- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Sen çalışıyor muydun yok gayet sağlıklı bunlar ama ileri aylarda doyamıyor insan böyle et istiyor hep et :))İndirimde o kadar güzel şeyler var ki... Bayıldım ama elim gitti almadan kapattım ekranı.
Vallahi almamak için zor tutmaya başladım kendimi. Anneme sözümü tutamayacağım sanırım.
Tatlım ben sabahları erken canım bişey istemiyor. Ceviz yiyorum ya da sıcak süt içiyorum evden çıkmadan. Öğleden önce atıştırmak için tost hazırlıyorum beyaz peynirli. Sonrasında öğlen gibi meyve yiyorum. Öğleden sonra 2-2.5 gibi yanımda ne getirdiysem ondan yiyorum. Akşam da evde yiyorum. Yatmadan 1-2 saat önce kefir içiyorum. Bu şekilde. Çok sağlıklı değil belki ama bir şekilde idare ediyorum artık.
Maşallah hemen anketi oyla kız :)) zaten birileri oylamış dışardan gelip gelip :)Kızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Ton balığı tüketmeyin bu evrede sağlıklı değilmişBen 5. Haftanın içinde fitil kullanmaya başladım. Daha lekelenmeler kanamalar başlamamıştı. O ilk zamanlar su gibi hafif hafif akıntı vardı bende de uzun sürmedi sonra zaten lekelenmeler vs. Anlamam sanıyordum suyu.
Ama 2 gündür benim lekelenmeye rağmen bariz belli su gibi akıntım başladı yeniden. Aşırı değil ama hafif hafif oluyor.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama Gidince benim yerime de sorun
Benim hafif olmuştu bu zamana kadar ama o da bitti.
Geceden yanınızda götürmek için salata gibi şeyler hazırlama imkanınız var mı?
Mesela haşlanmış nohutlu salata ya da ufaklardan ton balığı açarsanız salataya karıştırırsınız. Hem proteinli hem de mis gibi doyurucu olur. Evden bu tip öğün hazırlayıp götürmeniz cok daha mantıklı bence. Çok sık acıkıyoruz cünkü
Doktordan çıktım kızlar. Çok şükür sağlıklı hatta hareket bile ediyorduKanama için haftada bir gün vurulacak proluton iğne verdi. Ultrasonda kanama alanı görmedi. Şimdiden çok mızmız bu çocuk dedi
işte ne yiyeceğim derdi büyük sıkıntı maalesef. İstediğim gibi su içemiyorum, sürekli sürekli tuvalete gidince olmuyor, birisi birşey diyecek diye rahatsız oluyor insan. İstediğin şeyi işe götüremiyorsun, sulanıyor, yoğurt dışarıda ısınıyor vs. Üşüyorum , evde olsam sıcacık battaniyemin altında olurum. Milletle uğraşmak ayrı bir dert. Allahıma binlerce şükür ki şimdilik bulantım yok. Dişimi sıkmaya çalışıyorum biraz daha devam edip çıkacağım 6-7. aylarda falan. Bulantım olursa, havalar hep böyle soğuk devam ederse, rahat beslenemezsem falan bilmiyorum nolur. İdare etmeye çalışacağız artık napalım-Sunshine Onu soracaktım canım ton balıklı salatayı çok severim normalde de yapar götürürdüm ama hamilelikte ton yenir diyen de var yenmez diyen de bilemedim..
Mercimek nohut vs salatasını da çok severim de sanki ekmeksiz doyamıyorum hamilelikte ben :/
Evde böyle ara öğünlerim oluyor güzel tahinli ve fıstık ezmeli :)) bunlar da taşınmıyor işte sulanıyor hep
Limonu ya da elmayı dilim halinde suya atıp tatlandırabilirsin bence. Hoş bir aroması olur. Daha kolay içersin. Havalar soğuk ben de ondan içemiyorum su. Soğukta su içmek zulüm.
Mikkemmel bi ara öğün İşte-Sunshine Onu soracaktım canım ton balıklı salatayı çok severim normalde de yapar götürürdüm ama hamilelikte ton yenir diyen de var yenmez diyen de bilemedim..
