2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Yaa böyle şeyler okudukca üzülüyorumm tedavi oldugum doktorda kese ve kalp atısı dinlediim. Adam resmen keseye bakarken 3 boyutlu olarak baktı kalp atısında 3 boyutlu gösterdi. Ve cihazıda çok iyiydi. Şimdiki doktorumda bide yansıma yapmıs duvara bebeği zor seçmiştim doktorumun bırakmasında en en üzüldüğüm olay budur

Konserve ton balığına gelene kadar ohoooo
Tonbalığı yeniliyor ayrıca taze balık yemekte artık nekadar zararlıysa tonbalığıda okadar zararlıdır müsilajdan sonra taze balığıda düşünmemiz lazım amann sadece midye,kokoreç,kalamar,karides,işkembe filan dedi doktorum bana paketli gıdada tüketme dedi her şey paketli ona bakarsanız yiyorum ben arada tonbalıklı salata

Sen çalışıyor muydun yok gayet sağlıklı bunlar ama ileri aylarda doyamıyor insan böyle et istiyor hep et :))
Evet çalışıyorum. et daha sağlıklı ya. Ama her zaman aynı oranda yemek yapmak istemiyor insanın canı. Tavuk çok istiyorum ama çok sağlıklı değil ya.

Ya ne rahat edeceğiz sorma tam sıkıntılı son aylarda artık tercan modunda gezeriz bence bahar olsun hep baharda kalalım

İmrenmiyor değilim ya, bebeğim için sağlıklı olacak şeyleri tüketebilmeyi çok isterdim. Ceviz bile yiyemiyorum. Çok üzgünüm.
Salatalığı tuzlayıp yesen canım? O da mı kötü geliyor? Ben hafif midem karışıyor gibi hissedince hemen salatalık yiyorum. Baya iyi geliyor.

Salatalığı tuzlayıp yesen canım? O da mı kötü geliyor? Ben hafif midem karışıyor gibi hissedince hemen salatalık yiyorum. Baya iyi geliyor.
Salatalık da domates de aklına gelebilecek her şey midemi bulandırıyor. Su da dahil. Ama işin kötü tarafı şu, tiksinmelerim yüzünden bazılarına bakamıyorum bile. Yıldım vallahi yıldım.

Geçmiş olsun kuzum bende de cok hafif bulantılar devam etmekte aç kalmamaya çalışıyorum bebisi bende bu cuma görmeye gideceğim bakalkm güzel haberlerle geliriz insallah
Ayy çok sevindim senin daha az kalmış görüşe acıkınca daha çok bulanıyor bende anlamadım yeşil elma biraz sakinleştiriyor beni 3 tane yiyorum neredeyse günde

Ya ne rahat edeceğiz sorma tam sıkıntılı son aylarda artık tercan modunda gezeriz bence bahar olsun hep baharda kalalım

Ben şimdiden yanıyorum diye geziyorum eşim uzun kollu kalın eşofmanlarla uyuyor ben tam tersi askılı modunda şimdi böyleysem yazın bende napacağımı bilmiyorum ay ama gelsin be genede düşünsene aylardan ağustos olmuş son 2 ayımız kalmışş buralarda hastane çantasına ne koysak telaşları sarmış. Bebişlerimizin odaları hazırlanmış ayy kalbiim heycandan hızlandı resmeen

Yok çin takvimi yüzük testi erkek demişti rus takvimi kız dedi rus takvimi tuttu şimdilik bakalım çok değişen oluyor kız deyip erkeğe dönem varmı bilemem tabi
Amannn yaa umarım bizde 12. Haftalarda falan öğreniriz acayip meraktayız ikiside olur bizim için ama erkek olursa kayınbabamın ismini koyucam öyle istemiştim eşim o yüzden biraz erkeğe kayıyor sanırım kız olursa Aden Kesin gördüyse dönmezmiş canım

Bende pişiyorumm hava zaten çok sıcak diyorum ne sıcağı saçmalama diyor esiim klima taktırdık yatak odasına yazın duramayacaksın belli dedi

Salatalık da domates de aklına gelebilecek her şey midemi bulandırıyor. Su da dahil. Ama işin kötü tarafı şu, tiksinmelerim yüzünden bazılarına bakamıyorum bile. Yıldım vallahi yıldım.
İnşallah az kalmıştır ve bir an önce bulantılardan kurtulursun annelik zor vallahi, şimdiden zor.

Erkek olursa Kartal kız Nil kesin demedi tahminim kız dedi ama alışveriş yapmayın nifty testinden sonra dedi

Valla sorma bugün Boyner’den bebek kıyafetlerine baktım içim gitti çok tuhaf oldum insan duygulanıyor o minicik parmaklıları bu kıyafetlerin içinde göreceğimiz için hadi inşallah sağlıkla huzurla gelsin o günler

Ya inşallah minnoş, tek ümidim önümüzdeki bir haftada bitmesi.
Bitecek bitecek inşallah bakmışsın herşeyi yiyebiliyorsun artık
Benim pat diye bitti hiç bitmeyecek sandım seni düşünemiyorum. Zor süreç Allah yardımcın olsun tatlımcım

Bitecek bitecek inşallah bakmışsın herşeyi yiyebiliyorsun artık
Benim pat diye bitti hiç bitmeyecek sandım seni düşünemiyorum. Zor süreç Allah yardımcın olsun tatlımcım
Amin minnoşum sağ olasın. İnanıyorum biteceğine, neler yiyeceğim neler ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…