Kızlar tiroid ilacı kullanalar kimlerdii? Bugün doktor ilacımı değiştirdi. Tsh 5’ten 0,65’e düşmüş.
İlacı 50 mg’dan 75 mg’a çıkardı ama yarım içecekmişim yani 37 mg olacakmış öf kafam karışıyor.
Daha da düşerse tehlikeliymiş galiba dengede tutmaya çalışıyor ama anlamadım anlamaaadıııım biriniz bana anlatııın pls.
İlk hamileliğimde baştan sona kullandım 0’a düşmesi bi zarar vermiyor benim dr iyi bile demişti ama sonra hep 2 seviyesinde tutmaya çalıştık benim de bu sefer başta 5 çıktı 25lik levotiron başladık yarın kan vercem sonucu yazarım
İlk hamileliğimde baştan sona kullandım 0’a düşmesi bi zarar vermiyor benim dr iyi bile demişti ama sonra hep 2 seviyesinde tutmaya çalıştık benim de bu sefer başta 5 çıktı 25lik levotiron başladık yarın kan vercem sonucu yazarım
Anladım beybisi, ben artık 25’e geçerim sandım sonuçta 0’ı gördüm artık ama neyse vardır bir bildiği. Bana sormadan farklı ilaç vermişler ona sinirlendim ama hocaya mesaj attım sorun olmaz dedi. Bakalım senin dr ne diyecek, haberdar et beni de.
merhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada
Aynısı bende de oldu canım 12 haftada bulanmayan midem decaviti alır almaz mahvoldum,ağzıma acı su geldi,enseme ateş çıktı,çok şükür kusmadan geçti.Eczaci aç karnına al dedi diye öyle yaptım ama kötü olunca,artık 2 gündür tok karna alıyorum böyle bulani yapmadı bana canim aklında olsun
Anladım beybisi, ben artık 25’e geçerim sandım sonuçta 0’ı gördüm artık ama neyse vardır bir bildiği. Bana sormadan farklı ilaç vermişler ona sinirlendim ama hocaya mesaj attım sorun olmaz dedi. Bakalım senin dr ne diyecek, haberdar et beni de.
Merhaba canım benim raporum bitti ise başladım o yüzden yazamıyorum ama takipteyim fırsat buldukça girip okuyorum konuşmaları çok şükür kanamam yok durdu tamamen dün doktor kontrolüm vardı %70 kız die tahmin ediyorum dedi bebiş gayet sağlıklı ve çok hareketli her gittiğim de zıplıyor sanki kalbi hızlı atıyor hep 180 ama dokturum sıkıntı etmiyor normal dio haftaya ikili tarama yapılacak şimdilik böyle bide bende doktorla arayı fazla açamıyorum ya en geç 2 hafta da bir gidiyorum kanama olmasa bile birşey olacak korkusunu hala atamıyorum üstümden
Birkaç eczaneyle görüştüm onlarda da levotiron yokmuş depoda bile, bu sefer bunu kullanacağım bakalım.
Ben sirkeli suda bekletiyordum, teşekkür ederim bu bilgi için de.
Merhaba canım benim raporum bitti ise başladım o yüzden yazamıyorum ama takipteyim fırsat buldukça girip okuyorum konuşmaları çok şükür kanamam yok durdu tamamen dün doktor kontrolüm vardı %70 kız die tahmin ediyorum dedi bebiş gayet sağlıklı ve çok hareketli her gittiğim de zıplıyor sanki kalbi hızlı atıyor hep 180 ama dokturum sıkıntı etmiyor normal dio haftaya ikili tarama yapılacak şimdilik böyle bide bende doktorla arayı fazla açamıyorum ya en geç 2 hafta da bir gidiyorum kanama olmasa bile birşey olacak korkusunu hala atamıyorum üstümden