Mercimek nohut vs salatasını da çok severim de sanki ekmeksiz doyamıyorum hamilelikte ben :/
Evde böyle ara öğünlerim oluyor güzel tahinli ve fıstık ezmeli :)) bunlar da taşınmıyor işte sulanıyor hep
Sen çalışıyor muydun yok gayet sağlıklı bunlar ama ileri aylarda doyamıyor insan böyle et istiyor hep et :))
Maşallah hemen anketi oyla kız :)) zaten birileri oylamış dışardan gelip gelip :)
Kızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Merhaba nifty testi kaçıncı haftada yaptırdınız ve fiyatı ne kadar acabaBenim tekrar şafak başlayacak nifty sonucu içinde 12-13 gün sayıcam senle sayarım artık
İnşallah az kaldı 12.haftada riskler azalacakSormaa benim sıpanın gelişide nazlı olduu doğana kadar anne karnında da naz yapacaksağlıkla gelsinler de inşallah
Çok sevindim doktorun sağlıklı demesine darısı bizeKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Ayy çok şükür kuzum bugün taburcu oldu iyi durumu şimdilikanurkoc kayınbaban naptı iyileşti mi?
Ay yemin ederim vesvese yapıcam adımı herkes beni tanımış ben herkesi tanımıyorum resmen rahatlamaya çalışıyorum ama ilk kez bu kadar farklı bir ağrı oldu ilk hamileliğim normalde her konuda aşırı evhamlıyım her konuda kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bi şey hissetsem hemen yazasım geliyor kusura bakmayın ailemde bıkmış durumda açıkçasıÇok aktif olmasamda burada tüm yazılanları okuyorum, senin yazdıklarını da görüyorum. Sanki çok kafaya takıyorsun gibi, kendine ve bebeğine psikolojik olarak çok daha fazla zarar veriyormuşsun gibi hissediyorum. Rahim büyüdükçe ağrılar sızılar batmalar normaldir , burada defalarca konuşuldu. Bebeğin üzerinde küçük bir kanama alanında var onu da biliyorum durumunu. Bunların hepsi strese bağlı olabilir mi? Biraz rahat olsan, keyfini çıkarsan , sakinleşsen. Herşey güzel olacaktır eminin, pozitif ol, kendine bu kadar işkence etme bence. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Soğuktan ikrah geldi cidden bir an evvel bahar gelsin ayaklarım buz tutuyor okulda artık kömür de yanmayacak eve geldiğimde mideme sancı yapıyor ve diyare yapıyor soğuk.. Geçen ugg bot aldım kış bitti demeden sımsıcak tuttu onu da iki gün sonra kapıdan götürdüler :/ suyu ihmal etme ama sürekli wcdeyim olsun bir kısmı öğrendi hamileliği öyle daha kolay oluyorişte ne yiyeceğim derdi büyük sıkıntı maalesef. İstediğim gibi su içemiyorum, sürekli sürekli tuvalete gidince olmuyor, birisi birşey diyecek diye rahatsız oluyor insan. İstediğin şeyi işe götüremiyorsun, sulanıyor, yoğurt dışarıda ısınıyor vs. Üşüyorum , evde olsam sıcacık battaniyemin altında olurum. Milletle uğraşmak ayrı bir dert. Allahıma binlerce şükür ki şimdilik bulantım yok. Dişimi sıkmaya çalışıyorum biraz daha devam edip çıkacağım 6-7. aylarda falan. Bulantım olursa, havalar hep böyle soğuk devam ederse, rahat beslenemezsem falan bilmiyorum nolur. İdare etmeye çalışacağız artık napalım
Bi denicem artık pide yemekten gına geldiCanım güzel piştiği sürece et sorun olmaz ki. Öğlen sipariş verirken daha önceden güvendiğin yere sipariş verebilirsin. Ayy ben bu et aşerip duruyordum sürekli canım et ve soğan cekiyorduama geçti çok şükür normalde de pek aramam hani illa et olacak diye varsa yerim yoksa yoktur yani
Ayyyy maşallah yaaaaaa çok duygulandımKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Çin takvimi erkek yüzük testi erkek rüyam erkek doktorun dediği kızGözün aydın canıım çok şükürNifty testinindr sonucu güzel gelsiin inşallah. Yaa kızlar çoğalıyor valla çin takviminde ne diyordu sana
Olmaz miii 11. Haftadayim daha çok.hisseder oldum.Kızlar 6. Haftama giricem kasık bölgem hatta rahmimin içi iğne batıyor sanki hissediyorum sizde de oluyor mu bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?