Yok kuzum ben günde 3 kez pregesteron kullanıyorum fitil olarak ama, prulokton kullanıyorum haftada bir kalçadan iğne. Estefor mu neydi mavili bir hap günde 3 kez ondan kullandım onu bıraktırdı ama bana. Pregesteronu tedaviyle gebelik elde edenenlere döllenme zamanı bile veriyor doktorlar. Çocugun tutunmasını kolaylastırdıgı için
Aynen dimi canım bu son gittiğim doktor hiçbir şey yapılmasına gerek yok dedi acaba o iki günde kanama alanı filan küçüldü mü çünkü baya dikkat ettim sadece WC ye kalktım hep yattım sabah akşam fitil bir de iğne kullandım çok kararsızım yine doktor değiştirmek istemiyorum
Kalınlıklara bakmadı henüz 13+3 e randevu bulabildim o zaman gidince bakacak.
Başta cinsiyeti göremeyebiliriz suan zor dedi 3 boyutlu ultrasonla da baktı baya kız olma ihtimali yüksek dedi ben bel bağlamıyorum şuan ama ihtimal duymak bile cok iyi geldi
Kalınlıklara bakmadı henüz 13+3 e randevu bulabildim o zaman gidince bakacak.
Başta cinsiyeti göremeyebiliriz suan zor dedi 3 boyutlu ultrasonla da baktı baya kız olma ihtimali yüksek dedi ben bel bağlamıyorum şuan ama ihtimal duymak bile cok iyi geldi
Var kuzum bende de ya. Böyle hani sağdan soldan çekiştiriyorlarmıs gibi. Hatta bazen orda pıt pıt damar seyirmesi peşine gerginlik hissi yeniden. Rahmin içinde büyüyen bir canlı var. Artık kasık ağrısı vs beni korkutmuyor alıştım galiba. Doktorlarda normal karşıladıkları için çok sorgulamıyorum
Olur inşallah dün gece Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim
Bu konuya eski ultrason görüntülerimi gönderdim o da prenses gibi görünüyor yazmıştı beklerken heyecan yaratmak istersen yolla gitsin sen de
Selam ben çocuk gelişimi uzmanıyım 4 yaşa kadar bile aynı odada yatırılabilir diyorlar ama 24 ay yeterli cocuklarda kaygı ilk 2 yıl görülüyor. 24 aydan sonra yavaş yavaş kendi odasında yatabilir
Olur inşallah dün gece Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim
Bu konuya eski ultrason görüntülerimi gönderdim o da prenses gibi görünüyor yazmıştı beklerken heyecan yaratmak istersen yolla gitsin sen de
Canim sen gibi ben de 2 hafta once gruba yazmıştım. Sag olsun buradaki arkadaslar içime su serpti büyür merak etme dediler ve gercekten gününü yakaladi. Benim 6+6da 5.1mm di 8+6da gününü yakaladı 22,5mm oldu. Hic merak etme hızlı buyuyorlarmis gerçekten. Kalp atisini duydunuz mu peki
Kanama alanım hala var 2 cm’den biraz büyük canım. Aktif çok lekelenmem var zaten ama doktor gelişimini kalp atımını hareketleri çok beğendi. Daha önce kendisinden kötü haber aldığım için bu konuşma şekliyle şuan her şeyin gerçekten yolunda olduğundan eminim.
Progestana devam, proluton iğneye 5 günde 1 devam. Corasprine yeniden başlayacağım.
Elenatal 2 piyasada bulunmadığı için bitince Ocean mummy ye geçebileceğimi söyledi. Ayrıca D vitamini Takviyesi alacağım bir de. Kalsiyum magnezyum aldığımı söyledim onda da sorun yok. Rahim ağzı uzunluğu vs normal şuanlık zaten.
12. Haftayı bekliyoruz onu da atlatırsak inşallah Her şeyin yolunda gideceğine dair inancımız yüksek.
Haftaya idrar testi yaptırmamı söyledi. Genetik testler ile ilgili bir form verdi ona okuyup bakacağız karar vereceğiz. Bugün 11+0 dım birdahaki randevum 13+3 te inşallah.
Bu arada yatışa devam kesinlikle ağırlık kaldırmak yasak. Nolur oturarak çorba da mı yapmayayım dedim oturarak yapabilirsen tamam dedi mecbur
Aynen dimi canım bu son gittiğim doktor hiçbir şey yapılmasına gerek yok dedi acaba o iki günde kanama alanı filan küçüldü mü çünkü baya dikkat ettim sadece WC ye kalktım hep yattım sabah akşam fitil bir de iğne kullandım çok kararsızım yine doktor değiştirmek istemiyorum
Bilmiyorum değiştirmek gibi değilde için rahat edecekse farklı bir doktora daha gözük istersen. Yada doktoruna tekrar git durumunu anlat kafam karıştı benim bi doktor kullan diğer kullanma dedi diye