayım. Emerek uyuyor, sallayarak vs uykusu ancak 20 dakika oluyor en fazlaBiz seninle kader arkadaşıyız bence
Canım kaç aylıktı senin bebiş? Bazen bebeklerde gece gündüz algısı tersine dönüyor diye okumuştum, zamanla eski hallerine dönüyorlarmış amaBenim kız huy edindi, öğlen 12 den akşam 6’ya kadar uyuyor, asla uyanmıyor, ilaçlardan mı bilmiyorum. Sonra sabah 5’e kadar uyumuyor. Ne yapmalıyım ya, yüzünü bile siliyorum uyuyor. Aslında gaz da çıkarıyor uyurken, uyansa sancı çekecekama sabaha kadar gaz sancısı bu sefer de
Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorumYaaa
Valla kuaförü çok yanlış insana sordun, sabah kalkınca saçımı tarayabilirsem o gün kendimi güzel hissediyorum
Boyaya dair bildiğim tek şey gebelikte 3. Aydan sonra organik boyalara izin veren doktorlar vardı
Zaten saçlar avuç avuç dökülmeye başladı, dipler hep yara oldu. şimdi ki derdim bu daha çok
Doğumdan sonra bu aylarda oluyormuş diyolla:)
Canım benim kızda öyleydi akşam 10 da başlar sabah 8 e kadar ağlardı sonra bi uyurdu akşam 5 e kadar kolikti seninkidr öyle hiçbir şey tam manasıyla geçirmiyor gazını çok zor evet ama geçiyo oyle teselli et kendini 3. Aydan sonra şikayetler azalıp 4 aylık olunca tamamen bitmiş yerine melek gibi bir kız gelmiştiBenim kız huy edindi, öğlen 12 den akşam 6’ya kadar uyuyor, asla uyanmıyor, ilaçlardan mı bilmiyorum. Sonra sabah 5’e kadar uyumuyor. Ne yapmalıyım ya, yüzünü bile siliyorum uyuyor. Aslında gaz da çıkarıyor uyurken, uyansa sancı çekecekama sabaha kadar gaz sancısı bu sefer de
Merhaba, surekli mi boyleydi bu ara mi boyle? Biz bir haftadir 2.ay atagini yasiyoruz sanirim. Ayni dediginiz gibi normalde yataginda yatarken bir suredir koydugum gibi uyaniyor. Surekli memede yapisik olmak oyle uyumak istiyor hep kucagimda olursa iyi. Arada hic olmayan aglama krizleri oluyor. Babasinda durmuyor aynen sizin gibi koltuga yapisiyorum. Yanimda biri olmasa tuvalete bile gidemezdim sanirimKızlar aranızda bebesi yatağında yatmayan var mı? Bizimki ya kucağımda ya da yanımda emerek uyayacak. Babasında bile durmuyor. Bu şekilde bütün gün koltukta oturup kalıyorum. Benim durumumda olan var mı acaba?
o da birsey mi ? ben iki uc gun disimi fircalayamadigimi biliyorum.Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum
gecmis olsun canimCanim kizlar selamcok uzun zamandir girip yazdiklarinizi okuyamadim ama umarim herkes ve bebisleri iyidir
Ben bugun covid oldugumu ogrendim maalesef. 3 asim var ve daha once hic olmamistim. Aslinda gectigimiz persembe bogaz yanmam vardi ama usuttum falan sandim. Cuma kotulesince maske takmaya basladim ve doktora gittim. Emzirme doneminde sakincasi olmayan bir antibiyotik basladi enfeksiyon degerim yuksek diye. Bugun tat koku gidince suphelenip evdeki test kitini kullandim ve pozitif cikti. Aranizda emzirme doneminde covid atlatan var mi? Maske takmak haricinde baska bir sey yapabilir miyim bebisi korumak icin? Aksi gibi 2.ay atagini da yasiyoruz bu surecte bana yapisik ve surekli memede olmak istiyor.
Tesekkur ederim canim. Sen nasilsin her sey yolunda mi? Bebisin nasil?o da birsey mi ? ben iki uc gun disimi fircalayamadigimi biliyorum.
gecmis olsun canim
Ohh senin adına çok sevindim. İnşallah bir düzen oturtursunuz sizde zamanla. Ben de henüz çalışmaya başlayalı 2 hafta oluyor. Kapıdan içeriye girdiğim gibi hemen yanına koşuyorum. Cuma günü kapıdan içeriye girdiğimi görünce annemin kucağında dudağını büküp ağlamaya başladı. Artık net bir şekilde tanıyolarNasıl iyi geldi bu mesajı okumak
Bi arkadaşım da o şekilde söylemişti sürekli bir arada olunca enerjin iyice düşüyor akşama kadar ama dışarıda ne kadar yorulursak yorul yenilenmiş bir enerji ile geliyorsun daha verimli vakit geçiriyorsun demişti.
