2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende öyle yapicam canım önce minik bi anne yanı sonra odası Allah izin verirse. Sadece tek düşündüğüm doğar doğmaz tayin çıkabilir eşyaları nasıl yaparız orda mi alırız napariz bilmiyorum. Bi yandan o kadar geç kalmak istemiyorum fiyatlar uçuyor

Kızlar iyi akşamlar. Cok şükür dün bebişimi gördüm büyümüş bir ay sonraya çağırdı. Dr a bir sürü soru sordum ama ramazanda orucu sormayi unuttum. Siz sordunuz mu sorun olur mu ki dr banu 9 saat ve uzeri aclik susuzluğu tavsiye etmeyiz yazmis yazisinda. Bebeğe zarar verecekse tabiki tutmam sonra kazaya kalir artik

Ben tutmıycam canım. Çalışıyorum bir de çok uzun saatler ayaktayım. Çok zorlanırım diye tutmamaya karar verdim

Canım bende doğum paketi aldım. Kadın doğum muayeneleri doğum sonrası 1 muayene de dahil, tüm tahliller, bebeğin muayenesi tahlilleri ve kalça ultrasonu, doğum ve oda parası her şey içinde 12.000 TL gidince sadece 15 TL katkı parası ödüyorum. Hatta cinsiyeti de direk söylemiyorlar ufak kart gibi birşey veriyorlar kazı kazan gibi öyle öğreniyorsun ufak çaplı cinsiyet partisi gibi

Ben tutmıcam canım hem çalışıyorum hemde mide bulantısıyla o kadar aç kalıp sussuz kalamam.

10 bin sadece doğuma istiyorlar burda. Yani öyle duydun daha kendim araştırmadım ama vardır yani özel klinik 500 600 tl

10 bin sadece doğuma istiyorlar burda. Yani öyle duydun daha kendim araştırmadım ama vardır yani özel klinik 500 600 tl
Bizde birkaç hastane ile görüştük bu şekilde daha mantıklı geldi her şey gün geçtikçe pahalanıyor hastanelerde Temmuz ayında genelde ücret yeniliyorlar. En azından doğum zamanına kadar ödenmiş olur 5 taksit yaptılar. Ondan sonra bebişin masraflarını ödemeye başlarız diye düşündük

Ben de yarından itibaren araştırmaya başlıcam bence de iyi yapmışsın canım

Kizlarr, ben dun doktoru gordum normalde 10+3 du, 11+1 dedi, nipt testide yapti yolladi. Cokta bisey demedi ultrason bakti hersey normal gozuktu. Bakalim umarim nipt sonuclar guzel cikar hayirlisi, bilgi vermek istedim

Kızlar ben lazer epilasyona gidiyordum, Aralık ayında bıraktım. Tüyler baş göstermeye başladı, tüylerim ince ve seyrek, ama ben dayanamıyorum sevmiyorum.
Yeniden bir güzellik salonu bulup başlayacağım.

Diğer türlü karnımız şiştikten sonra eğilsek ayaklarımızı bile göremeyiz, temizliğimizi nasıl yapacağız ki? Siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

Bende gidiyordum canım ama zararlı olur diye tedavi öncesi bıraktım bende de yeni yeni başlıyor ağdaya devam edeceğim.

Bende gidiyordum canım ama zararlı olur diye tedavi öncesi bıraktım bende de yeni yeni başlıyor ağdaya devam edeceğim.
Ben bayağı araştırdım, lazer sadece deri altındaki tüy köklerini görebiliyır ve bebeğe ulaşması mümkün değilmiş, doktorumla da konuştum hiçbir zararı olamaz gidebilirsin dedi, ama bir anne olarak için nasıl rahat edecekse öyle yapmakta da fayda var.

Bilemedim ki canım Yarın kontrolüm var olmadı sorayım bende doktoruma

Kizlarr, ben dun doktoru gordum normalde 10+3 du, 11+1 dedi, nipt testide yapti yolladi. Cokta bisey demedi ultrason bakti hersey normal gozuktu. Bakalim umarim nipt sonuclar guzel cikar hayirlisi, bilgi vermek istedim
Nekadar ödedin canım

Nekadar ödedin canım
Ben hollanda dayim, 175 eur. turkiyedeki ucretten az bisey daha ucuzdu sanirim karsilastirmistim. Bide dediki sadece 3 hastalik (down sendromu, bisi bisi)mi yoksa herseye mi bakilsin istersin, bakmisken hepsine bakilsin tabi dedim. Cinsiyet soylenmiyormus hollanda da bekleyecegim artik onu ultrasonda gostersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…