2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya 11.haftaya girdim azalmadı bile, o kadar yoruldum ki sinirimden ağladım dün, tükenmiş hissediyorum. Bir hafta sonra azalır ümidiyle yaşıyorum resmen.
Gecen gun bende agladim. Bir yandan kendime de kiziyorum tedaviyle oldu cok sukur saglikli isyan ediyorum gibi geliyor ama gercekten isyan etmek degil. Gecen hafta hastanede bile yatirdi doktor, simdi onzyd diye agir bir ilac verdi o da sabah biraz kesiyor ama aksam ustu yine basliyor bu bile tam anlamiyla iyi gelmediyse hicbir sey iyi gelmez diyorum bazen. Beni en iyi sen anlarsin, daha 8.haftamdayim

Yok be yavrum ne isyanı, insan gerçekten yoruluyor 5.haftadan beri mutfağa giremiyorum, bugün eşim menemen yapmış öğürerek kaçtım, yani çok sıkıldım ağzımın hiç tadı yok.

Bulantıyı geçtim bari tiksinmelerim azalsa, yemek hayali bile kuramıyorum sadece tost yiyorum ve artık kusucam tost yemekten. Çok iyi anlıyorum ama umarım seninki erken kesilir.

Bende aynen 5.haftamdan beri ne mutfaga girebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Kasarli tost ve sansli gunumdeysem makarna 3 haftadir bu sekilde beslenmeye calisiyorum bazen beslenemiyorum da hemen acile bir serum taktirip en azindan psikolojik olarak rahatlamaya calisiyorum 2 kilo vermisim bile, bi de hastaneye gittigimde hep dua et 9 ay surmesin diyorlar sagolsunlar milletimiz moral vermede bir numaradir biliyorsun neyse ben yatip kalkip sana ve kendime dua edeyim gecsin gitsin diye

Ağızlarına odunla vuracaksın, moral versene zaten bitmişiz.
Ben de iki kilo verdim bu arada.
Et et, ben ediyorum sen de et daha tesirli olur.

Ya 11.haftaya girdim azalmadı bile, o kadar yoruldum ki sinirimden ağladım dün, tükenmiş hissediyorum. Bir hafta sonra azalır ümidiyle yaşıyorum resmen.
2 Gün önce bende ağladım dile kolay 6. Haftadan şuan 11. Haftayım hiç azalma bile olmadı 5 haftadır hergün aynı dert.. Herşeyden Tiksiniyorum Yemeği Geçtim bile dün eşin evde parfüm sıkmış o koku evden çıkana kadar ben resmen ağır hasta gibi yattım öğüre öğüre,, Allah'ım geçsin biran önce bu günler

Evimiz merkezi sistem, sitede kömür yakılıyor. Evde kömür kokusu. Normalde hiç rahatsız olmadığım bu koku beni çıldırtıyor. Pencere açsam daha kötü oluyor. Öğürmekten bi hal oluyorum Artık havalar ısınsın da kömürden kurtulalım diye dua eder oldum. Tabiki tek taktığım koku kömür de değil. Kaçıncı değiştirdiğimiz sabun, duş jeli bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da bu günler de geçecek inşallah

Kızlar 6. Haftama giricem kasık bölgem hatta rahmimin içi iğne batıyor sanki hissediyorum sizde de oluyor mu bazen

Ben halen erkek diyorum nifty sonucu gelmeden inanmam
dur komik bi hissiyatımı anlatıcam
Ben de erkek ve kız fikrine o kadar aynı derecede alışmışım ki doktor kız büyük ihtimalle dedikten sonra hüzün çöktüğünü farkettim. sanki 2 bebeğim doğacaktı da erkek olan iptal oldu gibi salakça bi his geldi hep kız isterdim ama hiç ayrım yapılamıyormuş onu farkettim

Kızlar 6. Haftama giricem kasık bölgem hatta rahmimin içi iğne batıyor sanki hissediyorum sizde de oluyor mu bazen
Çok aktif olmasamda burada tüm yazılanları okuyorum, senin yazdıklarını da görüyorum. Sanki çok kafaya takıyorsun gibi, kendine ve bebeğine psikolojik olarak çok daha fazla zarar veriyormuşsun gibi hissediyorum. Rahim büyüdükçe ağrılar sızılar batmalar normaldir , burada defalarca konuşuldu. Bebeğin üzerinde küçük bir kanama alanında var onu da biliyorum durumunu. Bunların hepsi strese bağlı olabilir mi? Biraz rahat olsan, keyfini çıkarsan , sakinleşsen. Herşey güzel olacaktır eminin, pozitif ol, kendine bu kadar işkence etme bence. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun canım, gerçekten çoğu doktor pek detaylı bilgi vermiyor ya da tam ilgilenmiyor maalesef. Yorumları da şans eseri 1 ay olmuştur ilk okuyalı o zaman okumuştum. Direk tabi benzer şey olunca da insanın aklına o geliyor. Bazen diyorum bisey bilmemek gercekten güzel. Bildikce daha çok düşünüyorsun, bi yandan da bisey olsa önlemimizi erkenden alırız diyorum kafalar çok karışık:)
Evet su içiyorum çok ama dünden beri reflu şikayetlerim başladı böyle devam ederse bende çok içemem gibi mide bulantilarim daha yeni başladı yani bu yüzden
Bakalım yarın sabah olsun herseyi sorucam insallah bu sefer de heyecandan herseye hi hı diyip gelmem

Kızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktı nifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Yaa hadi gözün aydın çook çook sevindim bi sorun çıkmamasına ve tahmin gelmesine cinsiyetler yavaş yavaş geliyor

Hepimizin haftası yakın inşallah normal biseydir

Yorgun düştük artık azalarak geçsin lütfen geçsin, son bir hafta daha… geçmezse ümidim kalmayacak artık.
Ooyy o parfüm kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…