Çok normal yaşadıkların birçoğumuzun ikinci gebeliği ilkler kalp durması düşük şimdi birçoğumuzun kanaması var bende dahil iyi dileklerle olumlu düşüncelerle pozitif olmaya çalışıyoruz canım kalbini ferah tut korkma vucudun uyarı verince o hareketi yapma istemiyor zaten bolca dinlen kendine dikkat et yeter
Kızlar çok acil bir şey sorcam bir arkadaşım için yazıyorum belki bilginiz vardır. Arkadaşım da hamile şu an keseyi görmüş ama keseyi gördüğünde beta hcg 700 müş doktoru biraz kötü konuşmuş kalitesiz yumurta ya da kalitesiz sperm demiş bu yüzden sağlıksız olmuş gibi bir şey demiş canı çok sıkkın arkadaşımın 1000 olmadığı için mi böyle demiş
Lekelenme kanama bebeğin tutunmada bir sorun varsa ondan veriyor genelde doktorlar. Tüp bebek yada tedavide hamile kaldıgında tutunmasını kolaylastırmak için başta veriyor kimi doktor. Bana başta vermedi çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama geçen hafta kanamam olunca verdi kullanalım riske atmayalım diye
3-4 haftadır en büyük sorunum. Gerçekten çatlıycam artık. Sürekli bi şişkinlik bi hazımsızlık bi gaz problemi. Akşamları özellikle artık o kadar çok şişiyorum ki. Cuma günü doktora gittiğimde soracağım bu durumu daha başta böyleysem ben sonlarada doğru yandım
Canım durumuna göre doktor kendisi veriyor. Ben tedavi ile hamile kaldım ilk baştan beri kapsülünü fitil olarak hem de iğnesini kullanıyorum. Kişiye göre değişiyor kullanım ihtiyacı
Korkma canım. İçini ferah tut Hem muhteşem dizilerimizi hatırlasana esas kız her zaman baş dönüp bayılmasıyla hamileliğini öğreniyordu. Kötüyü çağırma hprmonların yükselemesi yapıyormus doktorum saymıstı bulantının vs yanında baş dönmesini
3-4 haftadır en büyük sorunum. Gerçekten çatlıycam artık. Sürekli bi şişkinlik bi hazımsızlık bi gaz problemi. Akşamları özellikle artık o kadar çok şişiyorum ki. Cuma günü doktora gittiğimde soracağım bu durumu daha başta böyleysem ben sonlarada doğru yandım
Korkma canım. İçini ferah tut Hem muhteşem dizilerimizi hatırlasana esas kız her zaman baş dönüp bayılmasıyla hamileliğini öğreniyordu. Kötüyü çağırma hprmonların yükselemesi yapıyormus doktorum saymıstı bulantının vs yanında baş dönmesini
Ne bileyim uzanırken bile başım dönüyor gözlerim kararıyor, bir arkadaşım baş dönmesi sonucu gittiğinde bebeğini kaybettiğini ve zehirlenmeye başladığını öğrenmişti, tabii hep kötü tecrübeler geliyor akla ilk.
Ne bileyim uzanırken bile başım dönüyor gözlerim kararıyor, bir arkadaşım baş dönmesi sonucu gittiğinde bebeğini kaybettiğini ve zehirlenmeye başladığını öğrenmişti, tabii hep kötü tecrübeler geliyor akla ilk.
Yaa Allah korusun düşünme şuan bunları gerçekten. Bide gebelik zehirlenmesi bizim haftalarımız da olmaz ya. Ben daha 20-21. Haftalarda baslıyor diye biliyorum. Şafak sayıyordur randevu için sanırım için rahat edecekse doktorunla konuş erkene çek en azından stres olmazsın
Bende kefir içiyorum o rahatlatıyor. Birde geçen gün dayanamadım yürüyüş yaptım o çok iyi geldi ama kanama geçirdiğim için korkuyorum yürüyüş yapmaya nasipse 3. Ay dolsun yürüyüş yaptıkca rahatlarız insallah
Benimde arada oluyor, gebelik takviminde bu aralar baş dönmeleri vs. Olabilir yazıyordu kuzum? Senin aklına ne geliyor.
Bugün şafak yazmadık seninle, ben dayanamicam cumartesi gidicem artik
Kızlar biraz ayakta dursam hemen belim ve kasıklarım ağrıyor, ben tedaviyle gebe kaldığım İçin hep dikkat ettim acaba fazla mı ettim Genelde uzanıp dinlenmekten mi oluyor ki bu çok sinir bozucu ya.
Sizi çok iyi anlıyorum benımde sırtım bacaklarım kasıklarım belim kopuyor resmen ağrı çok var ilaç içmiyorum ama zor dayanıyorum akşamüstü eve gelince üstümü bile değiştirmeden yatıyorum hemen