Evet tamamlayıcı sadece hamilelik için yapıyorlar, iki can sigorta diye geçiyorCiddi misin bi arastiriyim. benim sorduklarim 35 40 bin filan dediler
Aynen 3700 e yaptırcam bende pazartesi bizde doktora söylüyorlar doktorum bana söylerBen hollanda dayim, 175 eur. turkiyedeki ucretten az bisey daha ucuzdu sanirim karsilastirmistim. Bide dediki sadece 3 hastalik (down sendromu, bisi bisi)mi yoksa herseye mi bakilsin istersin, bakmisken hepsine bakilsin tabi dedim. Cinsiyet soylenmiyormus hollanda da bekleyecegim artik onu ultrasonda gostersin diye
Kızlar ben lazer epilasyona gidiyordum, Aralık ayında bıraktım. Tüyler baş göstermeye başladı, tüylerim ince ve seyrek, ama ben dayanamıyorum sevmiyorum.
Yeniden bir güzellik salonu bulup başlayacağım.
Diğer türlü karnımız şiştikten sonra eğilsek ayaklarımızı bile göremeyiz, temizliğimizi nasıl yapacağız ki?Siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
İki gündür kasıklarım aşağı çekiliyor gibi kızlar gergin böyle olması normal mi ? Ayaklarımı kendime çekip uzanmam uyumam gerekiyor kanama leke vs yok ama çok zorlanıyorum karnım hep gergin
Kızlar iyi akşamlar. Cok şükür dün bebişimi gördüm büyümüş bir ay sonraya çağırdı. Dr a bir sürü soru sordum ama ramazanda orucu sormayi unuttum. Siz sordunuz mu sorun olur mu ki dr banu 9 saat ve uzeri aclik susuzluğu tavsiye etmeyiz yazmis yazisinda. Bebeğe zarar verecekse tabiki tutmam sonra kazaya kalir artik
Minnoşum bende artış yok ama göbek çevrem tüylenmiş sanki, acaba yağdan mı? Bilemedim.Ben lazer yaptırmadım hep ağda ama normale göre tüylerde arttı ya. Sizde de var mı o durumlar hani normale göre fazla artması sanırım hormonlardan dolayıı
Minnoşum bende artış yok ama göbek çevrem tüylenmiş sanki, acaba yağdan mı? Bilemedim.
Gebelikte tüylenme artıyormuş ve hormonlar sebebiyle artan tüyler, gebelik sonlandığında dökülüyormuş bu arada, canını sıkma onlar geldikleri gibi gidecekler.
Çok haklısın, karından baksa bile yine de tüylü müylü gitmek istemeyiz yani.Normalde ağda yaptırdıgımda bende 1,5 ay sonra cıkardı bu sefer 3. Haftadan cıkmay başlayınca üzüldümbide hani ani bişey oluyor doktora gitmek zorunda kalıyorsun o şekilde durmak hoş olmuyor 3. Haftada bir kuaför yolu gözüktü artık bana
Sağlıklaa gelsinde minnoşlar kılı tüyü geçici şeyleer
Hangi sigortaymış o, benim yaşadığım şehirde en yüksek sigorta 15bin, şehirden şehire değişiyor demekki, ayy yok bi doğum için o kadar para verilmez alt tarafi doğum yani, hiç ucuz bisey kalmadı ülkede.suan 35 40 bin filansaka gibi
Bilmiyorlar kiÖzelde o hakkımı kullandım canım devlete gidicem gidersem hem devlet hem özele gidiyorum ben. Ayy çok kararsızım aslında bulantı falan devam ediyor kendimi hamile olarak hissediyorum.
Doktorlar ultrason zararlı falan dedi mi sürekli girmeden dolayı.
