2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah’ıma şükürler olsun
Çocuğum kıpır kıpır günüyle uyumlu taklalar atıyor ve kız olma ihtimali yüksek
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Ay çok mutlu oldummm oleyyy ense kalınlığına filan baktımı yüzde kaç dedi kız ? İlk cinsiyet tahminimiz senden geldiiii

Aynen dimi canım bu son gittiğim doktor hiçbir şey yapılmasına gerek yok dedi acaba o iki günde kanama alanı filan küçüldü mü çünkü baya dikkat ettim sadece WC ye kalktım hep yattım sabah akşam fitil bir de iğne kullandım çok kararsızım yine doktor değiştirmek istemiyorum

Ay çok mutlu oldummm oleyyy ense kalınlığına filan baktımı yüzde kaç dedi kız ? İlk cinsiyet tahminimiz senden geldiiii
Kalınlıklara bakmadı henüz 13+3 e randevu bulabildim o zaman gidince bakacak.
Başta cinsiyeti göremeyebiliriz suan zor dedi 3 boyutlu ultrasonla da baktı baya kız olma ihtimali yüksek dedi ben bel bağlamıyorum şuan ama ihtimal duymak bile cok iyi geldi
Maşallah ne güzel bizde böyle güzel haberlerle gelelim yaa
İnşallah kuzum
Ne güzel canım ya bizde şöyle güzel tahminler duyarız inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Şimdi sıra bende pazartesiyi bekliyoruz bakalım benim tahmin olcak mı

Aynen kuzum benimde öyle artınca korktum ama bugün iyiyim rüyamda bir kız bebek gördüm mavi gözlü

Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir
Sedoş benide annem 4 yaşında ayırmış ve sancısız bir süreçti hatırlıyorum o yıl kardeşim olmasına rağmem umarım bizimde kolay olur

Benimde favorilerde buu çok güzel ve çok kullanışlı gözüküyor Güle güle kullan canım

Allah’ıma şükürler olsun
Çocuğum kıpır kıpır günüyle uyumlu taklalar atıyor ve kız olma ihtimali yüksek
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Soysal senin adına çok sevindim Her şey yolunda demek ki lekeleri kanamayı kafaya takmamak lazım artık doktorun başka neler dedi

Kizlar 6+5 te crl 4.1 mm normal mi? 1 hafta geri dedi dr.gelismiyor mu acaba anlamadimki
Canim sen gibi ben de 2 hafta once gruba yazmıştım. Sag olsun buradaki arkadaslar içime su serpti büyür merak etme dediler ve gercekten gününü yakaladi. Benim 6+6da 5.1mm di 8+6da gününü yakaladı 22,5mm oldu. Hic merak etme hızlı buyuyorlarmis gerçekten. Kalp atisini duydunuz mu peki

Çin takviminin doğruluk payı var mı kızlar ne diyorsunuz meraktan heryere sardık
Benim bütün takvimler erkek diyordu doktoruma göre şuanlık kız olma ihtimali yüksek ama ileride daha net belli olur tabi.
Soysal senin adına çok sevindim Her şey yolunda demek ki lekeleri kanamayı kafaya takmamak lazım artık doktorun başka neler dedi
Kanama alanım hala var 2 cm’den biraz büyük canım. Aktif çok lekelenmem var zaten ama doktor gelişimini kalp atımını hareketleri çok beğendi. Daha önce kendisinden kötü haber aldığım için bu konuşma şekliyle şuan her şeyin gerçekten yolunda olduğundan eminim.
Progestana devam, proluton iğneye 5 günde 1 devam. Corasprine yeniden başlayacağım.
Elenatal 2 piyasada bulunmadığı için bitince Ocean mummy ye geçebileceğimi söyledi. Ayrıca D vitamini Takviyesi alacağım bir de. Kalsiyum magnezyum aldığımı söyledim onda da sorun yok. Rahim ağzı uzunluğu vs normal şuanlık zaten.
12. Haftayı bekliyoruz onu da atlatırsak inşallah Her şeyin yolunda gideceğine dair inancımız yüksek.
Haftaya idrar testi yaptırmamı söyledi. Genetik testler ile ilgili bir form verdi ona okuyup bakacağız karar vereceğiz. Bugün 11+0 dım birdahaki randevum 13+3 te inşallah.
Bu arada yatışa devam kesinlikle ağırlık kaldırmak yasak. Nolur oturarak çorba da mı yapmayayım dedim oturarak yapabilirsen tamam dedi mecbur

Bilmiyorum değiştirmek gibi değilde için rahat edecekse farklı bir doktora daha gözük istersen. Yada doktoruna tekrar git durumunu anlat kafam karıştı benim bi doktor kullan diğer kullanma dedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…