- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Ay çok geçmiş olsun. Canım bol bol ıhlamurlar iç bide bebeğine verenler vardı kaşıkla tam tarifi hatırlamıyorum ama bir bardak suya 1 tutan koyup demliyolardı sanırım. Doktor tavsiye etmişKızlar sanırım grip oldum ve bebeğe de geçti, hapşırıp duruyorburaya yazılanları detaylı okuyamadım o yüzden öncrden yazdıysanız göremedim ama bu aşamada bebekle ilgili alabileceğim bir önlem var mı biliyor musunuz? Evden sadece sağlık ocağına gitmek ğçpn için çıkmıştık son zamanlarda, maske takmama rağmen oradan kaptım sanırım
cnm o fotoğrafı sen mi çektın dil bağı çnküKuzum doktor önerdi değil mi feramatı? Acaba ben de kullansam mı diye düşünüyorum. Süt içmiyorum sadece.
biz 4. Ay aşılarını da olduk hope’um. Sorunsuz atlattık şükür. 2. Ay aşılarını olurken de Doruk yerine az kalsın benim ateşim çıkacaktı telaştan fakat bu aşılar baya rahat geçti.
Ay canım, 1 yaş öncesini savunan cerrah bulmak lazım. Geçen çocuk cerrahına gittik yaşı gelince yapalım dedi. Ama büyümeden farkına varmadan yaptırmak istiyorum. İnşallah çarçabuk atlatırız biz de sizin gibi.
Çok üzüldüm ekimcim. Çok kötü bir döneme denk geldik. Allah yardımcınız olsun
Maşallah küçük kuş anneyi üzme de uyu
Ihlamur kendim içiyorum ama bebeğe vermeye cesaret esemen galiba yaAy çok geçmiş olsun. Canım bol bol ıhlamurlar iç bide bebeğine verenler vardı kaşıkla tam tarifi hatırlamıyorum ama bir bardak suya 1 tutan koyup demliyolardı sanırım. Doktor tavsiye etmiş
Kızlar sanırım grip oldum ve bebeğe de geçti, hapşırıp duruyorburaya yazılanları detaylı okuyamadım o yüzden öncrden yazdıysanız göremedim ama bu aşamada bebekle ilgili alabileceğim bir önlem var mı biliyor musunuz? Evden sadece sağlık ocağına gitmek ğçpn için çıkmıştık son zamanlarda, maske takmama rağmen oradan kaptım sanırım
Merhabalar saç boyatan yada emzirme döneminde boyatma ile ilgili bilgisi olan var mı? Doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Kendi doktoruma da ulaşamadımyarına da kuaförde randevum var çok kararsız kaldım
Aaa o mizmizlik bizde de var nazlilik işte annesi parmağı uff olmuş öyle demeDoğduğundan beri hepimizi başına dikmeyi başarıyor vallahi. Mızmız bizimki. Geçenlerde kucağıma alırken parmağı sürtüldü kazağıma bir görsen yarım saat parmağına bakıp bakıp mızıkldı
Gaz sorunumuz pek olmadı şükür.
Özel sektörde maalesef doğum öncesi ve sonrsı toplam 4 ay iznin oluyor Diloşum. Bende iki ayı doğumdan önce kullandım o yüzden böyle oldu. Sabahları bebişle ilgileniyorum öğleden sonraları annem gelip bakıyor, yarım gün çalışıyorum Allahtan.
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam. Süt alerjisi mi varmış çok şaşırdım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Maşallah size nasıl zor oluyor mu sünnet olayı? bizde yaptırıcaz da ben cesaret edemiyorum yaa. Bizimki yarım sünnetli doğdu. Doktor halk arasında peygamber sünneti derler buna dedi. Geciktirme yaptır biran önce dedi ama, bizim kalça ultrasonunda bir bacağında sorun çıktı. Şimdi çift bez kullanıyoruz. Bir ay sonra yine kontrol var. İnşallah normale döner de sonra sünnet işini halletmek istiyoruz bakalım. Kalçasına çok canım sıkılıyor. Bizde de durumlar böyle işte.
Oy işe başlayan bir anne buldumDoğduğundan beri hepimizi başına dikmeyi başarıyor vallahi. Mızmız bizimki. Geçenlerde kucağıma alırken parmağı sürtüldü kazağıma bir görsen yarım saat parmağına bakıp bakıp mızıkldı
Gaz sorunumuz pek olmadı şükür.
Özel sektörde maalesef doğum öncesi ve sonrsı toplam 4 ay iznin oluyor Diloşum. Bende iki ayı doğumdan önce kullandım o yüzden böyle oldu. Sabahları bebişle ilgileniyorum öğleden sonraları annem gelip bakıyor, yarım gün çalışıyorum Allahtan.
