2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy az zaman kaldı bakalım canım çook heyecanlı bu sefer gidişte güzel gözükürler artık uzun uzunn tut doktor göreyim çocuğumu dicem

Demi yaa hemen çekiyorlar ya bide onlar alışmış tabii işleri ama orda yatan anne için aynı şey değil

Ağlaticiksin beniiii elden birşey gelmemesi çok üzüyor zaten müdahale edemiyorsun

Bencede anlar doktorun. İçinden geldiği gibi davran. Zaten miniklerimizin hareketlerini bir hissedelim bu sefer de burda birbirimize sarcaz 1 saattir hareket etmiyor niye diye çocuk rahat pozisyonu buldu dinleniyordur aslında ama bizde hep bi evham

Çok iyi anlıyorum. Ama inanıyorum sonu mutlu bitecek, şu ayı bi atlatalım sonra tekmelerini hissedelim dahada rahatlıcak içimiz. Sonra burdan birbirimize ek gıda tarifleri vercez. Allahımmm çok amin
İnşallah, herbirimizin hikayesi mutlu bitsin. Amiin.

Son iki gündür artan bel ağrım var. Belim, leğen kemiğim ve kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı sadece sağ tarafta. Yaşayan var mı kontrolüme daha 2 hafta var acaba rahim büyüdüğü İçin mi ya. Baya canımı yakıyor ama

İleri haftalarda da giyebileceğin şekilde seç aldıklarını minnoşum.

Yani ne bileyim şişkinlik bile yok ve eskisinden daha ince görünüyorum, bir tuhaflık var bu işte.

Öf günler, haftalar nasıl gözümde büyüyor.
Kesinlikle, doktoruma yazarım artık, hocam tam 15 dakikadır kıpırdamıyor geleyim mi?

Yani ne bileyim şişkinlik bile yok ve eskisinden daha ince görünüyorum, bir tuhaflık var bu işte.
Ben elbiselerde small alıyordum m aldım yaz elbiselerimi çünkü benim göbüşüm şimdiden kocaman kilo çok almasamda göbüş çok olcak ama öle hamile elbisesi gibi değil bak ekteki gibi

Eklentiler

• C8902304-532E-4812-BC64-EECD0C1F3C2F.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 69

Yavrum ben 10 gün mide bulantısı kusma yaşarken süzülüp gitmiştim nasıl hemde. Seni düşünemiyorum bilee, çok normal yani. Zaten o göbüsün ne kadarı bebis ne kadarı yemek bi de öyle düsün gerçi bebisler büyüyor bugün düşündüm bacaklarını ölçmeden 6 buçuk santimlik bebis var icerde yakında top gibi olurum diye. Birde 16 haftadan sonra kilo alımı başlıyormuş asıl bugün doktor öyle dedi o zaman göbekler belirginlesir kafana takma hiçç

Ben elbiselerde small alıyordum m aldım yaz elbiselerimi çünkü benim göbüşüm şimdiden kocaman kilo çok almasamda göbüş çok olcak ama öle hamile elbisesi gibi değil bak ekteki gibi
İşte böyle göğüsten aşağısı bollaşan elbiseler. Bunlar tam hamilelere göre ben de bu tarz, tabii biraz mini elbiseler seçtim. Fiyatına bizimkinin gözleri seyirdi ama olsun canım sağ olsun alacağım.

Allahım ya. Sen var ya, top gibi olsan da dünya tatlısısın sen. Tospikim benim sarılıp içime sokasım geliyor seni.

Yavrum en azından 16.haftaya kadar kilo almamaya çalışalım o zaman, kuru yemişler kuru meyvelere yüklenelim yağlı yiyecekler yerine. Dikkat etmek lazım. Ama ben birkaç hafta bugünlerin acısını çıkaracağım yapacak bir şey yok.

Ben yuvarlak hatlıyım tipim bacaklar kalın kısa giyince çok dikkat çekiyor bide biz yazlık yerde kışında yaşıyoruz küçük biyer burası yine güzel ama mini olmayan şeyler alıyorum dikkattinizi çeken olursa bana atın böle omzu açık

Mesela bunu beğendim, sayfayı yeni keşfettim güvenebilir miyim bilmiyorum ama alacağım bayıldım.

Bende yaşadım aynı durumu annemlerle cumbur cemaat gittik kalp atışını görmeye ama kalbi atmıyor dedi. O gün içime doğmuştu çünkü hiç hamile gibi hissetmiyordum. Şimdi midem bulaşınca mutlu oluyorum demek ki iyi diye düşünüyorum ama senin mide bulantın falan devam etmiş Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben akşamları Meryem süresini okumaya çalışıyorum içimi rahatlatıyor deneyebilirsin.
Ayrıca ben kaybettiğim gebeliğimde sürekli kalp durması olursa ne yaparım diye düşünüyordum yani iyi düşün iyi olsun duruma katılıyorum.

Bir daha yaşatmasın güzel Allahım.
Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum, şu zor günleri atlatayım daha da iyi düşüneceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…