Kızlar bugün 9+5im. dün pembe lekelenme yine başladı ne güzel 15 gündür yoktu. Duphaston kullanıyorum lekelenmeyi kesmişti. Dün hafif lekelenmeydi fakat bu sabah adet oldum sandım renk pembe sadece. Doktora bugün 15.50de randevu bulabildim. Sanki bir şeyler yolunda değil gibi çok korkuyorum. Dua edin olur mu.
Canım senin için çok sevindim inşallah 2 gün sonra doktorun çok daha güzel haberler verir sana.
@murphyrivera ve hope2022
kızlar yüzyıl hesabı gibi düşünün. Şu an 2022 deyiz ama 21. yy dayız. Hafta da içinde olduğun zamana +1 ekliyorsun öyle hesaplanıyor.
Açıklama azmime kaç puan?
Çalışıyorum ama yorucu bir işim yok. Doktor çalışmaya devam edebilirsin demişti. Bakalım az kaldı randevu saatine inşallah her şey yolundadır canım. Su içmeye de dikkat edeceğim teşekkür ederim.
Kendi işim canım gitmesem de olur fakat evde kendi kendime daha çok kuruyorum kötü oluyorum. Pazar günü evde yatar dinlenirken oldu pembe kanamam. Ağır bir işim yok oturuyorum hep zaten. Bakalım doktor bugün ne diyecek çalışma derse yatarım evde artık. aynen şu 2 hafta bir geçse rahatlayacağım. inşallah güzel haberlerle gelebilirim.
Grubun başındayım diye ilk cinsiyet haberi benden gelir diye yazmıştım kuzum ama nasip sanaymis ama şaşırdım ilk defa 11 de kız diye söylemelerine hep erkekleri erkenden söylüyorlar diye biliyordum
Benimkine baktı bi ama bisey söylemedi bacak arası boş gibiydi 11+4 çıktığında salı günü inşallah bende öğrenebilirim
Hadi gözün aydın tekrardan kuzum sağlıkla gelsin minik kızçee
Diloş hiç belli olmuyor ben de geçen hafta 11+1 de gittiğimde kıza benziyor dedi doktorum unuttun mu :)) Perşembe günü ikili taramaya gidicem daha net gözükür herhalde. Ayy çok heyecanlıyım :)) Seninkide belli eder birşeyler umuyorum ki. Seninki havalı bir kaç poz verir yine belki o arada firikik de verir, ne dersin :))
Diloş hiç belli olmuyor ben de geçen hafta 11+1 de gittiğimde kıza benziyor dedi doktorum unuttun mu :)) Perşembe günü ikili taramaya gidicem daha net gözükür herhalde. Ayy çok heyecanlıyım :)) Seninkide belli eder birşeyler umuyorum ki. Seninki havalı bir kaç poz verir yine belki o arada firikik de verir, ne dersin :))
Valla canım bu aralar evde kalabalik olduğundan aklımdan çıkmıştır kusura bakma.. genelde 11.haftada erkekleri söylüyorlar hep diyorlar ya bi de o gelmişti aklıma. Insallah gösterir canım yarın sabah gidicem bende önce hayırlı sonuçlar alalım sonra da az belli olsun artik valla sırtını dönüyordu en son yine yapar mı bilmem
Valla canım bu aralar evde kalabalik olduğundan aklımdan çıkmıştır kusura bakma.. genelde 11.haftada erkekleri söylüyorlar hep diyorlar ya bi de o gelmişti aklıma. Insallah gösterir canım yarın sabah gidicem bende önce hayırlı sonuçlar alalım sonra da az belli olsun artik valla sırtını dönüyordu en son yine yapar mı bilmem
Evet 3 sikintiymis ama 2.3 ve ustu icin ekstra degerlendirme isteniyormus, 11-12 hafta icin yuksek goruluyormus 2.3 ustu.Doktorun bana soyledigi bu sekilde
12. Haftaya kadar ne kadar çok dikkat edersek o kadar yararlı bizim için. Bende evdeyim sürekli iş vs yapmıyorum ama dışarıya cıktıgımda bir şeyler yaptıgımda biraz yürüdüğümde vs başlıyor lekelenme. Almanda fayda var yeniden rapor. 10. Haftana gireceksin zaten 15-20 günlük alabilirsen senin için daha sağlıklı olur
Kızlar aradım doktoru bugün lekenme normal dedi progesteron vermişti içmeye devam et dedi çalışmaya devam edebilirsin dedi. Eğer artarsa rengi kırmızı pembe olursa gel dedi. İşim ağır değil oturuyorum sürekli.
Kızlar bugün 9+5im. dün pembe lekelenme yine başladı ne güzel 15 gündür yoktu. Duphaston kullanıyorum lekelenmeyi kesmişti. Dün hafif lekelenmeydi fakat bu sabah adet oldum sandım renk pembe sadece. Doktora bugün 15.50de randevu bulabildim. Sanki bir şeyler yolunda değil gibi çok korkuyorum. Dua edin olur
Kanama geçirip sağlıklı doğum yapan çok var içini rahatlamaya çalış İnşallah sorun yoktur.
Benim de lekelenmem var ama Doktor normal dedi herkes bi şey geçirdi bu grupta allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Evet 3 sikintiymis ama 2.3 ve ustu icin ekstra degerlendirme isteniyormus, 11-12 hafta icin yuksek goruluyormus 2.3 ustu.Doktorun bana soyledigi bu sekilde
Canim 12. Haftayi gecmesin diye soylemedi oyuzden net bisey diyemiyorum. Senin ense kalinligi cok dusuktu diye hatirliyorum 1.1 civari, hic sorun olacagini sanmiyorum
Canim 12. Haftayi gecmesin diye soylemedi oyuzden net bisey diyemiyorum. Senin ense kalinligi cok dusuktu diye hatirliyorum 1.1 civari, hic sorun olacagini sanmiyorum
Kendi işim canım gitmesem de olur fakat evde kendi kendime daha çok kuruyorum kötü oluyorum. Pazar günü evde yatar dinlenirken oldu pembe kanamam. Ağır bir işim yok oturuyorum hep zaten. Bakalım doktor bugün ne diyecek çalışma derse yatarım evde artık. aynen şu 2 hafta bir geçse rahatlayacağım. inşallah güzel haberlerle gelebilirim.
Kızlar aradım doktoru bugün lekenme normal dedi progesteron vermişti içmeye devam et dedi çalışmaya devam edebilirsin dedi. Eğer artarsa rengi kırmızı pembe olursa gel dedi. İşim ağır değil oturuyorum sürekli.
Kanama geçirip sağlıklı doğum yapan çok var içini rahatlamaya çalış İnşallah sorun yoktur.
Benim de lekelenmem var ama Doktor normal dedi herkes bi şey geçirdi bu grupta allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Bizimde bitecek insallah canım bu lekelenmelerimiz vs. Az kaldı azıcık daha sabredelim bebişlerimizle sonu güzel olacak. Dün bir yerde okudum düşüklerim çoğu 9. Haftadan önce 9-10 hafta arası %22, 10-12 hafta arası %11 ihtimal olurmus. En tehlikelisini atlattık. Şimdi sırada minik bir kısmı kaldıı 2-3 hafta daha sabredeceğiz