2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim başından beri akıntım var, çoğu zaman sarımsı bazen su gibi, doktorum muayene esnasında suyu gayet iyi demişti. Akıntı da gayet normal demişti.

Benim başından beri akıntım var, çoğu zaman sarımsı bazen su gibi, doktorum muayene esnasında suyu gayet iyi demişti. Akıntı da gayet normal demişti.
Evet benimde var sarımsı olan başından beri geliyordu. Şimdi su gibiye döndü. Çok önemsememiştim ama diloş sorunca şimdi bende pimpiriklendim. İçim rahatladı gerçekten sağolasın. Bu gidişimde bende sorayım bakalım

arkadaşlar ikili tarama için ense ve burun kemiği ölçümünü kadın doğum doktoru kendi yapıyor mu yoksa perinatolojiye mi gönderiyor bilginiz var mı?

Haber veririm mutlaka canim, amniyon sıvısı mi değil mi diye ped satılıyormus eczanede şimdi biraz araştırdım da bakalim doktor ne diyecek. Doktor önemser umarım bazı şeyleri pek önemsemiyor gibi geliyor çünkü
Evet canım aynı zamanda yaşamaya başlamışız umarım normal biseydir sabah olmaz şimdi..

Ben sorduğum halde siz konuşurken tedirgin oldum. Hepimiz soralım yeniden. Rica ederim beybisi.

Kendini strese sokma Allahın izniyle bişey olmaz. Yarın doktora gidince özellikle sormayı unutma bebeğin suyu ne durumda diye.
Su içmeye dikkat ediyomusun ? Günde 3 litre diyorlar ya ben asla o kadar çok içemiyorum ya. Acaba ondan mı kaynaklı

Sokmamaya çalışıyorum canım ama inşallah doktor da önemser de bi detaylı bakar herseye. İnşallah sorucam bu sefer herseyi.
Ben çok su içiyorum canım en az 2 2 bucuk litre içiyorumdur. Bi de zaten idrar yolu enfeksiyonundan falan korunmak için de bol su içmek gerekliymis herhalde iyice dikkat ediyorum

Hamile kalmadan önce günde 4 lt su içerdim şimdi 1 litre bile içemiyorum. Su bildiğiniz gitmiyor boğazımdam. Acaba tatlandırsam sorun olur mu ki limonla vs. Genelde ödem için kullanılıyor ya doktoruma bir soruyum gittiğimde bakayım

Çalışan hanımlar işyerinde nasıl besleniyorsunuz ben evdeyken iyiyim de sabah kalkıp birşey hazırlayamıyorum simit alıyorum karper peynir gün içinde muz ayran tüketiyorum öğlende de mikroplardan korktuğumdan et flan yemiyorum kaşarlı pide vs yiyorum şimdilik neyse aşırı acıkmıyorum da birkaç aya ne yapcam bilmem bir de ramazan geliyor ben her tenefüste bir şey yiyordum yoksa fenalık geliyor

Kizlar 12.haftada olanlar ya da bulantisi biraz devam edip bitmis olanlar bitti diyebilir mi?? Cok ihtiyacim var bunu duymaya

Ben 5. Haftanın içinde fitil kullanmaya başladım. Daha lekelenmeler kanamalar başlamamıştı. O ilk zamanlar su gibi hafif hafif akıntı vardı bende de uzun sürmedi sonra zaten lekelenmeler vs. Anlamam sanıyordum suyu.
Ama 2 gündür benim lekelenmeye rağmen bariz belli su gibi akıntım başladı yeniden. Aşırı değil ama hafif hafif oluyor.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama Gidince benim yerime de sorun
Kizlar 12.haftada olanlar ya da bulantisi biraz devam edip bitmis olanlar bitti diyebilir mi?? Cok ihtiyacim var bunu duymaya
Benim hafif olmuştu bu zamana kadar ama o da bitti.
Geceden yanınızda götürmek için salata gibi şeyler hazırlama imkanınız var mı?
Mesela haşlanmış nohutlu salata ya da ufaklardan ton balığı açarsanız salataya karıştırırsınız. Hem proteinli hem de mis gibi doyurucu olur. Evden bu tip öğün hazırlayıp götürmeniz cok daha mantıklı bence. Çok sık acıkıyoruz cünkü

Aslında gebe okulundaki ebe bana dedi ki. Gözünüzü açık tutun. Doktorlar genelde siz sormadan çok birşey anlatmazlar. Mesela er gittiğinde şu üç soruyu mutlaka sor. Bebeğin gelişimi nasıl, günüyle uyumlu mu, suyu ne durumda? dedi. Bazen çok rahat davranıyorlar evet bizde heyecandan sormayı unutuyoruz.
İşte bende zorluyorum kendimi içmeye bu sefer midem bulanıyor.
Acaba ondan mı dedim ama sen iyi su içiyormuşsun. Valla bilemedim. Ama bence önemli birşey yoktur. Şimdi belki bana bazıları kızacak ama. Her yorumu okumuyorum ben. İnsan psikolojik olarak etkileniyor. Hatta hamilelik hakkında dışarıda çevremde de kimseye kötü anılarını anlatmalarına izin vermiyorum. Her hamilelik kendine has ve özel. Kötü şeyler duymamaya özen göster bence. Tamam burada her türlü derdimizi yazıyoruz ama birilerini de etkliyoruz bu bir gerçek. Onda bir şey oldu diyelim sende de aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok. Şimdi içini rahatlat ve yarınki randevunda bebişinle buluşucan ya onu düşün derim ben. Güzel düşünelim güzel olsun herşey

Ne guzel masallah ben bitik durumdayim valla cok zormus gercekten

Ayy ne güzel ben kendimi bildim bileli su içmeyle ilgili problemim var.
Evet işte öyle oluyor. Bi güzel zorla yutuyorum. Midem çalkalanıyo gibi olup başlıyor bulanmaya bu sefer. O şekilde içenler var ama bence de doktora danışmakta fayda var

Sağlıkla gelsiinler inşallah. Ay benim içim gidiyor alışveriş yapamıyorum gönlümü eğlendirmek için bir şeyler aldım ama yok unisex renkler bir yere kadar bilsekte ona göre alısveriş yapsak
İndirimde o kadar güzel şeyler var ki... Bayıldım ama elim gitti almadan kapattım ekranı.
Vallahi almamak için zor tutmaya başladım kendimi. Anneme sözümü tutamayacağım sanırım.
Tatlım ben sabahları erken canım bişey istemiyor. Ceviz yiyorum ya da sıcak süt içiyorum evden çıkmadan. Öğleden önce atıştırmak için tost hazırlıyorum beyaz peynirli. Sonrasında öğlen gibi meyve yiyorum. Öğleden sonra 2-2.5 gibi yanımda ne getirdiysem ondan yiyorum. Akşam da evde yiyorum. Yatmadan 1-2 saat önce kefir içiyorum. Bu şekilde. Çok sağlıklı değil belki ama bir şekilde idare ediyorum artık.

Ben 11. haftamın içindeyim. 8. haftadan sonra mide bulantılarım kısa süreliğine uğradı merhaba dedi ve gitti şükür. 1 haftadır da yok şükür.
İnşallah darısı sana.

Limonu ya da elmayı dilim halinde suya atıp tatlandırabilirsin bence. Hoş bir aroması olur. Daha kolay içersin. Havalar soğuk ben de ondan içemiyorum su. Soğukta su içmek zulüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…