2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
15 mi? İnanamıyorum tek başına merdivenden bile inemiyorsa yardım almaları lazım artık. Ben düzenli olarak bir pedagogla görüşmeyi düşünüyorum beybisi, sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Ve evet nasıl bir eve çıkacağız bilmiyorum, artık yerleştiğimizde yaparız odasını. Oda kısmı beni aşırı heyecanlandırıyor zaten.

Evet üst üste görünce bir anda ara çok açıldıı. Ama minnoşlarımız sağlıklı sıhhatli büyüsünler içimizdee

Canım öyle değil bunlar hep çocuklarını alıştırmışlar yanlarında yatırmayı çocuk resmen ya annesinle ya babasınla yatıyor diğer çocuklarınıda böyle büyütmüşler 2 yaşına kadar normal ama sonra ayırmak lazım zaten uyuduklarında sen duycan koşcan

Valla cok iyi fiyat vermişler Ankaradayım 11300den başlıyo dediler.

Bende o cilektekine bakıyorum canım dolabiyla alicam allahin izniyle
Kız ben direk yatakta yatiracaksin sandim

Demek ki bundan memnunlar minnoşum.
Evet evet ben gittiğimizde ayıracağım odasını zaten iki yaşına bile değmemiş olabilir, senenin başında gidersek.

Bende o cilektekine bakıyorum canım dolabiyla alicam allahin izniyle
Kız ben direk yatakta yatiracaksin sandim
ona nasıl cesaret edeyim kız. Ben gece emzirirken uyursam üstüne yatarsam çocuğu boğarsam diye şimdiden darlıyorum zaten kendimi. Şaka bir yana daha önce bu şekilde bebeğini boğan anneler olmuş çok korkunç dikkatli olmalıyız.

Bende 5 ya da 6. Ayda ayırmayı düşünüyorum eğer çabuk adepte olursa 4 bile olabilir

İşte benim dediğim buydu canım 6 ay anne yanı besiginde yattı yeğenim sonra ne olduysa yanında yatiriyordu ablam bi daha ayrılmadı. Bi müddet üçü bile yattı sonra babayı postaladilar
Aman Allah korusun bende deli yatarım biraz ama akıl onda kaldığı için tetikte olursun illaki canım

Evet bebeğim direkt yatağa aldığında alışıyorlar annemin arkadaşının kızı 4 yaşında o da sorun yaratıyor, önce anne yanı yatağı sonra odaya geçiririm, atlatılırız Allahın izniyle sorunsuz.
Öfff babası da nazlı zaten uğraşamam onunla.

He babaları zaten hamile onları bir görseniz ay delircem

suan 35 40 bin filan saka gibi

Ciddi misin bi arastiriyim. benim sorduklarim 35 40 bin filan dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…