2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben o işi dün hallettim gittim rahatladım 10 gün zor ettim. Doktordan da emin değilim zaten Değişebilir gün belki. Doktor değişirse tabi
12. Haftada başlıyor dimi ikili test? Ya da diğer nifty falan. Bende en son 7de gittim sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi 11de gidicem inşallah.
Memnun değilseniz ikili teste kadar başka doktorla görüşmekte fayda var

12. Haftada başlıyor dimi ikili test? Ya da diğer nifty falan. Bende en son 7de gittim sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi 11de gidicem inşallah.
Ben ultrasona göre 12+1 ama adete göre 11+2 gitmiş olcam hem ikili yapılcak hem nifty testi

Valla ense kalınlığı testi istedi ama içim rahat değil. Çok bilgi içerikli konuşmadı. En basitinden telefon numarası verilir ya o da yoktu. Bende içim rahat etmedi. Tam kan tahlili yaptırdın mı dedi sağlık ocaginda yapmıştım. Onu söyledi.. Bir kere bakmadı sonuçlara filan anlamadım. Bir de bildiğim kadarıyla buradakiler demesine göre kızamıkçık filan sağlık ocağında çıkmıyor demişti. Kafamda deli sorular :)

Gece uyumadan önce iki tane alacaksın minnoş. Eğer fayda görmezsen ertesi gün gece iki, sabah uyanınca aç karnına bir tane daha alacaksın. Toplamda üç tane olacak.
Çok mu uyku yapıyor ? Doktorum 4 kutu yazmış akşam yatmadan önce iç dedi eğer yetmezse arttırırım dedi bende tam yatmadan mı 2-3 saat öncesimi içsem kararsız kaldım:)

Çok mu uyku yapıyor ? Doktorum 4 kutu yazmış akşam yatmadan önce iç dedi eğer yetmezse arttırırım dedi bende tam yatmadan mı 2-3 saat öncesimi içsem kararsız kaldım:)
Yok minnoşum tam yatarken iç daha iyi olur, tesiri daha uzun olur, bana çok uyku yapmadı bu da bünyeyle alakalı olabilir. Kafamı yastığa koymadan birkaç dakika önce içiyorum ben.

Çok fena uyku yapıyor. Ben uyumadan önce 22.30 gibi aç karnına 2 tane içiyorum ertesi gün öğlene kadar kendime gelemiyorum fakat bulantıdan bin kat iyi sersem gibi olmak öğlene kadar deyip içiyorum. Gündüz kullanmıyorum ilacı içersem uyurum çünkü. Benim bulantılarım baya azaldı bugün. Birden artacak mı fırtına öncesi sessizlik mi bilmiyorum

Kızlar doktor bana mide bulantısı ilacı verdi prilam dr akşam 2 tablet dedi siz yatmadan hemen önce mi alıyorsunuz çok uyku yapıyor diyorlar ben 8-9 da uyanıyorum sizce kaç gibi içiyim?
Bende yeni başladım ilaca ilk gün ise giderken çok zor kalktım ikinci gün daha iyiydi ama ben 1 adet içiyorum aksam 9.30 10 gibi.ilk gün kustum ama bugün çok iyiydim şükürler olsun . Acıkınca hafiften midem bulandı gibi oldu biseler yiyince hemen geçti

Yok minnoşum tam yatarken iç daha iyi olur, tesiri daha uzun olur, bana çok uyku yapmadı bu da bünyeyle alakalı olabilir. Kafamı yastığa koymadan birkaç dakika önce içiyorum ben.

Ne güzel ya bana da uyku yapmasa gün içinde de içerdim
Demekki bünyeden bünyeye değişiyor bakalım bana neler yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…