12. Haftamdayım cnm ama normalde 11 öyle sayılıyorya 3700 e anlaşmıştım ben 4500 olmuş yeni fiyatMerhaba nifty testi kaçıncı haftada yaptırdınız ve fiyatı ne kadar acaba
O zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası varOlmaz miii 11. Haftadayim daha çok.hisseder oldum.
Ben de anneme ablama soruyorum bize olmamıştı diyorlar. Arkadaşlarıma soruyorum onlar da aynı. Ben de bir problem var sanıyorum. Buradan paylaşınca içim rahatlıyor.O zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası var
Ayy çok şükür kuzum bugün taburcu oldu iyi durumu şimdilikkendimize odaklanıyoruz artık 31 marta randevu aldık bebişi görmeye gidicezz
Benimde aslında nisan 2 ama öne aldım sınav haftası olduğu için aynı ilerliyoruz maşallahYaa 10 gün sonra kavusuyorsunuzzben nisanın ilk haftası gitcem senden sonra az daha bekliyceem
Oluyor da onlar hatırlamıyor veya cidden acı eşiği yüksek oluyor hissetmiyorlar misal benim sağ altta bi kemik ağrısı var ki hiç durmadan devam ediyor burda kimsede duymadım bunu pantolon giyerken ah diyorum acıdan eski anksiyeteli obsesiflerden biri olarak beynim otomatik olumsuz düşünce üretiyordu ‘rahmim bebeği taşıyamıyor’ sonra terapilerde bir alıştırma vardı: aklıma gelen düşünce gerçek mi yoksa sadece görüş mü? Doktora gittim ve ilgisi olmadığını öğrendim hala devam ediyor mu evet ama dr a güveniyorum.Şuan birtakım ağrılar batma sızı vs hissettiğimde demek bebek büyüyor ki yer açılıyor diye seviniyorum ikisi de bakış açısı.. Neyse uzattım tüm bunlardan sonra evetO zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası var
O zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası var
Benimde aslında nisan 2 ama öne aldım sınav haftası olduğu için aynı ilerliyoruz maşallahZor ama çok keyifli sağlıkla kucağımıza alalım
Hatırlamama konusuna katılıyorum burada konuşmasak ben de hatırlamazdım herhalde. Yalnız bu göğüs hassasiyeti bende azaldı kontrole gitmeden hemen önce. Vücut alışıyor herhalde biraz. Kontrolde her şey yolundaydı şükür ki.Oluyor da onlar hatırlamıyor veya cidden acı eşiği yüksek oluyor hissetmiyorlar misal benim sağ altta bi kemik ağrısı var ki hiç durmadan devam ediyor burda kimsede duymadım bunu pantolon giyerken ah diyorum acıdan eski anksiyeteli obsesiflerden biri olarak beynim otomatik olumsuz düşünce üretiyordu ‘rahmim bebeği taşıyamıyor’ sonra terapilerde bir alıştırma vardı: aklıma gelen düşünce gerçek mi yoksa sadece görüş mü? Doktora gittim ve ilgisi olmadığını öğrendim hala devam ediyor mu evet ama dr a güveniyorum.Şuan birtakım ağrılar batma sızı vs hissettiğimde demek bebek büyüyor ki yer açılıyor diye seviniyorum ikisi de bakış açısı.. Neyse uzattım tüm bunlardan sonra evetanurkoc un bahsettiği gibi sürekli göğüslerimi yoklama var mı var hem de sürekli :)) bunları da kabullenip dönüştüreceğim inş
Ben aslinda biraz 8. haftadan sonra soylemeyi planliyordum ama patronlarim arasinda abimde vsr . abim herkese soylemisti sagolsun 5. haftadaÇalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Ben pizzacida calisiyorum . oglenleri hep bir dilim yerdim . simdi evden yemek tasimak zor geliyor. fast food grubuna giriyor diyede haftada sadece bir dilim yiyorum. napicam bilmiorm , yulaf flnda sevmiyorumÇalışan hanımlar işyerinde nasıl besleniyorsunuz ben evdeyken iyiyim de sabah kalkıp birşey hazırlayamıyorum simit alıyorum karper peynir gün içinde muz ayran tüketiyorum öğlende de mikroplardan korktuğumdan et flan yemiyorum kaşarlı pide vs yiyorum şimdilik neyse aşırı acıkmıyorum da birkaç aya ne yapcam bilmem bir de ramazan geliyor ben her tenefüste bir şey yiyordum yoksa fenalık geliyor
senin adina cok sevindimDoktordan çıktım kızlar. Çok şükür sağlıklı hatta hareket bile ediyorduKanama için haftada bir gün vurulacak proluton iğne verdi. Ultrasonda kanama alanı görmedi. Şimdiden çok mızmız bu çocuk dedi
Gözün aydın canım. Çin takvimi tutmuşmuydu sende. Bende tam 13.de gitmeyi düşünüyorum umarum geç kalmamKızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktınifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
evet bazi belirtiler vucut alisinca 3. doneme kadsr yok olurmus. paniklemeyin diyor doktorlar.Hatırlamama konusuna katılıyorum burada konuşmasak ben de hatırlamazdım herhalde. Yalnız bu göğüs hassasiyeti bende azaldı kontrole gitmeden hemen önce. Vücut alışıyor herhalde biraz. Kontrolde her şey yolundaydı şükür ki.
