Evet bende de oluyor ama daha önce hiç yaşamadığım biseydiKızlar bide sizde vajina agrısı oluyormu otururken falan. Yada soğukmu alıyorum acaba. Ankara müthiş soğuk
Amin kuzum amiin inşallah kolaycacik geçer sürecimizOy sen ameliyatın daha büyütüğünü yaşamassın çok geçmiş olsuun. İnsallah kuzum yürüşler bize sağlık getirecek inşallah
merhaba benim de 9.haftaya girdiğimden beri bel ağrılarım var 9+2 de kontrolüm vardı doktora sordum rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal dedi ama ben farkettim ki yatış pozisyonumdan kaynaklı ağrıyor yanlış bir pozisyonda yatarsam hemen ağrıyor yüzüstü yatmaya çalışıyorum bu bel ağrısı nasıl geçecek bilmem her gün uğraşıyorum bir yandan da baş ağrısıKızlar bir süredir yazamıyorum affedin olur mu ..
Bendeki durum ara ara mide bulantısı oluyor ama çok değil
Ayakta durdu mu bel değil de kalçam ağrıyor
Başka öyle bir değişiklik yok. Uyku da oluyor tabi. Çok çabucak yoruluyorum.
Doktorumu beğenmedim demiştim. Bu gidişte inşallah doktor değişikliği yapmam da kalırım bu doktor da.. o da 12. Hafta gideceğim. Ense kalınlığı da ölçülecek bakalım. Bu arada bebiş 9+2 oldu
Bende durumlar böyle.. Siz nasılsınız durumlar nasıl?
Erkek hissettim benYaa sizin bebişler ya sağda ya solda burada 7+3 tü gayet uzanmış yatıyordu tahmin dahi edilemiyorEki Görüntüle 3029122
Bende öyle hissediyorum rüyamda hep öyle görüyorum. Çevremde de kızın olacak bence diyen çıkmadı henüz. Sağlıklı olsunda hayırlısıErkek hissettim ben
Kızlar bir süredir yazamıyorum affedin olur mu ..
Bendeki durum ara ara mide bulantısı oluyor ama çok değil
Ayakta durdu mu bel değil de kalçam ağrıyor
Başka öyle bir değişiklik yok. Uyku da oluyor tabi. Çok çabucak yoruluyorum.
Doktorumu beğenmedim demiştim. Bu gidişte inşallah doktor değişikliği yapmam da kalırım bu doktor da.. o da 12. Hafta gideceğim. Ense kalınlığı da ölçülecek bakalım. Bu arada bebiş 9+2 oldu
Bende durumlar böyle.. Siz nasılsınız durumlar nasıl?
Benim de yol uzun sürüyor kar da var herhalde 10 buçuk gibi çıkarız yola biz de. Nifty için kaça anlaşmıştınız siz? Biz daha testler için hiç görüşmedik doktorla bakalım ne diyecek. Maddi olarak da çok parlak günler görmüyoruz yaptırsam mı nifty bilemedim15.30 benim eşimin işi bitsinde yola çıkmak yol 1 saat sürüyor ancak organize ettim nifty için kan alcaklar sonra sonucu bekleme stresi var
Bazen biliyor musun .. Bulantı olmuyor filan .. Duruyor mu orda bebiş diyorum . İnsan bir garip yaBüyüyor bebişler çok şüküür. Bir çoğumuz 12. Hafta doktora gitmeyi bekliyoruz kiminin günleri kaldı kimimizin 2-3 haftasıı bakalım hepimiz şu 2. Trimestere geçmeyi bekliyorumm
Ben de yan yatınca biraz rahat oluyorum ama . Çok geziniyorum yatakta ne yazık kimerhaba benim de 9.haftaya girdiğimden beri bel ağrılarım var 9+2 de kontrolüm vardı doktora sordum rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal dedi ama ben farkettim ki yatış pozisyonumdan kaynaklı ağrıyor yanlış bir pozisyonda yatarsam hemen ağrıyor yüzüstü yatmaya çalışıyorum bu bel ağrısı nasıl geçecek bilmem her gün uğraşıyorum bir yandan da baş ağrısı
Canım benim yaş 34 eşimin ailesinde gende var oyüzden biz kesin yaptırmaya karar verdik ama sonucu ne olursa olsun elletmem diyorsan bence yaptırma ben ikili teste güvensem yaptırmazdım 3700 e anlaştık cnm aynen maddiyat çok zorlayacak al işte pazartesi bi gidişimiz 4000 sadece hastaneye yol yemek yokBenim de yol uzun sürüyor kar da var herhalde 10 buçuk gibi çıkarız yola biz de. Nifty için kaça anlaşmıştınız siz? Biz daha testler için hiç görüşmedik doktorla bakalım ne diyecek. Maddi olarak da çok parlak günler görmüyoruz yaptırsam mı nifty bilemedim
Zaten o zamana kadar benim yanımda olur diye düşünüyorum ben iki yaşından önce ayırmayacağım yanımdan bebeğim. Aslında haber verilmiyor ama yönetmelik değiştiği için bildirildi.Nasil gerek kalmadı canım daha iki seneniz var? Ne güzel iki sene önceden haber mi verdiler bizim Kasım ayında süremiz doluyor daha hiç bisey belli değil
Ya bizim de Eşimin kuzenin çocuğunda var bir rahatsızlık çekindiğimden dolayı hiç soramadım tam olarak. Gücendirmek istemedim. Eşim de çok detay bilmiyor. Kadın çok aşırı kilolu. doğumda sorun olmuş cocuk nefes problemi filan yaşamış sanırım. Ameliyat geçirmiş ama tek sebep bu mu bilemiyorum. Şimdi oldukça zor bir hayatı var çocuğun. başka biri de bilmiyorum akrabalar arasında. Çok zor bir karar Allah kimseyi sınamasınCanım benim yaş 34 eşimin ailesinde gende var oyüzden biz kesin yaptırmaya karar verdik ama sonucu ne olursa olsun elletmem diyorsan bence yaptırma ben ikili teste güvensem yaptırmazdım 3700 e anlaştık cnm aynen maddiyat çok zorlayacak al işte pazartesi bi gidişimiz 4000 sadece hastaneye yol yemek yok
Bende 12. Haftayı bekliyorumBüyüyor bebişler çok şüküür. Bir çoğumuz 12. Hafta doktora gitmeyi bekliyoruz kiminin günleri kaldı kimimizin 2-3 haftasıı bakalım hepimiz şu 2. Trimestere geçmeyi bekliyorumm
Ortadaysa ne oluyor?plesenta kesenin solunda ise kız , plesenta kesenin sağında ise erkek diyor. benimkisi solda. vajinal ultrason ama ters filan olur mu normale göre bilemiyorum.benim de en başından beri sağ kasığımda ağrı oluyor
Bende 2 haftadır ara ara oluyor sen kaç haftalıksın canımEvet bende de oluyor ama daha önce hiç yaşamadığım biseydi
düşünmek bile istemiyorumOrtadaysa ne oluyor?Tövbeler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?