Her gün yeni bir bilgi :) 2 den önce verilmesi gerektiğini bilmiyordum :)Çok geçmiş olsun i, Allah kolaylık versin bir götüreyim içim rahat etmiyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Ben de akşam saat 7 gibi verdim hergün aynı saatte vermek önemliymiş 7 de kudurmaya başlıyor bugün iyi geldi bakalım inşallah devam eder böyle.
Bu arada D vitamini saat öğlen 2 den önce vermek gerekiyormuş kızlar haberiniz olsun.
Yaaa-Sunshine ben bugun benim kizi gaz icin masaja goturdum :) Baya detayli sordu herseyi dr .
Hipp mama veriyorum , holle da aldm daha acmadim dedim. Diyor ki, bu mamalar, en iyi mamalar ve Kanada da yok , nerden duydun ?dedim , benim arkadaslarim var , cocuklari olan , onlardan duydum ve benim memeleketim de cok yaygin dedim
Dis gucler bebegimHer gün yeni bir bilgi :) 2 den önce verilmesi gerektiğini bilmiyordum :)
Yaaakanadalı doktordan da onay alındığına cok sevindim tr de bulunup Kanada da olmamasına cok şaşırdım ama
Ülkemizle alakalı sonunda sevindirici bir fark görmek güzel
Gaz için masaj Türkiye’de yok mu acaba ya? Gazlar çıktı mı kuzu, ay biz sabaha kadar arabayla şehir turu attık yine. Benzin parasını masaja yatırsam daha iyi-Sunshine ben bugun benim kizi gaz icin masaja goturdum :) Baya detayli sordu herseyi dr .
Hipp mama veriyorum , holle da aldm daha acmadim dedim. Diyor ki, bu mamalar, en iyi mamalar ve Kanada da yok , nerden duydun ?dedim , benim arkadaslarim var , cocuklari olan , onlardan duydum ve benim memeleketim de cok yaygin dedim
Ben kantaron sürüyorum geçiyor hemenpişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
valla aksam 9 a kadar cok iyiydik ama suan saat gece 1 ve agliyor cocuk mahfolduGaz için masaj Türkiye’de yok mu acaba ya? Gazlar çıktı mı kuzu, ay biz sabaha kadar arabayla şehir turu attık yine. Benzin parasını masaja yatırsam daha iyi
ay hemen alayimBen kantaron sürüyorum geçiyor hemen
Nasılsın demeye korkuyorum şu anda :)))Oynatmaya az kaldı doktorum nirdeeeeeeee bir güzel kız yüzünden çıldıracağım...
Canım bi golden goat dene ama alerjiye bağlı olursa kesmeyecektir, alerji mamasını da ben dün 428 liraya aldım 400 gr.Kızlar yaa mamayı değiştirsem çocugun kusması azalır mııbiz hipp organic combiotic kullanıyoruz başka marka ne tavsiye edersiniiz. Kilo az alması, kusması mamadan olabilir mi değiştirsem başka marka işe yarar mı
-Sunshine derin araştırmaların sonucu bana tavsiye edebileceğin bir mama var mıı
Evet öyle deneyince kusmasi biraz azalıyor canım ama doktor 3 saatten önce verme diyip duruyorParça parça atıyorum 30-40-30 gibi beslemeyi denemiş miydin canım. Reflü açısından
Ben size çok iyi geleceğine inanıyorum bebişler de büyüyor sakin ortamda bebişler de sakin oluyorkarışan eden olmayınca geleni gideni sınırlayınca çocuğun da bi düzeni olabiliyor canım
2 gün annemlerde kalmıştım iyi gelmişti ama insna 1-2 değil ki evde 6 kişiyiz birini sustursan diğerinden ses geliyo, diğeri çat çut kapı kapatıyoçocuk bi uyanıyo bi daha dalamıyo düzen olmuyordu.
Evde bi eşime söz geçirmeye çalışıyorum o da başta zorlanıyordu ama şimdilerde alıştı bebeğin düzenine
Senin zaten başına üşüşen malum insanlar olmayacak mis gibi
Ayakta emzirmeyi deneyebilirsin bi de çanta tutuşu yaparsan sağ memeyi emer gibi sol memeyi emebilir.
