Selamlar kızlar herkese sağlıklı haftalar olsun :)Canım senin için çok sevindim inşallah 2 gün sonra doktorun çok daha güzel haberler verir sana.
@murphyrivera vehope2022 kızlar yüzyıl hesabı gibi düşünün. Şu an 2022 deyiz ama 21. yy dayız. Hafta da içinde olduğun zamana +1 ekliyorsun öyle hesaplanıyor.
Açıklama azmime kaç puan?
:)) evet bende şaşırmıştım. Ama sonradan değişebilir diye şimdilik ciddiye almamayı tercih ediyorum.Valla canım bu aralar evde kalabalik olduğundanaklımdan çıkmıştır kusura bakma.. genelde 11.haftada erkekleri söylüyorlar hep diyorlar ya bi de o gelmişti aklıma. Insallah gösterir canım yarın sabah gidicem bende önce hayırlı sonuçlar alalım sonra da az belli olsun artik valla sırtını dönüyordu en son yine yapar mı bilmem
Ben 5. haftamda kanama geçirince sürekli hastaneye gitmek ve de dinlenmek zorunda olduğum için söyledim. İyi ki de söylemişim. Şimdi patronum da ona göre davranıyor. Çok yormamaya gayret ediyor ve mesai saatlerimi erken bitirmeye çalışıyo sağolsun. Yasal haklarımızdan ziyade rahat edebilmemiz adına çok geçe bırakmamayı öneririm benÇalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Aynen canım suanlik ciddiye almamak en iyisi. Eğer bana da bi tahminde bulunursa biraz daha beklicem yani biseyler almak için falan yoksa değişen de çok var belli olmaz.:)) evet bende şaşırmıştım. Ama sonradan değişebilir diye şimdilik ciddiye almamayı tercih ediyorum.
enemm senin günün gelmiş yaa. Hadi önden sen sonra da ben yine :)) Rabbim hayırlı güzel mutlu haber almayı nasip etsin tüm annişlerimize.
Sen çikolatayı ver ona yine belki gönlü olur :))
Canım benim kanama alanım vardı doktor ilaç Bile vermedi ilişki yasağın bile yok dedi hatta şok oldum ondan önce gittiğim doktor iğne filan verdi gittim onları vurundum hep yattım bazen kalkıyorum ayağa düşün kaç tane doktor dinledim videosu izledim %85 gebelikler devam ediyor ortalama inşallah seninki de devam eder rahat ol inşallahÇalışıyorum ama yorucu bir işim yok. Doktor çalışmaya devam edebilirsin demişti. Bakalım az kaldı randevu saatine inşallah her şey yolundadır canım. Su içmeye de dikkat edeceğim teşekkür ederim.
Ben eşim ve ailemden sonra patronuma söyledim.Çalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Evet bende denk geliyorum. Bu sene kız senesi diyor bir çok kişi. Yaşasın heryeri pembe yapalım. 30 yaşımda evlendim bekarken de odamda her şeyim pembeydi :))Bu sene bol bol kızlarımız geliyor sanıyorinstagramda da cinsiyet partileri cıkıyor karşıma onlarda hep kız
Aynen eskisi gibi alacaksak da renk işine çok girmeden eski düzen devam edelim :)) Ben katlanan küvet setlerinden aldım geçen gün gri beyaz :))Aynen canım suanlik ciddiye almamak en iyisi. Eğer bana da bi tahminde bulunursa biraz daha beklicem yani biseyler almak için falan yoksa değişen de çok var belli olmaz.
Vericem bakalım çikolatayı inşallah mutlu olurda zıplar oynaryalnız bu aralar bi sıkıntım var bugünde çoğalmış gibi su gibi akıntım geliyor afedersin sende böyle bisey var mı ya da herkese sormuş olayım
Bu zamana kadar hiç yoktu
Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah kalp atışını duyacağız. Kontrolden sonra söyleyeyim o zaman.Ben 5. haftamda kanama geçirince sürekli hastaneye gitmek ve de dinlenmek zorunda olduğum için söyledim. İyi ki de söylemişim. Şimdi patronum da ona göre davranıyor. Çok yormamaya gayret ediyor ve mesai saatlerimi erken bitirmeye çalışıyo sağolsun. Yasal haklarımızdan ziyade rahat edebilmemiz adına çok geçe bırakmamayı öneririm ben
Sadece 3 gündür mu geliyor peki senin? Ben hamilelik akıntısı falan hiç yaşamadığım için bana tuhaf gelmeye başladı. Hatta afedersin 10 15 gün önce adet ağrısı gibi bi ağrıyla çok çok az beyaz akintim geldi bi kaç kere. Bende doktora sormayı unuttum. 1 haftadır da bu su gibi dediğim şey geliyor. İlk çok çok azdı o da ama bugün öncekine göre baya gelmiş. Fitil kullanmıyorum çünkü onlar da yapabiliyor aynı akintiyiAynen eskisi gibi alacaksak da renk işine çok girmeden eski düzen devam edelim :)) Ben katlanan küvet setlerinden aldım geçen gün gri beyaz :))
Evet bende de var. Hatta ben 5. haftada kanama geçirdim diye az bi ıslaklık hissetsem korkarak lavaboya gidip bakıyorum. Şu 3 gündür benimde geliyo. Hatta iç çamaşırında kuruyunca daha net anlaşılıyor. Ama ben pek önemsemedim. Acaba endişelenmek gerekir mi?
