Doktorum internette yazılanları okuyup inanmamı yasakladı.
Yok yavrum tsh yüksekti ilaç kullanıyorum, tekrar bakılacak, her ay kontrol edeceğiz dedi dahiliye doktorum.
Sen konusunda içim rahat, güzel haberler vereceksin inşallah.
Tshyı hatırlıyorum canım diğer değerlerin için sormuştum hani vitamin eksikliği de varsa o da yapabilir diye. Olmasa bile bu saatten sonra bir sürü vitamin vs. yazıyorlar doktorlar 10. Haftadan sonra sanırım
Ama canını sıkma daha bir iki gün önce okumuştum baş dönmesi göz kararması diye, Allahin izniyle yüzümüz gülecek canım ❤
Çok endisem artıyor doktor gününe kadar ama şu 12. Haftayi atlatalım rahatlicaz
Ayrıca düzgün beslenemedigin için bile olur baş dönmesi
Bulantılar devam ediyor maşallah hiç azalayım demiyor ama az da olsa sık sık bir şeyler atıştırıyorum. Daha çok aç kaldığım zamanlarda olmadı hiç. Şu an mesela beynim ordan oraya dans ediyor sanki.
Tshyı hatırlıyorum canım diğer değerlerin için sormuştum hani vitamin eksikliği de varsa o da yapabilir diye. Olmasa bile bu saatten sonra bir sürü vitamin vs. yazıyorlar doktorlar 10. Haftadan sonra sanırım
Ama canını sıkma daha bir iki gün önce okumuştum baş dönmesi göz kararması diye, Allahin izniyle yüzümüz gülecek canım ❤
Çok endisem artıyor doktor gününe kadar ama şu 12. Haftayi atlatalım rahatlicaz
Ayrıca düzgün beslenemedigin için bile olur baş dönmesi
Bebito ben gebelik öncesi bir sürü test yaptırıp ilaçlar kullandım değerlerim iyiydi, dur bakalım gittiğimde yeniden baksınlar bir, zaten diş etlerim de dün kanamaya başladı onu da söyleyeceğim. Az kaldı az.
Bebito ben gebelik öncesi bir sürü test yaptırıp ilaçlar kullandım değerlerim iyiydi, dur bakalım gittiğimde yeniden baksınlar bir, zaten diş etlerim de dün kanamaya başladı onu da söyleyeceğim. Az kaldı az.
kilon çok yüksektir mesela o durumda doktorlar ilk 3 ay yediğimizin bebeğe etkisi olmadıgı için kilo almayın diyorlar, şeker hastalığın varsa fazla yediğinde şekerin yükseldiğinde ateşlenme vs yapıyor ya. O tarz şeyler
Diş etlerim benimde kanıyor ablamda yaşamıştı canım sigara bırakıldıgı için oluyormuş netten bakabilirsin, ama şimdi bebiste kullanmaya başlayacak sanırım ama düşüş olmasa bile doktorlarin çoğu takviye veriyor kuzum depolardan kullandığı için gebelikte
C vitamini almaya özen gösterin diş eti hassasiyeti hormonlardan çok normal diş taşınız da varsa fırçaladıkça kanar doğru fırçalama yöntemi süpürme şeklinde fırçalayın tuzlu suyla gargara yapın ama en önemlisi diş taşı o varsa kanayacaktır
Diş etlerim benimde kanıyor ablamda yaşamıştı canım sigara bırakıldıgı için oluyormuş netten bakabilirsin, ama şimdi bebiste kullanmaya başlayacak sanırım ama düşüş olmasa bile doktorlarin çoğu takviye veriyor kuzum depolardan kullandığı için gebelikte
Biliyorum minnoşum ilk gebelikte çok çektim dişlerimden, versin ya değerlere bakıp ne iyi gelecekse onu versin.
Halbuki -Sunshine
’ım sayesinde her gün ayran içiyorum.
C vitamini almaya özen gösterin diş eti hassasiyeti hormonlardan çok normal diş taşınız da varsa fırçaladıkça kanar doğru fırçalama yöntemi süpürme şeklinde fırçalayın tuzlu suyla gargara yapın ama en önemlisi diş taşı o varsa kanayacaktır
Biliyorum minnoşum ilk gebelikte çok çektim dişlerimden, versin ya değerlere bakıp ne iyi gelecekse onu versin.
Halbuki -Sunshine
İlk gebeliğimde 2,5 çıkmıştı tsh, o zaman bana 25’lik vermişti. Ben de acaba çok mu yüksek olur diye düşünmüştüm iyi bari rahatladım şimdi, düştüyse salı günü dozu da düşürür. Gebelik bıyunca kullanacak mıyız biz bunu?
Halbuki -Sunshine
Valla hergün 2 bardak ayran içiyorum ama benim tükürük bezlerim çok çalıştığından 3 ayda bir taş yapar ve ben temizletmeden hamile kaldım sabahları vampir gibi ağzıma tat geliyor bizim minikler bizi sömürüyor