Bendeki durum ara ara mide bulantısı oluyor ama çok değil
Ayakta durdu mu bel değil de kalçam ağrıyor
Başka öyle bir değişiklik yok. Uyku da oluyor tabi. Çok çabucak yoruluyorum.
Doktorumu beğenmedim demiştim. Bu gidişte inşallah doktor değişikliği yapmam da kalırım bu doktor da.. o da 12. Hafta gideceğim. Ense kalınlığı da ölçülecek bakalım. Bu arada bebiş 9+2 oldu
Bende durumlar böyle.. Siz nasılsınız durumlar nasıl?
Doktorumu beğenmedim demiştim. Bu gidişte inşallah doktor değişikliği yapmam da kalırım bu doktor da.. o da 12. Hafta gideceğim. Ense kalınlığı da ölçülecek bakalım. Bu arada bebiş 9+2 oldu
merhaba benim de 9.haftaya girdiğimden beri bel ağrılarım var 9+2 de kontrolüm vardı doktora sordum rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal dedi ama ben farkettim ki yatış pozisyonumdan kaynaklı ağrıyor yanlış bir pozisyonda yatarsam hemen ağrıyor yüzüstü yatmaya çalışıyorum bu bel ağrısı nasıl geçecek bilmem her gün uğraşıyorum bir yandan da baş ağrısı
Büyüyor bebişler çok şüküür. Bir çoğumuz 12. Hafta doktora gitmeyi bekliyoruz kiminin günleri kaldı kimimizin 2-3 haftasıı bakalım hepimiz şu 2. Trimestere geçmeyi bekliyorumm
Benim de yol uzun sürüyor kar da var herhalde 10 buçuk gibi çıkarız yola biz de. Nifty için kaça anlaşmıştınız siz? Biz daha testler için hiç görüşmedik doktorla bakalım ne diyecek. Maddi olarak da çok parlak günler görmüyoruz yaptırsam mı nifty bilemedim
Büyüyor bebişler çok şüküür. Bir çoğumuz 12. Hafta doktora gitmeyi bekliyoruz kiminin günleri kaldı kimimizin 2-3 haftasıı bakalım hepimiz şu 2. Trimestere geçmeyi bekliyorumm
merhaba benim de 9.haftaya girdiğimden beri bel ağrılarım var 9+2 de kontrolüm vardı doktora sordum rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal dedi ama ben farkettim ki yatış pozisyonumdan kaynaklı ağrıyor yanlış bir pozisyonda yatarsam hemen ağrıyor yüzüstü yatmaya çalışıyorum bu bel ağrısı nasıl geçecek bilmem her gün uğraşıyorum bir yandan da baş ağrısı
Benim de yol uzun sürüyor kar da var herhalde 10 buçuk gibi çıkarız yola biz de. Nifty için kaça anlaşmıştınız siz? Biz daha testler için hiç görüşmedik doktorla bakalım ne diyecek. Maddi olarak da çok parlak günler görmüyoruz yaptırsam mı nifty bilemedim
Canım benim yaş 34 eşimin ailesinde gende var oyüzden biz kesin yaptırmaya karar verdik ama sonucu ne olursa olsun elletmem diyorsan bence yaptırma ben ikili teste güvensem yaptırmazdım 3700 e anlaştık cnm aynen maddiyat çok zorlayacak al işte pazartesi bi gidişimiz 4000 sadece hastaneye yol yemek yok
Kizlar aranizda ozel saglik sigortasi yaptirdiniz mi gebelik icin? sigorta sirketleri masallah o kadar akilli ki 1 yil hamile kalmama sarti veriyor vs. onu gectik artik hamileyiz cok sukur. Ama kafam asiri karisti. Dogumu acibadem de dusunuyorum. Aranizda bu konular hakkinsa bilgi sahibi olan var mi? Gebelik paketi filan aldiniz mi
Nasil gerek kalmadı canım daha iki seneniz var? Ne güzel iki sene önceden haber mi verdiler bizim Kasım ayında süremiz doluyor daha hiç bisey belli değil
Zaten o zamana kadar benim yanımda olur diye düşünüyorum ben iki yaşından önce ayırmayacağım yanımdan bebeğim. Aslında haber verilmiyor ama yönetmelik değiştiği için bildirildi.
Canım benim yaş 34 eşimin ailesinde gende var oyüzden biz kesin yaptırmaya karar verdik ama sonucu ne olursa olsun elletmem diyorsan bence yaptırma ben ikili teste güvensem yaptırmazdım 3700 e anlaştık cnm aynen maddiyat çok zorlayacak al işte pazartesi bi gidişimiz 4000 sadece hastaneye yol yemek yok
Ya bizim de Eşimin kuzenin çocuğunda var bir rahatsızlık çekindiğimden dolayı hiç soramadım tam olarak. Gücendirmek istemedim. Eşim de çok detay bilmiyor. Kadın çok aşırı kilolu. doğumda sorun olmuş cocuk nefes problemi filan yaşamış sanırım. Ameliyat geçirmiş ama tek sebep bu mu bilemiyorum. Şimdi oldukça zor bir hayatı var çocuğun. başka biri de bilmiyorum akrabalar arasında. Çok zor bir karar Allah kimseyi sınamasın Çok hassasiyet istiyor süreç.
Bakalım doktorla konuşacağız yarın. Ense burun ölçümlerini merak ediyorum ilk olarak.
Bir de yarın doğum paketi yaptırmayı düşünüyoruz üstüne nifty yi kaldıramayız sanırım
Ama şuan tek önceliğim hala atan bir kalp görmek
plesenta kesenin solunda ise kız , plesenta kesenin sağında ise erkek diyor. benimkisi solda. vajinal ultrason ama ters filan olur mu normale göre bilemiyorum. benim de en başından beri sağ kasığımda ağrı oluyor
Selam kızlar bende 80 kiloyla hamile kaldım zaten kendimi hamile gibi hissediyordum birde hamilelik eklenince yuvarlanarak gidicem doğuma sanırım boyumda kısa ( neyse bebiş sağlıklı olsunda kiloyu veririm 10 kilodan fazla almam inşallah havalar güzelleşsin de hep beraber yürüyüşe çıkalım .Bugün 8.haftamıza girdik. 10. Haftada gel dedi bakalım bizim şafağa çok var daha