2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Böyle yaparak kendini iyice kötü etkiliyorsun yapma lütfen bol bol nefes al ver biraz olumlama yap iyi düşün iyi olsun. Kesenin etrafında kanama olup da sonrasında düzelen bir sürü insan var.
Gerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı

Eki Görüntüle 3026602
4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.

Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.
Ayyy yanaklara bak minnoşş allahim nazar değmesinn
Canım ben at dedim diye istemeyerek atmadın dimi?
Bu arada altta bu sefer yazıyor bak ölçüler kız boyu 5 mi 6 cm mi? Anam maşallah benimki 4.73 çıktı ya babasına mi çekti ceke çeke noldu yaa

Yaaa Edi ile Büdüüü kıyamam size ayrı düştünüüz. Tez vakitte atlatır inşallah enişte bey, önemli olan anne ve bebek ama kusura bakmasın, size bulaştırabilirdi Allah korusun. Kendine dikkat et çiçeğim.

Biz de öyleydik ama şimdi onu kaldırıp balkondan aşağı atmak istiyorum.

Kanama ve lekelenmen tamamen geçer inşallah da 12. Köprüyü geçince yavaştan yürüyüşler egzersizler derken kendine gelirsin minnoşum.

Gerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı
Stres herşeyin en büyük düşmanı bu eşler de böyle davrandikca sinir stres oluyor bebek de etkileniyor sen kendini sakin tutmaya çalış ağlama bebiş etkilenmesin boşver geçer herşey Allah yardımcın olsun ama böyle devam edersen Allah korusun daha çok üzülürsün kanamayı falan da takma kafana burada kesenin oralarda falan kanama alanı görülüp normal bir sıkıntısı olmayanlar da oluyor kendine kötüyü çağırma canım Allah'ın izniyle iyi bebisin sen iğnelerini fitillerini aksatma ve moralini yüksek tutmaya çalış kocanı da takma kafana biz de tartışıyoruz da ben bebiş için hemen dikkatimi başka şeylere veriyorim

Canım öncelikle geçmiş olsun. Üzüntü gerçekten etkiler seni. Bu durumunu eşinin gözüne gözüne sok bi daha yapmasın

yaa dün o duyguyu ben de yaşadım endişelerimiz hep böyle mutlulukla sonlansın inşallah

Stres kötü etkiliyor ki gebeliği. Sen kendini üzdükce strese soktukca rahminin kasılması o kadar doğal ki. Eşini filan bırak şimdi karnında bebeğin var sinirlendiriyorsa da görme duyma karnında ki yavru daha önemli şuanda. Kanama lekelenme sancı bende 3 haftadır var progestoranu fitil olarak kullanıyorum ve hafta iğne vuruluyorum. Vücudum korkuya strese girdikce kasılmalarımın artmaya basladıgını hissettiğimden beri bıraktım artık. Benim için şuan bebeğimin sağlığı önemli sadece ben iyi oldukca oda iyi olacak. O iyi oldukca da ben çok çok daha iyi olcam

Yok be minnoşum net değil diye atmayacaktım, teyzelerinden mi esirgeyeceğim.

Yok kız boyu 3. 43 mü ne çıktı, 4 cm bile değil daha minik kuşum. Bak bu sefer yazıyor ben de şaşırdım, diğerlerinde yoktu hepsini atmıştım size. Demek ki büyüdükçe yazıyor.

Ahahahhah babaya hala kızgınız. Vallahi ben de kızgınım, yolda yürürken zorla tuttu elimi, dedim ki şımarma, ellerin sıcak diye tuttum.

Aferin ona, bu erkeklerin derdi ne anlamıyorum hamileliği kolay zannediyorlar. Otur konuş, bak sevgili akıllı kocam, üzüldükçe bebek de etkileniyor. Kasılmam artıyor de. Kafasına vura vura anlat, bunlar bu dilden anlıyor.

Kızlar bu ara aktif olamıyorum ailem geldi. Bende kontrole gittim normalde 4 hafta sonra gel demişti dayanamadım 3 hafta sonra gittim boyu filan yazıyor günüyle uyumlu 3 gün önde çıktı hatta. Sd kalp atışı sanırım ayy cinsiyet tahmini yapmadı meraktan ölücem. hareket etsin diye vişne suyu çikolata yedim kımıldamadı bile bi de arkası dönük uyuyor heralde
2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. Tansiyonum yüksek çıktı yine kardiyolojiye git dedi ilaç yazacaklar heralde

