Benim de önceden sadece yemek yapmaya kalkiyordum da geçen gün akşam kaşık ağrısıyla lekelenme falan olunca şaşırmıştım buradan yaşayan arkadaslarimizdan okuduğum kadarıyla sakin sakin durdum ama yine bı elim ayağım titriyordu ağrı falan artınca gittik bızde hastaneye. Şimdi sadece tuvalete kalkıyorum bir de sabah kendime hemen olabilecek bir kahvaltı hazırlıyorum o kadarInanın kızlar siz hergün kanama diyince çok çok üzülüyorumbiliyorum o duyguyu yüreği ağzına geliyor insanın şuan kanamam yok ama ilişkiye girmeye birşey yapmaya korkuyorum sadece yemek yapıyorum bide günlük ihtiyaçlar o kadar... kendimi o kadar kısıtladım ki çok zor hiçbirşey yapamamak insan kanaması olmasa bile hep bi acaba bişey olurmu derdi bide benim bi düşüğüm var..
Evet ama ayrıca çok yoğun bir gündü daha öncede aynı durum olmuştu ama kanama olmamıştıSenin lekenme ilişkiden sonra mı gelmişti?
Ben de progestan kullaniyorum gunde 3 kez. Zayıfım ama inanilmaz yeme istegi var bende de gözümün önünde market reyonları, buzdolabı meyveler sebzeler yemeklerKizlar selam bir sorum olacak sizlere AÇMISINIZ ben surekli açim yemeden duramiyorum tatli yiyorum tuzlu canim cekiyor tuzlu yiyorum yine tatli istiyorum ve bu boyle devam ediyor son 1 haftadir durumum bu 3 gebelik gecirdim hic birinde aclik hissi yoktu hatta tam tersi hic bir sey yemek istemiyordum sizce bu kullandigim haptan olabilir mi dufastone kullaniyorum progestan hapi yani
Canım gönlünü ferah tut inşallah hiç sorun olmamıştır yerleşme kanamasıdır. Benim ilk gebeliğimde 12 hafta boyunca kanamam olmuştu meğersem rahim içinde bir kan pıhtısı kanıyor demişti doktor ara ara o lekelenme yapıyordu, bebiş sağlıklıydı çok şükür. Gönlünü ferah tut, doktoruna ne zaman gidecektin o da bakıncsa inşalah rahatlarsınCumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı
Evet ama ayrıca çok yoğun bir gündü daha öncede aynı durum olmuştu ama kanama olmamıştı
230 ₺ doğum da 4250₺ imişEvet baya pahalı zaten o beni düşündürüyor sanırım çünkü seansı 350 tl ama tahlil falan istedimi 600 700e çıkıyorum oradan... ki daha doğum fiyatlarını falan soramadım bile bana 1 ay sonra gel dedi ama şuan her ay gitmesem mı diyorum bileya da diğer daha uygun doktorlara mı baksam diyorum sizin ne kadar sadece seansı?
Yarın muanem varCanım gönlünü ferah tut inşallah hiç sorun olmamıştır yerleşme kanamasıdır. Benim ilk gebeliğimde 12 hafta boyunca kanamam olmuştu meğersem rahim içinde bir kan pıhtısı kanıyor demişti doktor ara ara o lekelenme yapıyordu, bebiş sağlıklıydı çok şükür. Gönlünü ferah tut, doktoruna ne zaman gidecektin o da bakıncsa inşalah rahatlarsın
benim çamur gibi çok uzun süredir devam ediyor. arada kanamalarım da oldu ama kesilmedi. o yüzden seninki daha kabul edilebilir geldi. moralini düşerme lütfen. kontrolün saat kaçta yarın ?Yarın muanem varsildikce peceteye gelen hafif kahve gibi acık kahve lekelenme var bugün. Şükür kırmızı kanamaya dönmedi. Cumartesi direk kırmızı kanamam olmustu . Yerleşme demişti oyuzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. Hemen hemen hepimizin başına geliyor burda rabbim yardımcımız olsun
Yarın sabah saat 10 da. İlk randevu benim doktorun .benim çamur gibi çok uzun süredir devam ediyor. arada kanamalarım da oldu ama kesilmedi. o yüzden seninki daha kabul edilebilir geldi. moralini düşerme lütfen. kontrolün saat kaçta yarın ?
Canım ben gece içiyorum sabah iyiyim öğleden sonra hele akşam bulanmaya başlıyor onu içmessem çok dha kötüyümKızlar ben bu mide bulantısı hapını içmicem sabahtan beri kafam kalkmıyor salondan mutfağa gidemiyorum
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.Yarın sabah saat 10 da. İlk randevu benim doktorun .
Bakalım acillik olmazsam yarın doktor daha net konusur. Acemiyiz cogumuz benim ilk gebelik vucudu tanımıyoruz belki dogal şeyler olabilck şeyler ama korkuyoruz işte
Öyle vallahi düşük mü olcak diye korkuyorum ama herşey rabbimden elimizden bişe gelmiyor rabbim korusunhadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
sen yarına kadar hiç kalkmadan dinlenmeye bak.
artık normal mi değil mi bilmiyorum da yaşıyoruz işte başımıza geldi çekiyoruz
Gece içtim ben bu saat oldu her şeyi çift görüyorumCanım ben gece içiyorum sabah iyiyim öğleden sonra hele akşam bulanmaya başlıyor onu içmessem çok dha kötüyüm
İlk gün diyedir belkiii?Gece içtim ben bu saat oldu her şeyi çift görüyorum
Ben yarın bir gitmeyi düşünüyorum canım çünkü bugün gün boyunca devam ettiBende cumartesi gidebilirim canım birbirimize haber verelim insallah
Ben de progestan kullaniyorum gunde 3 kez. Zayıfım ama inanilmaz yeme istegi var bende de gözümün önünde market reyonları, buzdolabı meyveler sebzeler yemekleryemek yerken birazdan ne yesek diye kocami darliyorum adam agzi acik bakakaliyor
Git o zaman canım aklında soru işareti kalmasınBen yarın bir gitmeyi düşünüyorum canım çünkü bugün gün boyunca devam etti
Ben doktora soracağım bu gidişte yazarımay işte bende hep şüphedeyim daha girmedik ilişkiye kaç ay daha durcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?