2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
çok sevindim canım maşallah beni de doktorum 2 haftada bir çağırıyor bizim tüp bebek olduğu için sık gitmekte haklısın inşallah böyle güzel devam etsin
İnşallah hepimizin sorunsuz devam eder rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın evlatlarımızı bize bağışlasın

Hadi ya üzüldüm keşke bir çaresi olsa.

Merhaba Hanımlar, Allah nasip ederse bende Ekim annesi oluyorum, 2 tane yavrum var, bu 3.inşallah birde geçen yıl bir kaybım olduRabbim sağlıkla hayırla kucağımızs almayı nasip etsin minnoşların şuan tam 7+5 iz, mide bulantıları halsizlik uyuklama halindeyim,

bende ezcacı aç karna yazmış ilacın üstüne diye aç karna attım çok fena oldum. bugun tok karına denıyorum bakalım şimdilik iyiyim inşallah tekrar olmaz.

Rabb'im hepinizi nazarlardan korusun güne dua ile başlayalım
İşte aranan kan. Güne nazar duasıyla başlayalım artık
Kandilimiz de mübarek olsun
Hadi ya üzüldüm keşke bir çaresi olsa.
İdare edeceğiz bi şekilde bakalım :)
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip Etsin Yaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, şehir gibi bilgileri yazarsanız ben de sizi listeye ekleyebilirim
Şafak 3 kızlar pazartesiyi iple çekiyorum yaaa
Ben de çok sabırsızım cumartesi öğlene bir şey kalmadı

Ay senin benden de önce hadi seni bekliyoruz ilk güzel haberlerini inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hoşgeldiniz.

Bu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sonunda o pis hissiyattan kurtuldum.
Günaydın canım, benimde cumartesi kontrol var böyle dedin umutlandırdın beni de hem fitil, hem hap hem de iğnelere devam ediyorum ben. Bu arada ben doktora eşimle ilişki olayını sormak istiyorum Aralık ayından beri yasak bize tedavi dolayısıyla bu doktoruma hiç sormadım. Açıkçası eşimde yanımda olduğu için doktorumda erkek çekiniyorum.

Canım aynı çıkmış, benim 11+2de 11+4 çıktı boyuda 4.73 cm aynı nerdeyse ikimizin
Hem benim 7. Haftada 1 gün geri çıkmıştı sıkıntı değil onlar canim
Benimde 7. haftada 3 gün geri çıkmıştı. Boyunu söylemedi doktor bilmiyorum. Bir dahaki gidişime sorayım bari. Ayy içimi rahatlattın vallahi sağol. Bir şey bilmediğimizde her şeyden pimpirikleniyoruz :)

Kızlar hapşura hapşura bi hal oluyorum. nezle gibi ama nezle de değilim. Burnum tıkalı ve özellikle sabahları üst üste hapşuruyorum. Size hiç böyle bişi oldu mu? Hamilelikten mi çözmeye çalışıyorum

Bende aynı durumdayım. Burnumun içi taş gibi. Hapşuruk da sanırım burun kuruluğundan kaynaklanıyor. Geceleri bile uyanıp zeytinyağıyla nemlendiriyorum burnumu ama nafile

Benimde dün 3.6 çıktı, bir ayır 25 kullandım hiç düşmedi. Aynı devam etti. Yine doktora gidicem değiştirecek sanırım ama biz bir yandan tüp bebek için eutrox almaya başladık. Tüp bebek tedavisi devam ederken düzenleniyormu.?

Günaydın tatlım :)
İğneleri de gün aşırıya indirdi. Fitili bıraktırdı ama estrofemi de azalttı ama bitirmedi. Fakat benim 3 kimyasal gebeliğim var, doktor kontrollü gitmeyi tavsiye etti, belki seninki daha çabuk olur. İlişki konusunda benzer durumdayız :) Aralıktan beri kim kime dum duma :)
Hiç mevzusunu dahi etmedim, 3. ayı da doldurayım. Sonra sorarım hiç riske bile atmak istemiyorum inan.
Haklısın doktora o anda eşin de yanındayken bu tarz bişeyi sormak çok kolay değil.
Sen kaçıncı haftadasın?

pcostupbebk U umutsuzbirisi sizler nasılsınız merak ediyorum mesajlarınızı görmüyorum bir süredir umarım her şey yolundadır
Canım benim bir miktar sıkıntılı geçiyor maalesef
7+5 olduk bugün çok şükür
ama kese gördüğümüz muayeneden beri Yaklaşık 5+4 dü sanırım azar azar kanamam oluyor
4 farklı doktora gittin hiç biri kese etrafında kanama odağı görmedi ama düşük tehtidi diyorlar bu kan nereden geliyor hiç biri neT bir şey söylemiyor
Tüp bebeğimi yapan doktor progestan dexi falan kanamayı bildiği halde kesti
Progestan fitil kullanıyorum sadece ve dua ediyorum rabbim yavrumu korusun diye
Bilmiyorum gebeliği böyle kanamalı geçip haftası ilerleyenler de var mı
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl Ne kadarlık oldunuz motherofcatss

Büyük ihtimal hamilelikten, çünkü burun tıkanıklığı hapşurma isteği burun içi damarlarının şişmesinden. Sıcak duşta ve sonrasında isterseniz papatya buharıyla burnunuzu açmaya çalışın.

Çok teşekkür ederim
Yaş 35
Sat 22.01.2022
Beklenen doğum 28 ekim
3.bebiş
İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…