2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sağlıkla büyüyor bebişlerimizz ne güzel Ekim anneleri olarak çoğumuz biraz korkuttular ama güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum

Ben 6+3 te gttigimde sadece kese var dedi büyük ihtimal göç döllenme olmuş dedi geriden geliyorsun ondandır dedide pazartesi gdecem

Olabilir kuzum ben tedaviyle oldu geç döllenme ihtimali yoktu. Pazartesi güzel haberler al insallah bizlerede haber ver

Git beybisi git, büyük oranda azaltıyır. Ama şimdi de gidebilirsiin.

Ay ben vicdan yaparıım öyle genital bölge ve göbek dısında geri kalana sorun olmuyor dediler. Eltim ve eşimin kuzenide gebe onlar devam ettiler mesela bacak kola vs. Sağlıkla kucağıma alayım öyle gideyiim zaten nazlı nazlıı sıpa kaç ay sonra

Kızlar merhaba bir şey sorcam kese dışında kanama geçiren ama kanaması olmayan var mı aranızda

Kuzum benim ilk kanama yaşadığımda rahimde kanama alanı yoktu. 2 sefer doktora gittim 1 hafta arayla yok dedi. En son cuma gittim doktorum kanama alanı oluşmuş ama bu kanama alanını çamur gibi bi şekildr atacaksın dedi. Kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi. Dediği gibi 1 haftadır bir gün oluyor bir gün olmuyor şeklinde ilerliyorum. Ama azaldı lekenmeye döndü. Senin nasıl durumub

Çok sevindim kaygınız hiç oluşmasın, bebekte bunu hissetmesin kendi yatağınızda yatırmadığınız sürece sıkıntı yok anne yanı beşik gayet uygun olur
Yok onu hiç düşünmüyorum gerek de yok kendi yatağı varken, inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur çok teşekkür ederim bilgi için

Çok sevindim lavantacım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk

Canım benimki biraz karmaşık salı günü doktora gittim kese üstünde kanama alanı gibi bir şey var dedi bana da gösterdi iğne verdi fitil verdi iki gün ful yattım suyu çok içtim eşim dayanamadı beni daha iyi olduğunu düşündüğü doktora götürdü her şey normal dedi kanama alanı olabilir cok Normal kese yerleşirken kılcal damarlardan kaynaklı olabiliyor iğne fitil kullanmana gerek yok rutin hayatına devam et ilişki bile yasak değil dedi çok şaşırdım bu arada çok şükür hiç leke filan gelmedi bende sende ilaç kullanmadan mı geçirdin bu dönemi

Amin diloşcum hamileliğin balayında mutluluklar şimdiden :) bekle bizi az kaldı geliyoruz biz de
Sagolasin canım ama benim bulantilarim yeni başladı desem herseyim tersine gidiyor bu aralar mide bulantim çok sık olmaya başladı hayırlara vesile olsun
Haydi çıkın çıkın gelin bekliyorumm
Salı günü de belki ilk cinsiyeti söyleyebilirim

Canım merhaba bende hamileliğin baismdayim 3 haftalık hamileyim şuanda acile gittim ne ilaç ne başka birşey ne vitamin hicbirsey vermediler evde ıhlamur çorbalar meyveler limonlu sularla geçirmeye çalışıyorum fakat 3.gunumdeyim ve aşırı öksürük var korkuyorum düşüğe sebebp olur mu sen nasıl atlattın

Neden enişte bey götürmedi mi
Amin inşallah bu balayına az kaldı hepimizin rahat edelim azıcık
Aaaahh ahh hem pandemiye denk geldi hem de eşyalarımızı zor aldık nasıl gidelim be minnoş? Artık balayımızı bebeğimizle yapacağız ne yapalım.

Çok sevindim lavantacım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk
Amin canım sağolasın. Duphaston hapı 12. haftada, progestan dex iğneyi de kutusu bitince bırakacağım. Fitil ve oksapar iğneye devam folik asittin de kutusu bitene kadar sonrasında başka vitamin verdi

Yok kuzum ben günde 3 kez pregesteron kullanıyorum fitil olarak ama, prulokton kullanıyorum haftada bir kalçadan iğne. Estefor mu neydi mavili bir hap günde 3 kez ondan kullandım onu bıraktırdı ama bana. Pregesteronu tedaviyle gebelik elde edenenlere döllenme zamanı bile veriyor doktorlar. Çocugun tutunmasını kolaylastırdıgı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…