Tüm belirtilere kafayı çok takmayalım bence çünkü en kötü etkileyen şey stres
Bende de çok azaldı iyice bastırmadan acı hissetmiyorum belki de ben dokuna dokuna söndürdüm ahaha halbuki göğsü kurcalamanın rahimde kasılma yaptığını da biliyorum eşime bile elletmem şuan.. Bereket ki doktora gitmeden evvel de böyle ufalmıştı bi sorun yoktu sen de rahatlarsın görünceHatırlamama konusuna katılıyorum burada konuşmasak ben de hatırlamazdım herhalde. Yalnız bu göğüs hassasiyeti bende azaldı kontrole gitmeden hemen önce. Vücut alışıyor herhalde biraz. Kontrolde her şey yolundaydı şükür ki.
Tüm belirtilere kafayı çok takmayalım bence çünkü en kötü etkileyen şey stres
Boşuna 2. Trimester için gebeliğin balayı dönemi demiyorlar o zaman İşteevet bazi belirtiler vucut alisinca 3. doneme kadsr yok olurmus. paniklemeyin diyor doktorlar.
Ben de cumartesi gittim işte bir sorunumuz yoktu çok şükür.Bende de çok azaldı iyice bastırmadan acı hissetmiyorum belki de ben dokuna dokuna söndürdüm ahaha halbuki göğsü kurcalamanın rahimde kasılma yaptığını da biliyorum eşime bile elletmem şuan.. Bereket ki doktora gitmeden evvel de böyle ufalmıştı bi sorun yoktu sen de rahatlarsın görünce
Ayne hatta bazı arkadaşlar benden bıktı sürekli aynı şeyi soruyorsun diyorlar djkgkfkd hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimiziBen de anneme ablama soruyorum bize olmamıştı diyorlar. Arkadaşlarıma soruyorum onlar da aynı. Ben de bir problem var sanıyorum. Buradan paylaşınca içim rahatlıyor.
Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme olduBen 5. Haftanın içinde fitil kullanmaya başladım. Daha lekelenmeler kanamalar başlamamıştı. O ilk zamanlar su gibi hafif hafif akıntı vardı bende de uzun sürmedi sonra zaten lekelenmeler vs. Anlamam sanıyordum suyu.
Ama 2 gündür benim lekelenmeye rağmen bariz belli su gibi akıntım başladı yeniden. Aşırı değil ama hafif hafif oluyor.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama Gidince benim yerime de sorun
Benim hafif olmuştu bu zamana kadar ama o da bitti.
Geceden yanınızda götürmek için salata gibi şeyler hazırlama imkanınız var mı?
Mesela haşlanmış nohutlu salata ya da ufaklardan ton balığı açarsanız salataya karıştırırsınız. Hem proteinli hem de mis gibi doyurucu olur. Evden bu tip öğün hazırlayıp götürmeniz cok daha mantıklı bence. Çok sık acıkıyoruz cünkü
Gögüs ağrım hep var hiç geçmiyor özellikle ucu canım o kemik ağrısı sol tarafımda inanılmaz ağrıyor sızlıyor kemik resmen doktor adet olacak gibi ağrın olur dedi ama adet olcak gibi ağrımıyor garip bir hisOluyor da onlar hatırlamıyor veya cidden acı eşiği yüksek oluyor hissetmiyorlar misal benim sağ altta bi kemik ağrısı var ki hiç durmadan devam ediyor burda kimsede duymadım bunu pantolon giyerken ah diyorum acıdan eski anksiyeteli obsesiflerden biri olarak beynim otomatik olumsuz düşünce üretiyordu ‘rahmim bebeği taşıyamıyor’ sonra terapilerde bir alıştırma vardı: aklıma gelen düşünce gerçek mi yoksa sadece görüş mü? Doktora gittim ve ilgisi olmadığını öğrendim hala devam ediyor mu evet ama dr a güveniyorum.Şuan birtakım ağrılar batma sızı vs hissettiğimde demek bebek büyüyor ki yer açılıyor diye seviniyorum ikisi de bakış açısı.. Neyse uzattım tüm bunlardan sonra evetanurkoc un bahsettiği gibi sürekli göğüslerimi yoklama var mı var hem de sürekli :)) bunları da kabullenip dönüştüreceğim inş
Evet kuzum kafası gövdesi kolları ayakları tam belli olmuyoKız ben ayırt edemedim hiç :) maşallah . Üst taraf kafası değil mi?
Ton balığı yasak çiğ çünküTon baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme olduBilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda
Canım sen içini ferah tut bebeğin seninleKızlar bugün 9+5im. dün pembe lekelenme yine başladı ne güzel 15 gündür yoktu. Duphaston kullanıyorum lekelenmeyi kesmişti. Dün hafif lekelenmeydi fakat bu sabah adet oldum sandım renk pembe sadece. Doktora bugün 15.50de randevu bulabildim. Sanki bir şeyler yolunda değil gibi çok korkuyorum. Dua edin olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?