2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
anladim canim . benimde gecen haftaya gore 10-20 ml daha artti sutum . boyle boyle articak diye tahmin ediyorum bende .
Boza yok burda ama hurma yerim.

canim burda da yok kalca usg . haftalik muaynesinde el ile kalcaya baktilar , bacaklarini karnina dogru bastirip muayne ettiler fln hersey guzel dediler .
Aaa onu bizde de yapti, demek oyle de anlsiliyor. Super bunu duyduguma sevindim 🥰

O konu oldugunda ablasi da orda idi o da diyor sekeri dusmez mi dedi :) kuzenim bir sey olmaz dediydi. Simdi de sormadim. Gunduz 2 saatte emdigi de oluyor 4 saatte de dun ilk defa 5saat ustune 5dkemdi ve uyumadi 1 saat sonra 10bdk daha emdi yetti . Sonra sizdi artik.. ama dayaniyor canim ya erken emince benimki kusuyor cunku. Her anne cocugunu daha iyi tanıyor. He benim bir avantajim kilosu olmasi... belki o dayandiriyor artik. Geceleri uyumasi gerekiyor. Gece gubduz ayrimi yavas yavas yapiliyor haliyle. Uyku tulumu giydiriyorum artik aksam olduğunda alissin diye yavas yavas rutin olusuyor iste bakalim
Aynen canım herkes bebeğinin düzenini vs bilir. Bide senin bebişin maşallahı var kilo konusunda onun çene kuvveti vs iyi artmıstır emdiğiyle doyuyordur o gerek kalmıyordur
Antibiyotige basladik dun canim oksurugu hala siddetli.Serum fizyolojik yapiyorum bir de gunde 3 4 kez.
Insallah antibiyotik hizlica etkisini gosterirse oksurugu azalirsa rahatliyacak.
Senin bebegin nasil oldu
Bizimde öksürüğümüz arttı ama doktora götürsem mi bilmiyorum. serum fizyolojikle burnunu acıyorum. Odada buhar yapıyorum rahatlasın diye bide genzide dolu belli hırıltı yapıyor
Minnoşlarım nasılsınıız? @Hayyal Doruk’um nasıl?❣️Peki ya gelinim? Spicelover Spicelover 😍
hope2022 hope2022 Aa Metehan reis ne alemde? Ay hepinizi özledim.:KK74:
Yaa asıl sen nerelersiin merak ediyordum seni. Pipili uğrastırıyor heralde diye düşündüm. İyisiniz insallah ikinizde sıkıntı yoktur umarıım

ben işte ortalık hastalıgını kaptım bebişede geçti ateşti vs derken onlarla uğrasıyorduk. Bunun dışında iyiyiz çok şüküür ♥️

Canim gelinin iyi napsin , anasi paspal gezeken kizini hep şıkır şıkır giydiriyor :)

sen nasilsin ?
Damadim nasil 🥰
Hep aynıyıız 😅 resmen bir adet milli kıyafetim var üzerimde sürekli o. 10 dk yıkanmak derse işte bi suya girip cıkıyoruz. Maskelerdir yüze bakımlarıdır hayal oldu 😂 duşta 2. Sampuanı dökebiliyorsam şükrediyorum filan. Hem bakımlı hem anne hem temiz ev Allahım yapana helal olsun 😅 replik var ya her şey “ileride çocugumun veli toplantısında annen bu mu “ desinler diye kendime şunu bunu yapıyorum vs tarzı kendimi o ortamda hayal ettim de böyle giderse o yaşlara çok yıprancam😂

Aynen canım herkes bebeğinin düzenini vs bilir. Bide senin bebişin maşallahı var kilo konusunda onun çene kuvveti vs iyi artmıstır emdiğiyle doyuyordur o gerek kalmıyordur
10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşün😄 Allah sabrını mı veriyor ne yapıyor bilmiyorum Şimdi olsa dayanamam herhalde :))) çene kuvvetli maşallahı var işe başlayınca da artık biberonla veririm anne sütünü hazirana kadar evdeyim büyük ihtimal

O kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu

Bu aşı huysuzluğunu gündüz yaşayan var mı kızlar bittim bugün sabahtan bu saate kadar hep kucakta memede geçirdi zamanı annem geldi 🫠
Şimdi uyudu umarım sabaha kadar uyur 😢

