2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası var
Ben de anneme ablama soruyorum bize olmamıştı diyorlar. Arkadaşlarıma soruyorum onlar da aynı. Ben de bir problem var sanıyorum. Buradan paylaşınca içim rahatlıyor.

Yaa 10 gün sonra kavusuyorsunuzz ben nisanın ilk haftası gitcem senden sonra az daha bekliyceem
Benimde aslında nisan 2 ama öne aldım sınav haftası olduğu için aynı ilerliyoruz maşallah Zor ama çok keyifli sağlıkla kucağımıza alalım

O zaman hazırlıyım kendimi benimle birlikte etrafımda hamile olan çok az insan var hiçbirinde olmamış şaşırdım yani neyseki burası var
Oluyor da onlar hatırlamıyor veya cidden acı eşiği yüksek oluyor hissetmiyorlar misal benim sağ altta bi kemik ağrısı var ki hiç durmadan devam ediyor burda kimsede duymadım bunu pantolon giyerken ah diyorum acıdan eski anksiyeteli obsesiflerden biri olarak beynim otomatik olumsuz düşünce üretiyordu ‘rahmim bebeği taşıyamıyor’ sonra terapilerde bir alıştırma vardı: aklıma gelen düşünce gerçek mi yoksa sadece görüş mü? Doktora gittim ve ilgisi olmadığını öğrendim hala devam ediyor mu evet ama dr a güveniyorum.Şuan birtakım ağrılar batma sızı vs hissettiğimde demek bebek büyüyor ki yer açılıyor diye seviniyorum ikisi de bakış açısı.. Neyse uzattım tüm bunlardan sonra evet anurkoc un bahsettiği gibi sürekli göğüslerimi yoklama var mı var hem de sürekli :)) bunları da kabullenip dönüştüreceğim inş

Ayy valla sen olmamış diyenlere hiç bakma bizim insanımız bu konuda saklar böyle şeyleri. Doktorun söylemedi mi sana bana gittiğimde kasık ağrılarından korkma dedi bebek büyüdükce o ağrıyı sızıyı hatta kasılmayı hissedeceksin diye. Sakiin kal emin ol stres kanamayı bile tetikler. Kasıklarının daha çok kasılmasını sağlar. Kendini rahatlar bence zihinsel olarak

Benimde aslında nisan 2 ama öne aldım sınav haftası olduğu için aynı ilerliyoruz maşallah Zor ama çok keyifli sağlıkla kucağımıza alalım

Aynen kuzum ikimizin tarihleri aynı. Ay bide hareketlerini hissetsek böyle sanırım çok daha keyifli olacakk sağlıkla gelsiin minikler inşallah

Hatırlamama konusuna katılıyorum burada konuşmasak ben de hatırlamazdım herhalde. Yalnız bu göğüs hassasiyeti bende azaldı kontrole gitmeden hemen önce. Vücut alışıyor herhalde biraz. Kontrolde her şey yolundaydı şükür ki.
Tüm belirtilere kafayı çok takmayalım bence çünkü en kötü etkileyen şey stres

Çalışan hanımlar sorum sizlere hamilelik çalıştıgınız kuruma ne zaman söylenmeli?
Ben aslinda biraz 8. haftadan sonra soylemeyi planliyordum ama patronlarim arasinda abimde vsr . abim herkese soylemisti sagolsun 5. haftada ama iyi oldu . cok yorma , dinlen fln diyorlar . Daha nazikler simdi
Ben pizzacida calisiyorum . oglenleri hep bir dilim yerdim . simdi evden yemek tasimak zor geliyor. fast food grubuna giriyor diyede haftada sadece bir dilim yiyorum. napicam bilmiorm , yulaf flnda sevmiyorum
senin adina cok sevindim ah su riskli haftalar bitse bir ohhh cekicez hep birlikte

Kızlar şimdi çıktım ense kalınlığı 0.9 burun kemiği her şeyi çok iyi çıktı nifty için kan verdim ama doktor ben sağlıklı derim zaten dedi ve cinsiyet tahminiii kızzz dedi
Gözün aydın canım. Çin takvimi tutmuşmuydu sende. Bende tam 13.de gitmeyi düşünüyorum umarum geç kalmam

evet bazi belirtiler vucut alisinca 3. doneme kadsr yok olurmus. paniklemeyin diyor doktorlar.

Bende de çok azaldı iyice bastırmadan acı hissetmiyorum belki de ben dokuna dokuna söndürdüm ahaha halbuki göğsü kurcalamanın rahimde kasılma yaptığını da biliyorum eşime bile elletmem şuan.. Bereket ki doktora gitmeden evvel de böyle ufalmıştı bi sorun yoktu sen de rahatlarsın görünce

evet bazi belirtiler vucut alisinca 3. doneme kadsr yok olurmus. paniklemeyin diyor doktorlar.
Boşuna 2. Trimester için gebeliğin balayı dönemi demiyorlar o zaman İşte
Ben de cumartesi gittim işte bir sorunumuz yoktu çok şükür.
Ben de biraz arada acıyo mu diye bastırmış olabilirim uçlara
Kafaya hiçbir şeyi takmamak lazım içimizde insan büyütüyoruz ağrılar kramplar elbet olacak. Ben şimdiden diyorum o sancılar bunlarla kalsa. son haftalarda daha büyükleri bekliyor bizi

Ben de anneme ablama soruyorum bize olmamıştı diyorlar. Arkadaşlarıma soruyorum onlar da aynı. Ben de bir problem var sanıyorum. Buradan paylaşınca içim rahatlıyor.
Ayne hatta bazı arkadaşlar benden bıktı sürekli aynı şeyi soruyorsun diyorlar djkgkfkd hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme oldu Bilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda

Gögüs ağrım hep var hiç geçmiyor özellikle ucu canım o kemik ağrısı sol tarafımda inanılmaz ağrıyor sızlıyor kemik resmen doktor adet olacak gibi ağrın olur dedi ama adet olcak gibi ağrımıyor garip bir his

Canım sen içini ferah tut bebeğin seninle Öyle kanamalar herkeste oluyor sen bol bol dinlenmene bak ve doktorunla mutlaka görüş, insallah sıkıntısız bu dönemleride atlatacaksın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…