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam. Süt alerjisi mi varmış çok şaşırdım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Maşallah size nasıl zor oluyor mu sünnet olayı? bizde yaptırıcaz da ben cesaret edemiyorum yaa. Bizimki yarım sünnetli doğdu. Doktor halk arasında peygamber sünneti derler buna dedi. Geciktirme yaptır biran önce dedi ama, bizim kalça ultrasonunda bir bacağında sorun çıktı. Şimdi çift bez kullanıyoruz. Bir ay sonra yine kontrol var. İnşallah normale döner de sonra sünnet işini halletmek istiyoruz bakalım. Kalçasına çok canım sıkılıyor. Bizde de durumlar böyle işte.
Doğru söylüyorsun canım hatta bugün ne yapmaya başladım biliyor musun? Mamayi koyulastirinca pek çekmek zor geliyor tembel çocuğuma. 60 veya 90 normal veriyorum biraz zaman geçtikten sonra ucu delik olan geniş baya biberon var onunla da 30 cc koyu veriyorum dengeleyecek şekilde. Bu şekilde içiyor şuan inşallah faydası da olurHmmm Doktoru elbette dinlemek lazım ama biraz da bebişi takip edip içgüdüsel ilerleyebilirsin bu konuda bence
Her Bebek bir değil yoksa tabi ki artık yavaştan Beslenme aralıklarını açıyoruz biraz daha
He anladım canım doğrudur gerçi ameliyat farklı hastalık farklıCnm zararı yok ama doktor ateşi
Çıkmazsa verme dedi sanırım hani bağışıklık olmasın diye öyle anladım ben
Senin takımını yesinler minnoş kuşşBiz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
İnsanın aşıp içine sokası geliyor gerçekten
Ayni durumlarimiz canim ishal ve kusma maaleswf saglikla atlatalim da hizlica daha kotusu olmasinIsısı yükseldiğinde koltuk altına eklem yerlerine ılık sulu bez koy canım. Bizim ki inliyor ya görseniz halini nasıl üzülüyorum. İshal oldu bide yediğini su gibi kusuyor
Al benden de o kadar ne yapacağımı bilmiyorumMerhabalar saç boyatan yada emzirme döneminde boyatma ile ilgili bilgisi olan var mı? Doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Kendi doktoruma da ulaşamadımyarına da kuaförde randevum var çok kararsız kaldım
Ay inşallah fayda görürsün valla gayet mantıklı ve makul bi yöntem düşününce bence de. Hem doyduğundan da emin olursun bu şekilde. İçmekte de zorlanmıyor şifa olsun bebişeDoğru söylüyorsun canım hatta bugün ne yapmaya başladım biliyor musun? Mamayi koyulastirinca pek çekmek zor geliyor tembel çocuğuma. 60 veya 90 normal veriyorum biraz zaman geçtikten sonra ucu delik olan geniş baya biberon var onunla da 30 cc koyu veriyorum dengeleyecek şekilde. Bu şekilde içiyor şuan inşallah faydası da olur
Şu gaviscon infanti bulsam daha çok sevinicem ama daha ortalarda yok
benim bebegiminde sari puturlu, bugun ilk defa bir tane mukus gordum.Kizlar benim kizin kakasi hem sari pütürlü ama ara ara uzayan mukuslar da goruyorum puturlerin arasinda. Alerjik bebegi olanlan arkadaslar sizin de böyle miydi?
benim de benzer bir sorum lazer icin. acaba ne zaman baslayabilirizCanım geçmiş olsun. Evde de maske kullanmaya devam et. Bebeğin burnunu da serum fizyolojikle devamlı temizle ki açık kalsın. Tıkanmasın. Bol bol emzir sütün onu iyileştirir merak etme.
Ben de burada durayım. Doktor hamileliğimin üçüncü ayından itibaren boyayabileceğimi söyledi. Ama 750 kişiden daha onay almadan boyayamıyorumBu takıntılı hayati ben seçmedim maalesef..
Canim zaten doktorlar ev 20-21 derece olsun diyorlar. sicak hava burnu kurutup mikroplarin yerlesmesini kolaylastiriyormus. Yani dogru olani yapiyorsun aslinda.Kızlar bizim ev çok sıcak biliyorsunuz zaten antalyadayız 1 derece elektrikli soba çalıştırıyorum 24derece oluyor oda ama sürekli uyanıyor çalıştırmayınca 20 derece oluyor ve kesintisiz uyuyor üzerinide tek kat giydiriyorum mecbur üşüyor mudur acaba ne yapsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?