2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba 4+1 deyim bazen vajinadan iğne batması oluyor korkuyorum sizde de var mı bir de akıntınız ne zaman başladı acaba ben adet tarihim geçene kadar hep kupkuruydum şimdi biraz akıntı geldi

Merhaba kızlar ben bişey soracağım 8+4 teyiz sağlık ocağına 6. Haftada gitmiştim kan tahlili verdim. Kalp atışından sonra aricaz sizi diye not aldılar. Sağlık ocağı ilaç veriyor gebelikte. Gidip ilaç alan oldu mu. Kendimi hatırlatmam gerekir mi

ilaç veriyor dediğiniz multivitamin ya da folik asit filan mı ? onları kadın doğumcunuz da verir. başlamadınız mı daha en azından folik asitlere?

Merhaba size göre biraz geriden geldiğim için sizlere bi soru sormak istedim. 4+5 günlük gebeyim beta 1800 lerde çıktı bugün. Geçen yıl bit düşük yaşadığım için çok korkak davranıyorum. Her hareketten çekiniyorum resmen. Ama buna rağmen aşırı bi kasık ağrısı var. Bu günlerde sizlerde de Kasık ağrısı oldu mu?
.

benim yumurtlamadan sonra 6. haftaya kadar aralıksız kasıklarımda sanki regl öncesi gibi ağrılarım oluyordu. ayaklarınıza (belinize değil) sıcak su torbası koyabilirsiniz. ben gaz problemi özellikle cok yaşadım patiklerle rahat ediyordum. 4+5 için hcg değeriniz cok cok iyi. benim de benzerdi. muhtemelen 2 güne rahatlıkla keseyi görürsünüz. bu dönemde gerçekten üşütmemeye cok dikkat etmelisiniz gereksiz sancı çekersiniz. siz tabi ilk 3 aylık dönemde kendinizi zorlamayın hareketler bakımından.
hayırlı olsun :) allah sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin. Çok teşekkür ederim o kadar rahatlatıcı oldu ki bu cevaba ihtiyacım varmış sanki. Hiç birşye el sürmüyorum zaten eşim o açıdan anlayışlı. Allah sizlere de sağlıklı ve kolaylıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende sağlık ocağına hamilelik bilgimi verdim kan testlerimi yaptılar 8+1 deyim bende ama ilaç konusunda birşey demediler benimde bilgim yok

Bende en şiddetli ağrılarımı o haftalarda yaşadım hatta yerleşme kanamam bile olmuştu. 6. Haftadan sonra ağrılar azalıyor merak etmeyin.

Kızlar biraz ayakta dursam hemen belim ve kasıklarım ağrıyor, ben tedaviyle gebe kaldığım İçin hep dikkat ettim acaba fazla mı ettim Genelde uzanıp dinlenmekten mi oluyor ki bu çok sinir bozucu ya.

ay maşallah bu dönemde anlayışlı eş candır. bir de ileriki haftalarda herkes başka tipte sancılar da çekiyor. benim doktorum da kıvrandırıcı sancılar çekmedikçe problem değil dedi. rahim sürekli büyüdükçe batmalar sancılar yaşayacağız.
amin canım hepimize inşallah

20.haftada tetanoz aşısı icin çağırırlar. Bir de tansiyon takibi filan icin cagirirlar canim. Ilaci kadin dogum doktoru verir

Canım bende Samsun’dayım MedicalPark Naziye hanımı tavsiye ederim alanında baya iyi bi doktor
Yeni mi geldi duymamıştım. Medikal biraz alerjim var ya... anne evimin orada zaten ama ben hep sorun yaşadım orada ne yazık ki çok gidesim yok oraya ya

Doğunca ayrı dert olcak bunlar tatlı heycanlar diyor bazıları da ama gel gör bunu benim gibilere anlat

Bana da herhangi bir ilaç vermediler. Sadece 20. Haftada gel aşı yapıcaz dediler o kadar

Kizlar siz progestrone u neye gore aliyorsunuz? Benim doktorum bir sey demedi. Ben de sormayi unuttum heyecandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…