Aynen benim doktor da 10 haftaya kadar vajinal bakacakmış öyle söyledi.Bitane doktora baslamistim gitmeye 3 gebeligimdeydi adam 10 haftalik olmadan karindan bakmadi hep vajinal ultrason ama isinde cok iyi biriydi operasyonumuda o yapti cok cabuk iyilestim
AminAllahım hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Vardir bir bildikleriAynen benim doktor da 10 haftaya kadar vajinal bakacakmış öyle söyledi.
Ben olsam deistirmezdim canim ama yinede senin bilecegin bir isYaaa işte kızlar tüp bebek yaptırınca karar da veremiyorsun. Aynı doktorla devam mı etsem değiştirsem mi bilemedim. Bi sürü de badire atlattık birlikte
Güzelim doktorun günahını aldık desene durduk yere.Güveniyorum yok yanlış anlattım. Tedavimde gerçekten kılı kırk yardı. İki ayrı doktor arkadaşımın tavsiyesi ile ona başlamıştım zaten. Laubali değil de biraz şey hastaları zor genellikle. Beni hep hafife aldı, yapması gerekeni yaptı ama öyle hissettirdi işte. Sen de ne var ki rahat ol mantığı hep böyle davrandı. Tamam haklı da çıktı ama hani böyle gebelerle arkadaş gibi olanlar var. Biraz özenmiyor değilim hani. Daha güleç daha yaşı küçükdaha pozitif biri mi olsa acaba diye. Hakkaten ödev verdi ama gebelik kitabı ödevi
Resmen duygulandım, kıyamam ne tatlı doktor o.Ayy bende doktorumu çok seviyorduum isterdim doğumuma girmesini eminim çok çok rahat geçerdi o doğum adamda sıfır stres bugün ama son muayenimizdi kalbinide birlikte dinleyelim öyle bırakayım seni dedi. Tedavimi yapan doktordu. Takibi doğumu bırakıp vaktimi enerjimin tamamını olmayanlar için harcamak istiyorum dedi. Şimdi haftaya yeni bir doktorla konustum inşallah onuda bu doktorum kadar severim bu süreçte doktor çok çok önemli.
Güzelim doktorun günahını aldık desene durduk yere.Sevgi ve güven varsa vazgeçme derim ama sen yine de görüşeceksin başka bir doktorla belli, kendini yanında daha iyi hissettğin bir doktor olursa, istediğin kriterlerde, ona başlarsın ama acele et beybisi bak ikinci ayı geride bırakıyoruz.
Ben Almanyadayım burada bütün kontroller vajinal. Rutin kontroller de gebelik kontrolleri deBenim doktor vajinal de bakmıyor çok bakmayı da doğru bulmuyor. Bakalım haftaya başka doktora gideceğim inşallah onla iletişimimiz iyi olur
Pandemiden dolayı 24+0 olan memurlara idari izin veriliyor. Normalde 8 hafta + 8 hafta.
tesekkurler kizlarCovidle ilgili kamu çalışanı hamilelere extra verilen izin. Maskeler hesler kalktı ya. Ben geçen gün sordum işyerinde kalkacağını sanmam dedi özlükte çalışanlar.
İyi dayandım valla 10gunu geçti. Aslinda bugün veya dün gidecektim. Emin olmak istedi eşim. Pazartesiyi randevu aldımAynen cogu bebeği bu yuzden kaybediyoruz dedi o yüzden dinletmiyorum ve ciddi oranda bebek ölümlerinin önüne geçtik dedi bende ustelemedim 12. Haftada duyarız dedim zaten dediğin gibi sağlıklı olup olmadığına bakıyor ve herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi bana da
Dinletirse rahatlarsın dinletmezse de paniğe gerek yok zaten görüyorsun ekranda minicik kalbin nasıl attığını
Ah o uyku problemleri :) çok uykum oluyor. Çok da tuvalete gidiyorum. Uyuyor muyum anlamıyorumBende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum
Ben daha ilk muaneme gitmedimAh o uyku problemleri :) çok uykum oluyor. Çok da tuvalete gidiyorum. Uyuyor muyum anlamıyorumbir yandan daha kalbini duyamadım
Nasıl bir ağrı canım. Ara ara bende de acıma oluyor ancak denilenler göre rahim genişlemesi.. senin nasıl bir ağrı.. çok mu ağrıyorMerhaba kızlar bende dokuzuncu haftadauim bugün biraz genital ağrım var bu haftalarda ağrısı olan var mı
Resmen duygulandım, kıyamam ne tatlı doktor o.İnşallah benim daktır böyle bir şey yapmaz, ayrılamam ben ondan, muayeneye gidince canım hocam sizi çok özledim diye giriyorum içeri.
Umarım bu yeni doktorla enerjiniz tutar, yeni bir ilişkiye başlamak gibi zor geliyor bana doktor değiştirmek.
İşte benimki bi değişik çok konuşmuyor da anlamadım gitti. Neyse geçti gitti artık bi daha ona gitmiycemNeden ki benim halen vajinal ilacım dahi devam ediyor. Alıştım denebilir
Bende 7 ve 12. haftada vajinal bakmisti sonrasinda karindan bakti isvicrede. Almanyada sonuna kadar mi vajinal bakiyorlar?Ben Almanyadayım burada bütün kontroller vajinal. Rutin kontroller de gebelik kontrolleri de
Ayy ne kadar yakından çekmiş ya da büyüdüğü için mi öyle gözüküyor minnossBen de size benim minnoşun son vesikalığını atıyorumfotonun ardından kuyruk salladı
Diloşum aramızda tam 1 hafta var biz de yarın 9+0 ızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?