Ayyy az zaman kaldı bakalım canım çook heyecanlı bu sefer gidişte güzel gözükürler artık uzun uzunn tut doktor göreyim çocuğumu dicem
Ağlaticiksin beniiii elden birşey gelmemesi çok üzüyor zaten müdahale edemiyorsunÇok üzülüyorum böyle bir haber aldığımda, hiçbir kadın yaşamasa ama her birimizin sınavı başka bazılarımızınki çok benzer.
O kadar mutlu oldum ki ikizin adına, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.
Yani doktorum ben hüngür hüngür ağlarken neler söyledi bir bilsen, korkmayayım diye. Olmuyor ki. Ben hayatımda ilk defa kendimi güçsüz hissettim bebeğim gidince. Elimden hiçbir şey gelmedi. İlk defa cesaret etmekten korktum, yine hamile kalırım da yine gider diye. Bu bambaşka bir duygu Allahım bize huzurlu ve kolay bir gebelik süreci nasip etsin diye her gün dua ediyorum. Sonu mutlu bitsin.
Amin minnoşum, çok zor hepimizin yaşanmışlığı farklı ama sonu aynı kapıya çıkıyor işte.
Ben ilk bebeğimi görmeye gittiğimde çok mutlu ayrılmıştım ordan, meğer iki gün sonra kalbi durmuş ben üç hafta onu taşımışım. Şimdi doktorun yanından ayrılıyorum ama her an gidebilir belki de gitti bile hala benimle mi düşüncesinden kurtulamıyorum.
Evet her hamilelik farklıdır, bunun bilincindeyim. Ama olmuyor ol muu yooor.
Evet benim minnoş doktorum anlar beni. Öyle yapayım böyle mahvoldum ne gerek var.
İnşallah, herbirimizin hikayesi mutlu bitsin. Amiin.Çok iyi anlıyorum. Ama inanıyorum sonu mutlu bitecek, şu ayı bi atlatalım sonra tekmelerini hissedelim dahada rahatlıcak içimiz. Sonra burdan birbirimize ek gıda tarifleri vercez. Allahımmm çok amin
Artık ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım.Ağlaticiksin beniiii elden birşey gelmemesi çok üzüyor zaten müdahale edemiyorsun
İleri haftalarda da giyebileceğin şekilde seç aldıklarını minnoşum.Benim son pantolonda sıkmaya başladı artık normalde oluyorda kapanıyor yani rahat ama otururken sıkıyor gibi rahatsız oldum bugün. Kan dolaşımı için de sık kıyafetler giymemeli yazıyordu.
Göbek çıktı benim valla cok kilo almadım derken önden belli olmaya başladı birden kilom var diye belli olmaz erkenden diyordum
Hamile göbeği gibi değil ama var yani burdayım diyor özellikle oturunca
Aman senin öyle gitsin canım her yönden daha iyi senin için hemen çıkmaması. İçerisi geniştir büyüyordur bebis, şu ara en sıkıcı herhalde ne hamile kıyafeti olur ne normal pantolon
Öf günler, haftalar nasıl gözümde büyüyor.Bencede anlar doktorun. İçinden geldiği gibi davran. Zaten miniklerimizin hareketlerini bir hissedelim bu sefer de burda birbirimize sarcaz 1 saattir hareket etmiyor niye diyeçocuk rahat pozisyonu buldu dinleniyordur aslında ama bizde hep bi evham
Ben elbiselerde small alıyordum m aldım yaz elbiselerimi çünkü benim göbüşüm şimdiden kocamanİleri haftalarda da giyebileceğin şekilde seç aldıklarını minnoşum.
Yani ne bileyim şişkinlik bile yok ve eskisinden daha ince görünüyorum, bir tuhaflık var bu işte.
Yavrum ben 10 gün mide bulantısı kusma yaşarken süzülüp gitmiştim nasıl hemde. Seni düşünemiyorum bilee, çok normal yani. Zaten o göbüsün ne kadarı bebis ne kadarı yemek bi de öyle düsünİleri haftalarda da giyebileceğin şekilde seç aldıklarını minnoşum.
