2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım ortalama 12. Hafta ama ikili teste aç mı gidicez onu falan hiç sormadım nasıl oluyor kan da alıyorlarmış sanırım
Amiin amiin, eşin ailesi işte ne kadar kesebilirsin ki kuzum? Ama en son lafi yedi kendi kendine de aramaz şükür uzaktayım da

İnşallah kuzum her zorlugun güzelliği olurmuş bizde sağlıkla kucağımıza alcaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsiin
Aynen öyle canım sonunda sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, bu süreç zaten zor Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasin

Benim ablamn kızda kanama olmuştu oğlanda olmamıştı ay herkes baska bişey diyor

Çok teşekkür ederim sağolasın. Evet bencede çok güzel bilgiler edineceğimize eminim oradan. Devlet hastanelerinde var galiba Ebe bizim hastanemiz gebe dostu bi hastane falan gibisinden birşeyler söyledi. Sende bir sor istersen oradaki devlet hastanesine. Belki vardır.

Kesinlikle hepimiz çok güzel anneler olacağız. Bu duygular bize Allah tarafından otomatik yüklenmiş :) Ama dediğin gibi bilginin kötüsü olmaz. Biz belleğe atalım gün gelir lazım olur :))

hanımlar bu da benim minnoşumun
9+2 görüntüsü bize de tahmin yapın bakalım içinizden ne geçecek bir sonraki randevumuz 11+2 de
Ay maşallah ben hiçbir dayanağı olmadan erkek diyorum
Aç gidilmiyor sanırım canım. Zaten burun ense ölçüyor doktorlar ikili test için kan da veriyorsun diye biliyorum.
Eşlerimizin gözü açılsın diye dua edeceğiz artık yoksa sabretmesi çok güç
Kesinlikle hepimiz çok güzel anneler olacağız. Bu duygular bize Allah tarafından otomatik yüklenmiş :) Ama dediğin gibi bilginin kötüsü olmaz. Biz belleğe atalım gün gelir lazım olur :))
aynen öyle çiçeğim doğru bilgiyi öğrenelim Her çocuk bir değil doğru bilgi ışığında doğaçlama devam ederiz artık

ben kullanıyorum canım 25lik benimkisi tüp bebekle hamile kaldığım için transferden önce başlamıştım 3.3 idi normalde doktor bebek görününce tekrar bakıcaz dedi 5 haftalık gittiğimde 7 haftalıkken baktık 3 çıkmış yine 25lik devam dedi bana ben de onu soracaktım hatta sizlere gebelikte 2.5 altı olmalı diye biliyorum ama doktor benim dozu yükseltmedi

Canım sana birşey soracağım biz bugün 11+1 günlüğüz. Doktor ölçümünde 11+2 günlük çıktı. Ama benimki biraz minnoş mu sence 45,5 mm boyu? Seninle aramızda 3 gün var ya sanki senin bebiş daha büyüktü dimi. Kafama takıldı

Benimki de 5’ti ve direkt 50’lik ile başlatmıştı, vardır bir bildiği bakalım ama çok düşmes iyi değil demesi ve benimkinin çok düşmüş olması kafamı karıştırdı işte.
Ayrıca levotiron yazmıştı ve eczacı direkt poşete koyup verdi euthyrox adında muadilini vermiş sormadan bunu yapmalarına da sinir oldum.

bende levotiron kullanıyorum 25'lik. Cumartesi gideceğim gitmişken tekrar baktırtırım mutlaka. doktorunuzun vardır bir bildiği. Benim doktorum levotironun çok çabuk etki ettiğini söylemişti yani o arada azıcık görünen mg farklılıkları bile çok şeyi değiştiriyor.

Kesinliklee, nasıl bu kadar düşmüş inanamadım hiç aksatmamak gerek, belki bir ay dolmadan giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…