2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy kuzumm ya kader arkadaşıyız tam benimkide diyor valla ama çok daha tatlı olduğumu söylüyor sonra ne diyecek bakalım iyi yapmışsın sigara olayıyla bundan sonra dikkat edelim biraz
Güzel moraller veriyor eniştee tebrikk ediyorum

Oy sen ameliyatın daha büyütüğünü yaşamassın çok geçmiş olsuun. İnsallah kuzum yürüşler bize sağlık getirecek inşallah

Büyüyor kuzum ondandır. Doktor bana kasık ağrısından korkma dedi. Tabi sen dikkat et kendine eğilme, gerilme, uzanma vs dikkat etmek lazım onlara

Kızlar bide sizde vajina agrısı oluyormu otururken falan. Yada soğukmu alıyorum acaba. Ankara müthiş soğuk

Benimde kasıkta sağ kasıkta bi doluluk hissi solda yok sizin kasıkta neresi ? Acaba sağ kız mı oluyor
plesenta kesenin solunda ise kız , plesenta kesenin sağında ise erkek diyor. benimkisi solda. vajinal ultrason ama ters filan olur mu normale göre bilemiyorum. benim de en başından beri sağ kasığımda ağrı oluyor

Yeni yönetmelik açıklandı minnoşum, 2024 yılında ilk doğu görevimize gidiciiiz. Bebeğime oda yapmama gerek kalmadı. Dilos6342
Nasil gerek kalmadı canım daha iki seneniz var? Ne güzel iki sene önceden haber mi verdiler bizim Kasım ayında süremiz doluyor daha hiç bisey belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…