2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet çok haklısın evde olsam biraz daha kolay belki ama öğle yemekleri çok zor oluyor dışarıdan yediğimiz için akşamda yemek yapmaya halim olmuyor çoğu gün yine dışardan söylüyoruz düzen olmuyor malesef

Ayy kuzumm ya kader arkadaşıyız tam benimkide diyor valla ama çok daha tatlı olduğumu söylüyor sonra ne diyecek bakalım iyi yapmışsın sigara olayıyla bundan sonra dikkat edelim biraz

Bend e illa karbonat istiyorum yumurtanın yanina açma yufka falan yiyorum hergün fix yoksa doymuyor midem. Cevizli lokum falan yemek istiyorum hep

Geçmiş olsun canım benimde şiş ama umursamadim alışmışım öyle yaşamaya sonra tabi korona olunca gördüm neyin ne olduğunu allahiim nefes alamıyorum diye dolanıyordum evde. Tabi ben ameliyat narkoz arsızı oldum hiç korkmuyorum artık zaten omuriligimden ameliyat oldugum ve platinlerim olduğu için sezeryan diyorum direk. Ama allahin işine belli olmaz yürüyüş benimde hedefim, doktorlar hep diyor yürüyüşe erken başlayın diye insallah faydası olur. Amiin amiin insallahh

Ay resmen büyük buluşmaya 24 saat kaldı Hayyal sizin oralarda çok kar var mı ya bu seferde kardan gidemeyiz diye korkuyorum
Şu an kar yok ama yarın İçin iyi konuşmuyorlar tatlım ya ana arteller açıktır da, sonrasında kar bastırıp yolda kalmadan evinize sağ Salim dönün inşallah.

Oda doğru cıkıyo diyorlar ama bilemiyorum benim kız cıktı
Bu görüntüye göre ne acaba sol kısma yerleşmiş ama düz mü bakmak gerekiyor ters çevirip mi ?

Eklentiler

• AE0D4CBA-7B1F-4488-A04E-93E7787B920D.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 6DC187F5-5D6F-4752-AD03-EACB96E4043B.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
Şu an kar yok ama yarın İçin iyi konuşmuyorlar tatlım ya ana arteller açıktır da, sonrasında kar bastırıp yolda kalmadan evinize sağ Salim dönün inşallah.
Haydaaaa inşallah canım
kar gösteriyor ama inanmak istemiyorum. Neyseki çok ara sokak yokuş bayır kalmıyor hastane. Ana yollardan gidip geliriz inş sorunsuz :)) eşim dalga geçiyo kar bastırdıkça hayıııırrr gidemicezzz diye

Sabah 1 aksam 1 gece 2 tane içiyorum yine fayda yok canım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…