Gebelik paketi için çok geç artık ama ben 1000 TL’ye diyetisyen paketi aldım en azından muayeneler yüzde elli indirimli oluyor hemde 6 seans diyetisyen hakkım varKizlar aranizda ozel saglik sigortasi yaptirdiniz mi gebelik icin? sigorta sirketleri masallah o kadar akilli ki 1 yil hamile kalmama sarti veriyor vs. onu gectik artik hamileyiz cok sukur. Ama kafam asiri karisti. Dogumu acibadem de dusunuyorum. Aranizda bu konular hakkinsa bilgi sahibi olan var mi? Gebelik paketi filan aldiniz mi
Canım yalnız değilsin bende kara kara bunu düşünüyordum 3 kg almışım şaka gibi doğuma kadar 10 kg falan alcam herhaldeBende 80 kg civarıydım kızlar doğuma 100 olucam heralde dün tartıldım 84 çıktı üzülüyorum ama iştahım çok açık ekmeksiz doymuyorum aç kalmaya çalışsam hemen midem bulanıyor bulanmasın diye sürekli birşeyler yiyorumsağlıklı olsun veririm diyorum ben sonra kuzenımde 105 ile doğuma girdik bebeğin ilk senesi şu an 70
Ultrason zararlı değil canım endişelenmeKızlar gittim doktora 2 dk baktı. Herşey yolunda Allaha şükürler olsun. Ultrason zararlı mi diye sorunca senin yaptığın stres daha zararlı dedi. Ahh bi de ben kendimi tutabilsem. İyiki gittim içim rahatladı. Nisan ayına kadar götürür bu beni
Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilirErken yaşta anne yanından ayrılan çocuklarda kaygı, güvensizlik ve benliğini kaybetme duygusu görüldüğünü okumuştum, ayrıca uzmanların çoğu bağlanma dönemi olduğu için 3 yaşına kadar ayrılmaması gerektiğini söylüyor ve ben de onlara katılıyorum, hiçbir güç beni iki yaşından önce bebeğimden ayıramaz.
Bir de pedagog bir öğretmenim vardı üniversitede tanıdığım, derslerinden hatırlıyorum bunları. Herkesin kendi düzeni, kendi tercihi tabii.
Ayrıca km’lerce uzağa taşınacağız, evdeki eşyaları daha da arttırmak mantıklı gelmiyor bana bebeğim, gittiğimiz yerde yaparız odasını miniğin. O günleri görmek nasip olsun da Allahın izniyle.
Normal canım rahmin genişliyor öyle düşün olumsuz düşünmeİki gündür kasıklarım aşağı çekiliyor gibi kızlar gergin böyle olması normal mi ? Ayaklarımı kendime çekip uzanmam uyumam gerekiyor kanama leke vs yok ama çok zorlanıyorum karnım hep gergin
Tam karar verdiğim gibi. Daha da mutlu oldum şimdi.Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir
Ben de 3 yaşına kadar şartlar böyle gerektirdiği için yanımda yatıracağım. Neyse ki mesajınızı görmek iyi geldiSelam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir
Canim selam, ben yeni girebildim buraya simdi fark ettim mesajini. Bulantilarim o kadar siddetli ki prilam gunde 3 kez fayda etmedi. Artik yerimden kalkamayacak ve yemek yiyemeyecek duruma geldigim icin 1 gece hastanede yatirdi doktor. Hastanede verilen serumlarla toparladim orada biraz yemek yedim ama hastaneden cikinca dun gece yine ayni bulanti. Doktorum bulantilarin siddetlendikce acilde serum taktirabilirsin dedi. Ve ilacimi degistirdi agir bir ilac verdi adini hic duymamistim ona basladim bu sabah. Bebege zarari olabilecek bir seyi doktorun verecegini dusunmuyorum. Ben gercekten o kadar zor durumdayim ki sorgulamadan icmek zorundayim. Elbette senin kararin ama cok zor bir durum oldugunu bildigim icin soyluyorum doktorun ne veriyorsa kullan bence.Kızlar merhaba bende Ekim'de bebişimi kucağıma alıcam nasipse 7 haftalık hamileyim mide bulantısı yaşıyorum şiddetli bir şekilde prilam kullandım banamısın demedi şimdi zofer kullanıyorum ama vicdanım hiç rahat değil aranızda kullanan var mı bebeğime bir zararı olur mu doktorum endişe etmene gerek yok dedi ama bilemiyorum bu mide mahvetti beni sizde de öyle mi durumlar
Çok sevindim kaygınız hiç oluşmasın, bebekte bunu hissetmesin kendi yatağınızda yatırmadığınız sürece sıkıntı yok anne yanı beşik gayet uygun olurBen de 3 yaşına kadar şartlar böyle gerektirdiği için yanımda yatıracağım. Neyse ki mesajınızı görmek iyi geldikaygılarım oluşmaya başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?