2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İlk hamileliğimde baştan sona kullandım 0’a düşmesi bi zarar vermiyor benim dr iyi bile demişti ama sonra hep 2 seviyesinde tutmaya çalıştık benim de bu sefer başta 5 çıktı 25lik levotiron başladık yarın kan vercem sonucu yazarım

Anladım beybisi, ben artık 25’e geçerim sandım sonuçta 0’ı gördüm artık ama neyse vardır bir bildiği. Bana sormadan farklı ilaç vermişler ona sinirlendim ama hocaya mesaj attım sorun olmaz dedi. Bakalım senin dr ne diyecek, haberdar et beni de.

Aynısı bende de oldu canım 12 haftada bulanmayan midem decaviti alır almaz mahvoldum,ağzıma acı su geldi,enseme ateş çıktı,çok şükür kusmadan geçti.Eczaci aç karnına al dedi diye öyle yaptım ama kötü olunca,artık 2 gündür tok karna alıyorum böyle bulani yapmadı bana canim aklında olsun

Cok kücük kız burda değil cinsel organı nubu bile belli değil 11-13 haftalar arası olmalıı:)
Benim 10+3 günlük ama doktora göre 10+5 ve 10+6 dedi çıkıntıdan dolayı bana erkek gibi geldi birde siz bakar mısnız rica etsem

Eklentiler

• 3F6F04BB-6A8D-4418-8995-E825F840ED2C.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 108
Levotiron eutroxdan daha etkiliymiş önceden eutrox kullandım ama ikisi de aynı hormon canım

Bu arada kızlar sebzeleri yıkarken karbonatlı suda beklet dedi gıda mühendisi arkadaşım tarım ilaçlarını o çözüyormuş paylaşayım dedim

pcostupbebk U umutsuzbirisi sizler nasılsınız merak ediyorum mesajlarınızı görmüyorum bir süredir umarım her şey yolundadır
Merhaba canım benim raporum bitti ise başladım o yüzden yazamıyorum ama takipteyim fırsat buldukça girip okuyorum konuşmaları çok şükür kanamam yok durdu tamamen dün doktor kontrolüm vardı %70 kız die tahmin ediyorum dedi bebiş gayet sağlıklı ve çok hareketli her gittiğim de zıplıyor sanki kalbi hızlı atıyor hep 180 ama dokturum sıkıntı etmiyor normal dio haftaya ikili tarama yapılacak şimdilik böyle bide bende doktorla arayı fazla açamıyorum ya en geç 2 hafta da bir gidiyorum kanama olmasa bile birşey olacak korkusunu hala atamıyorum üstümden

Birkaç eczaneyle görüştüm onlarda da levotiron yokmuş depoda bile, bu sefer bunu kullanacağım bakalım.
Ben sirkeli suda bekletiyordum, teşekkür ederim bu bilgi için de.

Maşallah ya gözünüz Aydın olsun. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…