Son 3-4 gündür mide yanmalarım arşa çıktı. Su içemiyorum sabah akşam tost yiyeceğim az kaldı
İleriki haftalarda mide yanmaları doğal olarak gerçekleşen süreç 7 ay çekecek miyim bilmem
Son 3-4 gündür mide yanmalarım arşa çıktı. Su içemiyorum sabah akşam tost yiyeceğim az kaldı
İleriki haftalarda mide yanmaları doğal olarak gerçekleşen süreç 7 ay çekecek miyim bilmem
Sabah akşam tost yiyorum ama yanmadan değil bulantıdan. Sana çok ve acil şifalar diliyorum minnoşum, yanma da fena ilk haftalar mide yanmasından da çok çektim. Tövbe de 7 ay falan.
Sabah akşam tost yiyorum ama yanmadan değil bulantıdan. Sana çok ve acil şifalar diliyorum minnoşum, yanma da fena ilk haftalar mide yanmasından da çok çektim. Tövbe de 7 ay falan.
Ay ben de yiyorum bugün 3 kere yaptık. Artık asit sesleri geliyor içimden. dışarıdan duyuluyor düşün. Yarım saatte başlıyor yeniden içim acıyor bildiğin zaten aç kalınca bulantı ile karışık başlıyor bu sefer. Şimdi leblebi söyledim geldi inşallah faydası olur bu asite.
Rabbim hepimize şifalar versin ya
Ay ben de yiyorum bugün 3 kere yaptık. Artık asit sesleri geliyor içimden. dışarıdan duyuluyor düşün. Yarım saatte başlıyor yeniden içim acıyor bildiğin zaten aç kalınca bulantı ile karışık başlıyor bu sefer. Şimdi leblebi söyledim geldi inşallah faydası olur bu asite.
Rabbim hepimize şifalar versin ya
Merhaba canım benim raporum bitti ise başladım o yüzden yazamıyorum ama takipteyim fırsat buldukça girip okuyorum konuşmaları çok şükür kanamam yok durdu tamamen dün doktor kontrolüm vardı %70 kız die tahmin ediyorum dedi bebiş gayet sağlıklı ve çok hareketli her gittiğim de zıplıyor sanki kalbi hızlı atıyor hep 180 ama dokturum sıkıntı etmiyor normal dio haftaya ikili tarama yapılacak şimdilik böyle bide bende doktorla arayı fazla açamıyorum ya en geç 2 hafta da bir gidiyorum kanama olmasa bile birşey olacak korkusunu hala atamıyorum üstümden
çok sevindim canım maşallah beni de doktorum 2 haftada bir çağırıyor bizim tüp bebek olduğu için sık gitmekte haklısın inşallah böyle güzel devam etsin
Çok teşekkür ederim sağolasın. Evet bencede çok güzel bilgiler edineceğimize eminim oradan. Devlet hastanelerinde var galiba Ebe bizim hastanemiz gebe dostu bi hastane falan gibisinden birşeyler söyledi. Sende bir sor istersen oradaki devlet hastanesine. Belki vardır.
Ay maşallah ben hiçbir dayanağı olmadan erkek diyorum
Aç gidilmiyor sanırım canım. Zaten burun ense ölçüyor doktorlar ikili test için kan da veriyorsun diye biliyorum.
Eşlerimizin gözü açılsın diye dua edeceğiz artık yoksa sabretmesi çok güç
aynen öyle çiçeğim doğru bilgiyi öğrenelim Her çocuk bir değil doğru bilgi ışığında doğaçlama devam ederiz artık
Canım sana birşey soracağım biz bugün 11+1 günlüğüz. Doktor ölçümünde 11+2 günlük çıktı. Ama benimki biraz minnoş mu sence 45,5 mm boyu? Seninle aramızda 3 gün var ya sanki senin bebiş daha büyüktü dimi. Kafama takıldı
Kızlar tiroid ilacı kullanalar kimlerdii? Bugün doktor ilacımı değiştirdi. Tsh 5’ten 0,65’e düşmüş.
İlacı 50 mg’dan 75 mg’a çıkardı ama yarım içecekmişim yani 37 mg olacakmış öf kafam karışıyor.
Daha da düşerse tehlikeliymiş galiba dengede tutmaya çalışıyor ama anlamadım anlamaaadıııım biriniz bana anlatııın pls.
Ben geçen sene yaklaşık 4 ile başlamıştım, sonra 100 mg kullanmaya başladım sonra düşükler oldu vs. Kontrol altında tutulmaya devam edildi. Bu hamileliğimde 1.20 yken 20 gün sonra 100 mg hap ile 0,088 e kadar düşmüştü. Referans dışı ve altında olduğu İçin ben de çok endişe ettim ama vücut beta Hcgyi de tiroid olarak algılıyor değerlerim oynaması bundan diye bir şey okumuştum, doktorum da sorun olmadığını ilaç dozunu düşüreceğimizi söyledi. Haftaiçi 25 haftasonu 50 mg kullan dedi ama ben hep 25 kullanmaya başladım. Bu hafta bi onun kontrolüne de gitmem gerekiyor. Hiç endişe etme bak benim senden kat be kat düşük.