2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...


  • Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya benim birnde kızsa birinde erkek çıkıyor ne olcak bu çocuk merak ediyorum
Ayyy az zaman kaldı bakalım canım çook heyecanlı bu sefer gidişte güzel gözükürler artık uzun uzunn tut doktor göreyim çocuğumu dicem
 
Amin minnoşum, çok zor hepimizin yaşanmışlığı farklı ama sonu aynı kapıya çıkıyor işte.
Ben ilk bebeğimi görmeye gittiğimde çok mutlu ayrılmıştım ordan, meğer iki gün sonra kalbi durmuş ben üç hafta onu taşımışım. Şimdi doktorun yanından ayrılıyorum ama her an gidebilir belki de gitti bile hala benimle mi düşüncesinden kurtulamıyorum.
Evet her hamilelik farklıdır, bunun bilincindeyim. Ama olmuyor ol muu yooor.

Evet benim minnoş doktorum anlar beni. Öyle yapayım böyle mahvoldum ne gerek var.
 
İçim öyle kararmış ki, rengarenk elbiseler giyip gezmek istiyorum, haftalardır hastane dışında çıkmadım neredeyse. Her hafta gideyim bana iyi gelecek.
 
Onları gördüm ama bebek için yeterli olur mu bilememiştim bi bakmak lazım
Bende aldatıldıgımı görüyorum sürekli çıldırcam uyanıp tekmeleyip geri yatıyorum
Ayy evet ben de cok sık görüyorum böyle saçma şeyler. Ağlayarak uyanıyorum bazen.
 
Offf aynısı birde hissetmiştim ben durduğunu annemle paylaşmıştım inanmamıştı bana birlikte gittik oda öğrendi şimdi gelmek istemiyor bile uğursuzluk mu oldu acaba diye düşün yani insan inanılmaz sarsılıyor ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bulantım olunca seviniyorum Güzel düşünelim güzel günler olsun önümüzde
 
Birbasak Arada Girip Yazılanları okumaya Çalışıyorum az önce okudum daha önce kaybın olmuş bundan dolayı şimdi yine tedirginsin çok normal canım benimde aklımdan geçiyor bazen iyimi şuan kalbi atıyormu diye ,,Kendini Şeytanın Vesvesesine Kaptırma İyi Düşün Dua et bol bol Neyi Çok Düşünürsen Kendine Çekersin Az kaldı hareketlerini hissetmeye ondan sonra çok rahatlayacaksın Dürtükleyeceksin Cevap Vericek Sana Üzme Kendini Hepsi Aynı Sonla Bitecek Diye Birşey Yok.. Ben Kendi hamilelik serüvenimi bi anlatsam ne beklemeler ne beklemeler Demekki Benimde uzun sürüyor olması Çok şükür şuan 2.'de oldu.
 
Sizin yaşadıklarınızı ikizimin yaşadıklarıyla çok benzetiyorum. Onunda ilk gebeliğine kalbi durdu 16 haftalıktı. İkinci gebeliğini öyle zor geçirdiki panik atak, kaygı bozukluğu, yüksek tansiyon ile uğraştı hep stresten. Detaylıya girdi bayıldı kötü bişey diyecekler diye o derece. Ama çok sağlıklı bi doğum yaptı şuan yeğenim 9 aylık. Bizde onunla birlikte çok kötü günler geçirdik maalesef ve bende ondan kalan bi korku ile yaşıyorum gebeliğimi. Ne kadar takma desekte olmuyor maalesef kucağına almadan. Allahım içime huzur ver mutlu bi gebelik yaşayım diye dua ediyorum hep çünkü benimkide 3 seneden sonra gelen bi mucize Hepimiz için dua ediyorum, bi anne evladının sağlığından başka ne ister.
 
İnşallah diloşum, az daha kendime para harcayayım vakit varken.
Hahah doğru canım bende dedim şimdiden gözüm bebek kıyafetlerine kayıp duruyor, pantolonlar olmuyor donsuz çıkıcam yakında dışarı az kendime de bakayım diye
2 elbise aldım sonra yazlık, birde alt aldım esnek İspanyol paça sonra da tayt düşünüyorum
 
Yavrum ben belirtilere de sevinemiyorum ki, söyledim daha önce benim bebeğim 9.hafta öldü, bulantı ve kusmalarım 12.haftanın sonunda bitti. Kıyamam annişine de o da korkuyordur üzülmekten, benimki de diken üstünde farkındayım.

İyi düşünmeye çalışıyorum ben de, gerçekten içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama içten içe engel olamadığım şeyler var sen beni anlarsın.
Öyle ya da böyle onları hissedeceğimiz günler geldiğinde daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ben burdayım tekmesi istiyorum.
 
Arada bir düşüyorum, siz minnoşlar burda bir omuz atıp destek veriyorsunuz toparlıyorum biliyor musun? Canımsınız hepiniz o kadar iyi geliyorsunuz ki. Hemen pıt pıt gitti benim gözler.
 
Çok üzülüyorum böyle bir haber aldığımda, hiçbir kadın yaşamasa ama her birimizin sınavı başka bazılarımızınki çok benzer.

O kadar mutlu oldum ki ikizin adına, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.

Yani doktorum ben hüngür hüngür ağlarken neler söyledi bir bilsen, korkmayayım diye. Olmuyor ki. Ben hayatımda ilk defa kendimi güçsüz hissettim bebeğim gidince. Elimden hiçbir şey gelmedi. İlk defa cesaret etmekten korktum, yine hamile kalırım da yine gider diye. Bu bambaşka bir duygu Allahım bize huzurlu ve kolay bir gebelik süreci nasip etsin diye her gün dua ediyorum. Sonu mutlu bitsin.
 
Aynen öyle bebitom, çok iyi yapmışsın şimdi aldın aldın. Ben hamile giysileri alamıyorum hiçbir yerimde tık yok diye ama bu kiloma uygun alıyorum, sonrasında kiloları veremeyip de giyemezsemmmm çıvdıvıvım!
 
Çok iyi anlıyorum. Ama inanıyorum sonu mutlu bitecek, şu ayı bi atlatalım sonra tekmelerini hissedelim dahada rahatlıcak içimiz. Sonra burdan birbirimize ek gıda tarifleri vercez. Allahımmm çok amin
 
Benim hemen kesilmişti belirtiler. Tekmelere falan razıyız ya o günlere gelelim sağlıklaaa
 
Benim son pantolonda sıkmaya başladı artık normalde oluyorda kapanıyor yani rahat ama otururken sıkıyor gibi rahatsız oldum bugün. Kan dolaşımı için de sık kıyafetler giymemeli yazıyordu.
Göbek çıktı benim valla cok kilo almadım derken önden belli olmaya başladı birden kilom var diye belli olmaz erkenden diyordum
Hamile göbeği gibi değil ama var yani burdayım diyor özellikle oturunca
Aman senin öyle gitsin canım her yönden daha iyi senin için hemen çıkmaması. İçerisi geniştir büyüyordur bebis, şu ara en sıkıcı herhalde ne hamile kıyafeti olur ne normal pantolon
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…