Bu 3 boyutluyu neye göre bakıyorlar daha doktor bana hiç bakmadıSenin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyim3 boyutlu ultrasonla baktım bebis aşırı komik ya dur paylaşasım geldi çok ilginç kolları ayakları fındık kadar cinsiyeti ne olcak aşırı merak içindeyim
Pismemis yumurta sarisi da yenmiyor . Salmonella riski var .Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme olduBilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda
Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme olduBilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda
Geçmiş olsun kuzumBen biraz uzak kaldım kızlar kayınbabamın ameliyatı falan çok şükür taburcu oldu umarım sizlerde iyisinizdir minnaklarınızla
Benim bulantım çok yükseldi bu aralar sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bebişim orada mı diye 8+1 olduk bugün 31 marta randevu almamı söylemişti doktorum büyük heyecan ve merakla bekliyorum hiiç geçmiyor zaten sahi vakit öldürmek için neler yapıyorsunuz öyle olsun ki hiç farketmeyeyim
Kuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktıBu 3 boyutluyu neye göre bakıyorlar daha doktor bana hiç bakmadı
Böyle şeyler duydukça doktora daha çok sinir oluyorumKuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktıher gittiğimde isteyeceğim böyle görmek daha güzel sende iste kuzum doktorlar bazen uğraşmak falan istemiyor herhalde
Bende ton balığı yemiyorum şimdilik emin olamadım yumurtayı da tam pişiriyorumTon balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.
dip baliklari ve midye de yenmemeli .Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.
Tatlım şüphen olacağına yeme.Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme olduBilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda
Ton balığı yasak çiğ çünkü
Bayağı bir sorguladım şaşırdım kaldım, canımsın, bir tek ben çiğ olmadığını düşünüyorum sandım.konserve ton balığı çiğ değildir…
Konserve ton balığına gelene kadar ohooooBayağı bir sorguladım şaşırdım kaldım, canımsın, bir tek ben çiğ olmadığını düşünüyorum sandım.
Evetdip baliklari ve midye de yenmemeli .
Ben zaten yiyemiyorum bulantısı olmayanlar düşünsün.Konserve ton balığına gelene kadar ohoooo
Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyorAyy valla sen olmamış diyenlere hiç bakmabizim insanımız bu konuda saklar böyle şeyleri. Doktorun söylemedi mi sana bana gittiğimde kasık ağrılarından korkma dedi bebek büyüdükce o ağrıyı sızıyı hatta kasılmayı hissedeceksin diye. Sakiin kal emin ol stres kanamayı bile tetikler. Kasıklarının daha çok kasılmasını sağlar. Kendini rahatlar bence zihinsel olarak
Aman olmayınca da yiyemiyoruzBen zaten yiyemiyorum bulantısı olmayanlar düşünsün.
İmrenmiyor değilim ya, bebeğim için sağlıklı olacak şeyleri tüketebilmeyi çok isterdim. Ceviz bile yiyemiyorum. Çok üzgünüm.Aman olmayınca da yiyemiyoruzsıra gelmiyo günde yememiz gereken o kadar çok şey varki
Yavrum ne çektin be, kalp atışını duyduktan sonra ben de senin için bir oh çekeceğim. Kıyamam sana mahvoldun.Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyorinşallah şu kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla
Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyorinşallah şu kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla
Ben de her zaman kahvalti yapamiyorum evde, tost yiyorum. Öğlen yemegimi evden getiriyorum atistirmalik kuruyemiş meyve vs aliyorum yanima. Ramazanda napacagim bilmiyorum tenha bir yer bulup kutuphane filan orada atistiririm napayim bilemedimÇalışan hanımlar işyerinde nasıl besleniyorsunuz ben evdeyken iyiyim de sabah kalkıp birşey hazırlayamıyorum simit alıyorum karper peynir gün içinde muz ayran tüketiyorum öğlende de mikroplardan korktuğumdan et flan yemiyorum kaşarlı pide vs yiyorum şimdilik neyse aşırı acıkmıyorum da birkaç aya ne yapcam bilmem bir de ramazan geliyor ben her tenefüste bir şey yiyordum yoksa fenalık geliyor
Yok çin takvimi yüzük testi erkek demişti rus takvimi kız dedi rus takvimi tuttu şimdilik bakalım çok değişen oluyor kız deyip erkeğe dönem varmı bilemem tabiGözün aydın canım. Çin takvimi tutmuşmuydu sende. Bende tam 13.de gitmeyi düşünüyorum umarum geç kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?