Kuzum ben teklif bile etmedim doktorum bebeği üç boyutlu görelim dedi direk farklı bi cihazla baktı her gittiğimde isteyeceğim böyle görmek daha güzel sende iste kuzum doktorlar bazen uğraşmak falan istemiyor herhalde
Yaa böyle şeyler okudukca üzülüyorumm tedavi oldugum doktorda kese ve kalp atısı dinlediim. Adam resmen keseye bakarken 3 boyutlu olarak baktı kalp atısında 3 boyutlu gösterdi. Ve cihazıda çok iyiydi. Şimdiki doktorumda bide yansıma yapmıs duvara bebeği zor seçmiştim doktorumun bırakmasında en en üzüldüğüm olay budur
Tonbalığı yeniliyor ayrıca taze balık yemekte artık nekadar zararlıysa tonbalığıda okadar zararlıdır müsilajdan sonra taze balığıda düşünmemiz lazım amann sadece midye,kokoreç,kalamar,karides,işkembe filan dedi doktorum bana paketli gıdada tüketme dedi her şey paketli ona bakarsanız yiyorum ben arada tonbalıklı salata
Bencede öyle deneyeyim en azından 1 lt o sekilde 1 lt de normal içsem kardır. Yaz gelmesini istemiyorum ama bir o kadar da yaz gelsin modundayım rahat rahat dolaşalım yürüyüşler yapalım elbiseler giyelim modundayım
Salatalık da domates de aklına gelebilecek her şey midemi bulandırıyor. Su da dahil. Ama işin kötü tarafı şu, tiksinmelerim yüzünden bazılarına bakamıyorum bile. Yıldım vallahi yıldım.
Geçmiş olsun kuzum bende de cok hafif bulantılar devam etmekte aç kalmamaya çalışıyorum bebisi bende bu cuma görmeye gideceğim bakalkm güzel haberlerle geliriz insallah
Ayy çok sevindim senin daha az kalmış görüşe acıkınca daha çok bulanıyor bende anlamadım yeşil elma biraz sakinleştiriyor beni 3 tane yiyorum neredeyse günde
Ben şimdiden yanıyorum diye geziyorum eşim uzun kollu kalın eşofmanlarla uyuyor ben tam tersi askılı modunda şimdi böyleysem yazın bende napacağımı bilmiyorum ay ama gelsin be genede düşünsene aylardan ağustos olmuş son 2 ayımız kalmışş buralarda hastane çantasına ne koysak telaşları sarmış. Bebişlerimizin odaları hazırlanmış ayy kalbiim heycandan hızlandı resmeen
Yok çin takvimi yüzük testi erkek demişti rus takvimi kız dedi rus takvimi tuttu şimdilik bakalım çok değişen oluyor kız deyip erkeğe dönem varmı bilemem tabi
Amannn yaa umarım bizde 12. Haftalarda falan öğreniriz acayip meraktayız ikiside olur bizim için ama erkek olursa kayınbabamın ismini koyucam öyle istemiştim eşim o yüzden biraz erkeğe kayıyor sanırım kız olursa Aden Kesin gördüyse dönmezmiş canım
Ben şimdiden yanıyorum diye geziyorum eşim uzun kollu kalın eşofmanlarla uyuyor ben tam tersi askılı modunda şimdi böyleysem yazın bende napacağımı bilmiyorum ay ama gelsin be genede düşünsene aylardan ağustos olmuş son 2 ayımız kalmışş buralarda hastane çantasına ne koysak telaşları sarmış. Bebişlerimizin odaları hazırlanmış ayy kalbiim heycandan hızlandı resmeen
Salatalık da domates de aklına gelebilecek her şey midemi bulandırıyor. Su da dahil. Ama işin kötü tarafı şu, tiksinmelerim yüzünden bazılarına bakamıyorum bile. Yıldım vallahi yıldım.
Amannn yaa umarım bizde 12. Haftalarda falan öğreniriz acayip meraktayız ikiside olur bizim için ama erkek olursa kayınbabamın ismini koyucam öyle istemiştim eşim o yüzden biraz erkeğe kayıyor sanırım kız olursa Aden Kesin gördüyse dönmezmiş canım
Valla sorma bugün Boyner’den bebek kıyafetlerine baktım içim gitti çok tuhaf oldum insan duygulanıyor o minicik parmaklıları bu kıyafetlerin içinde göreceğimiz için hadi inşallah sağlıkla huzurla gelsin o günler
Bitecek bitecek inşallah bakmışsın herşeyi yiyebiliyorsun artık
Benim pat diye bitti hiç bitmeyecek sandım seni düşünemiyorum. Zor süreç Allah yardımcın olsun tatlımcım
Bitecek bitecek inşallah bakmışsın herşeyi yiyebiliyorsun artık
Benim pat diye bitti hiç bitmeyecek sandım seni düşünemiyorum. Zor süreç Allah yardımcın olsun tatlımcım