2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Senin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyim 3 boyutlu ultrasonla baktım bebis aşırı komik ya dur paylaşasım geldi çok ilginç kolları ayakları fındık kadar cinsiyeti ne olcak aşırı merak içindeyim
Bu 3 boyutluyu neye göre bakıyorlar daha doktor bana hiç bakmadı

Ton baligi yeniyor mu hamilelikte, bana ebenin bi dedigi ton ve cig balik yeme oldu Bilemedim ama yinede net bilgim yok ebe disinda
Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.

Geçmiş olsun kuzum bende de cok hafif bulantılar devam etmekte aç kalmamaya çalışıyorum bebisi bende bu cuma görmeye gideceğim bakalkm güzel haberlerle geliriz insallah

Bu 3 boyutluyu neye göre bakıyorlar daha doktor bana hiç bakmadı
Kuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktı her gittiğimde isteyeceğim böyle görmek daha güzel sende iste kuzum doktorlar bazen uğraşmak falan istemiyor herhalde

Böyle şeyler duydukça doktora daha çok sinir oluyorum yarın ikili test bahanesine bakar insallahh

Ton balığı ve birkaç balık daha yenmemeli diye biliyorum, yüksek oranda cıva olduğu için, çiğ hiçbir hayvansal ürün yememek gerekiyor, çiğ et, çiğ süt, cig yumurta.
Bende ton balığı yemiyorum şimdilik emin olamadım yumurtayı da tam pişiriyorum

Evet kasılgıdını hissedince hemen derin derin nefes alıyorum aslında iyi bir şey o zaman normalde ağrısa bile umursamazdım şimdi ufacık bi şey olsa hemen beynim oraya kayıyor inşallah şu kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla

Yavrum ne çektin be, kalp atışını duyduktan sonra ben de senin için bir oh çekeceğim. Kıyamam sana mahvoldun.

Ne zaman gidecektin doktora

Ben de her zaman kahvalti yapamiyorum evde, tost yiyorum. Öğlen yemegimi evden getiriyorum atistirmalik kuruyemiş meyve vs aliyorum yanima. Ramazanda napacagim bilmiyorum tenha bir yer bulup kutuphane filan orada atistiririm napayim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…