10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşün😄 Allah sabrını mı veriyor ne yapıyor bilmiyorum Şimdi olsa dayanamam herhalde :))) çene kuvvetli maşallahı var işe başlayınca da artık biberonla veririm anne sütünü hazirana kadar evdeyim büyük ihtimal
Bizimkide süreyi iyice kısalttı 10 dk dediğin gibi hüp diye çekiyor 😂
Bizim mama biberon olayı bitti artık işin kötüsü sütümüde biberonla almıyor şubatta işe başlayacağım ben yarım gün ama yinede süt ister sanırım 😏

O kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
Ay Allah korumuş çok geçmiş olsun Rabbim kötü günlerini göstermesin hiç birimize 😔

Bizimkide süreyi iyice kısalttı 10 dk dediğin gibi hüp diye çekiyor 😂
Bizim mama biberon olayı bitti artık işin kötüsü sütümüde biberonla almıyor şubatta işe başlayacağım ben yarım gün ama yinede süt ister sanırım 😏

O zamanlara büyürler insallah biberon, gögüs vs farkını bilirler siz sadece süt depolamaya bakın ilk günler için sonrasında zaten sağdıgını ertesi gün veriyormussun düzene biniyormus. Mart- nisan da ek gıdaya geçiyoruz zaten insallah bakalım neler olacak ek gıda için çok heycanlanıyorum bugün hatta gittim oi oi nin setini aldım 😂 daha erken ama alayım dursun dedim asgari ücret acıklandı zam gelir diye

Kızlar benim kızın elleri hep yumruk ve başına doğru yukarda tutuyor. Sizinkiler de öyle mi? Bu ay parmaklarını uzatıp bir şeyler tutacaklarmış ben o yönde bir ışık görmüyorum

Son düzenleme:
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun😔
Bizde kullanıyoruz serum fizyolojik sıvıyı

Bizimde öksürüğümüz arttı ama doktora götürsem mi bilmiyorum. serum fizyolojikle burnunu acıyorum. Odada buhar yapıyorum rahatlasın diye bide genzide dolu belli hırıltı yapıyor

Yaa asıl sen nerelersiin merak ediyordum seni. Pipili uğrastırıyor heralde diye düşündüm. İyisiniz insallah ikinizde sıkıntı yoktur umarıım

ben işte ortalık hastalıgını kaptım bebişede geçti ateşti vs derken onlarla uğrasıyorduk. Bunun dışında iyiyiz çok şüküür ♥️
Canim sen oksurugin siddetine gore anlarsin.
ben hafif atesle goturdum.
aslinda yok gibiydi atesi, digital ates olcere gore vucudunda en yuksek cikan yer 37 ve 37kusurdu.
Bronsiolit tanisi koydular ve artarsa mutlaka gel dediler artti mi azaldi mi anlayamiyorum ama bu gece mesela yine vucudu sicak ve 37 lerdeydi atesi.zaten huzursuzluk ve fazla emmemesinden anliyorsjn birseylerin ters gittigini.. oksuruge ates ve huzursuzluk ekleniyorsa hemen gelin diyorlar kucik bebeklerde.

Canım çok üzüldüm ve çok etkilendim, çok geçmiş olsun 😢 ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Geçenlerde ben de serum fizyolojikle burun açmak istemediğimi, bebeğin acı çektiğini yazmıştım buraya. Hiç istemiyorum foş diye boşaltmayı burnuna :( seni okudum ya artık asla açamam. Nasıl yapıyordun canım yan mı yatırıyordun?

Canım benimde oyle hatta benim 10 dkyı bulmuyor bile ve tek memeyi emiyo çıkardıktan sonra ağzını kitliyor bende sırayla bir emişinde sağı diğerinde dol memeyi veriyorum zorlamıyprum doydu galiba diye hakikaten doyuyo kilosu en son 1 1 aylıkken 5 di şuan bence aşağı yukarı 7 ye yaklaşmıştır diye tahmin ediyorum kıyafetleri neredeyse dar gelmek üzere

Hep aynıyıız 😅 resmen bir adet milli kıyafetim var üzerimde sürekli o. 10 dk yıkanmak derse işte bi suya girip cıkıyoruz. Maskelerdir yüze bakımlarıdır hayal oldu 😂 duşta 2. Sampuanı dökebiliyorsam şükrediyorum filan. Hem bakımlı hem anne hem temiz ev Allahım yapana helal olsun 😅 replik var ya her şey “ileride çocugumun veli toplantısında annen bu mu “ desinler diye kendime şunu bunu yapıyorum vs tarzı kendimi o ortamda hayal ettim de böyle giderse o yaşlara çok yıprancam😂
gecen babam diyor , bir duzgun birsey giy de cocugun seni guzel gorsun😂 ya dedim baba ben banyo zor yapiorm😂
cok gecmis olsun canim

Back
X