Yani ne bileyim şişkinlik bile yok ve eskisinden daha ince görünüyorum, bir tuhaflık var bu işte.
İşte böyle göğüsten aşağısı bollaşan elbiseler.Ben elbiselerde small alıyordum m aldım yaz elbiselerimi çünkü benim göbüşüm şimdiden kocamankilo çok almasamda göbüş çok olcak ama öle hamile elbisesi gibi değil bak ekteki gibi
Allahım ya.Yavrum ben 10 gün mide bulantısı kusma yaşarken süzülüp gitmiştim nasıl hemde. Seni düşünemiyorum bilee, çok normal yani. Zaten o göbüsün ne kadarı bebis ne kadarı yemek bi de öyle düsüngerçi bebisler büyüyor bugün düşündüm bacaklarını ölçmeden 6 buçuk santimlik bebis var icerde yakında top gibi olurum diye. Birde 16 haftadan sonra kilo alımı başlıyormuş asıl bugün doktor öyle dedi o zaman göbekler belirginlesir kafana takma hiçç
Ben yuvarlak hatlıyım tipim bacaklar kalın kısa giyince çok dikkat çekiyorİşte böyle göğüsten aşağısı bollaşan elbiseler.Bunlar tam hamilelere göre ben de bu tarz, tabii biraz mini elbiseler seçtim. Fiyatına bizimkinin gözleri seyirdi ama olsun canım sağ olsun alacağım.
Ben yuvarlak hatlıyım tipim bacaklar kalın kısa giyince çok dikkat çekiyorbide biz yazlık yerde kışında yaşıyoruz küçük biyer burası yine güzel ama mini olmayan şeyler alıyorum dikkattinizi çeken olursa bana atın böle omzu açık
Al ama günlük giyilmez yakar kumaşı canımEki Görüntüle 3032145
Mesela bunu beğendim, sayfayı yeni keşfettim güvenebilir miyim bilmiyorum ama alacağım bayıldım.
Öf günler, haftalar nasıl gözümde büyüyor.
Kesinlikle, doktoruma yazarım artık, hocam tam 15 dakikadır kıpırdamıyor geleyim mi?
Bende yaşadım aynı durumu annemlerle cumbur cemaat gittik kalp atışını görmeye ama kalbi atmıyor dedi. O gün içime doğmuştu çünkü hiç hamile gibi hissetmiyordum. Şimdi midem bulaşınca mutlu oluyorum demek ki iyi diye düşünüyorum ama senin mide bulantın falan devam etmiş Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.Amin minnoşum, çok zor hepimizin yaşanmışlığı farklı ama sonu aynı kapıya çıkıyor işte.
Ben ilk bebeğimi görmeye gittiğimde çok mutlu ayrılmıştım ordan, meğer iki gün sonra kalbi durmuş ben üç hafta onu taşımışım. Şimdi doktorun yanından ayrılıyorum ama her an gidebilir belki de gitti bile hala benimle mi düşüncesinden kurtulamıyorum.
Evet her hamilelik farklıdır, bunun bilincindeyim. Ama olmuyor ol muu yooor.
Evet benim minnoş doktorum anlar beni. Öyle yapayım böyle mahvoldum ne gerek var.
Yaa.Al ama günlük giyilmez yakar kumaşı canım
Hissetmeye başladığımızda kolay gelecek.Yaa banada geçmiyor zaman ama geçecek yaa şöyle bi yaza gelelim de niyeyse sonrası kolay gibi geliyor bana
Bir daha yaşatmasın güzel Allahım.Bende yaşadım aynı durumu annemlerle cumbur cemaat gittik kalp atışını görmeye ama kalbi atmıyor dedi. O gün içime doğmuştu çünkü hiç hamile gibi hissetmiyordum. Şimdi midem bulaşınca mutlu oluyorum demek ki iyi diye düşünüyorum ama senin mide bulantın falan devam etmiş Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben akşamları Meryem süresini okumaya çalışıyorum içimi rahatlatıyor deneyebilirsin.
Ayrıca ben kaybettiğim gebeliğimde sürekli kalp durması olursa ne yaparım diye düşünüyordum yani iyi düşün iyi olsun duruma katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?