Gecen gun bende agladim. Bir yandan kendime de kiziyorum tedaviyle oldu cok sukur saglikli isyan ediyorum gibi geliyor ama gercekten isyan etmek degil. Gecen hafta hastanede bile yatirdi doktor, simdi onzyd diye agir bir ilac verdi o da sabah biraz kesiyor ama aksam ustu yine basliyor bu bile tam anlamiyla iyi gelmediyse hicbir sey iyi gelmez diyorum bazen. Beni en iyi sen anlarsin, daha 8.haftamdayimYa 11.haftaya girdim azalmadı bile, o kadar yoruldum ki sinirimden ağladım dün, tükenmiş hissediyorum. Bir hafta sonra azalır ümidiyle yaşıyorum resmen.
Maşallah minnoşa :)) Bir kız tahmini daha ayy ne güzelKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Yok be yavrum ne isyanı, insan gerçekten yoruluyor 5.haftadan beri mutfağa giremiyorum, bugün eşim menemen yapmış öğürerek kaçtım, yani çok sıkıldım ağzımın hiç tadı yok.Gecen gun bende agladim. Bir yandan kendime de kiziyorum tedaviyle oldu cok sukur saglikli isyan ediyorum gibi geliyor ama gercekten isyan etmek degil. Gecen hafta hastanede bile yatirdi doktor, simdi onzyd diye agir bir ilac verdi o da sabah biraz kesiyor ama aksam ustu yine basliyor bu bile tam anlamiyla iyi gelmediyse hicbir sey iyi gelmez diyorum bazen. Beni en iyi sen anlarsin, daha 8.haftamdayim
Al işte, kendi gibi bir taş doğuracak.Kızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Ayyy çok sevindim aramıza hoşgeldin kız anasıııKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Bende aynen 5.haftamdan beri ne mutfaga girebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Kasarli tost ve sansli gunumdeysem makarnaYok be yavrum ne isyanı, insan gerçekten yoruluyor 5.haftadan beri mutfağa giremiyorum, bugün eşim menemen yapmış öğürerek kaçtım, yani çok sıkıldım ağzımın hiç tadı yok.
Bulantıyı geçtim bari tiksinmelerim azalsa, yemek hayali bile kuramıyorum sadece tost yiyorum ve artık kusucam tost yemekten. Çok iyi anlıyorum ama umarım seninki erken kesilir.
Ben hemen söylemiştim çalışma saatlerim azaldı. Sadece gündüz vardiyası çalışıyorum. Eğer rahatsa işiniz geç söyleseniz de olur benceÇalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Ayy canım ne güzell kızz mı maşallahKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Ağızlarına odunla vuracaksın, moral versene zaten bitmişiz.Bende aynen 5.haftamdan beri ne mutfaga girebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Kasarli tost ve sansli gunumdeysem makarna3 haftadir bu sekilde beslenmeye calisiyorum bazen beslenemiyorum da hemen acile bir serum taktirip en azindan psikolojik olarak rahatlamaya calisiyorum 2 kilo vermisim bile, bi de hastaneye gittigimde hep dua et 9 ay surmesin diyorlar sagolsunlar milletimiz moral vermede bir numaradir biliyorsun neyse ben yatip kalkip sana ve kendime dua edeyim gecsin gitsin diye
2 Gün önce bende ağladım dile kolay 6. Haftadan şuan 11. Haftayım hiç azalma bile olmadı 5 haftadır hergün aynı dert.. Herşeyden Tiksiniyorum Yemeği Geçtim bile dün eşin evde parfüm sıkmış o koku evden çıkana kadar ben resmen ağır hasta gibi yattım öğüre öğüre,, Allah'ım geçsin biran önce bu günlerYa 11.haftaya girdim azalmadı bile, o kadar yoruldum ki sinirimden ağladım dün, tükenmiş hissediyorum. Bir hafta sonra azalır ümidiyle yaşıyorum resmen.
