2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Son 3-4 gündür mide yanmalarım arşa çıktı. Su içemiyorum sabah akşam tost yiyeceğim az kaldı
İleriki haftalarda mide yanmaları doğal olarak gerçekleşen süreç 7 ay çekecek miyim bilmem

Son 3-4 gündür mide yanmalarım arşa çıktı. Su içemiyorum sabah akşam tost yiyeceğim az kaldı
İleriki haftalarda mide yanmaları doğal olarak gerçekleşen süreç 7 ay çekecek miyim bilmem
Sabah akşam tost yiyorum ama yanmadan değil bulantıdan. Sana çok ve acil şifalar diliyorum minnoşum, yanma da fena ilk haftalar mide yanmasından da çok çektim. Tövbe de 7 ay falan.

Sabah akşam tost yiyorum ama yanmadan değil bulantıdan. Sana çok ve acil şifalar diliyorum minnoşum, yanma da fena ilk haftalar mide yanmasından da çok çektim. Tövbe de 7 ay falan.
Ay ben de yiyorum bugün 3 kere yaptık. Artık asit sesleri geliyor içimden. dışarıdan duyuluyor düşün. Yarım saatte başlıyor yeniden içim acıyor bildiğin zaten aç kalınca bulantı ile karışık başlıyor bu sefer. Şimdi leblebi söyledim geldi inşallah faydası olur bu asite.
Rabbim hepimize şifalar versin ya

Minnoşum tost ekmeğini tam buğdaylı falan kullan, midemi biraz toparlıyor benim, zaten beyaz un malum.
Leblebi hafifletir inşallah.
Amin amin amin.

Benim 10+3 günlük ama doktora göre 10+5 ve 10+6 dedi çıkıntıdan dolayı bana erkek gibi geldi birde siz bakar mısnız rica etsem
Ayy bu ne ya çok tatlı maşallah böyle net görmek çok güzel kucağına almak nasip olsun

Ay canım benim de benzer şekilde mide yanmalarım var bol bol su… bir de eğer seversen ayran soda yap o da mide yanmalarına iyi geliyor doğal çözüm

çok sevindim canım maşallah beni de doktorum 2 haftada bir çağırıyor bizim tüp bebek olduğu için sık gitmekte haklısın inşallah böyle güzel devam etsin

Tamam canım sagolasin aklımda olsun

Bi sorayım bakalım canım bende sormayı unuttum

Canım aynı çıkmış, benim 11+2de 11+4 çıktı boyuda 4.73 cm aynı nerdeyse ikimizin
Hem benim 7. Haftada 1 gün geri çıkmıştı sıkıntı değil onlar canim

Canım ben

Ben geçen sene yaklaşık 4 ile başlamıştım, sonra 100 mg kullanmaya başladım sonra düşükler oldu vs. Kontrol altında tutulmaya devam edildi. Bu hamileliğimde 1.20 yken 20 gün sonra 100 mg hap ile 0,088 e kadar düşmüştü. Referans dışı ve altında olduğu İçin ben de çok endişe ettim ama vücut beta Hcgyi de tiroid olarak algılıyor değerlerim oynaması bundan diye bir şey okumuştum, doktorum da sorun olmadığını ilaç dozunu düşüreceğimizi söyledi. Haftaiçi 25 haftasonu 50 mg kullan dedi ama ben hep 25 kullanmaya başladım. Bu hafta bi onun kontrolüne de gitmem gerekiyor. Hiç endişe etme bak benim senden kat be kat düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…