- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Gerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladıBöyle yaparak kendini iyice kötü etkiliyorsun yapma lütfen bol bol nefes al ver biraz olumlama yap iyi düşün iyi olsun. Kesenin etrafında kanama olup da sonrasında düzelen bir sürü insan var.
Ayyy yanaklara bak minnoşş allahim nazar değmesinnEki Görüntüle 3026602
4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.
Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.
Yaaa Edi ile BüdüüüOf sorma ya..evde o kadar suratsızım ve moralim bozuk ki niye sürekli memnuniyetsiz bi ifade var yüzünde diyo bi de
Dedim çok memnun olacak durumda mıyım acabahadi hastaneye gidemedim onu geçtim, resmen ayrı düştük görüyorum ama dokunamıyorum diyorum Evde odanın kapısında oturuyorum arada ağlıyorum biz yapışık ikiz gibiydik normalde evde tüm sinirimi stresimi alıyormuş meğer hep derdim hem dermanım resmen neyse sakinim sakinim diye diye cumartesi edeceğim inşallah
2-3 gündür ayaktayım biraz ağrılarım sancılarım oluyordu karnımda kasıklarımda başta ama şimdi iyiyim yatmaktan ayakta durmaya tahammülü kalmamış vücudun meğer
Stres herşeyin en büyük düşmanı bu eşler de böyle davrandikca sinir stres oluyor bebek de etkileniyor sen kendini sakin tutmaya çalış ağlama bebiş etkilenmesin boşver geçer herşey Allah yardımcın olsun ama böyle devam edersen Allah korusun daha çok üzülürsünGerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı
Canım öncelikle geçmiş olsun. Üzüntü gerçekten etkiler seni. Bu durumunu eşinin gözüne gözüne sok bi daha yapmasınGerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı
yaaYa hepinizi korkuttum.Farkında olmadan nasıl feyk atmışım ama?
Evet şükürler olsun ki iyiler, iyi olsunlar, kocaman olsunlar, haftalardır içimde büyüyen endişeyi dışarı öyle bir attım ki ağlaya ağlaya.
Gerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı
Yok be minnoşum net değil diye atmayacaktım, teyzelerinden mi esirgeyeceğim.Ayyy yanaklara bak minnoşş allahim nazar değmesinn
Canım ben at dedim diye istemeyerek atmadın dimi?
Bu arada altta bu sefer yazıyor bak ölçüler kız boyu 5 mi 6 cm mi? Anam maşallah benimki 4.73 çıktı ya babasına mi çekti ceke çeke noldu yaa
Aferin ona, bu erkeklerin derdi ne anlamıyorum hamileliği kolay zannediyorlar. Otur konuş, bak sevgili akıllı kocam, üzüldükçe bebek de etkileniyor. Kasılmam artıyor de. Kafasına vura vura anlat, bunlar bu dilden anlıyor.Gerçekten mi korkuyorum çok zor dönemlerden geçiyorum eşim inanılmaz hiç yardımcj değil bana beni strese sokıuor ağlamamın sebebi de bu zaten iki gündür sancılarım başladı
Lütfen artık sakinleşmen gerekiyor. Bu şekilde ağrı yokken de ağrı yaratırsın. Ağladıkça kendini kasıp ağrı yaratırsın. Bazen kramplarım olduğunda lekelenmem artabiliyor bazen hiç ağrısız oluyor. Ama herkesin vücudu bünyesi farklı. Bu sürece Tepkileri farklı.Çok üzüldüm ağlamamı durduramıyorum eşimle kavga ettik ekstra ona ağlıyorum fitil verdi iğneyi tekrar verdi. Lekelenmeler ağrı eşliğinde mi oluyor
Ahaha evet sanki totosunu dönmüş küsmüş gibi yaKızlar bu ara aktif olamıyorum ailem geldi. Bende kontrole gittim normalde 4 hafta sonra gel demişti dayanamadım 3 hafta sonra gittimboyu filan yazıyor günüyle uyumlu 3 gün önde çıktı hatta. Sd kalp atışı sanırım ayy cinsiyet tahmini yapmadı meraktan ölücem. hareket etsin diye vişne suyu çikolata yedim kımıldamadı bile bi de arkası dönük uyuyor heralde
2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. Tansiyonum yüksek çıktı yine kardiyolojiye git dedi ilaç yazacaklar heralde
Ya ilk doktora gittiğimde yüksek çıktı. tansiyon aleti alıp ölçtüm bi hafta boyunca evde hep düşük çıktı doktora söyledim sıkıntı yok dedi. Bugün yine ölçtü yüksek çıkınca kardiyolojiye git dediAhaha evet sanki totosunu dönmüş küsmüş gibi yasenin boy falan da baya iyi çıkmış normalde aramızda 3 gün var ama üstüne 3 gün daha koymuş neredeyse 1 hafta fark atmışsın bana yaa tansiyonunu evde de olcebilme ihtimalin yok mu benim de sağlık ocağında çok yüksek çıktı hep evde olcuyorum normal çıkıyor kendi doktoruma söyledim oranın cihazı bozuktur dedi
Yok canim istemeyebilirsin çok normal.Yok be minnoşum net değil diye atmayacaktım, teyzelerinden mi esirgeyeceğim.
