2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm bi ense burun olayına bak o yüksek çıkarsa ozaman düşünürsün benim hastane doğum paketi yapmıyor biz ödeyelim dedik o günün şartlarına göreymiş uyanıklığa bak

Cnm bi ense burun olayına bak o yüksek çıkarsa ozaman düşünürsün benim hastane doğum paketi yapmıyor biz ödeyelim dedik o günün şartlarına göreymiş uyanıklığa bak
Çakallık yapıyorlar gerçekten. İnşallah hepimizin testleri sorunsuz çıkar
Eve 2 saat mesafedeki hastaneden doğum paketi yaptırmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama trafik saatinde doğurmamaya bakcaz artık sezaryen planlamamız tek tesellim aksilik olmazda ani bi erken doğum yaşamazsak inşallah.

Zaten o zamana kadar benim yanımda olur diye düşünüyorum ben iki yaşından önce ayırmayacağım yanımdan bebeğim. Aslında haber verilmiyor ama yönetmelik değiştiği için bildirildi.
Canım bence ayır çünkü şuan yeğenim ablamla yatiyor babasını postaladilar iceri
Asla yataktan ayrılmıyor şimdi benimde pek aklım kalır diyorum ama böylede pek iyi degil

Canım bence ayır çünkü şuan yeğenim ablamla yatiyor babasını postaladilar iceri
Asla yataktan ayrılmıyor şimdi benimde pek aklım kalır diyorum ama böylede pek iyi degil
Erken yaşta anne yanından ayrılan çocuklarda kaygı, güvensizlik ve benliğini kaybetme duygusu görüldüğünü okumuştum, ayrıca uzmanların çoğu bağlanma dönemi olduğu için 3 yaşına kadar ayrılmaması gerektiğini söylüyor ve ben de onlara katılıyorum, hiçbir güç beni iki yaşından önce bebeğimden ayıramaz.
Bir de pedagog bir öğretmenim vardı üniversitede tanıdığım, derslerinden hatırlıyorum bunları. Herkesin kendi düzeni, kendi tercihi tabii.

Ayrıca km’lerce uzağa taşınacağız, evdeki eşyaları daha da arttırmak mantıklı gelmiyor bana bebeğim, gittiğimiz yerde yaparız odasını miniğin. O günleri görmek nasip olsun da Allahın izniyle.

Ben Aralık ayında Anadolu hayat sigortadan yaptırdım doğum paketli bekleme süresi 1 aydı. Bildiğim kadarıyla hamile olanlar için de bir paketleri var tabi fiyatı biraz daha yüksek olabilir. 10 adet muayene hakkım var tüm tahlilleri ve doğumu karşılıyor. Ben 5.000 TL’ye yaptırmıştım çoğu hastanede geçiyor. İsterseniz bir görüşün

Aynı yatakta mi yatacaksiniz canım, ablam oda takımı almıştı büyüyen beşik var ya yanında yatarken alıştı hiç yatmadı. Sonra büyüttüler eniştem yatıyor orda. Sen zaten bisey almayacaksan sen bilirsin canım ben onu gördüğüm için öyle diyorum

Bazen biliyor musun .. Bulantı olmuyor filan .. Duruyor mu orda bebiş diyorum . İnsan bir garip ya Şunun şurasında 10 nisana ne kaldı

Bulantı çok farklı bir şey ya ben 8. Haftadayım daha hiç bulantım olmadı o gün doktoruma diyorum benim bulantım yok bir sıkıntı olur mu diye yat kalk şükret çok şanslısın diyor ahh hareketlerini hissetsek bir tekmelerini filan o zaman iyi olduklarını bilcez de şimdi işte biraz yavaş geçiyor zaman doktor kontrolü beklemekten

Bende 12. Haftayı bekliyorum 15 gün sonra ücretsiz randevuda bidaha gitsem 14te cinsiyeti söyler heralde

Ayy benim daha çok var 11 haftada gel dedi. 8 deyim daha 3 hafta var. Büyük ihtimalle 12 de bir daha çağıracak ama zaman durdu ilerlemiyor resmen geçen cuma randevudaydıö 1 hafta geçt üstüne bana ama 1 ay gibi geliyor

Şükürler olsun inşallah böyle devam eder

Yok yavrum anne yanı almayı düşünüyorum, yanıma yatırırsam üstüne yatarım diye korkuyorum hep uykusuz olacağız ne olur ne olmaz, ay allah korusun.

Oraya gidince de Çilek’te gördüğüm büyüyen yatağı almak istiyorum bayıldım ona.

Ben önceki gebeliğimde yapmıştım canım, hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar da var, iki can doğum sigortası falan, ben o zaman 4500 e yaptırmıştım şimdi 10bin kusur olmuş yaptirmadim, hastaneden doğum paketi yaptirdim daha uygun oldu.

Valla cnm annem beni 3 aydan sonra ayırmış aama senin durumun farklı zaten biyerde sabit kalmıyorsunuz çıkcağınız evin büyüklüğü bile belli değil ama mesela ben çalışmıyorum odasıda benim odama 5 adım sürmez ben ayırcam bizim komşumuzun oğlu 15 yaşında halen annesinle uyuyor gece tek yatamıyor merdivenlerden te inemiyor gece ve sabah çok erken oda anne yanında 15 senedir

Hamile kaldıktan sonra Demir hayat sigortanın iki can paketi var. Belli hastaneler de geçiyor. Benim bulunduğum şehirde Medicana da geçiyor herşey içinde 10 muane hakkı var doğum felan herşey içinde 5200 gibi bir fiyatı vardı

Ben de 8. Haftada gittim. 12. Haftada ikili teste gel dedi. Neeee bir ay mı dedim. Hem çok özledim. Hem iki haftadır göremedim herşey yolunda mı acaba diye evham yapıyorum. Daha da vakit var. Benimki tüp bebek alışmıştık şimdiye kadar sık sık görmeye her anını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…