2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ben de lazere başlamadıgıma o kadar pişman oldum kii hamile kalınca doğum yapınca ilk işim lazere gitmek olacak

Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir

Ya ben kuzenlerimin çocukları 2 yaşına kadar filan yatırdı hep yanlarında da aynı yatakta değil anne yanında bu seferde çocuklar değişik hareketler sergilemeye başladı. Nasıl diyim işte eniştem kuzenime yaklaşınca çocuk git diye bağırmaya başlıyordu filan. Çocuk uyuyor sanıp ilişkiye girince işte çocuk artık baba anneye nasıl davranıyor diye kafasında kodladıysa. Bilmiyorum bence çocuklar bir şeyi anlamaya başladığı an ayırmakta fayda var. Hem bebeklerin sağlığı için hemde eşlerimizle olan karı koca sağlığı için. Tabi ki bu süreç herkeste çok çok farklı ilerliyor. Bi arkadaşım var çocugu yatağına alıştırdı şimdi baba içerde uyuyor çocukla annesi aynı yatakta 3 yaşında çocuk. Bu konuda güzelde araştırmak lazım kitaplar youtube videoları artık kim nasıl bir süreç yaşamak istiyorsa o iç güdüyle yaklaşacak işte

Kizlar 6+5 te crl 4.1 mm normal mi? 1 hafta geri dedi dr.gelismiyor mu acaba anlamadimki

Karından mı baktı vajinalden mi o bile farkettiriyor. Birde tedaviyle olmadıysa geç döllenmedir belki. Bebekler belli haftadan sonra yakalıyormus zamanını. Doktorunuzla detaylı konuşsaydınız keşke. Hani ne demek olduğunu. Onlar her gün hastaya bakmaktan atlıyorlar açıklama yapmayı yada önemsemiyor ama sen kafana takıldığı an sor bence sonradan için içini yiyor niye böyle dedi niye böyle söyledi diye

Hamilelik takviminin altında yazdığına göre ilk trimester dönemi bitti diyor bugün 12+0
Darısı hepinizin başına 12 uğurlu gelsin bütün sıkıntılarınız bitsin

Yaa eşiği atladın hadi bakalıım bizlerde geliyoruz peşinden inşallah bebişiim

Kızlar kontrolüm çok güzel geçti. İki muayene de de 5 gün ileri çıktığı için 10+3 olarak devam ediyoruz. Gittiğimizde hareketsiz uyuyor gibi dedi doktor ama en son hareket etmeye başladı videosunu da çektik çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin. 3,5 cm boyumuz Benim kanama gibi herhangi bir sorunum yok ilişki konusunda dikkatli olmak kaydı ile olabilir dedi. Lazer epilasyonu kabul etmedi şuan bilinen bir zararı yok ama yine de tavsiye etmiyorum dedi. Bir de bende diş sıkma hastalığı var botoks tedavisi görüyordum üçüncü son uygulama yapılacaktı ama onuda kabul etmedi. Hamilelik boyunca kimyasallardan uzak duralım dedi. Nifty testini 35 üzeri olan kişilere kesinlikle öneriyoruz ama sen tam sınırdasın diğer tahlil sonuçlarına göre karar veririz dedi. 3 hafta içinde ikili test için tekrar gideceğim. Bu arada doğum paketimin içerisinde 2 tane de diyetisyen muayenesi bulunmakta bunu geçen sefer demeyi unutmuşum

Ben de bursadayım çekirge doruk hastanesi Dilek Doğan Başa başladım henüz 2 defa gittim şimdilik memnunum hastane küçük fln öyle büyük beklentiye girme gideceksen :) ama doğumda oda süsleme fotoğraf paketi vs varmış

Canım bende bursadaym jimer medicana falan 10 binlerde..

Doruk hastanesi hayat hastanesiyle konuşabilirsin orayla anlasmali doktorları bul doktorlar takviminden yorumlarını oku hangisi daha iyiyse ona gidersin bu hastaneler daha uygun olur..

Ay ne güzel darısı bize şöyle önde çıkma benimkide çok sevinicem ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…