2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Rabbim yardımcın olsun bir sorun yoktur inşallah içini ferah tut. Bizlere de güzel haberleri ver insallah

Anlattın anlattın emeklerine sağlıkk

Eğer rapor alabileceksen rapor almaya bak canım. 2 haftan kalmıs zaten 3 ayı doldurmaya. 2 haftada yatarsın dinlenirsin

Cumartesi kontrolüm vardı 8+0 çıktı kalp atışını da duyduk Tarih 19.03.2022
Bugün ekliyorum gözünüz Aydın
Ben listeye kendimi yazdırmayı unutmuşum :) yaş 29. son adet tarihi 26.01.2022. Beklenen doğum 01.11.2022. 1. çocuk ve kese ve kalp tarıhi 12.03.2022
Ekliyorum bugün rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah. Ekim anneleri olarak çoğumuz kanamayla geçiriyoruz bu süreci. 2.trimestere geçelim artık.
Az kaldı çiçeğim dayanacağız hep birlikte sakin kalıp şıp diye geçeceğiz

Rabbim yardımcın olsun bir sorun yoktur inşallah içini ferah tut. Bizlere de güzel haberleri ver insallah

Eğer rapor alabileceksen rapor almaya bak canım. 2 haftan kalmıs zaten 3 ayı doldurmaya. 2 haftada yatarsın dinlenirsin
Kendi işim canım gitmesem de olur fakat evde kendi kendime daha çok kuruyorum kötü oluyorum. Pazar günü evde yatar dinlenirken oldu pembe kanamam. Ağır bir işim yok oturuyorum hep zaten. Bakalım doktor bugün ne diyecek çalışma derse yatarım evde artık. aynen şu 2 hafta bir geçse rahatlayacağım. inşallah güzel haberlerle gelebilirim.

Diloş hiç belli olmuyor ben de geçen hafta 11+1 de gittiğimde kıza benziyor dedi doktorum unuttun mu :)) Perşembe günü ikili taramaya gidicem daha net gözükür herhalde. Ayy çok heyecanlıyım :)) Seninkide belli eder birşeyler umuyorum ki. Seninki havalı bir kaç poz verir yine belki o arada firikik de verir, ne dersin :))

Valla canım bu aralar evde kalabalik olduğundan aklımdan çıkmıştır kusura bakma.. genelde 11.haftada erkekleri söylüyorlar hep diyorlar ya bi de o gelmişti aklıma. Insallah gösterir canım yarın sabah gidicem bende önce hayırlı sonuçlar alalım sonra da az belli olsun artik valla sırtını dönüyordu en son yine yapar mı bilmem

Bu sefer gösterecek bence hissediyorummm :)
Ne zamandı kontrolün canım?

Ayakta mi calisiyorsunuz genelde? Eğer yorucu geciyorsa ve lekelenme artiyorsa alin bence rapor. Allah sifalar versin kesilsin lekelenmeler insallah

Kızlar aradım doktoru bugün lekenme normal dedi progesteron vermişti içmeye devam et dedi çalışmaya devam edebilirsin dedi. Eğer artarsa rengi kırmızı pembe olursa gel dedi. İşim ağır değil oturuyorum sürekli.
Kanama geçirip sağlıklı doğum yapan çok var içini rahatlamaya çalış İnşallah sorun yoktur.
Benim de lekelenmem var ama Doktor normal dedi herkes bi şey geçirdi bu grupta allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Canim 12. Haftayi gecmesin diye soylemedi oyuzden net bisey diyemiyorum. Senin ense kalinligi cok dusuktu diye hatirliyorum 1.1 civari, hic sorun olacagini sanmiyorum
İnan heyecandan karistirmiyorum dimi falan diye bi düşündüm ense 1.13 demişti doktor inşallah yarın detaylı görücez burnuna bakmamıştı o yüzden

İnşallah canım Rabbim yardımcın olsuun

Bizimde bitecek insallah canım bu lekelenmelerimiz vs. Az kaldı azıcık daha sabredelim bebişlerimizle sonu güzel olacak. Dün bir yerde okudum düşüklerim çoğu 9. Haftadan önce 9-10 hafta arası %22, 10-12 hafta arası %11 ihtimal olurmus. En tehlikelisini atlattık. Şimdi sırada minik bir kısmı kaldıı 2-3 hafta daha sabredeceğiz

Bu sene bol bol kızlarımız geliyor sanıyor instagramda da cinsiyet partileri cıkıyor karşıma onlarda hep kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…