Bu ara güneş de memeyle dertli, sol memede hele bazen kıyamet koparıyor. Ara ara başından beri sol memede problem çıkarır.
Ayakta da önce biraz cebelleşiyor ama tutunca uzun uzun emiyo. Bıraksam aç aç uyuyacak
Biz aynı yatağı bir tek reflü yatağı ile paylaştık, zaten reflü yataksız hiç yatmadı gibi bi şeyyeni yeni yatırıyorum 5.300 oldu ele geliyor artık çok şükür
Yatarak meme çok zor ya memem düşüyo , uyumamam lazım
Gerçekten o içgüdü var insan yattığı gibi kalkıyorsize de maşallah
Ya Allahım sırıtışa bak
Evde bi tane de bende olmasına rağmen içim gittiyicem hepinizin bebeleri
Damadımın güzelliği de bi başka be
Forumun yalancısıyıminşallah olmaz ya çeşit çeşit red ile cebelleşiyoruz zaten
Ben o 2 fırtlardan bizi emzik yerine koydukları anlamını çıkarıyorumbazen süt geldiğine sinirleniyor gibi
Ya o meme ısırılmasından çok korkuyorum ben
Kuzucum normalde alerji olmasa keçi sütlü holle ya da golden goat önerirdim, ama rapor çıkartsa aslında doktor, direkt alerji maması kullansanız ? Kesin çözüm olur
Ben bu Aşırı kusma durumlarında hep alerjiden şüphe ediyorum valla
inek sütüne alerji ya da duyarlılık varsa Keçi sütlü mamalarda rahatsızlık veriyo
Bir de popüler markalarda alerjen mamalar var biraz tuzlu ama, burada da paylaşılmıştı bi tanesi
Online satış sitelerinde de satılıyorlar bi bakarım istersen
Uzamadan ateşsiz kolayca atlatın inşallah canım
İşte o iyi doktorları bulana kadar biraz gezmek gerekiyor galiba
Oy oy oy iyice koca bebek olmuştur
Güncellemeler beni bitiriyor sonunda tüm çekilenlere değdi diyorum
Ayna karşısında bi sohbetlerimiz bi gülüşlermiz var bizim de şükürler olsun
Abişi yerime öpüyosunn
Ay erken gelmiş senin canım.
Hormonlar düzene erken biniyor herhalde Benim de içime bu ay gelecek gibi doğuyor ama inşallah olmaz
Bu arada saç dökülmesi var mı sende?
Yazdın canım sanki bende de kafa kalmadıay oynarken mi uyudu ? sipa yaa
benim de sol gogsumun ucu duzlesiyor. onu zar zor tutturuyorum.
birde canim benimkinin cok bagirsak gazi geldiginde ayni sekilde ciglik cigliga. emme pozisyonunda daha mi cok gaz skistiriyor napiyor asla almiyor. acaba senin de gazdan ayni seyi yapiyir olabilir mi ?
ayy daha once yazmismiydim bilmiyorum , kafa kalmadi vallahi
hayirli olsun kuzumAllah damatligini da gostersin
@Hayyal masallah Doruk’cugumatopigimiz abisi
Calpol ateşiKıyamam ya calpol falan verilmiyor mu acabainsanın aklına da bisey gelmiyor ki küçücük bebek
Kışın büyücekler yaza ne güzel diyorduk ama kışın hastalıklar üşümeleriKuzum doktor önerdi değil mi feramatı? Acaba ben de kullansam mı diye düşünüyorum. Süt içmiyorum sadece.
biz 4. Ay aşılarını da olduk hope’um. Sorunsuz atlattık şükür. 2. Ay aşılarını olurken de Doruk yerine az kalsın benim ateşim çıkacaktı telaştan fakat bu aşılar baya rahat geçti.
Ay canım, 1 yaş öncesini savunan cerrah bulmak lazım. Geçen çocuk cerrahına gittik yaşı gelince yapalım dedi. Ama büyümeden farkına varmadan yaptırmak istiyorum. İnşallah çarçabuk atlatırız biz de sizin gibi.