Bence de sizin yararınıza olur. İnşallah çok güzel haberler alırsınız. Bence hamileliğin en heyecanlı kısmı 1. Cinsiyetini öğrenmek. 2.side kalp atışı. O anki yaşadığım mutluluk sözlerle anlatılamaz.Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah kalp atışını duyacağız. Kontrolden sonra söyleyeyim o zaman.
Canım ben sınav stresinden çok dikkat edemedim ama taş çatlasın 3 gündür. Bende fitil vs. Kullanmıyorum. Ama öncesinde benim sürekli beyaz hafif sarımsı akıntılarım oluyordu. Bir anda kesildi şimdi bu su gibi olan geliyor. Doktora gidince soralım. Zaten beni ebe de uyarmıştı. Her gittiğinde bebeğin gelişimi nasıl, suyu nasıl diye sor dedi. Allah korusun ama ağrımız sızımız bişeyimiz yok. Herhalde kötü bir durum olsa vücut sinyal verirdi diye düşünüyorum.Sadece 3 gündür mu geliyor peki senin? Ben hamilelik akıntısı falan hiç yaşamadığım için bana tuhaf gelmeye başladı. Hatta afedersin 10 15 gün önce adet ağrısı gibi bi ağrıyla çok çok az beyaz akintim geldi bi kaç kere. Bende doktora sormayı unuttum. 1 haftadır da bu su gibi dediğim şey geliyor. İlk çok çok azdı o da ama bugün öncekine göre baya gelmiş. Fitil kullanmıyorum çünkü onlar da yapabiliyor aynı akintiyi
Eylül anneleri grubunda da birisinin bi önceki gebeliginde dediğim gibi bebeğin suyu gelmiş farketmemis tabi aklıma o ihtimal gelmiyo degil
Bende daha söylemedim ya . Nasıl söylerim bilmiyorum. Çoktandır biliyor olup sakladığımda belli olsun istemiyorum. Söylemesem izin alıp kontrollere gidemiyorum. Bende düşünüyorum vallahi kara karaÇalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Amiin Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBence de sizin yararınıza olur. İnşallah çok güzel haberler alırsınız. Bence hamileliğin en heyecanlı kısmı 1. Cinsiyetini öğrenmek. 2.side kalp atışı. O anki yaşadığım mutluluk sözlerle anlatılamaz.Rabbim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde işte çok çok azdı parmak ucu kadar az önce çok gelmiş yine farketmedim o kısmı da garip. Benim arada ağrılarım da oluyor ama bilemedim, bi de akıntısız bu zamana kadar gelince bi tuhaf geldi. Hadi beyaz akıntı olsa tamam normal diyicem de bildiğin su sanki. Insallah bi sorun yoktur canım yarın inşallah sorucamCanım ben sınav stresinden çok dikkat edemedim ama taş çatlasın 3 gündür. Bende fitil vs. Kullanmıyorum. Ama öncesinde benim sürekli beyaz hafif sarımsı akıntılarım oluyordu. Bir anda kesildi şimdi bu su gibi olan geliyor. Doktora gidince soralım. Zaten beni ebe de uyarmıştı. Her gittiğinde bebeğin gelişimi nasıl, suyu nasıl diye sor dedi. Allah korusun ama ağrımız sızımız bişeyimiz yok. Herhalde kötü bir durum olsa vücut sinyal verirdi diye düşünüyorum.
Geciktirmemekte fayda var sonra anlamsız bi suçluluk duygusu olucak söylemezsekBende daha söylemedim ya . Nasıl söylerim bilmiyorum. Çoktandır biliyor olup sakladığımda belli olsun istemiyorum. Söylemesem izin alıp kontrollere gidemiyorum. Bende düşünüyorum vallahi kara kara
Evet bende denk geliyorum. Bu sene kız senesi diyor bir çok kişi. Yaşasın heryeri pembe yapalım. 30 yaşımda evlendim bekarken de odamda her şeyim pembeydi :))
Süsleyip püsleyip onları bir güzel gezeceğimiz günler hemencik gelsin :))
Benim içimde ilk günden beri erkek gibi his var, rüyamda bile görmüştüm hatta hamile olduğumu bilmiyordum o zaman bide. Ama doktorum kesin konuşuncaya kadar pembeye pek bulaşmayacağım ben yine de :))
Haklısın ben her türlü akıntıyı yaşadığım için belki de ondan çok önemsemedim. Bana da haber verirsen çok sevinirim doktor ne diyecek merak ettim. Ben de sorayım gidince inşallah.Benimde işte çok çok azdı parmak ucu kadar az önce çok gelmiş yine farketmedim o kısmı da garip. Benim arada ağrılarım da oluyor ama bilemedim, bi de akıntısız bu zamana kadar gelince bi tuhaf geldi. Hadi beyaz akıntı olsa tamam normal diyicem de bildiğin su sanki. Insallah bi sorun yoktur canım yarın inşallah sorucam
Amiinn :)) Hemde nasıl.. Ama az kaldı cinsiyet partisi yapıcaz burada hergün. En geç bir iki haftaya haberler gelmeye başlar. Ay çok heyecanlı :))Sağlıkla gelsiinler inşallah. Ay benim içim gidiyor alışveriş yapamıyorum gönlümü eğlendirmek için bir şeyler aldım ama yok unisex renkler bir yere kadarbilsekte ona göre alısveriş yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?