2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de önceden sadece yemek yapmaya kalkiyordum da geçen gün akşam kaşık ağrısıyla lekelenme falan olunca şaşırmıştım buradan yaşayan arkadaslarimizdan okuduğum kadarıyla sakin sakin durdum ama yine bı elim ayağım titriyordu ağrı falan artınca gittik bızde hastaneye. Şimdi sadece tuvalete kalkıyorum bir de sabah kendime hemen olabilecek bir kahvaltı hazırlıyorum o kadar rabbim bebislerimizi korusun bizlere bağışlasın çok şükür benim kahverengi lekelenme artık rengi iyice sarımsı olmaya başladı bitecek inşallah

Ben de progestan kullaniyorum gunde 3 kez. Zayıfım ama inanilmaz yeme istegi var bende de gözümün önünde market reyonları, buzdolabı meyveler sebzeler yemekleryemek yerken birazdan ne yesek diye kocami darliyorum adam agzi acik bakakaliyor

Cumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı
Canım gönlünü ferah tut inşallah hiç sorun olmamıştır yerleşme kanamasıdır. Benim ilk gebeliğimde 12 hafta boyunca kanamam olmuştu meğersem rahim içinde bir kan pıhtısı kanıyor demişti doktor ara ara o lekelenme yapıyordu, bebiş sağlıklıydı çok şükür. Gönlünü ferah tut, doktoruna ne zaman gidecektin o da bakıncsa inşalah rahatlarsın

230 ₺ doğum da 4250₺ imiş

Yarın muanem var sildikce peceteye gelen hafif kahve gibi acık kahve lekelenme var bugün. Şükür kırmızı kanamaya dönmedi. Cumartesi direk kırmızı kanamam olmustu . Yerleşme demişti oyuzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. Hemen hemen hepimizin başına geliyor burda rabbim yardımcımız olsun

benim çamur gibi çok uzun süredir devam ediyor. arada kanamalarım da oldu ama kesilmedi. o yüzden seninki daha kabul edilebilir geldi. moralini düşerme lütfen. kontrolün saat kaçta yarın ?

benim çamur gibi çok uzun süredir devam ediyor. arada kanamalarım da oldu ama kesilmedi. o yüzden seninki daha kabul edilebilir geldi. moralini düşerme lütfen. kontrolün saat kaçta yarın ?
Yarın sabah saat 10 da. İlk randevu benim doktorun .
Bakalım acillik olmazsam yarın doktor daha net konusur. Acemiyiz cogumuz benim ilk gebelik vucudu tanımıyoruz belki dogal şeyler olabilck şeyler ama korkuyoruz işte

Kızlar ben bu mide bulantısı hapını içmicem sabahtan beri kafam kalkmıyor salondan mutfağa gidemiyorum

Yarın sabah saat 10 da. İlk randevu benim doktorun .
Bakalım acillik olmazsam yarın doktor daha net konusur. Acemiyiz cogumuz benim ilk gebelik vucudu tanımıyoruz belki dogal şeyler olabilck şeyler ama korkuyoruz işte
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
sen yarına kadar hiç kalkmadan dinlenmeye bak.
artık normal mi değil mi bilmiyorum da yaşıyoruz işte başımıza geldi çekiyoruz

hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
sen yarına kadar hiç kalkmadan dinlenmeye bak.
artık normal mi değil mi bilmiyorum da yaşıyoruz işte başımıza geldi çekiyoruz
Öyle vallahi düşük mü olcak diye korkuyorum ama herşey rabbimden elimizden bişe gelmiyor rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…