2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay çok geçmiş olsun. Canım bol bol ıhlamurlar iç bide bebeğine verenler vardı kaşıkla tam tarifi hatırlamıyorum ama bir bardak suya 1 tutan koyup demliyolardı sanırım. Doktor tavsiye etmiş

Merhabalar saç boyatan yada emzirme döneminde boyatma ile ilgili bilgisi olan var mı? Doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Kendi doktoruma da ulaşamadım yarına da kuaförde randevum var çok kararsız kaldım

cnm o fotoğrafı sen mi çektın dil bağı çnkü

Ay çok geçmiş olsun. Canım bol bol ıhlamurlar iç bide bebeğine verenler vardı kaşıkla tam tarifi hatırlamıyorum ama bir bardak suya 1 tutan koyup demliyolardı sanırım. Doktor tavsiye etmiş
Ihlamur kendim içiyorum ama bebeğe vermeye cesaret esemen galiba ya çok çok teşekkür ederim canım desteğin için

Kizlar benim kizin kakasi hem sari pütürlü ama ara ara uzayan mukuslar da goruyorum puturlerin arasinda. Alerjik bebegi olanlan arkadaslar sizin de böyle miydi?

Canım geçmiş olsun. Evde de maske kullanmaya devam et. Bebeğin burnunu da serum fizyolojikle devamlı temizle ki açık kalsın. Tıkanmasın. Bol bol emzir sütün onu iyileştirir merak etme.

Ben de burada durayım. Doktor hamileliğimin üçüncü ayından itibaren boyayabileceğimi söyledi. Ama 750 kişiden daha onay almadan boyayamıyorum Bu takıntılı hayati ben seçmedim maalesef..

Aaa o mizmizlik bizde de var nazlilik işte annesi parmağı uff olmuş öyle deme yesinler nazını
Çok geçmiş olsun yavrum önce kalça olayına yönlen o zaman insallah bez çare olur minnoşa, sünnet yaptiracaksan da 6 aydan önce yaptırmani şiddetle öneririm çok rahat geçiyor. Yaptirincaya kadar insanin içi gidiyor çok ufak falan diye ama bi kere enfeksiyon geçirdi idrar yolundan, 7 tane antibiyotik iğne atıldı. Meğer çocuğun pipisi kapanmış nerdeyse 1 ay bile dayanmazmis. Ve o gün çişini yapana kadar mızıldanıyorlar inan benimki de çok mızmız ona rağmen yaptır diyorum. Akli ermeye başladıkça zorlaşıyor çünkü
Yarım gün olması iyi olmuş canım, Allah bir an önce bol bol şifa versin yavruya. Sıkıntısız atlatirsiniz inşallah bu dönemi

Oy işe başlayan bir anne buldum
Benim de az bir zamanım kaldı. Alışabildin mi anım bebekten Kısa da olsa ayrı kalmaya? Gözük çok korkuyor.. benim de annem bakacak şükrğler olsun tabii ama insan yine de nasıl ayrılırım korkusu yaşıyormuş.

Kızlar bizim ev çok sıcak biliyorsunuz zaten antalyadayız 1 derece elektrikli soba çalıştırıyorum 24derece oluyor oda ama sürekli uyanıyor çalıştırmayınca 20 derece oluyor ve kesintisiz uyuyor üzerinide tek kat giydiriyorum mecbur üşüyor mudur acaba ne yapsam bilemiyorum

Hmmm Doktoru elbette dinlemek lazım ama biraz da bebişi takip edip içgüdüsel ilerleyebilirsin bu konuda bence
Her Bebek bir değil yoksa tabi ki artık yavaştan Beslenme aralıklarını açıyoruz biraz daha
Doğru söylüyorsun canım hatta bugün ne yapmaya başladım biliyor musun? Mamayi koyulastirinca pek çekmek zor geliyor tembel çocuğuma. 60 veya 90 normal veriyorum biraz zaman geçtikten sonra ucu delik olan geniş baya biberon var onunla da 30 cc koyu veriyorum dengeleyecek şekilde. Bu şekilde içiyor şuan inşallah faydası da olur
Şu gaviscon infanti bulsam daha çok sevinicem ama daha ortalarda yok

Al benden de o kadar ne yapacağımı bilmiyorum

Ay inşallah fayda görürsün valla gayet mantıklı ve makul bi yöntem düşününce bence de. Hem doyduğundan da emin olursun bu şekilde. İçmekte de zorlanmıyor şifa olsun bebişe
İlaçlara aşılara her şeye zam gelmiş zamdan sonra satmak için mi yok acaba yoksa genel bir tedarik sıkntısı mı? Bugün de zam gelmiş sanırım yarın bi daha sordur bakalım belki bekletmişlerdir

benim de benzer bir sorum lazer icin. acaba ne zaman baslayabiliriz

Canim zaten doktorlar ev 20-21 derece olsun diyorlar. sicak hava burnu kurutup mikroplarin yerlesmesini kolaylastiriyormus. Yani dogru olani yapiyorsun aslinda.
Uzerine body ve tulum onun uzerine de uyurken battaniye yeterli bence.
Ama benimki uyanirken tekmeyle ustunu actigi icin ben bir de ince muslinle kundak yapiyorum. Onun uzerine battaniye ortuyorum.
Gece emzirmek icin yatagindan aldigimda sicak oluyor vucudu demek ki usumuyor sanmiyorum usuyeceklerini cok da sicaga alistirmamak lazim bence.

Kızlar sanırım kızımda geniz akıntısı başladı. Uyurken birden kafasını gerite atıp yutkunuyor. Şurup içirmiştim, ağlamaya başlamıştı o ara o mu genzinde kaldı yoksa akıntı mı var anlayamıyorum ama hırıltısı da oluyor bazı pozisyonlarda. Yapabileceğim bir şey var mı bu durumda? Resmen şurup verdiğim için vicdan azabı çekiyorum ben mi genzine kaçırdım da temizleyemedi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…