2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Her gün yeni bir bilgi :) 2 den önce verilmesi gerektiğini bilmiyordum :)
Yaaa kanadalı doktordan da onay alındığına cok sevindim tr de bulunup Kanada da olmamasına cok şaşırdım ama
Ülkemizle alakalı sonunda sevindirici bir fark görmek güzel

Dis gucler bebegim
Made in Amerika mamalari yuzunden.

Gaz için masaj Türkiye’de yok mu acaba ya? Gazlar çıktı mı kuzu, ay biz sabaha kadar arabayla şehir turu attık yine. Benzin parasını masaja yatırsam daha iyi

Gaz için masaj Türkiye’de yok mu acaba ya? Gazlar çıktı mı kuzu, ay biz sabaha kadar arabayla şehir turu attık yine. Benzin parasını masaja yatırsam daha iyi
valla aksam 9 a kadar cok iyiydik ama suan saat gece 1 ve agliyor cocuk mahfoldu
zaten en az 2-3 kere daha gelmeniz lazm dedi Dr.
Pazartesi ve carsamba da gdiicez.

Ben en son care pirinc bazli mama yada soya bazli mamaya gecicem , vegan. sut ve laktoz olmayan. belki o cozum olur
Ben kantaron sürüyorum geçiyor hemen
ay hemen alayim

Canım bi golden goat dene ama alerjiye bağlı olursa kesmeyecektir, alerji mamasını da ben dün 428 liraya aldım 400 gr. rapor yazdirmadan alıp kendin deneyebilirsin olmadı

Evet öyle deneyince kusmasi biraz azalıyor canım ama doktor 3 saatten önce verme diyip duruyor

Yazdın canım sanki bende de kafa kalmadı

Kışın büyücekler yaza ne güzel diyorduk ama kışın hastalıklar üşümeleri

İşte bizde sıkıntılar olunca inek sütü ve çoklu gıda alerjisi olan bebekler için özel mamaya başladık canım. Yüzü düzeliyor gibiydi en son deterjanı bitti uni baby aldım böyle oldu.
Doktor alerji maması yapmaz diyor çünkü içinde alerji yapacak bisey yok.
Bende dalan sabun aldım kıyafetlerine öyle dedi doktor deneyeceğiz bakalım.
Takipte kal mutlaka bizimki her mamadan sonra çığlıklar atıyordu kusma zaten fazlaydı alerji mamasindan sonra yarı yarıya indi. Yumurta süt ürünleri çikolata gibi şeyleri tüketme bakalım nasıl olacak canim

Calpol ateşi
Çıkarsa veriliyor ama bizimkinin hastaneden sonra ateşi olmadı cnm bugün şükür iyiyiz duş aldırdık mama yemeside yerine geldi
Ya bizim sünnetten sonra falan doktor calpol ver dedi de. Verdim ben hatta ağrısını kessin diye o yüzden dedim canım.
Oh çok şükür çok sevindim

Evet öyle deneyince kusmasi biraz azalıyor canım ama doktor 3 saatten önce verme diyip duruyor
Hmmm Doktoru elbette dinlemek lazım ama biraz da bebişi takip edip içgüdüsel ilerleyebilirsin bu konuda bence
Her Bebek bir değil yoksa tabi ki artık yavaştan Beslenme aralıklarını açıyoruz biraz daha

Kızlar 2. ay aşısına gideceğiz pazartesi, gitmeden calpol vereyim diyorum. Ne kadar vermeliyim? 1 çay kaşığı falan mı?

Kızlar 2. ay aşısına gideceğiz pazartesi, gitmeden calpol vereyim diyorum. Ne kadar vermeliyim? 1 çay kaşığı falan mı?
Canım ben bugün doktoruma sordum calpolü aşıya gitmeden vereyim mi diye hayır verme aşının etkinliğini azaltıyor eğer ateşi çıkarsa bir çay kaşığı ver dedi

Kızlar sanırım grip oldum ve bebeğe de geçti, hapşırıp duruyor buraya yazılanları detaylı okuyamadım o yüzden öncrden yazdıysanız göremedim ama bu aşamada bebekle ilgili alabileceğim bir önlem var mı biliyor musunuz? Evden sadece sağlık ocağına gitmek ğçpn için çıkmıştık son zamanlarda, maske takmama rağmen oradan kaptım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…