Yok kız boyu 3. 43 mü ne çıktı, 4 cm bile değil daha minik kuşum.Bak bu sefer yazıyor ben de şaşırdım, diğerlerinde yoktu hepsini atmıştım size. Demek ki büyüdükçe yazıyor.
Ahahahhah babaya hala kızgınız.Vallahi ben de kızgınım, yolda yürürken zorla tuttu elimi, dedim ki şımarma, ellerin sıcak diye tuttum.
Ya doktora gidince heyecanlanıyoruz ama herkesin yüksek çıkar ya ama tabi doktordan iyi bilemeyiz yüksek tansiyon da sıkıntılı ben 10 gün ölçtüm hep 11 lerde çıktı doktorum onemsemedi sağlık ocagindaki alet sıkıntılıdır dedi doktorda da olcecektik unuttukYa ilk doktora gittiğimde yüksek çıktı. tansiyon aleti alıp ölçtüm bi hafta boyunca evde hep düşük çıktı doktora söyledim sıkıntı yok dedi. Bugün yine ölçtü yüksek çıkınca kardiyolojiye git dedi
Evde var ama ölçmüyordum stres olurum diye 1 hafta ölçtüm iyi çıkınca kaldırdım aleti
Babasına küsmüştür o gıcık oluyorum bebişimde oluyordur anneci bu kesin
Ya canım ben 6 kiloya yakın doğmuşum bana çekti heralde iri bişey olacak
Dikkat ediyoruz boncuğum siz de edinYaaa Edi ile Büdüüükıyamam size ayrı düştünüüz. Tez vakitte atlatır inşallah enişte bey, önemli olan anne ve bebek ama kusura bakmasın, size bulaştırabilirdi Allah korusun. Kendine dikkat et çiçeğim.
Biz de öyleydik ama şimdi onu kaldırıp balkondan aşağı atmak istiyorum.
Kanama ve lekelenmen tamamen geçer inşallah da 12. Köprüyü geçince yavaştan yürüyüşler egzersizler derken kendine gelirsin minnoşum.
Ay maşallah ya artık vesikalıklarımızın da şekli şemali iyice belirginleşmeye başladı ne güzelKızlar bu ara aktif olamıyorum ailem geldi. Bende kontrole gittim normalde 4 hafta sonra gel demişti dayanamadım 3 hafta sonra gittimboyu filan yazıyor günüyle uyumlu 3 gün önde çıktı hatta. Sd kalp atışı sanırım ayy cinsiyet tahmini yapmadı meraktan ölücem. hareket etsin diye vişne suyu çikolata yedim kımıldamadı bile bi de arkası dönük uyuyor heralde
2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. Tansiyonum yüksek çıktı yine kardiyolojiye git dedi ilaç yazacaklar heralde
4 kiloya razıyım iri bebişlere bakmak daha kolay oluyorYa doktora gidince heyecanlanıyoruz ama herkesin yüksek çıkar ya ama tabi doktordan iyi bilemeyiz yüksek tansiyon da sıkıntılı ben 10 gün ölçtüm hep 11 lerde çıktı doktorum onemsemedi sağlık ocagindaki alet sıkıntılıdır dedi doktorda da olcecektik unuttuk
Haahaha iyiymiş bende çikolata yemeyi düşünüyorum yarın insallah oynar yaaa
Hey maşallah canım bende 4 kiloya yakın doğmuşum yanlış hatırlamıyorsam bakalım bizimki nolacik
Dikkat ediyorum genelde tuzsuz da yerim ama bakalım evde takip yaparım yine. Totosunu gördün mü ne kdar güzelDikkat ediyoruz boncuğum siz de edino kadar trip attım ki tavırlı tavırlı kim bilir kimden kaptın bile dedim çok sinir oluyor böyle imalara of o arada uçan tekme atma isteği bende de çok var hem sarılıp yatayım dibimde dursun istiyorum hem de sarılırken bir de tekme atayım istiyorum kafam çok karışık
Ay allahım tek dileğim şu engelleri bir bir kanamasız aşıp 38 haftayı görmek
Ay maşallah ya artık vesikalıklarımızın da şekli şemali iyice belirginleşmeye başladı ne güzel
Tansiyon konusuna dikkat et canım gebelikte en önemli şeylerden biri. Gerekirse evde de takibini yap düzeni bozacak şeylerden uzak dur bebişler için biraz fedakarlık yapmamız gerekecek artık:)
Bizler değişiyoruz, hareketlerimiz kısıtlanıyor. Onların da sorumlulukları artıyor, bunu kaldıramıyorlar. Sürekli konuşacaksın adım adım eğitim işte. Birini içeride büyüt birini dışarıda. Kadınların sınavı da bu galibaİçten içe onlar da yetebilecek miyim eşime çocuğuma psikolojisine giriyor farklı şekilde yansıtabiliyor bizim kadar hassas düşenemiyolar maalesef . Ülkece maddi olarak Zor zamanlardan geçiyoruz zaten. Sen bambaşka bir ruh halindesin.
Ay evet ya bakımı kolay olur4 kiloya razıyım iri bebişlere bakmak daha kolay oluyor
Ben yedim de hareket etmedi doktor da çok bekletmedi üstünde hemen ölçüm yaptı kalp atışını açtı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?