Annem de kimyon çocukta gaz yapıyor dedi kestirdi bana çayı ama dün içtim iyi gelsin diye çocuk çıldırdı gerçekten. Haklısın kimyon herkese iyi gelmiyor bence. Canım bize alerjiyi düşündüren tek şey gaz sancısı aslında. Kaka temiz, yüzümüzde bir şeyler de çıkmadı. Şöyle, ben de sadece pilav, muz, patates, çarliston biberle ile beslendim 20 gündür. Bebek kabız oldu, fitille kaka yapmaya başladı iki seferdir. İnternette bebek neden kabız olur diye arattım annenin muz ve pilavı çok yemesi yazıyor. Gaz yapmaz diye sadece meyve olarak muz yiyordum Bu sefer sebze ekleyim, sıvı çorba içeyim dedim. Taze fasulye yedim, domates çorbasını kendim yaptım ama çocuk çıldırdı.
Sen bulgur ve baklagil demişsin ya, onlar da gaz yapmaz mı

( ay çok ihtiyacım var onlara, hiç vitamin almıyorum ben ya. Mercimek çorbası, bezelye falan yiyesim var ama gaz yapar diye yiyemiyorum. Alerji uzmanı her şeyi ye sadece süt ürünlerini yeme dedi ama çok yaşlı güvenemedim kadına. Yumurtayı, tavuğu, balığı, eti, baklagili, kış sebzelerini, soğan, sarımsağı hep çıkarttım hayatımdan. Ama çocuğu kabızlıktan kurtarmam lazım bir şeyler yemem lazım