- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Evet Allah istiyorsa tutunur haklısın 45 değer kritik bi değer mi oluyor güne göre düşük müydü o yüzden mitatlım gördüm ama yazamadım sana. İçini ferah tut, ben 45 gibi kritik bir değerle hamileliğimi öğrendim, değer hızlı şekilde arttı ve şu an şükür ki 8. Haftamın içindeyim. Olacağın önüne kimse geçemez Allah nasip ettikten sonra. İçini ferah tut.
Evet canım çikolata kistim vardı evlendiğim zaman öğrendim tedavilerde erken başladı. 2 hsg 6 ilaç denemesi negatif aşılama. Bu kadar yoldan sonra mucize gibi geliyor bana hareketleri görmeden tam inanamayacagim herhaldeYaaaa gerçekten miii ne güzel yarın teste gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim
3 haftalık gebelik için ideal rakam değildi tabii yani tüp bebek bir de benim, eh çevreme göre de en düşük bendim ama nasip…Evet Allah istiyorsa tutunur haklısın 45 değer kritik bi değer mi oluyor güne göre düşük müydü o yüzden mi
Bende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyorEvet canım çikolata kistim vardı evlendiğim zaman öğrendim tedavilerde erken başladı. 2 hsg 6 ilaç denemesi negatif aşılama. Bu kadar yoldan sonra mucize gibi geliyor bana hareketleri görmeden tam inanamayacagim herhalde9. Hafta bitiyor ben emzik Müslin örtü vs. Aldım dayanamadim Allah dogurmayi da nasip etsin inşallah sağ salim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah seninde yarın sabah mi gideceksin?
Bende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyorEvet canım çikolata kistim vardı evlendiğim zaman öğrendim tedavilerde erken başladı. 2 hsg 6 ilaç denemesi negatif aşılama. Bu kadar yoldan sonra mucize gibi geliyor bana hareketleri görmeden tam inanamayacagim herhalde9. Hafta bitiyor ben emzik Müslin örtü vs. Aldım dayanamadim Allah dogurmayi da nasip etsin inşallah sağ salim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah seninde yarın sabah mi gideceksin?
hmm anladım canım neyseki tutunmuş Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına3 haftalık gebelik için ideal rakam değildi tabii yani tüp bebek bir de benim, eh çevreme göre de en düşük bendim ama nasip…
5. Haftada anca kese görünür zaten korkma henüz haftasından küçük demek için erken.. kalp atışı için de haftaya görülmezse de korkma benim 7. hafta görülmüştüKızlar ben yine güzel şeyler duyamadım. Doktorum vajinal muayene yaptı üstten gözükmedi. Kese göründü ama haftasına göre küçük dedi. Yani normalde 5+1 olmam lazımdı. Sonra beta testi istedi normalde testlerim düzel i artık gösteriyordu pzartesi yaptırdığımda 1656ydı bugün 2370 çıktı. Kanamam azaldı ama yine de devam ediyor. Doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi düşecek ama düşmüyor o yüzden kanaman oluyor dedi haftaya kontrole çağırdı
Ben anestezili oldum canım korkumdan ikisini deBende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyoray canımm güzel Allah onu da nasip eder inşallah hayırlısıyla sağlıkla
Ay o benim şimdiSürekli yatmak zorunda olan arkadaşlarım neler yapıyorsunuz, nasıl vakit geçirtiyorsunuz?
AYnen insallah tabi hamileysemHoşgeldiniz. Büyük ihtimal ekim ayında doğum yapacaksınız zaten isabet olmuş.
Yarin doktor randevum var ilk kez.hamileligim Allahin izniyle tescillenirse soyleyecegim bilgilerimiHayırlı olsun sağlıklı kolay bir gebelik dilerimmuhtemelen ekim annesi olacaksınız, listemize eklemi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Oh İşte bugözün Aydın canım çok çok mutlu oldum. Maşallah
Benimki de 2.17 cm çıktı 8+6 gösteriyordu ultrason da benim günümle uyumlu.
İki hafta sonra kıpırdandığını da görmeye başlayacaksın benimki bugün hafif kuyruk salladı
Dizilerle telefonla arkadaş oldumSürekli yatmak zorunda olan arkadaşlarım neler yapıyorsunuz, nasıl vakit geçirtiyorsunuz?
Kaçıncı günde öğrendin ki canım o değeriEvet Allah istiyorsa tutunur haklısın 45 değer kritik bi değer mi oluyor güne göre düşük müydü o yüzden mi
İnşallah canım benim. Kanamam dün kesildi çok şükür sadece kahverengi akıntım kaldı hafif o da. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyim canım5. Haftada anca kese görünür zaten korkma henüz haftasından küçük demek için erken.. kalp atışı için de haftaya görülmezse de korkma benim 7. hafta görülmüştü
İnşallah canım benim. Kanamam dün kesildi çok şükür sadece kahverengi akıntım kaldı hafif o da. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyim canım
Günaydın güzel annişlerhayırlı cumalar
Ben rahim filminde uyanıktım sancı cektim çünkü sağ tüpüm tıkalı çıktı diğerini zaten genel aneteziBen anestezili oldum canım korkumdan ikisini deamiin canım insallahh hepimize kucağımıza almak nasip olsun
Benim 120ye yakindi boyle silik cikmisti ilk canim normalYa aklımı şey karıştırdı ben kaset test yaptım silik çizgi çıktı bu testler 20 üstünü gösteriyormuş ama benim değerim 17 yoksa değerim gitgide düşüyor mu aşırı evhamlııyım Eki Görüntüle 3018575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?