Benim de annem bakacak Allah nasip ederse, bizim de pandemi sebebiyle bir hafta evden bir hafta ofisten çalışma. İşim gereği hamilelikte hep gitmiştim evden çalışma imkanını kullanmamıştım pek aka artık mecburun hiç kusura bakmasınlar. İlk günü atlatırsam gerisi gelir heralde
iyiz canim , biraz fazla gazli bebis :) bu gunlerde gececek diyerek kendimizi avutuyoruz bu aralarTesekkur ederim canim. Sen nasilsin her sey yolunda mi? Bebisin nasil?
Benimki ilk bir hafta yatağında yattı sonra yatmamaya başladı. Günlerce reflü yatağını bi o odadan bi bu odaya taşıdık belki yatar diye ama koyar koymaz iğne batmış gibi uyanıyor. Tuvalete gitmek için iki dakika koyuyorum yatağa gelene kadar çığlığı basmış oluyorMerhaba, surekli mi boyleydi bu ara mi boyle? Biz bir haftadir 2.ay atagini yasiyoruz sanirim. Ayni dediginiz gibi normalde yataginda yatarken bir suredir koydugum gibi uyaniyor. Surekli memede yapisik olmak oyle uyumak istiyor hep kucagimda olursa iyi. Arada hic olmayan aglama krizleri oluyor. Babasinda durmuyor aynen sizin gibi koltuga yapisiyorum. Yanimda biri olmasa tuvalete bile gidemezdim sanirim
Ben organik kına seti aldım
Sana kocaman sarılıyorum yalnız değilsinBeni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum
Kuzum çok geçmiş olsunCanim kizlar selamcok uzun zamandir girip yazdiklarinizi okuyamadim ama umarim herkes ve bebisleri iyidir
Ben bugun covid oldugumu ogrendim maalesef. 3 asim var ve daha once hic olmamistim. Aslinda gectigimiz persembe bogaz yanmam vardi ama usuttum falan sandim. Cuma kotulesince maske takmaya basladim ve doktora gittim. Emzirme doneminde sakincasi olmayan bir antibiyotik basladi enfeksiyon degerim yuksek diye. Bugun tat koku gidince suphelenip evdeki test kitini kullandim ve pozitif cikti. Aranizda emzirme doneminde covid atlatan var mi? Maske takmak haricinde baska bir sey yapabilir miyim bebisi korumak icin? Aksi gibi 2.ay atagini da yasiyoruz bu surecte bana yapisik ve surekli memede olmak istiyor.
o da birsey mi ? ben iki uc gun disimi fircalayamadigimi biliyorum.
Canım dikkatimden kaçmış mesajın kusura kalma Dün tuvalete çıktım az biraz yumuşadı belki kabızlık da mı vardı bilmiyorum ama Azalmış gibi ama yine bir acı oldu Bunları konuşmak da biraz abes geliyor mu Hindistan cevizi yağı da ekleyeyim dolabımaCanım, hindistan cevizi yağı sür makat bölgene, çok iyi geliyor. Bebişten ötürü ben tuvaleti hep ertelediğim için bende de acı, kanama oluyor bazen, hindistan cevizi yağı sürüyorum hemen toparlıyor. Geçmiş olsun
Allah yardimciniz olsun canim ya atak zamani olabilir. Derinlemesine uyuduktan sonra da mi uyanıyorBenimki ilk bir hafta yatağında yattı sonra yatmamaya başladı. Günlerce reflü yatağını bi o odadan bi bu odaya taşıdık belki yatar diye ama koyar koymaz iğne batmış gibi uyanıyor. Tuvalete gitmek için iki dakika koyuyorum yatağa gelene kadar çığlığı basmış oluyornasıl düzelecek ben de bilmiyorum
Sunnet işi bizde de var yaa sunnet sonrası ne ile karşılaşırız bilmiyorumAaa o mizmizlik bizde de var nazlilik işte annesi parmağı uff olmuş öyle demeyesinler nazını
Çok geçmiş olsun yavrum önce kalça olayına yönlen o zaman insallah bez çare olur minnoşa, sünnet yaptiracaksan da 6 aydan önce yaptırmani şiddetle öneririm çok rahat geçiyor. Yaptirincaya kadar insanin içi gidiyor çok ufak falan diye ama bi kere enfeksiyon geçirdi idrar yolundan, 7 tane antibiyotik iğne atıldı. Meğer çocuğun pipisi kapanmış nerdeyse 1 ay bile dayanmazmis. Ve o gün çişini yapana kadar mızıldanıyorlar inan benimki de çok mızmız ona rağmen yaptır diyorum. Akli ermeye başladıkça zorlaşıyor çünkü
Yarım gün olması iyi olmuş canım, Allah bir an önce bol bol şifa versin yavruya. Sıkıntısız atlatirsiniz inşallah bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?