- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
İnşallah hepimizin sorunsuz devam eder rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın evlatlarımızı bize bağışlasınçok sevindim canım maşallahbeni de doktorum 2 haftada bir çağırıyor bizim tüp bebek olduğu için sık gitmekte haklısın inşallah böyle güzel devam etsin
Hadi yasoda maden suyu yasak kuzum ya tüp mideden dolayı. Asit miktarı da aşırı yükseldiği için su içince gırtlağıma kadar çıkıyor nerdeyse. Dışardan sesi duyulacak kadar çok asit varsıvı her şey kötü etkiliyor katı tüketiyorum mecburen
bende ezcacı aç karna yazmış ilacın üstüne diye aç karna attım çok fena oldum. bugun tok karına denıyorum bakalım şimdilik iyiyim inşallah tekrar olmaz.Aynısı bende de oldu canım 12 haftada bulanmayan midem decaviti alır almaz mahvoldum,ağzıma acı su geldi,enseme ateş çıktı,çok şükür kusmadan geçti.Eczaci aç karnına al dedi diye öyle yaptım ama kötü olunca,artık 2 gündür tok karna alıyorum böyle bulani yapmadı bana canim aklında olsun
İşte aranan kan. Güne nazar duasıyla başlayalım artıkRabb'im hepinizi nazarlardan korusun güne dua ile başlayalım
İdare edeceğiz bi şekilde bakalım :)Hadi yaüzüldüm keşke bir çaresi olsa.
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip EtsinMerhaba Hanımlar, Allah nasip ederse bende Ekim annesi oluyorum, 2 tane yavrum var, bu 3.inşallah birde geçen yıl bir kaybım olduRabbim sağlıkla hayırla kucağımızs almayı nasip etsin minnoşların şuan tam 7+5 iz, mide bulantıları halsizlik uyuklama halindeyim,
Ben de çok sabırsızım cumartesi öğlene bir şey kalmadıŞafak 3 kızlar pazartesiyi iple çekiyorum yaaa
Ay senin benden de önce hadi seni bekliyoruz ilk güzel haberlerini inşallahİşte aranan kan. Güne nazar duasıyla başlayalım artık
Kandilimiz de mübarek olsun
İdare edeceğiz bi şekilde bakalım :)
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip EtsinYaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, şehir gibi bilgileri yazarsanız ben de sizi listeye ekleyebilirim
Ben de çok sabırsızım cumartesi öğlene bir şey kalmadı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hoşgeldiniz.Merhaba Hanımlar, Allah nasip ederse bende Ekim annesi oluyorum, 2 tane yavrum var, bu 3.inşallah birde geçen yıl bir kaybım olduRabbim sağlıkla hayırla kucağımızs almayı nasip etsin minnoşların şuan tam 7+5 iz, mide bulantıları halsizlik uyuklama halindeyim,
Pcoscum selamlar. Ben de ara ara aklıma geliyordun bu kız nerelerde diye, herşeyin yolunda olmasına sevindim.Rabb'im hepinizi nazarlardan korusun güne dua ile başlayalım
Günaydın canım, benimde cumartesi kontrol var böyle dedin umutlandırdın beni deBu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sonunda o pis hissiyattan kurtuldum.
Benimde 7. haftada 3 gün geri çıkmıştı. Boyunu söylemedi doktor bilmiyorum. Bir dahaki gidişime sorayım bari. Ayy içimi rahatlattın vallahi sağol.Canım aynı çıkmış, benim 11+2de 11+4 çıktı boyuda 4.73 cm aynı nerdeyse ikimizin
Hem benim 7. Haftada 1 gün geri çıkmıştı sıkıntı değil onlar canim
Bende aynı durumdayım. Burnumun içi taş gibi. Hapşuruk da sanırım burun kuruluğundan kaynaklanıyor. Geceleri bile uyanıp zeytinyağıyla nemlendiriyorum burnumu ama nafileKızlar hapşura hapşura bi hal oluyorum. nezle gibi ama nezle de değilim. Burnum tıkalı ve özellikle sabahları üst üste hapşuruyorum. Size hiç böyle bişi oldu mu? Hamilelikten mi çözmeye çalışıyorum
Benimde dün 3.6 çıktı, bir ayır 25 kullandım hiç düşmedi. Aynı devam etti. Yine doktora gidicem değiştirecek sanırım ama biz bir yandan tüp bebek için eutrox almaya başladık. Tüp bebek tedavisi devam ederken düzenleniyormu.?ben kullanıyorum canım 25lik benimkisi tüp bebekle hamile kaldığım için transferden önce başlamıştım 3.3 idi normalde doktor bebek görününce tekrar bakıcaz dedi 5 haftalık gittiğimde 7 haftalıkken baktık 3 çıkmış yine 25lik devam dedi bana ben de onu soracaktım hatta sizlere gebelikte 2.5 altı olmalı diye biliyorum ama doktor benim dozu yükseltmedi
Günaydın tatlım :)Günaydın canım, benimde cumartesi kontrol var böyle dedin umutlandırdın beni dehem fitil, hem hap hem de iğnelere devam ediyorum ben. Bu arada ben doktora eşimle ilişki olayını sormak istiyorum Aralık ayından beri yasak bize tedavi dolayısıyla bu doktoruma hiç sormadım. Açıkçası eşimde yanımda olduğu için doktorumda erkek çekiniyorum.
Canım benim bir miktar sıkıntılı geçiyor maalesefpcostupbebk U umutsuzbirisi sizler nasılsınız merak ediyorum mesajlarınızı görmüyorum bir süredir umarım her şey yolundadır
Büyük ihtimal hamilelikten, çünkü burun tıkanıklığı hapşurma isteği burun içi damarlarının şişmesinden. Sıcak duşta ve sonrasında isterseniz papatya buharıyla burnunuzu açmaya çalışın.Kızlar hapşura hapşura bi hal oluyorum. nezle gibi ama nezle de değilim. Burnum tıkalı ve özellikle sabahları üst üste hapşuruyorum. Size hiç böyle bişi oldu mu? Hamilelikten mi çözmeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederimİşte aranan kan. Güne nazar duasıyla başlayalım artık
Kandilimiz de mübarek olsun
İdare edeceğiz bi şekilde bakalım :)
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip EtsinYaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, şehir gibi bilgileri yazarsanız ben de sizi listeye ekleyebilirim
Ben de çok sabırsızım cumartesi öğlene bir şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?