Evimiz merkezi sistem, sitede kömür yakılıyor. Evde kömür kokusu. Normalde hiç rahatsız olmadığım bu koku beni çıldırtıyor. Pencere açsam daha kötü oluyor. Öğürmekten bi hal oluyorum Artık havalar ısınsın da kömürden kurtulalım diye dua eder oldum. Tabiki tek taktığım koku kömür de değil. Kaçıncı değiştirdiğimiz sabun, duş jeli bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da bu günler de geçecek inşallah2 Gün önce bende ağladım dile kolay 6. Haftadan şuan 11. Haftayım hiç azalma bile olmadı 5 haftadır hergün aynı dert.. Herşeyden Tiksiniyorum Yemeği Geçtim bile dün eşin evde parfüm sıkmış o koku evden çıkana kadar ben resmen ağır hasta gibi yattım öğüre öğüre,, Allah'ım geçsin biran önce bu günler
Ben halen erkek diyorum nifty sonucu gelmeden inanmamAyyy çok sevindim aramıza hoşgeldin kız anasııı
Ben halen erkek diyorum nifty sonucu gelmeden inanmam
Çok aktif olmasamda burada tüm yazılanları okuyorum, senin yazdıklarını da görüyorum. Sanki çok kafaya takıyorsun gibi, kendine ve bebeğine psikolojik olarak çok daha fazla zarar veriyormuşsun gibi hissediyorum. Rahim büyüdükçe ağrılar sızılar batmalar normaldir , burada defalarca konuşuldu. Bebeğin üzerinde küçük bir kanama alanında var onu da biliyorum durumunu. Bunların hepsi strese bağlı olabilir mi? Biraz rahat olsan, keyfini çıkarsan , sakinleşsen. Herşey güzel olacaktır eminin, pozitif ol, kendine bu kadar işkence etme bence. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar 6. Haftama giricem kasık bölgem hatta rahmimin içi iğne batıyor sanki hissediyorum sizde de oluyor mu bazen
Allah razı olsun canım, gerçekten çoğu doktor pek detaylı bilgi vermiyor ya da tam ilgilenmiyor maalesef. Yorumları da şans eseri 1 ay olmuştur ilk okuyalı o zaman okumuştum. Direk tabi benzer şey olunca da insanın aklına o geliyor. Bazen diyorum bisey bilmemek gercekten güzel. Bildikce daha çok düşünüyorsun, bi yandan da bisey olsa önlemimizi erkenden alırız diyorum kafalar çok karışık:)Aslında gebe okulundaki ebe bana dedi ki. Gözünüzü açık tutun. Doktorlar genelde siz sormadan çok birşey anlatmazlar. Mesela er gittiğinde şu üç soruyu mutlaka sor. Bebeğin gelişimi nasıl, günüyle uyumlu mu, suyu ne durumda? dedi. Bazen çok rahat davranıyorlar evet bizde heyecandan sormayı unutuyoruz.
İşte bende zorluyorum kendimi içmeye bu sefer midem bulanıyor.
Acaba ondan mı dedim ama sen iyi su içiyormuşsun. Valla bilemedim. Ama bence önemli birşey yoktur. Şimdi belki bana bazıları kızacak ama. Her yorumu okumuyorum ben. İnsan psikolojik olarak etkileniyor. Hatta hamilelik hakkında dışarıda çevremde de kimseye kötü anılarını anlatmalarına izin vermiyorum. Her hamilelik kendine has ve özel. Kötü şeyler duymamaya özen göster bence. Tamam burada her türlü derdimizi yazıyoruz ama birilerini de etkliyoruz bu bir gerçek. Onda bir şey oldu diyelim sende de aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok. Şimdi içini rahatlat ve yarınki randevunda bebişinle buluşucan ya onu düşün derim ben. Güzel düşünelim güzel olsun herşey
Yaa hadi gözün aydın çook çook sevindim bi sorun çıkmamasına ve tahmin gelmesineKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Hepimizin haftası yakın inşallah normal biseydirBen 5. Haftanın içinde fitil kullanmaya başladım. Daha lekelenmeler kanamalar başlamamıştı. O ilk zamanlar su gibi hafif hafif akıntı vardı bende de uzun sürmedi sonra zaten lekelenmeler vs. Anlamam sanıyordum suyu.
Ama 2 gündür benim lekelenmeye rağmen bariz belli su gibi akıntım başladı yeniden. Aşırı değil ama hafif hafif oluyor.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama Gidince benim yerime de sorun
Benim hafif olmuştu bu zamana kadar ama o da bitti.
Geceden yanınızda götürmek için salata gibi şeyler hazırlama imkanınız var mı?
Mesela haşlanmış nohutlu salata ya da ufaklardan ton balığı açarsanız salataya karıştırırsınız. Hem proteinli hem de mis gibi doyurucu olur. Evden bu tip öğün hazırlayıp götürmeniz cok daha mantıklı bence. Çok sık acıkıyoruz cünkü
Yorgun düştük artık azalarak geçsin lütfen geçsin, son bir hafta daha… geçmezse ümidim kalmayacak artık.2 Gün önce bende ağladım dile kolay 6. Haftadan şuan 11. Haftayım hiç azalma bile olmadı 5 haftadır hergün aynı dert.. Herşeyden Tiksiniyorum Yemeği Geçtim bile dün eşin evde parfüm sıkmış o koku evden çıkana kadar ben resmen ağır hasta gibi yattım öğüre öğüre,, Allah'ım geçsin biran önce bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?