Eklentiler

• EF01AB7A-B5CA-4055-955D-7847E91B1328.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 78
Çok üzüldüm ağlamamı durduramıyorum eşimle kavga ettik ekstra ona ağlıyorum fitil verdi iğneyi tekrar verdi. Lekelenmeler ağrı eşliğinde mi oluyor
Lütfen artık sakinleşmen gerekiyor. Bu şekilde ağrı yokken de ağrı yaratırsın. Ağladıkça kendini kasıp ağrı yaratırsın. Bazen kramplarım olduğunda lekelenmem artabiliyor bazen hiç ağrısız oluyor. Ama herkesin vücudu bünyesi farklı. Bu sürece Tepkileri farklı.
Biraz sakinleş iyi düşün. Güzel düşün güzel olsun. Nefes egzersizi yap. Boşver eşini çıkart dışarı ondaha farkında bile değildir hamileliğini. O bilinç gelmemiştir.
Maalesef çocuk gibi bir de eşlerimizi eğitiyoruz bu süreçte. Ben sürekli karşıma alıp sakin sakin çocuğa eğitim verir gibi bir De eşimle konuşuyorum üzerine gitmeden. İçten içe onlar da yetebilecek miyim eşime çocuğuma psikolojisine giriyor farklı şekilde yansıtabiliyor bizim kadar hassas düşenemiyolar maalesef . Ülkece maddi olarak Zor zamanlardan geçiyoruz zaten. Sen bambaşka bir ruh halindesin.
Bu kadar ağlamalar iyi değil lütfen sakinleştirici bir müzik ya da dua aç hangisi rahatlatırsa. Kılıyorsan eğer namaz kıl. Kendini sakinleştir. Mutlu ediyorsa tatlı ye. Kitap oku. Derin nefes al sakinleş biraz.
Çok uzun oldu ama gerçekten çok üzüldüm hiçbir şeye değil de senin kendini bu kadar yıpratmana üzülüyorum. Nasipte varsa tutunur o sen ne yaparsan yap. Allah nasip etti hamile kaldık. Kimsenin sayesinde olmadı bu aslında. Rabbim sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip Etsin hepimize. Ama lütfen kendini yıpratma ne gelirse Allah’tan.

Ahaha evet sanki totosunu dönmüş küsmüş gibi ya senin boy falan da baya iyi çıkmış normalde aramızda 3 gün var ama üstüne 3 gün daha koymuş neredeyse 1 hafta fark atmışsın bana yaa tansiyonunu evde de olcebilme ihtimalin yok mu benim de sağlık ocağında çok yüksek çıktı hep evde olcuyorum normal çıkıyor kendi doktoruma söyledim oranın cihazı bozuktur dedi

Ya ilk doktora gittiğimde yüksek çıktı. tansiyon aleti alıp ölçtüm bi hafta boyunca evde hep düşük çıktı doktora söyledim sıkıntı yok dedi. Bugün yine ölçtü yüksek çıkınca kardiyolojiye git dedi
Evde var ama ölçmüyordum stres olurum diye 1 hafta ölçtüm iyi çıkınca kaldırdım aleti
Babasına küsmüştür o gıcık oluyorum bebişimde oluyordur anneci bu kesin
Ya canım ben 6 kiloya yakın doğmuşum bana çekti heralde iri bişey olacak

Yok canim istemeyebilirsin çok normal.
Ay ben nasıl gördüm 5 ve 6 olarak gördüm ya
Büyür annesi büyür maşallah nazar değmesin
Ya netten bakmıştım 11. Haftada bazı yerlerde 6 7 cm boy diyor onu okuyunca şaşırdım, bazılarında da 4 6 arasi diyor
Ve hala sinirliyim tabiki sülalesi kısa bize çeksin hıhh
Hahah bahaneyle elde tutuştunuz hadi

Ya doktora gidince heyecanlanıyoruz ama herkesin yüksek çıkar ya ama tabi doktordan iyi bilemeyiz yüksek tansiyon da sıkıntılı ben 10 gün ölçtüm hep 11 lerde çıktı doktorum onemsemedi sağlık ocagindaki alet sıkıntılıdır dedi doktorda da olcecektik unuttuk
Haahaha iyiymiş bende çikolata yemeyi düşünüyorum yarın insallah oynar yaaa
Hey maşallah canım bende 4 kiloya yakın doğmuşum yanlış hatırlamıyorsam bakalım bizimki nolacik

Dikkat ediyoruz boncuğum siz de edin o kadar trip attım ki tavırlı tavırlı kim bilir kimden kaptın bile dedim çok sinir oluyor böyle imalara of o arada uçan tekme atma isteği bende de çok var hem sarılıp yatayım dibimde dursun istiyorum hem de sarılırken bir de tekme atayım istiyorum kafam çok karışık
Ay allahım tek dileğim şu engelleri bir bir kanamasız aşıp 38 haftayı görmek
Ay maşallah ya artık vesikalıklarımızın da şekli şemali iyice belirginleşmeye başladı ne güzel
Tansiyon konusuna dikkat et canım gebelikte en önemli şeylerden biri. Gerekirse evde de takibini yap düzeni bozacak şeylerden uzak dur bebişler için biraz fedakarlık yapmamız gerekecek artık:)

4 kiloya razıyım iri bebişlere bakmak daha kolay oluyor
Ben yedim de hareket etmedi doktor da çok bekletmedi üstünde hemen ölçüm yaptı kalp atışını açtı bitti

Dikkat ediyorum genelde tuzsuz da yerim ama bakalım evde takip yaparım yine. Totosunu gördün mü ne kdar güzel

Bizler değişiyoruz, hareketlerimiz kısıtlanıyor. Onların da sorumlulukları artıyor, bunu kaldıramıyorlar. Sürekli konuşacaksın adım adım eğitim işte. Birini içeride büyüt birini dışarıda. Kadınların sınavı da bu galiba
Bendeki model de çok sinirliydi bir ara. Dedim sen beni strese soktukça kasılıyorum aşağıdan haberin olsun, sonrasında bir sakinlik geldi adama. İlla söyletecek illa tonlarca laf duyacak

4 kiloya razıyım iri bebişlere bakmak daha kolay oluyor
Ben yedim de hareket etmedi doktor da çok bekletmedi üstünde hemen ölçüm yaptı kalp atışını açtı bitti
Ay evet ya bakımı kolay olur
Bakalım bizimki nasıl olacak büyük de değiller durtelesek bende de çok fazla surmuyor ya her ne kadar da olsa biraz zararları oluyor ya ultrason un ondan fazla tutmuyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…