Ohh afiyet olsuun ay biraz kendimizi alıstırmakla alakalı benim arkadasım 29 haftalık hamile basından beri 2 öğün besleniyor da bir ara öğünün de de muz kefir kuru yemiş vs tüketiyor. canımız çok çok çekerse orası ayrıda şimdiden alıştırmak lazıım bünyeyi
Yaa Allah korusun düşünme şuan bunları gerçekten. Bide gebelik zehirlenmesi bizim haftalarımız da olmaz ya. Ben daha 20-21. Haftalarda baslıyor diye biliyorum. Şafak sayıyordur randevu için sanırım için rahat edecekse doktorunla konuş erkene çek en azından stres olmazsın
Dün çok iyiydim bulantılarım geçti sandım bugün daha şiddetlisiyle karşılaştım. Çok kötüyüm. Akşam bir muz dışında bir şey yiyemedim. Aynı şekilde hep yorgunum uyumak istiyorum midem bulanarak geri uyanıyorum geçse şu aylar artık çok zorlandım bugün benzer şeyleri yaşıyoruz
Ohh afiyet olsuun ay biraz kendimizi alıstırmakla alakalı benim arkadasım 29 haftalık hamile basından beri 2 öğün besleniyor da bir ara öğünün de de muz kefir kuru yemiş vs tüketiyor. canımız çok çok çekerse orası ayrıda şimdiden alıştırmak lazıım bünyeyi
Ay bilmiyorum ya ben acıktıkca yiyorum sanki bu seferde açlığımi bastırmak için geçiştirme yapıyormusum gibi hamile değilken bende öyleydim şimdi acımıyorum nedense
Benimde arada oluyor, gebelik takviminde bu aralar baş dönmeleri vs. Olabilir yazıyordu kuzum? Senin aklına ne geliyor.
Bugün şafak yazmadık seninle, ben dayanamicam cumartesi gidicem artik
Yazdım üstte aklıma ne geldiğini. İnşallah öyledir bebeğim. Benim aynı gün dahiliye randevum da var değiştirmeyeceğim, iki kez üst üste gitmeyeyim. Git yavrum git zaten 11. Haftaya girmiş oluyorsun değil mi?
9. Hafta olayını paylaşmıştın. Bulantıların ne durumda yada hani bulantıdan dolayı doğru dürüst beslenemiyorsan hamile olmayan da bile olur o baş dönmesi tam beslenemekten dolayu
Ay bilmiyorum ya ben acıktıkca yiyorum sanki bu seferde açlığımi bastırmak için geçiştirme yapıyormusum gibi hamile değilken bende öyleydim şimdi acımıyorum nedense
9. Hafta olayını paylaşmıştın. Bulantıların ne durumda yada hani bulantıdan dolayı doğru dürüst beslenemiyorsan hamile olmayan da bile olur o baş dönmesi tam beslenemekten dolayu
Bulantılar devam ediyor maşallah hiç azalayım demiyor ama az da olsa sık sık bir şeyler atıştırıyorum. Daha çok aç kaldığım zamanlarda olmadı hiç. Şu an mesela beynim ordan oraya dans ediyor sanki.
Bende bugün çok kötüydün mide bulantısı hapından mutfağa kalkamadım düşünün öğlen biraz aç bıraktım kendimi karnımda değilde midemde acayip sertleşme var arada ağrı oluyor alt karın değil bildiğiniz mide böyle sorun yaşayan var mı?
Yazdım üstte aklıma ne geldiğini. İnşallah öyledir bebeğim. Benim aynı gün dahiliye randevum da var değiştirmeyeceğim, iki kez üst üste gitmeyeyim. Git yavrum git zaten 11. Haftaya girmiş oluyorsun değil mi?
Okudum canım ama benim nette okuduğuma göre 20 haftalık altında bebekler anneyi zehirlemiyormuş. Kadın doğumla dahiliye aynı gün değil mi, kan değerlerine bakilmamis miydi ben demir ilacı kullanıyorum baya düşük çıkmış canım öyle bisey varsa da etkiliyor olabilir.
Evet canım cumartesi 11+0 tam
Okudum canım ama benim nette okuduğuma göre 20 haftalık altında bebekler anneyi zehirlemiyormuş. Kadın doğumla dahiliye aynı gün değil mi, kan değerlerine bakilmamis miydi ben demir ilacı kullanıyorum baya düşük çıkmış canım öyle bisey varsa da etkiliyor olabilir.
Evet canım cumartesi 11+0 tam
Doktorum internette yazılanları okuyup inanmamı yasakladı.
Yok yavrum tsh yüksekti ilaç kullanıyorum, tekrar bakılacak, her ay kontrol edeceğiz dedi dahiliye doktorum.
Sen konusunda içim rahat, güzel haberler vereceksin inşallah.
Sizi çok iyi anlıyorum benımde sırtım bacaklarım kasıklarım belim kopuyor resmen ağrı çok var ilaç içmiyorum ama zor dayanıyorum akşamüstü eve gelince üstümü bile değiştirmeden yatıyorum hemen
Ben kahverengi lekelenme icin günde 3 tane pregesteron kullanıyorum ama midemde cok fena bulanıyor prilamda kullansam sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı
Doktorum internette yazılanları okuyup inanmamı yasakladı.
Yok yavrum tsh yüksekti ilaç kullanıyorum, tekrar bakılacak, her ay kontrol edeceğiz dedi dahiliye doktorum.
Sen konusunda içim rahat, güzel haberler vereceksin inşallah.
Gelismeye baslamis bir embryo goruyorum dedi. Bu hafta gorup gorebilcegimiz bu. Onu da gorduk cok sukur diye belirtti. 10 gun sonra tekrar cagirdi. Sana ne dicekler bakalim. Guzel haberlerle gel insallah