- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Az önce yine test yaptım elimde testler vardı şimdi de silik çoktu hatta bunun kadar nerdeyse daha fazla olması gerekmiyor muydu saat 3 te gidecektim kana şimdi mi gitsemBenim 120ye yakindi boyle silik cikmisti ilk canim normal
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Yüreğini ferah tut inşallah çok güzel sonuçlar olacaksın bebeğin sana sıkı sıkı sarılmıştır canımBende de siyaha yakın bir akıntı geliyor kanama bitti ama işte saat 1.30 da doktor randevum var sabahın 8 den beri uyuyamıyorum saat geçse de hayırlı bir haber alsam inşallahRabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsunHayırlı haberlerini bekliyorum canım. Yüreğini ferah tut inşallah çok güzel sonuçlar olacaksın bebeğin sana sıkı sıkı sarılmıştır canım
Bana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.Hanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen
Kanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.Bende de siyaha yakın bir akıntı geliyor kanama bitti ama işte saat 1.30 da doktor randevum var sabahın 8 den beri uyuyamıyorum saat geçse de hayırlı bir haber alsam inşallahRabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriBugün doktor randevum var,insallah herşey yolundadır kalp atışını duyarım herkesin dualarını bekliyorum.Bu cuma gününde hepimizin yüzünü güldürecek güzel haberlerle gelirim inşallah
Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)Kızlar merhaba bilgili aanne adaylarına bir şey sormak istiyorum sata göre 5+0 da kesemi gördük beta değerim 1192 doktor çok iyi dedi kese 3.1 mm dedi 7-10 gün arası gel kalp atışını duyalım dedi sizcede erken değil mi duyulur mu kalp atışı
Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordumBana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.
Kanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.
Hastane çıkışı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriSes kaydı al ses kaydı
Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :)
Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordum
Aslında duyulur kalp sesi ama keseyi genelde beta 3000 civarındayken bakarlar doktorunuz biraz acele mi etmiş?Kızlar merhaba bilgili aanne adaylarına bir şey sormak istiyorum sata göre 5+0 da kesemi gördük beta değerim 1192 doktor çok iyi dedi kese 3.1 mm dedi 7-10 gün arası gel kalp atışını duyalım dedi sizcede erken değil mi duyulur mu kalp atışı
Sana ve diğer tüm sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah az kaldı, dayanın arkadaşlar. 3 hafta sonra düzlükteyiz inşallah.İnşallah canıım hepimiz şu günleri yerine güzel günleri bıraksıın
Doktorumun cihazı iyi değil çıktı bile veremiyor devlet hastanesi ama 5+0 da vajibal yoldan keseyi gördüKanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.
Hastane çıkışı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriSes kaydı al ses kaydı
Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :)
Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordum
O zaman 6+2 de bende kalp atışlarını duyabilirimAslında duyulur kalp sesi ama keseyi genelde beta 3000 civarındayken bakarlar doktorunuz biraz acele mi etmiş?
Ben bebeğimin kalp atışını 5+5te görmüştüm. Görülmez diye bişey yok.
Canım sen niye üzülüyorsun 1 2 gün hiç birşey değil benim 7+4ken 6+4 cıktı yine bişey demedi doktorKizlar kalp atisini duydum şükürler olsunyalnız crl yani bebegin uzunlugu olmasi gereknden dusuk çıktı ben eve gelince anladim ultrason kagidindan. Dr birsey demedi 15 gün sonraya çağırdı. Çok üzgünüm 6+6 olmasi gerekirken 6+1 gözüküyor büyür insallah dua eder misiniz. Crl de minimum 9mm olmaliyken benim bebisim 6mm
Bende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorumHanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen
Canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallahBende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum
İhtimal dahilinde ama olmazsa da panik yapmayın. Ben kalp atışını net şekilde dün duydum ki 8. haftaya yeni girdim.O zaman 6+2 de bende kalp atışlarını duyabilirim
Cihaz çok önemli. 7+6 da kese içinde bebeği göremedi benim doktorum bu yüzdenDoktorumun cihazı iyi değil çıktı bile veremiyor devlet hastanesi ama 5+0 da vajibal yoldan keseyi gördü
Vajinal bakalım dedi istemedim. 8. Haftada ne vajinali artık. Başka bir odada baktı. Bebiş o kadar net göründü ki. Hatta burada paylaşmaya çalıştım beceremedimCihaz çok önemli. 7+6 da kese içinde bebeği göremedi benim doktorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?