-Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da
bende biberonla besleyen biri olarak cani gonulden katiliyorum size kizlar. ben kendim kimse birsey demeden “ bana ihtiyaci yok ki “ diye dusunup cok aglamistim ama oyle olmuyormus. Iste tecrubesizlik bilmiyoruz ki. Sabahlari uyandiklarinda bizi gorunde gulucuk sacmalari, kalabalikta bizi direk ayirt etmeleri fln beni mest ediyor
Sagim yapmakta zor zaten her 2-3 saatte bir kolay bir is degil. ben baska bir seyi ornegin bir hobime gunde 8 kereden 20 dk ayirsaydim simdi uzman olmustum
canim subat da ilaclara zam gelebilirmis. bizim diger grupta ki arkadaslar eczeenye anlasio satin almislar asilari, eczane dolabin da sakliyormus. sende yaptircam diyorsan oyle yap bence
Yaaa gece vakti kalk sağım yap. Aman kız makinenin sesine uyanmasın diye strese gir. O sütü kaldır hemen içmiyor çünkü. Kalkma saatine göre sütü ısıt hazır et ki ağlama krizine girmesin. Bir de benim kızın saat başı kalktığını düşünürsek. Uykular haram. İnşallah memeye geri döner kızım.Kesinliklee. Hele bide gece alarm kurup kalkmak. Bazen metehan uyanmıyor bende dokunmuyorum geceleri 4-5 saate kadar kendisi uyandırmassa uyandırmıyorum. Kalkıp sağıp yatıyorum. Ama işte biz kolaya kaçmısııız. Kimse hiç bir şey bilmeden konussun dursun. Bazen mamanın paketini açıyorum o kokusu ağlayacak gibi oluyorum bir an önce ek gıdaya baslayıp mamayı azaltacağım günler gelsin diye büyüsün istiyorum. Bunları bilmezler ama ben keyfi mama verdim bebeğe çünkü
İnsallah canım uykulu hallerinde emzirsen aslında o zaman memeyi reddetmiyorlarYaaa gece vakti kalk sağım yap. Aman kız makinenin sesine uyanmasın diye strese gir. O sütü kaldır hemen içmiyor çünkü. Kalkma saatine göre sütü ısıt hazır et ki ağlama krizine girmesin. Bir de benim kızın saat başı kalktığını düşünürsek. Uykular haram. İnşallah memeye geri döner kızım.
6. Ay bitince canımKızlar ben hipp organic combiotik kullanıyorum 300 gr bulunuyor da tenekedekiler şu 800 gr kolay kolay bulunmuyor. O 100 gr daha karlı oluyor. 800 gr bize 7-8 günde bitiyor. O yüzden stokluyorum buldukca. Şubat 11 de 4. Ayımız dolacak. Ben 5. Ay dolup 6. Aya baslayınca mı mamayı 2 numarayla değiştircem yoksa 6. Ay tamamen dolunca mı elimde 4 kutu var. Ona göre bir yere bulunca bi 4 kutu daha alayım diyorum bilgisi olan var mıı
Tek e bebek ve onur marketlerden alıyorum cnm 800 gramarkasında müşteri hizmetleri oluyor arayınca cok yardım ediyorlar bence dolduruncadır ama. nerden nekdra alıyorsunuz bnde 800gr alsam daha mantıklı ozmn
Cnm e bebekte var stokta 800 gram hipp1Aynen haftası olmadan btiyor. Dalga geçiyoruz eşimle bizden çok günlüğü tutuyor diye maması bezi diye
Çoğu mamaya gelmiş zaten. Ben trendyolu anlamıyorum mesela markette ki 380 liralık mama 500 lira yazıyor
Geceleri veriyorum canım en fazla 3 dakika sonra bırakıyor tekrar aldıramiyorum. Önceden kucağımda yatarken 10 dk falan emerdi. Şimdi ben üzerine egiliyorum hiç sevmiyor o şekilde.İnsallah canım uykulu hallerinde emzirsen aslında o zaman memeyi reddetmiyorlar
Yani aslında sormak istediğim şuydu, lastik izi normal mi?Prima fiyat olarak yoruyorsa kesinlikle molfix öneriyorum Agah doğduğunda sleepy takmıştık hastanede daha 2 bezde pişik yaptı bize sonra molfix aldık aylardır onu kullanıyoruz çok şükür pişiğimiz falan olmadı
Lastik izi oluyor mu canım?Bizde baby me kullanıyoruz e bebekten kendi ürünü ve muhteşem gerçekten hiç sorun yaşamadık prima ile başlamıştık arada bir iki bundan kullandık 2. Aydan itibaren hala bundayız prima ile aynı adette olan paket arasında 200 tl fark varHer görüşümde sağol oğlum diyorum seninde molfixte sorun çıkarmamış süper
Cnm e bebekte var stokta 800 gram hipp1
Lastik izi oluyor mu canım?
Ahahaha patates bal kabağı havuç onaydan geçmediOrayada bakayıım. 1 aylık stoğumu yaptım bakalım. 4. Ayımız dolacak. Ek gıda sürecii nasıl gidiyor Nil kuzuylaa sen havadisler ver bize
yapıştırma Yerleri var ya oralar birbirine çok yakın olduğunda doğru numara oluyormuş ama onlar çok ileri gitmiyorsa bir numara büyük kullanmak gerekiyormuş bir videoda görmüştümYani aslında sormak istediğim şuydu, lastik izi normal mi?
Sleepy 3 kullanıyorum 4 e geçicem ama hepsinde iz oluyor cnm primadada oluyordu arkadaşım halen prima kullanıyor onada sordum oda lastik izi var diyoeLastik izi oluyor mu canım?
Yok canımLastik izi oluyor mu canım?
Bizimki bu canım molfix bilmiyorum ne kadar amaAy baktım da bu bez de molfixten bir tık pahalıbiz yine molfixe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?