Çok üzüldüm ekimcim. Çok kötü bir döneme denk geldik. Allah yardımcınız olsun
Maşallah küçük kuş anneyi üzme de uyu
İşte bizde sıkıntılar olunca inek sütü ve çoklu gıda alerjisi olan bebekler için özel mamaya başladık canım. Yüzü düzeliyor gibiydi en son deterjanı bitti uni baby aldım böyle oldu.Az süt gelmesi emmek istememesine bir sebep o ayrı ama bence iyi bir alerji uzmanına gidip fikir alabilirsin. Ama şimdi sen anlattıkça acabam arttı. Canım bu dudak bağından çoğu doktor anlamıyor maalesef. Biz de geçen gün sünnet konusunda danışmak için herhangi bir çocuk cerrahından randevu almıştık. Doktor tüm şikayetlerime rağmen bakmadı bile dorukun ağzına. Geçici o durum dedi ve yolladı bizi. Dudak bağı geçen bir durum değil aksine zamanla damak yapısını da bozuyor diş yapısıyla beraber. Bebek memeyi ememiyor anneyi yaralıyor vs vs. Bu iki görsel sana uyuyor mu? Dudak bağı tam olarak bu maalesef…
Ben şikayetlerimi emzirme danışmanıma anlatınca bana bu olabilir acilen bir doktorla görüş dedi.
Zaten İstanbul’da bile bu konuda uzman bir doktor var şaka gibi, Murat Enöz diye bir kbb doktoru. Ona da randevu bulmak müthiş zor. Cumaya ancak bulduk. Bakalım gidince operasyon derse hemen yaptırcam.
Hadi bakalım pipi iyileşmiştir inşallah
Canım istiyoruz da gönlümüze göre bir uzman bulamadık. Kısmet… anlamadan bilmeden kestirseydik
Canım anlattığın belirtiler alerjik. Büyük ihtimal mamanız yaramıyor kuşa. O mamaların içinde inek sütü varmış, bebeklerde kusmayı da alerjiyi de tetikliyormuş.
Kuzum alerji olayı bizim zamanımızda varmış ama bilinmiyormuş, artık farkındalık arttı. Doktorlar bunun üzerine eğitim görüyorlar.
Kuzum Doruk’un yüzünde kırmızı döküntü, meme retleri, Doruk’ta şişkinlik ve huzursuzluk, zaman zaman ciltte kabuklanmadan şüphe ettim. Bir önceki günü ya da o günün birkaç saat öncesini irdeleyerek buldum alerjenleri. Alerji doktoruna da gittim. Çok ciddi olmamakla birlikte şüphe ettiğim gıdalara dikkat etmemi söyledi. 3 hafta sonra görüşelim dedi. Bekliyorum bakalım…
damat gelinden de elbiseli bir fotoğraf bekliyor
Canım masalsamimiyetine sağlık canım benim
Amin inşallah kuzum cümlemizin yavrusu inşallah ömür boyu hep mutlu olsunlar, Allah onları ailelerine bağışlasın
Valla öyle 40 takla atıyorum yeter ki rahat etsin diye. Mememi feda ettim daha ne
Canım spice
Ya bizim sünnetten sonra falan doktor calpol ver dedi de. Verdim ben hatta ağrısını kessin diye o yüzden dedim canım.Calpol ateşi
Çıkarsa veriliyor ama bizimkinin hastaneden sonra ateşi olmadı cnm bugün şükür iyiyiz duş aldırdık mama yemeside yerine geldi
Hmmm Doktoru elbette dinlemek lazım ama biraz da bebişi takip edip içgüdüsel ilerleyebilirsin bu konuda benceEvet öyle deneyince kusmasi biraz azalıyor canım ama doktor 3 saatten önce verme diyip duruyor
Cnm zararı yok ama doktor ateşiYa bizim sünnetten sonra falan doktor calpol ver dedi de. Verdim ben hatta ağrısını kessin diye o yüzden dedim canım.
Oh çok şükür çok sevindim
Canım ben bugün doktoruma sordum calpolü aşıya gitmeden vereyim mi diye hayır verme aşının etkinliğini azaltıyor eğer ateşi çıkarsa bir çay kaşığı ver dediKızlar 2. ay aşısına gideceğiz pazartesi, gitmeden calpol vereyim diyorum. Ne kadar vermeliyim? 1 çay kaşığı falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?