Senin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyim 3 boyutlu ultrasonla baktım bebis aşırı komik ya dur paylaşasım geldi çok ilginç kolları ayakları fındık kadar cinsiyeti ne olcak aşırı merak içindeyim
Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.
Ben biraz uzak kaldım kızlar kayınbabamın ameliyatı falan çok şükür taburcu oldu umarım sizlerde iyisinizdir minnaklarınızla
Benim bulantım çok yükseldi bu aralar sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bebişim orada mı diye 8+1 olduk bugün 31 marta randevu almamı söylemişti doktorum büyük heyecan ve merakla bekliyorum hiiç geçmiyor zaten sahi vakit öldürmek için neler yapıyorsunuz öyle olsun ki hiç farketmeyeyim
Geçmiş olsun kuzum bende de cok hafif bulantılar devam etmekte aç kalmamaya çalışıyorum bebisi bende bu cuma görmeye gideceğim bakalkm güzel haberlerle geliriz insallah
Kuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktı her gittiğimde isteyeceğim böyle görmek daha güzel sende iste kuzum doktorlar bazen uğraşmak falan istemiyor herhalde
Kuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktı her gittiğimde isteyeceğim böyle görmek daha güzel sende iste kuzum doktorlar bazen uğraşmak falan istemiyor herhalde
Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.
Ayy valla sen olmamış diyenlere hiç bakma bizim insanımız bu konuda saklar böyle şeyleri. Doktorun söylemedi mi sana bana gittiğimde kasık ağrılarından korkma dedi bebek büyüdükce o ağrıyı sızıyı hatta kasılmayı hissedeceksin diye. Sakiin kal emin ol stres kanamayı bile tetikler. Kasıklarının daha çok kasılmasını sağlar. Kendini rahatlar bence zihinsel olarak
Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyor inşallah şu kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla
Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyor inşallah şu kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla
Çalışan hanımlar işyerinde nasıl besleniyorsunuz ben evdeyken iyiyim de sabah kalkıp birşey hazırlayamıyorum simit alıyorum karper peynir gün içinde muz ayran tüketiyorum öğlende de mikroplardan korktuğumdan et flan yemiyorum kaşarlı pide vs yiyorum şimdilik neyse aşırı acıkmıyorum da birkaç aya ne yapcam bilmem bir de ramazan geliyor ben her tenefüste bir şey yiyordum yoksa fenalık geliyor
Ben de her zaman kahvalti yapamiyorum evde, tost yiyorum. Öğlen yemegimi evden getiriyorum atistirmalik kuruyemiş meyve vs aliyorum yanima. Ramazanda napacagim bilmiyorum tenha bir yer bulup kutuphane filan orada atistiririm napayim bilemedim
Yok çin takvimi yüzük testi erkek demişti rus takvimi kız dedi rus takvimi tuttu şimdilik bakalım çok değişen oluyor kız deyip erkeğe dönem varmı bilemem tabi