2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen 3700 e yaptırcam bende pazartesi bizde doktora söylüyorlar doktorum bana söyler

İki gündür kasıklarım aşağı çekiliyor gibi kızlar gergin böyle olması normal mi ? Ayaklarımı kendime çekip uzanmam uyumam gerekiyor kanama leke vs yok ama çok zorlanıyorum karnım hep gergin

Ben lazer yaptırmadım hep ağda ama normale göre tüylerde arttı ya. Sizde de var mı o durumlar hani normale göre fazla artması sanırım hormonlardan dolayıı

İki gündür kasıklarım aşağı çekiliyor gibi kızlar gergin böyle olması normal mi ? Ayaklarımı kendime çekip uzanmam uyumam gerekiyor kanama leke vs yok ama çok zorlanıyorum karnım hep gergin

Var kuzum bende de ya. Böyle hani sağdan soldan çekiştiriyorlarmıs gibi. Hatta bazen orda pıt pıt damar seyirmesi peşine gerginlik hissi yeniden. Rahmin içinde büyüyen bir canlı var. Artık kasık ağrısı vs beni korkutmuyor alıştım galiba. Doktorlarda normal karşıladıkları için çok sorgulamıyorum

Canım bende tutsam mı tutmasam mı çok kararsız kaldım. Özel sektörde çalısıyordum işimden ayrıldım evde olcam ramazanda ama tutmamaya karar verdim. Artık kazamızı tutacaz inşallah ilerde.

Ben lazer yaptırmadım hep ağda ama normale göre tüylerde arttı ya. Sizde de var mı o durumlar hani normale göre fazla artması sanırım hormonlardan dolayıı
Minnoşum bende artış yok ama göbek çevrem tüylenmiş sanki, acaba yağdan mı? Bilemedim.

Gebelikte tüylenme artıyormuş ve hormonlar sebebiyle artan tüyler, gebelik sonlandığında dökülüyormuş bu arada, canını sıkma onlar geldikleri gibi gidecekler.

Normalde ağda yaptırdıgımda bende 1,5 ay sonra cıkardı bu sefer 3. Haftadan cıkmay başlayınca üzüldüm bide hani ani bişey oluyor doktora gitmek zorunda kalıyorsun o şekilde durmak hoş olmuyor 3. Haftada bir kuaför yolu gözüktü artık bana
Sağlıklaa gelsinde minnoşlar kılı tüyü geçici şeyleer

Çok haklısın, karından baksa bile yine de tüylü müylü gitmek istemeyiz yani.
Ben önceden ağdaya giderdim, sonra lazer epilasyonun rahatlığı tüyleri neredeyse tamamen yok edişi beni cezbetti, ağda o yüzden istemiyorum bir de sarkıtır falan diyorlar. Bu arada genital bölgede koyulaşmaya ağda sebep olabiliyormuş bak.

Tabii bunlar hallolmayacak şeyler değil, minnaklar iyi olsun.

suan 35 40 bin filan saka gibi
Hangi sigortaymış o, benim yaşadığım şehirde en yüksek sigorta 15bin, şehirden şehire değişiyor demekki, ayy yok bi doğum için o kadar para verilmez alt tarafi doğum yani, hiç ucuz bisey kalmadı ülkede.

Bilmiyorlar ki

Gebelik paketi için çok geç artık ama ben 1000 TL’ye diyetisyen paketi aldım en azından muayeneler yüzde elli indirimli oluyor hemde 6 seans diyetisyen hakkım var

Canım yalnız değilsin bende kara kara bunu düşünüyordum 3 kg almışım şaka gibi doğuma kadar 10 kg falan alcam herhalde bende acıktığım an mide bulantıları ve halsizlik oluyo mecbur yiyorum

Ultrason zararlı değil canım endişelenme kalp atışı dinlerken farklı bir frekans gönderiyorlar bi o biraz zararlı diye biliyorum doktorlarda zaten kısa sürdürüyor iyi olmanıza sevindim

Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir

Normal canım rahmin genişliyor öyle düşün olumsuz düşünme

Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir
Ben de 3 yaşına kadar şartlar böyle gerektirdiği için yanımda yatıracağım. Neyse ki mesajınızı görmek iyi geldi kaygılarım oluşmaya başlamıştı.

Canim selam, ben yeni girebildim buraya simdi fark ettim mesajini. Bulantilarim o kadar siddetli ki prilam gunde 3 kez fayda etmedi. Artik yerimden kalkamayacak ve yemek yiyemeyecek duruma geldigim icin 1 gece hastanede yatirdi doktor. Hastanede verilen serumlarla toparladim orada biraz yemek yedim ama hastaneden cikinca dun gece yine ayni bulanti. Doktorum bulantilarin siddetlendikce acilde serum taktirabilirsin dedi. Ve ilacimi degistirdi agir bir ilac verdi adini hic duymamistim ona basladim bu sabah. Bebege zarari olabilecek bir seyi doktorun verecegini dusunmuyorum. Ben gercekten o kadar zor durumdayim ki sorgulamadan icmek zorundayim. Elbette senin kararin ama cok zor bir durum oldugunu bildigim icin soyluyorum doktorun ne veriyorsa kullan bence.

Ben de 3 yaşına kadar şartlar böyle gerektirdiği için yanımda yatıracağım. Neyse ki mesajınızı görmek iyi geldi kaygılarım oluşmaya başlamıştı.
Çok sevindim kaygınız hiç oluşmasın, bebekte bunu hissetmesin kendi yatağınızda yatırmadığınız sürece sıkıntı yok anne yanı beşik gayet uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…